Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Jaj de jó és meglepően gyors a reagálásuk.
    Köszönjük szépen. :)

Utoljára szerkesztett: 20.7.25, 16:14
  2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Köszönjük a türelmedet.
    Az ellenőrzés során kiderült, hogy sajnálatos módon lejárt a feladat teljesítési / beadási határideje.

Ma (2025-07-20) 16:44:22-kor pedig a Kolléga megszakította a feladatot (nem volt más lehetőség).

Ha úgy érzed, akkor indítsd el és kezd újra a feladatot.
    Alkalmazhatod például azt a taktikát, hogy a feladatba szükséges mennyiség felét, nagyobb részét, vagy akár az egész mennyiség termelését megkezded. (Például használj hozamnövelőket. vagy építesz még néhány Kókuszkopasztó alapot.)
    Amikor beérik, elindítod az órát, és csak ezután aratsz.
    A maradékot pedig a feladat időtartama alatt termeled le.
    Használhatsz terményes ól érésidőcsökkentőket. Pörgetéseket is.
    Csak akkor szakítsd meg, ha biztosan nem leszel kész vele. A feladatra 24 órád van, ebbe beleférhet 2 aratás is.

Ólakra ható bónuszok
    Mire?TermésIdő
    ...
    Terményes ólakKATT IDEKATT IDE
    Egyes terményes ólakKATT IDEKATT IDE
    Szupertáp--KATT IDE
    Sok sikert.

-Sudden- kedveli ezt.
  3. zsoxxya1

zsoxxya1 Fórum-zöldfülű

koszonom hogy megnezted! Par napja mielott beadtam a feladatba a kokusz kebelkosar masodik adagjat eloszor megneztem az idot hogy beadhatom-e. Volt meg ido, learattam es mivel a nyeremeny nem jelent meg megneztem a feladatot es ugyanigy 00at mutatott az ora. Nem en szakitottam meg a feladatot! Tegnapelott ota 00at mutat az ora es nem szakitottam meg! Na. mindegy! Remelem mostmar mukodni fog!

Othep kedveli ezt.