Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GIN47

GIN47 Aktív író

Nagyon köszönöm a választ, türelmes leszek, üdv. GIN47

apcimama és Dolphin kedveli ezt.
  2. Bálint_Ferenc_[Papy]

Bálint_Ferenc_[Papy] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

3 farmon játszunk, kettőre megérkeztek a Szülinapi nyeremények, a harmadiknál még a felhősor is eltűnt. Mindháromnál teljesítve lett az event. Várjak türelemmel?

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, légyszíves:)
    A szkript még nem futott le, amint befejeződik a program, tájékoztatunk benneteket.
    Köszönöm.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, várni kell. Méég én sem kaptam semmit. A szkript még fut.

5. baba2903

baba2903 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Miért nem tudom beváltani,a mai napig a beváltható ajándék kódot? A szülinapra adott.Nagy betűkkel írtam,szóköz nélkül. Azt írja ki,hogy a megadott kód,nem érvényes. Köszönöm válaszod!

6. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Melyik ajándék kódot szeretnéd beváltani?
    A Fórumon meghirdetett kód 24 órán át volt átvehető, erről itt a hivatalos információ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/15-éves-a-farmerama-ajándékkóddal.25929/

Amennyiben hírlevélben kaptál bónuszkódot, az valóban, még a mai nap átvehető: upload_2025-2-6_17-4-58.png

Sok sikert!