Kérdések, amikhez nem találtál topicot (kezdők és haladók részleg)

Discussion in 'Segítség archívuma' started by |Tamás|, Jan 19, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok segítsetek nekem szúrszop fát hol tudom beszerezni? Előre is köszönöm

2. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Egy eventben volt megszerezhető. Jelenleg cserenapon tudsz rá szert tenni. A termése a piacon megvásárolható.

Kuzdern and Othep like this.
  3. ginacica

ginacica Junior szaki

*Zinnia* likes this.
  4. zizzina

zizzina Járnitanuló

haliho.Kérném én de napi ajándékok között nem találni....szezonális,állatok,fák bokrok,kerti cuccok,szívből ...de itt nem találni.Tudnál tovább segíteni?

5. *Zinnia*

Szia!
    A kamra polcáról tud neked küldeni. Ezért írtam,hogy írj egy levelet, s azt kérd, mert nem a napi ajándékok között van.
    Itt egy kép például. Bekarikáztam a maja maszkot.

upload_2026-3-20_16-51-44.png

6. zizzina

zizzina Járnitanuló

Látom a természetgyógyász kamrában található nálad...s ha én nem találom a maja maszkot ott?...de a mellette lévők amint a foton látom azok szerepelnek a polcon.....?

7. *Zinnia*

A kép csak illusztráció. Az éléskamrában készült, nincs külön természetgyógyász kamra.Azért nem találod magadnál, mert neked nincs. Azért szeretnél kérni a szomszédoktól. Vagy nem jól értelmezem?

8. zizzina

zizzina Járnitanuló

szupcsi....s megtaláltam :) majdnem nehéz eset kategóriába estem :) :) köszönöm

9. ildics1981

ildics1981 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,a projekt feladatoknál be kell takarítanom 68 durumbúzát az erdei tisztáson,de mivel még nem értem el,így sajnos nem tudom fojtatni.Farmnév: ildics1981 ID:26795774

Luminary likes this.
  10. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A projekt cserélve, most már folytathatod a Mesterkurzust.

Sok sikert!

Othep likes this.
  11. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Problémám van az új csodamalommal. Hogy lehet különböző tápokat bekészíteni? Eddig simán betettem őket a 3 rekeszbe és egymás után lekeverte azokat. Most csak az elsőt engedi másolni, de amint újat tennék be, előreugrik a bekészített (ugyan az) és elindul a keverés. Miért kell mindent újítani? Tök jó volt a régi és még működött is. (És megnéztem az ismertetőt is, ott is csak ugyanazt a borztápot másolja át.)

12. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem másolni kell. Megnyomod a zöld ''+'' gombot ismét, és berakhatod a második, akár eltérő tápot is.
    Viszont, ha mondjuk azt szeretnéd, hogy a 3. táp ugyanaz legyen, mint az első, akkor megnyomod az első táp másológombját.

-ágianyu33- and aida2330 like this.
  13. balázs20052005

balázs20052005 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni: a mesterkurzus 1.szint 6/6-os feladatánál elakadtam. 1 megrendelő összes rendelésének teljesítését kéri. A szezonnak vége, ezért alpesi megrendelőét teljesítettem de azt nem fogadta el. Mit tegyek?
    balázs20052005 9565768

14. Othep

Szia.

Nyugodtan bemehetsz a szezonos megrendelőkhöz is.
    Olyankor is lehet őket teljesíteni, amikor nincs szezon. És hibás a feladat is: nem egy megrendelőt, hanem hármat kell kiszolgálni.
    Majd figyeld a feladat számlálóját.
    Sok sikert.

balázs20052005 and -ágianyu33- like this.
  15. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Szia!

Köszönöm szépen! Megtaláltam ilyen elnevezéssel.

Szép napot kívánok!

Othep and Luminary like this.
  16. mezosimaria

mezosimaria Járnitanuló

sziasztok a mesterkurzus kér 69 elefántfül tételt a zuhatagok szigetén ez mi ? köszi a segitséget ID 22492758

17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Új Bahás növény, a szobra az utolsó előtti kamrában van.

Bokalmgazda, -ágianyu33- and Othep like this.
  18. cirmi0831

cirmi0831 Fórum-zöldfülű

Szia.Nálam a kerek kerékkel van probléma.Gyors pörgetésnél ,teszem fel van 99,az első 19 lemegy,utána 3x 20,az utolsó 20-ból meg elindul 1 vagy kettő,és leáll,hogy nincs több.Magyarán 80 vagy 81 pörgetést enged,a többit lenyúlja.Nem az első eset már.Farmnév cirmi 0831.ID:52743541.

19. Othep

Köszönöm, hogy a megfelelő topikba jöttél.
    Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

20. [kornelka]

[kornelka] Utánpótlás-írogató

Sziasztok! :)
    Nekem van egy Páncél Panni-m amit majd a kereskedő évente elcserélnék.
    Ki mit tudna ajánlani érte?
    Várom az ajánlatokat.

Üdv
    [kornelka]

Thread Status:
Not open for further replies.