Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Othep, témanyitás ideje: 21.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Szíves türelmedet kérem addig, amíg elvégezzük ezt a feladatot. :)

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Sajnos nincs lehetőségünk megcsinálni számodra a feladatot, Neked kell teljesítened.
    Amennyiben szeretnéd, annyit tudunk segíteni, hogy a jelenlegi pályád alapján tudunk újabb grafikai segítséget nyújtani, melyik állatkát hova lenne érdemes helyezni a szorzó elérésének érdekében.

fcsilla, zsóka56 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

. Élek a lehetőséggel, a segitségnyujtásra. Köszönöm a lehetöséget. zsóka56 ID: 1412578

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ez most a táblád, ebből úgy látom könnyen meg tudjuk alkotni a x30-as szorzós feladatot:
    upload_2025-3-31_13-57-39.png

Egyetlen Mantaráját kell felraknod első lépésben a Rákocska helyére felső sorban, zölddel jelöltem.

Utána a sárga nyilak mentén hozd létre az alakzatot. Pontosan ezeket az elemeket kösd össze, s így 29 állatka lesz bekerítve, tehát meglesz a x30-as szorzód a bekerített állatkáknál.

upload_2025-3-31_14-1-1.png

Ha körbeértél és nem x30 a szorzó, akkor ne engedd fel a bal egérgombot, nézd meg, hol rontottad el a vonal alkotását és odáig lépegess vissza és javítsd - vagy nyomd meg a jobb egérgombot is, s akkor elölről tudod kezdeni a vonal rajzolását.

Sok sikert!

juliannakoczkas, zsóka56, Sylja és 3 más kedveli ezt.
  5. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Vettem Vadaskertet, ám a 2. fejlesztést nem lehet megcsinálni, nincs rá lehetőség. /Szédültön van. Választ köszönöm! ID:6689151

6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Nincs egyetlen építési terved sem a pajtádban.
    A fejlesztéshez 8 db-ra van szükséged. A vadaskertes gazdaköri feladatokból tudsz szerezni, nem csak a Farmos, hanem a Bahás küldetésekből is tudsz megfelelő Építési terveket szerezni. Ha lesz neked elegendő, akkor fogod tudni bővíteni a kapacitást.
    upload_2025-3-31_16-21-55.png
    A kép nálad készült.
    Megtalálod a legtöbb raktárházas gazdaköri küldetést, ha a gazdakörben a legördülő sávból kiválasztod a kulcsot (különleges fül)
    upload_2025-3-31_16-24-28.png
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

kigyo51, Lenczy és Dolphin kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

A Farmos fejlesztés már elfogyott, a Bahásnál csak 5 db van a fejlesztéshez. Ez hogy lehet? Miért enged akkor vásárolni a játék???

8. -Sudden-

A jelzésedet elvittem vizsgálatra, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

9. piros53

piros53 Fórumlakó

szia.Segítséget kérek.Idáiig pc-én játszottam.Most szerettem volna tableten megnyitni a játékot.Letöltöttem az androidos verziót .De sajnos nem enged belépni.Érvénytelennek irja a jelszavamat.Tableten megnyitom a windowsos verziót azt elfogadja jónak.Mit csinálok rosszul ??

10. -Sudden-

Köszönöm a türelmed, megtörtént az ellenőrzés.
    A rémítő vadaskertes küldetésekből tudod megszerezni a plusz 3 vadaskert építési tervet.
    upload_2025-3-31_19-20-53.png
    upload_2025-3-31_19-21-0.png
    A képek a te farmodon készültek.
    Megértésedet köszönöm.

Lenczy kedveli ezt.
  11. -Sudden-

Szia.
    Ellenőrizd, hogy biztosan helyes adatokat adtál-e meg (helyes felhasználónév és jelszó), mert lehet, hogy elfelejtetted valamelyiket, ha a gépeden már eleve el volt mentve.

Ha netán elfelejtetted, akkor az elfelejtett jelszóra kattintva az e-mail címedre kapsz egy levelet amivel meg tudod változtatni a régi jelszavadat.

Ha ez sem sikerül, akkor már csak a support tud segíteni, azt, hogy hogyan éred el a supportot itt találsz egy leírást: KATT

Ha a Supporthoz fordulsz, akkor a support-tal folytatott beszélgetésedből már kérlek ne hozz semmit ide a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Megértésedet köszönöm.

12. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Nagyon-nagyon köszönöm a segitséget. Kifotóztam, és az alapján megcsináltam a keritést. Megkaptam a fejlesztést , meg egy dekort is. Köszönöm a türelmet hozzám . :inlove:

Dolphin kedveli ezt.
  13. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok modik!
    Ez mi? Ezt most találtam, azaz éjfél után így jelent meg a központi térkép, és egy új küldetési terület is megjelent " Bogártámadás" címmel. Mi ez???? Egy új játék terület is lesz hozzá??

Gazda: kigyo51
    ID:16990724
    Szint: 242/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

Puhapracli65 és oxalen kedveli ezt.
  14. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

sziasztok! ugyanaz lenne a kérdésem, mint kigyó51 gazdának. próbáltam keresgélni, de nem találtam semmi tájékoztatást. ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Puhapracli65 és oxalen kedveli ezt.
  15. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

16. oxalen

oxalen Utánpótlás-írogató

Szerintem április elseje!

17. Platypus

Platypus Utánpótlás-írogató

Április 1-i "tréfa"? Azért valamit csak kellene róla írni!

18. lenoxa

lenoxa Haladó

Szerintem április elseje!

19. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Ebben az ápr.1-i tréfában a bogaras házban van egy bogárbolt, és abban egy bogártámadás felhősor. Megszerezhető??? A térképen repülő bogarak klikkelhetőek??? Kibergombát is lehet találni valahol???

Utoljára szerkesztett: 1.4.25
  20. Pitemano

Pitemano Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek!
    Nagyon feldobta a napot a Bogártámadás !Nekem tetszik a tréfa! Köszönöm!

.julia0905. és szinusz kedveli ezt.