Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. GIN47

GIN47 Aktív író

Nagyon köszönöm a választ, türelmes leszek, üdv. GIN47

apcimama és Dolphin kedveli ezt.
  2. Bálint_Ferenc_[Papy]

Bálint_Ferenc_[Papy] Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

3 farmon játszunk, kettőre megérkeztek a Szülinapi nyeremények, a harmadiknál még a felhősor is eltűnt. Mindháromnál teljesítve lett az event. Várjak türelemmel?

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Igen, légyszíves:)
    A szkript még nem futott le, amint befejeződik a program, tájékoztatunk benneteket.
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Igen, várni kell. Méég én sem kaptam semmit. A szkript még fut.

5. baba2903

baba2903 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Miért nem tudom beváltani,a mai napig a beváltható ajándék kódot? A szülinapra adott.Nagy betűkkel írtam,szóköz nélkül. Azt írja ki,hogy a megadott kód,nem érvényes. Köszönöm válaszod!

6. Luminary

Szia!

Melyik ajándék kódot szeretnéd beváltani?
    A Fórumon meghirdetett kód 24 órán át volt átvehető, erről itt a hivatalos információ:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/15-éves-a-farmerama-ajándékkóddal.25929/

Amennyiben hírlevélben kaptál bónuszkódot, az valóban, még a mai nap átvehető: upload_2025-2-6_17-4-58.png

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  7. baba2903

Szia!
    A hírlevélben kapott kódot nem engedi meg beváltani!

8. Luminary

Szia!
    Ha, még nem vetted át, akkor jelöld ki és másold át! Arra figyelj, hogy ne legyen szóköz előtte. Amennyiben kézzel írod be a kódot, akkor úgy írd be, ahogy kaptad, ne változtass rajta. Figyelj az O betű írására is, ne keverd össze a nullával!
    Kérlek, jelezz vissza, hogy sikerül-e!
    Köszönöm.

Swartsch kedveli ezt.
  9. baba2903

Szia!
    Köszönöm,hogy ilyen készséggel segítel nekem! De sehogy sem sikerül,nincs benne 0-la vagy O betű. Soha nem jártam még így,mindig sikerült beváltanom.

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    biztos, hogy azon a farmon akarod beváltani, amelyikre a kódot kaptad?
    A Hírlevélben kapott kódok, mindig egyediek, csak az adott farmon beválthatóak.
    Milyen üzenetet kapsz beváltáskor? Nem lehet, hogy már akkor beváltatottad, amikor megérkezett? Ezt már elég régen kaptuk.
    Esetleg hozz Farm nevet és Farm ID-t, az ellenőrzéshez.

Swartsch kedveli ezt.
  11. -Finucci-

-Finucci- Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! A szülinapi eventnél írták többen, hogy kitették a Pöttyös ernyőgombákat...őszintén én erről lemaradtam, mit tud a pöttyös ernyőgomba? Nekem is van kettő, de felrőhe pakoltam őket és lehet, hogy máshol jobb szolgálatot tenne? Köszönöm a segítséget!!

12. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Íme a Pöttyös ernyőgomba:
    Pöttyös ernyőgomba
    Érési idő: 22:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: szint x 140 TP/BTP kihelyezéstől függően
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas területet kivéve), valamint felhőre

Ellátmányos láda különleges újabb dekor eleme *

A "Piccolo" ládából sokszor nyerhető!
    "Piccolo" titokzatos ládák

Kuzdern, Sali~*.*, Dolphin és még 1 ember kedveli ezt.
  13. renahhh

renahhh Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítségre lenne szükségem, a gazdakörben az Alkimista kisiparos 5 feladatában 65ezer értékű állatot vagy fát kér, de nem fogadja el a rendszer. Miért? Köszönöm a választ!

14. Luminary

Szia!

Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor mindig szükséges megadnod a Farm nevedet és a Farm ID számát. Látatlanban nem tudom megmondani, hogy mi lehet nálad a probléma.
    Várjuk az adatok pótlását, köszönöm.:)

15. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Az ajándékozásnál véletlenül rossz helyre küldtem a Jinmejufa ajándékot. Mind a kettőt törpikének szerettem volna.Hol tudom megnézni. merylu55 ID6957461

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia !
    Ha véletlenül rossz helyre küldted az ajándékot egyetlen egy, amit tehetsz, visszakéred -Bagolyban- az ajándékot, megindoklod a játékosnak, tévedésből küldted.
    Lehet visszaküldi neked a játékos, utána -figyelmesen- át tudod a másik játékosnak küldeni.
    Amennyiben nem kapod vissza, nem tudsz semmit csinálni, mi ebben nem tudunk neked segíteni, nem tudjuk senkitől sem visszavenni a téves helyre elküldött ajándékokat!
    Megértésedet köszönöm!
    További sikeres játékot kívánunk!

17. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Az a baj, hogy nem tudom kinek küldtem!!!

Bokalmgazda kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a kérdést.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ, türelmedet kérem. :)

19. szzsuzsika

szzsuzsika Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Meglepődve láttam a fórumon,hogy több ezres ládák is vannak. Mely ládákat érdemes gyűjteni? Úgy gondolnám, hogy a normál pörgetéseket nem érdemes gyűjteni, de lehet, hogy nincs igazam, vagy valamit nem vettem észre? Köszi a választ előre is.

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez szerintem attól függ, hogy ki mennyire türelmetlen vagy sem, illetve mire van szüksége.
    Aki türelmetlenebb, az mindent azonnal kibont, akit meg előrelátóbb, az inkább tartalékolja a ládákat.
    Van, aki egy hónapban egyszer bont.
    Én pl. akkor bontok csak ládákat, ha valamire szükségem van.
    Általában az eventeknek rendelek alá mindent.
    Pl. Party pörgetést csak eventeken használok, vagy akkor, amikor látok valami nekem tetszőt a keréken.
    Ha sok terményt, állatot, tenyészállatot kérő event van, körülnézek a ládákban, melyikből bontható.
    Nem mindig veszek munkásokat, tehát az Édességes és a Szépséges ládákat gyűjtöm, mert azokban Aratógépen kívül vannak munkások.
    A Trágyadomb ládáját szintén gyűjtöm, amikor ezrekbe kerül 1 db trágya a piacon, akkor bontom, hogy ne kelljen vennem. De van, aki ilyenkor adja el.
    A Csengőpengőst is tartalékolom.
    Érdemes lehet gyűjteni a különféle Bónuszládákat is.

Itt áttekintheted a ládákat: https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Kereshetsz is bennük az alábbi módon:

1. Megnyitod a Ládák leírását a linkről, amit adtam.
    2. Lenyomod a CTRL+F betűkombinációt
    3. Ekkor Chrome böngészőben a jobb felső sarokban, Firefox-nál a bal alsó sarokban megjelenik egy keresősáv.
    4. Ebbe beleírod a nevet, névrészletet, amit gondolsz, amit keresel.
    5. Ha létezik ilyen, akkor a találatra ugrik, ami színes is lesz.
    6. Az Entert nyomogatva sorba tudsz a találatokon lépegetni.
    Vagy végiggörgetsz a színeket keresve.

Hoztam egy példát, ahol Chrome böngészőben kerestem, a ládák között, éppen.
    Ilyen a keresősáv, és láthatod a színes kijelölést.
    IPélda: [​IMG]

A többi játékost is megkérdezheted a Törzsasztalon az Oázisban, hátha nekik is vannak kedvenc ládáik, vagy jobb ötletük.
    Ebben a topikban is esetleg: Fejlődési taktika

Sok sikert. :)

Dolphin, -ágianyu33- és Sylja kedveli ezt.