Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia ismét.

Kollégám ellenőrzése szerint 2025-02-07-én, 15:43:13 kor cs.hajni-nak küldted a Jinmenjufát.
    Ahogy korábban a kolléga írta, megpróbálhatod visszakérni Tőle.
    Sajnos egyebet nem tehetünk a visszaszerzés érdekében.
    Szerencsére a Jinmenjufa kiváltható Jack boltjából. (Jinmenjufa - alap:
    50 gülüszem +500 sírkő +25 lidércfénygömb +150 oni orchidea
    XL fejlesztés:
    150 gülüszem +1.300 sírkő +75 lidércfénygömb +500 titánbuzogány +300 oni orchidea)

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  2. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Kérek segítséget: 2 polip van kirakva a Bahamán,harmadikat nem engedi kirakni,lakat alatt van. Ki kell váltanom aranybanánért? leejerry ID17837603. Köszönöm

3. Othep

Szia.

Azok a játékosok, akik minimum 1 db poliptavacska óllal VAGY fejlesztéssel rendelkeznek, számukra nincs teendő, mivel a szobor feloldásra kerül egy szkript segítségével, automatikusan, ingyenesen.

A szkript előreláthatólag az újdonság játékba való érkezésekor fog futni.
    Várhatóan február 19-étől tenyészthetjük majd a Polipot.
    Amennyiben nincs a 14. kamra kiváltva számunkra, a szobrot akkor is meg fogjuk kapni (amennyiben van minimum 1 db poliptavacskánk vagy fejlesztésünk).
    A kiírt dátumig tehát szíves türelmedet kérjük.

Az infót innen hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/poliptenyésztés-előkészületek.25961/#post-1433911
    Eventnaptár-tervezet: https://board-hu.farmerama.com/threads/eventnaptár-tervezet-2025-február.25950/

leejerry kedveli ezt.
  4. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen.

Othep kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nálam a szentélyben ott a szobor, kiváltottnak jelzi a program, és a polipóljaimat ki tudnám tenni - nincs rajta lakat vagy áthúzás. Olyan farmon is ki tudom tenni, ahol a 14. kamra nincs kiváltva a szentélyből, de van régebben szerzett polipólam.

Othep kedveli ezt.
  6. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Úgy érzem magam, mint egy kezdő...
    Valaki tudna tájékoztatni, hogy hogy a túróba lehet több turnus fürge malom előfizetést venni egy menetben? Akárhol választom ki a lehetőséget (eventóráról, a malomból, vagy a barkácsboltból), egyet tudok váltani, és amikor túlvagyok rajta, akkor jelenik meg az a felület, ahol többet lehet tenni a kosárba; de máshogy ezt nem tudtam előcsalogatni...

7. merylu55

merylu55 Fórumlakó

Köszönöm a segítséget. Szép napot

Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Szia ismét.

Sajnos tévedtem, elnézésedet kérem.
    Elvileg sikerülni kellene már a Poliptavacskát kiraknod.
    Elvittem ellenőrzésre is a kérdésedet, de próbálkozz meg egy süti- és gyorsítótár törléssel.
    Jelezz vissza, hogy sikerrel jártál-e.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  9. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Böngészési adatokat töröltem,Cleanerrt futtattam.Belépésnél hibát írt ki a gép " farmerama.exe fertőzött volt IDP.GENERIC. lefutott egy avast freeantivírus program.Utána kiirta : Error eperm:eek:peration not permitted,open. Mivel semmihez sem értek,leírtam ide. Belépést nagy nehezen engedte,a polipólam még most is lakat alatt van. Bocsánat,analfabéta vagyok szinte mindenhez. Köszönöm a türelmed.

10. Othep

Az Avast nem igazán kedveli a Farmeramát.

A vírusírtót kellene végignézned, hogy pontosan milyen beállításokat használ, és felvenni megbízható oldalnak amennyiben garantáltan a játék oldalát nyitottad meg.

A játék a www.farmerama.com címről érhető el kizárólag, 2o24. december 7. óta.

Ne hagyd, hogy a karanténba tegye (értsd: ne kattints a karantén gombra). Vagy a További beállítások, vagy alul, a Részletek részben megadhatod, hogy ezt kezelje kivételként, hagyja békén.
    Utána nem fog riasztani.

Köszönöm, hogy visszajeleztél a Poliptavacskával kapcsolatban.
    Mint írtam, elvittem ellenőrzésre.
    Amint érkezik ellenőrzésre jogosult kolléga, hozom a válaszát.
    Szíves türelmedet kérjük.:)

11. leejerry

leejerry Fórum-zöldfülű

Sajnos nem tudom,hol találom a további beállításokat,részleteket,itt hagyjuk abba.Szégyellem,de ide hívnom kell valaki hozzáértőt.Még egyszer köszönöm a türelmed és segíteni akarásod. Hálás vagyok érte.

Othep kedveli ezt.
  12. emmucika

emmucika Junior szaki

Sziasztok
    Lenne egy olyan kérdésem ,hogy a Boszorkányos gombakuckót miért csak eladni lehet és megvenni miért nem? köszönöm emmucika

13. Othep

Szia.

1. A Gazdaboltban kattints a nullára.

upload_2025-2-8_16-28-40.png

2. A kosárba került 1 csomagot ne vedd meg, hanem zárd be az ablakot.

upload_2025-2-8_16-21-8.png

3. A most megjelenő felületen a több csomagot tedd a kosárba.
    upload_2025-2-8_16-24-16.png

4. Így már egyszerre többet tudsz megvenni.

upload_2025-2-8_16-25-42.png

Sok sikert. :)

Minimaci kedveli ezt.
  14. Othep

A Kerekkeréken kipörgethető dekorok sosem voltak cserélhetők.
    Időnként megrendezett farmaranyas akciókon lehet csak hozzájuk jutni.
    A ''Miért''-et nem osztotta meg velünk a Központ.

15. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Köszi, igen, ez az! Ritkán veszek, és emlékeztem, hogy sikerült már megtrükközni, de elfelejtettem a módszert! (Megjegyzem, totál illogikus, hogy így működik...)
    Köszi!

Luminary és Othep kedveli ezt.
  16. Othep

Lenne egy olyan kérdésünk, hogy egyszerre akartad kirakni a Poliptavacskát, vagy volt köztes idő. tehát kiraktál 2 polipot, majd később akartad kitenni a harmadikat?