Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. piros53

piros53 Fórumprofi

Sziasztok.A tengeri felhősor nem tematikus.Akkor miert irja ki azt hogy meghatározott dekorok helyezhetők ki

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

3. piros53

piros53 Fórumprofi

4. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Szia! A piros kosárnál, teljes a káosz napok óta, össze-vissza vannak a vásárlandók.

5. Othep

Szia.

Mit értesz ezen?
    A Piros kosár ablakában a jobb felső sarokban a környilat megnyomva, majd a kis nyilacskát lenyitva tudod beállítani a Számodra szimpatikus sorrendet.

upload_2026-8-22_17-52-3.png upload_2026-8-22_17-54-37.png

6. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Sziasztok.............napok óta keverem a malomba a krokodilgőte tápot,de az állatot sehol nem találom.Hogyan lehet hozzájutni????

7. Sylja

Sylja Fórum félistene

kigyo51, -ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  8. VörösIstvánné_[Kati]

VörösIstvánné_[Kati] Utánpótlás-írogató

Sylja és Othep kedveli ezt.
  9. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Már 21 feladatot megcsináltam, növényem is van, mégsem enged ismételni, zárva a lakat. Mi lehet az oka? Nem vagyok jó pasziánszozó. Vilmos05 13647889 Köszönöm, légyszíves rátekinteni.

10. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

11. vargamarika

vargamarika Haladó

Othep kedveli ezt.
  12. Othep

Szia ismét,

Kollégám ellenőrzése alapján:

A bekarikázottat még meg kell csinálnod előtte.

Ameddig az összekötővonal nem kék addig nem elérhető az ismétlős pálya.
    Ahhoz, hogy a lakat kék legyen, az előtte lévő kapcsolódó feladatokat meg kell oldani. Ezt mutatja az összekötő vonal. Ami kék, mert feloldásra került. Ami fehér az még nem érhető el, amíg az előtte lévő feladatokat nem teljesítik.
    Az eventmechanika átismételhető itt: KATT

Sok sikert. :)

13. Vilmos05

Vilmos05 Kivételes tehetség

Köszönöm, úgy lesz, próbálkoztam már vele, de nem engedett játszani. Most viszont enged, már megyek is.

Othep kedveli ezt.
  14. mami531953

mami531953 Fórumlakó

Szia! Szeretnem merdezni,h a Kiralyi kerti buli eventben a mini jatekokkal csak 23 db fogaskerek erme erheto el,tovabbi ermet mibol szerezhetunk ahoz,h az event boltban tobb mindent megvasaroljunk.Koszi a valaszod.

15. Othep

Szia.

Vannak korlátlanul újrajátszható mezők, ahol szerezhetsz még további érméket.
    Van 6, 9, és 14 érmés.
    Így néz ki:

upload_2026-8-23_19-1-20.png

Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/királyi-kerti-buli-2026-augusztus.28195/#post-1522473

Sok sikert. :)

-ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. zizzina99

zizzina99 Fórum-zöldfülű

jó estét.Szeretnék érdeklődni nálam miért 2 szupertáp kell amikor is baby boom event van még egy órán át :)

17. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Kérlek, nézd meg ezeket az ábrákat és olvasd el a linket is, amit beillesztettem.
    Köszönöm, ha így teszel!
    Sajnos, az 1 tápos tenyésztés "csak" 18 óráig tartott!

Baby Boom esemény2026. augusztus 23. (vasárnap)
    10:00 óra
    2026. augusztus 23. (vasárnap)
    22:00 óra
    Farmpengős tenyésztés2026. augusztus 23. (vasárnap)
    Szuper akciós napok2026. augusztus 23. (vasárnap)
    18:00 óra
    Luxus bájital akció2026. augusztus 23. (vasárnap)
    Szupertáp akció2026. augusztus 23. (vasárnap)

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/heti-előrejelzés-2026-34-hét.28185/
    További sikeres játékot kívánunk!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. Titokzatos85

Titokzatos85 Fórumszaki

Sziasztok! Lenne egy kérésem 25,-e és 29.-e között nem tudok netezni! Kérlek segítsetek! A napi bónuszomat és a kalendáriumot kinyitni légyszíves! Előre is nagyon szépen köszönöm! ID: 32574067

Andi

19. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia kedves Titokzatos85!

Mi nem tehetjük meg helyetted ezeket.
    Esetleg kérjél meg családtagot. Semmiképp se add meg a belépési adataidat egy idegennek. Itt csatoltam neked az ide vonatkozó szabályt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/farmerama-a-játék-szabályai.6830/ Fiókadatok és fiókbiztonság. 6. pont.
    Próbáld megtenni az ajándékok átvételét mobilról, mobilnettel. Látogass el egy baráthoz netezni, mindenképp próbálj olyan módot találni, ahol nem kell a belépési adataidat senkinek megadni!
    Sok sikert kívánunk hozzá!

20. csernigy

csernigy Törekvő

Sziasztok!
    A mai napon elértem (kiváltottam) a Bahán lévő Állatüdülő legutolsó területrészét is és kaptam érte valamilyen jutalmat, de túl gyorsan kinyomtam, így nem tudom, hogy mi az, hol keressem és hol lehet felhasználni?
    Az Állatüdülő ismertetőjében csak a területrészek vannak felsorolva és a kiváltásukhoz szükséges aranybanán darabszámok, de semmi nincs bármilyen ajándékról!
    A segítséget előre is köszönöm.