Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

MODI mit jelent a projekt csere a mai függöny alatt volt...... köszönöm a választ

Bocsi közbe elolvastam a felettem lévőt

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.1.26
    Luminary kedveli ezt.
  2. hajni6666

hajni6666 Fórum-zöldfülű

Miért nem lehet a bónuszkódot beírni? hajni 6666 ID 37691010

3. boriska11

boriska11 Fórum-zöldfülű

SZia! Mikor farmaranyért vásárlást kér akkor mivel tudom legcsóbban megúszni?

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én például Napi ajándékot szoktam küldeni 1-t az ingyenesek után. Bárhol, ahol FA-t tudsz használni, minden számít. Akár egy titkos Fa / Ól / "Piccolo" láda azonnali nyitása, akár a Növénynemesítésnél 1 FA-ért a befejezés, akár egy másik feladat FA-ért történő cseréje a Városi projektben is beleszámít, ha van olyan köztük, ami kevésbé szimpatikus, és még sorolhatnám a lehetőségeket.
    Döntsd el, hol éri meg Neked a felhasználás.
    Sok sikert!

boriska11 kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    melyik kóddal van a problémád? Mit tapasztalsz?
    Minden kódot csak egyszer lehet felhasználni, az e-mailben kapott kódot csak az adott farmon lehet beváltani.
    Ha másoljuk, akkor figyelni kell nagyon, hogy se előtte, se utána ne legyen felesleges szóköz.
    Megértésedet köszönöm!

Luminary és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

Nagyon elakadtam!!
    243 szinten vagyok régi játékos!!!
    Most nincs elég Alkimista főzet -- Koronás lehetőség nem kék, nem tudom csinálni. Nagyon szomorú vagyok. Abba kell hagynom??
    Ambrusné ID 9434161
    Köszönöm a segítséget.

7. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Javaslat:
    1.Hozd le a Királyt az üres területre.
    2.Lapozd át a talont, keress piros Dámát(Q), ha nincs, akkor a kártya kiválasztásával kérj.
    3.Tedd át a fekete Bubit a piros Dámára.
    Az itt felszabadult helyre el tudsz kezdeni fekete vagy piros Királlyal egy új oszlopot.
    Van még egy üres helyed, szintén Királyt tegyél ki. Ha a piros Király jön előbb, akkor a fekete Dámás oszlopot tedd át. ( 6. oszlop)
    Az ismertetőben meg tudod nézni az Egyes király videóját, ott tudsz még szerezni Alkímistafőzetet, ha a passziánsz kirakásával a játékból nem kapsz eleget.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...6-születésnapi-event-2026.27328/#post-1489829

Sali~*.*, Ableotory, Dolphin és 2 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ne haragudj, ez nem jó tanács. A fekete király és a piros dáma letétele után nem a 3-assal jelzett bubit kell erre rátenni, hanem jobb szélső oszlopot. Úgy egy takart lap előkerül, és esetleg azzal lehet folytatni.

9. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A tanácsot én adtam, ezért én válaszolok.
    Ne haragudj, de másként játszunk.
    Ha, kiveszem a Bubit, akkor felszabadul egy új oszlop, ahol elkezdhetek építkezni újra. Egyébként lehet, hogy a király és a hely hiánya miatt szorulok be.
    Persze van több megoldás. Mindkettő jó.
    További jó játékot!

Ableotory, Dolphin és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. moric67

moric67 Fórum ismerője

Sziasztok! van valakinek ötlete?
    hogyan tudok az időkorlátozott zombival haladni?
    teljesen megakadtam!?

11. Álomhajsza76

Álomhajsza76 Fórum hercege

Sziasztok! Több éve nem játszottam és most el vagyok veszve :-( Jól emlékszem valahogyan ki lehetett dobálni flesleges ólakat,fákat,de hol és hogyan? Köszönöm a válazt

12. marti3883

marti3883 Junior szaki

Sziasztok!
    Tudom, nagyon idióta vagyok, de csak most kapcsoltam, hogy lemaradtam a tegnapi felhősoros akcióról. Nem vettem át az ajándékot sem és vásárolni is vásároltam volna. Ez tényleg csak 1 napig volt elérhető?? Semmi lehetőség, hogy pótoljam??

13. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia
    Biztos a törlésre gondoltál, hová szeretnél kidobálni? Ha, töröljük, akkor visszakerülnek a pajtába, később újra kitehetők onnan területre.

Kérlek, pontosítsd a kérésed, ha nem erre gondoltál!
    Köszönöm!

Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  14. smoldering

Szia!
    Sajnos, csak 01.26.-án volt lehetőség a Születésnapi ajándék átvételére, egyszer van egy évben a Szülinap!
    A többi akciók pedig újra visszatérhetnek valamikor, figyeld továbbra is a Híreket, biztosan nem maradsz le akkor egyikről sem!
    További jó játékot kívánunk!

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. smoldering

Szia!
    Mire gondoltál pontosan, milyen időkorlátos zombira? Szeretnénk pontos kérdést kapni, mert nem vagyunk gondolatolvasók.
    Köszönöm, ha kérdésedet pontosabban kifejtenéd!

Sali~*.* kedveli ezt.
  16. rekucya

rekucya Járnitanuló

Sziasztok. Tudnátok segíteni, hogy hol lehet megszerezni a krokit, előre is köszönöm.

17. smoldering

Szia!
    Kroki

Teliholdas állat
    Szükséges szint: 40. farmos
    Kategória: Holdfényes állatok
    Pajtaérték: 1.730
    Tenyészthető: nem
    Terményese: nincs
    Táp hozzávalója: 2x Szúrszop, 4x Horrorgaz, 2x Hollópáfrány
    Táp keverési ideje: 10:00 perc

Krokitanya
    Jack boltjából NEM váltható ki.
    Szükséges szint: 40.
    Tárgy mérete: 2x2

KépNévTulajdonságokÉpítőanyagJátékba kerültMegjegyzés
    [​IMG]KrokitanyaTermény: 1x Kroki
    Érési idő: 05:30 óra
    Tapasztalatpont: 150 TP
    Trágya mennyisége: 2x
    -Újdonságok a játékban - 2025. júliusMegszerezhető a "Kockás-mocsár történetei" event feladatainak teljesítésével.
    - A Legendás dobókocka kosár eleme
    - A Nyári ajánlat L eleme
    - Őszi fesztivál + TOP4000/2025 nyereménye
    - Teliholdas ólak ládája adhatja
    [​IMG]Krokitanya 1. szint: sárgaTermény: 1x Kroki
    Érési idő: 05:00 óra
    Tapasztalatpont: 160 TP
    -Újdonságok a játékban - 2025. júliusMegszerezhető a "Kockás-mocsár történetei" event feladatainak teljesítésével.
    [​IMG]Krokitanya 2. szint: narancsTermény: 2x Kroki
    Érési idő: 07:15 óra
    Tapasztalatpont: 480 TP
    - A Legendás dobókocka kosár eleme
    További jó játékot kívánunk!

Sali~*.*, Dolphin és aida2330 kedveli ezt.
  18. moric67

moric67 Fórum ismerője

igeen

19. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha a "További titkok" gazdaköri küldetésre gondolsz, ahol 6. feladat követelménye az, hogy 80 db zombijuhot 13 óra alatt betakaríts. Sajnos ez nem egy kezdőbarát gazdaköri küldetés, eléggé a sok bónusszal/party pörgetéssel/óllal rendelkező játékosoknak van kitalálva. De ezeket tudom tanácsolni:

- Használj bónuszokat: 200% terménybónusz és ólbevételi bónusz együttes használata esetén a neon zombijuh 16 db állatot ad, ehhez kell pörgetned további bónuszt vagy alap zombijuh ólakkal kell kombinálnod. A neon zombijuh szupertáp és víz használata esetén körülbelül 3 óra 36 perc alatt érik be. Ha akkor indítod az órát, amikor az első aratást végzed, akkor a neon zombijuhot 4x tudod learatni mielőtt lejárna az óra, ez azt jelenti, hogy 20 db állatot kell learatnod 1 aratással.

- Ha nem állnak rendelkezésedre bónuszok, akkor próbáld meg mennyiségügyileg, válts ki több alap zombijuh ólat és használj el egy ólbevételi bónuszt, ezzel egy alap zombijuh ól 2 db állatot ad. Szupertáppal és vízzel 2 óra 8 perc alatt érik be, így ezt 7x tudod aratni mielőtt lejárna az óra. Így összesen 11 db alap ólra van szükséged, hogy sikeresen venni tudd az akadály ekkora hozam mellett.

- Nullázással is megoldható, viszont egyedül erre én nem használnám el (ha a lehetőségedre áll). Mindenképp válts ki minél több alap zombijuh ólat, hogy könnyebben venni tudd az akadályt és ha most nem sikerül, ne keseredj el, ez a gazdaköri nem megy sehová. :)

Ha nem erre gondoltál, akkor kérlek pontosítsd/fejtsd ki.

További jó játékot.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Elnézést, átfogalmazom: nem rossz tanácsot kapott a játékos, de kaphatott volna sokkal jobbat is.
    A játék kulcsa a takart lapok felszabadítása. Amíg ez nincs meg, a pasziánsz nem jön ki. Mindig azt a lépést kell előnyben részesíteni, amelyik egy takart lapot játékba hoz.
    Üres oszlopot csak akkor érdemes csinálni, ha van is királyod, amit kitehetsz oda. A játékban így is volt már egy kihasználatlan oszlophely.
    Neked is jó játékot.

Utoljára szerkesztett: 28.1.26
    Sali~*.* és _Ilona49_ kedveli ezt.