Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mam5018

mam5018 Haladó

ziasztok, vannak kártyáim, kék lakatok, de egyiket sem tudom megcsinálni. Kérlek nézzétek meg, mi lehet a baj??!!!
    Előre köszönöm:) Kellemes napot:))
    Farmnév: mam5018, ID 23834186

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Áthoztalak az eventcsevegőből ebbe a Segítségkérő topikba, mert a Csevegők nem segítségnyújtásra szolgálnak.
    Azt mutatják meg a jelzések, hogy ezek a kártyák szükségesek a kiválasztott minijáték indításához. Ilyet készíts.
    A kellékek számozása nem véletlen, egy minijátékhoz abból a kellékből kell 1-1 db, ahány kártyával játszódik a minijáték.

Azaz:
    Játék nehézségi szintjeIndításhoz szükséges
    Könnyű1x Kártyák: ászok
    1x Kártyák: 2–3
    1x Kártyák: 4–6
    Normál (közepes)1x Kártyák: ászok
    1x Kártyák: 7–9
    Nehéz1x Kártyák: ászok
    1x Kártyák: 7–9
    1x Kártyák: 10–király
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/fejedelmi-mulatság-16-születésnapi-event-2026.27328/#post-1489831

Ezekkel egyszer elindítod a játékot, és addig játszhatsz vele, amíg meg nem sikerül oldani.

Hozok egy kis segítséget a passziánszhoz is:https://board-hu.farmerama.com/threads/fejedelmi-mulatság-16-születésnapi-event-2026-event-csevegő.27326/page-27#post-1491422

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Jó Napot!
    Többször elolvastam az ismertetőt, mégsem értem az alábbiakat: Az ismertetőben 41-es számmal jelölt egyes király ra ha rákattintok egy felugró ablakban tájékoztat, hogy : Már majdnem elérted a max mennyiséget: Alkimistafőzet. Ha most játszol elveszíted mindazt, ami túllépi a korlátot! Jelenleg 274 alkimistafőzetem van, mit és mennyit veszitek el, rzt, most végképp nem értem. Köszönöm, ha érthetően elmagyarázná valaki! Bogi

4. Othep

Szia.

Vásároltál alkimistafőzetet?

A kosarakból illetve a farmaranyért megvásárolható csomagból kapott alkimistafőzetek a 200 limit fölött is jóváírásra kerülnek.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...6-születésnapi-event-2026.27328/#post-1490114
    Vagyis, ha pl. ha van belőle 74, és megveszed a királynői csomagot 200 főzettel, akkor nem veszítesz, lesz 274, de ha ezután játszol, az ott szerzett főzetek mennek a kukába (hacsak nem használsz belőle játék közben).

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Othep

Kollégám ellenőrzése alapján az ok, amiért nem tudsz játszani, az, hogy nulla db Ászok kártyád van.
    Felröpit kell gyűjtened, hogy tudj készíteni.

upload_2026-1-25_16-13-5.png

upload_2026-1-25_16-12-2.png

Kérlek, hogy a jövőben ne az eventcsevegőben kérj segítséget, mert nem erre lettek kitalálva.
    Előző kérdésedet ezért áthoztam ide, az egyik segítségkérőbe.

Ha szeretnéd tudni, hogy kaptál-e választ, így találod meg:
    A fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.
    Kattintasz a zöld szövegre, és a kattintás odavisz.

-ágianyu33- és Dolphin kedveli ezt.
  6. Othep

Mivel még nem jöttél a segítségkérőbe, itt válaszolok Neked.

Kollégám az ellenőrzés során
    egy-két lapot lerakott, s innen folytathatod:
    1: a fekete 4-est a többi lappal vidd át a piros 5-re
    2: majd az egész 6-os oszlopot rakd vissza az üres helyre, s akkor felszabadul a következő lap abban az oszlopban
    3: a segédtalonból rakd át a piros 4-et a fekete 5-re, majd lapozd tovább a talont. Ha végigérsz, akkor kezdd elölről, mert lehetséges, hogy már lesz megint olyan lap amit ki tudsz tenni.

Hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/threads/fejedelmi-mulatság-16-születésnapi-event-2026-event-csevegő.27326/page-27#post-1491422

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.
    10+ nap van még az eventből, símán meg lehet tanulni passziánszozni és lejátszani az eventet.
    Sok sikert a folytatáshoz. :)

Ha elakadsz, gyere a Segítségkérőbe, farmnévvel, ID-vel és ne várj napokat. :)

Kiegészítés: 17:48-kor:
    Látom, nehezen találsz vissza korábbi írásaidhoz, had segítsek.
    Ha szeretnéd tudni, hogy kaptál-e választ, így találod meg:
    A fórum jobb felső sarkában az Értesítések fülre viszed az egered, ami akkor lenyílik, és megnézheted, ki válaszolt a hozzászólásodra.

Dolphin, zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. -heki-

-heki- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni. Nem tudom hova tehettem a Fagyos Banda dekort.Kérlek benneteket nézzétek már meg hol bújkál. Előre is köszönöm a segítségeteket! -heki- gazda ID:37406969

8. Othep

Szia.

Itt már kaptál választ, este: https://board-hu.farmerama.com/thre...dők-haladók-részleg.19471/page-9#post-1491353

Máskor, ha szeretnéd tudni, hogy kaptál-e választ, így találod meg:

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  9. moric67

moric67 Fórum ismerője

sziasyztok! mi ez a forrókakaó! mint,ha kaptam volna gőzom sincs.találni nem találom sehol
    lehet valamit nagyon benéztem
    moric67
    Id10901150
    Köszönöm,ha megnézitek.

10. macimami1958

macimami1958 Fórumprofi

Szia kedves Othep!
    Nagyon régen volt már bajom a játékkal, most viszont nem akarja hogy játszam. Majd egy órába tellett mire beengedet és a főfarmról sehova nem tudok menni. Már régen lekellett volna aratni, de nem megy. Mindent próbáltam már. Aszolgáltató frissitette a netet,Lezártam a rutert,pihentettemés takarítva is van. Már teljesen bele őszülök.
    macimami1958
    31461846

Most beengedett a fához, de mindenen zöld pipa van és minden ablak fehér.
    ,

Jelenleg dolgoztam a farmon,de olyan lassú hogy percekbe tellett megcsinálni a dolgokat.

Utoljára szerkesztett: 25.1.26
  11. Othep

Szia.

A Forró kakaó, édes emlékek a januári Rackó dekor:
    Rackó dekor ajándéka - 2026. január

A menüdben van, és, ne is tedd ki területre, mert hibásan működik.
    Hirdetmény: https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/page-12#post-1491775

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Ibilibi

Ibilibi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni, elakadtam, már egypárszor újrakezdtem, de most is nem tudok hova tenni a lapot.
    Gazda: erika-elvira36 ID: 15965705
    Köszönöm.

13. Othep

Szia.

Sajnos, nem tudunk mást javasolni csak a szokásost, a Kolléga gond nélkül tudott Nálad nézelődni.

Tudod, szoktuk javasolni, hogy válts böngészőt, vagy kliensre. Ha kliensen vagy, akkor esetleg próbálj ki egy böngészőt (Mozilla, Opera).

Kapcsold ki az animációt, az kíméli a gép erőforrásait.
    Ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni utána.

Válts wifiről kábelre és minden felesleges ablakot zárj be a gépeden.

Remélem, megoldja valamelyik a problémát. :)

Az eventablak miatt lépj ki-be a játékból.

Dolphin, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  14. Othep

Szia.

Szintén az a probléma, hogy mivel nincsen kártyád, ezért nem tudsz Minijátékot indítani.
    Ezt láthatod Te is, 0 van a számlálóban.
    A kék + jelre kattintva, vagy a Fánál a zöld Kártyakészítés gombra kattintva tudsz készíteni, hiszen van hozzá eventnövényed és felröpid is.

upload_2026-1-25_21-8-47.png
    upload_2026-1-25_21-10-4.png

Sok sikert a folytatáshoz.

Ha esetleg a passziánsszal is gondod van, hozom Számodra Bombadil Toma segítségét a passziánszról: https://board-hu.farmerama.com/thre...2026-event-csevegő.27326/page-27#post-1491422

Javaslom, hogy ne csak átolvasd, olvasgasd, hanem keresd meg a Windows passziánsz-át a gépeden (a win10-ben Solitaire & Casual Games cím alatt található), vagy keress egyet a neten, gyakorlásként.

Egy hozzászólásba is beírhatod, ha több farmod van, nem kell topikok között ugrálnod. :)

macimami1958 és Luminary kedveli ezt.
  15. macimami1958

macimami1958 Fórumprofi

Most voltam a beállításoknál. Ki volt kapcsolva az animáció. De az mindig ki van kapcsolva,mégis a képen amit hoztálazon be van.Ez hogy

16. Othep

Nem a Te farmodról készült a kép.
    Csak egy minta, amit mindig jelezni szoktam.
    Most elfelejtettem, elnézést.

-gyöngy-581 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. macimami1958

macimami1958 Fórumprofi

El van nézve, neked minden. Próbáltam kliensből és firefoxból, mindegyiken ugyan az van azóta is. Más böngészőm nincs és nem is akarom letölteni. Hátha megjavul mint ezelótt mindig. Amúgy köszönöm hogy foglalkoztál vele. Legyen szép éjszakád!

18. Othep

Köszönöm.
    Remélem, hogy gyorsan megoldódik a probléma.
    Csapadékos hétvége van, ilyenkor sokkal többen neteznek, mint egyébkor. Nekem is kábelre kellett ma áttérnem, wi-fi helyett.
    Jó éjszakát kívánok én is. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  19. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm.

Othep kedveli ezt.
  20. kollerkatus55

kollerkatus55 Aktív író

Szia....igazán én sok embernél vettem ászre , hogy gondot okoz, de semmi gnd. Köszsönöm a válaszod. Kata

Othep kedveli ezt.