Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Tegnap este learattam, azóta nem tudok vetni mert nem kaptam magot? Kérlek segíts ,hogy tudom helyre hozni amit elrontottam Köszönöm. ID:21206344

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A kockajátékkal szerezhetsz magot.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    A válaszig szíves türelmedet kérem, a hétvége miatt hosszabb időt is igénybe vehet.

Anyamaci1976 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Játékba kerülő, új ól.

A most futó kéthetes eventben szerezheted be.
    Ahogy haladsz az event teljesítésével, hozzájutsz mind a játékban maradó fához, mint az új Kroki ólhoz és fejlesztéseihez.
    Eventismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457047

Kérlek, ne írj több hozzászólást egymás alá.
    Vagy várd meg, míg valaki posztol az írásod után, vagy használd a hozzászólásdoboz bal alsó sarkában lévő Szerkesztés gombot, hogy az írásodat kiegészítsd.
    upload_2025-7-19_10-37-23.png

Köszönjük, ha ügyelsz erre. :)

jófarmerlány és -ágianyu33- kedveli ezt.