Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Kösz Toma :)

Én azóta már többször ki- és beléptem eredmény nélkül :(

No most megyek és törlöm a böngészési adatokat, vagy újra indítom a gépet :(

2. -gyöngy-581

Nézd csak Toma:)

Ha rákattintok a felhőre egy már nagyon unalmas képsorra visz.

Semmi kedvem újra kezdeni ezt a cirkuszt a megvásárolható felhővel :(:cry:

Remélem ez csak egy hiba...

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nálam rendben van, ott van a felhők között, fel is tudom pakolni.

4. -gyöngy-581

Köszönöm, hogy foglalkoztál a gondommal, talán javítani fogják nálam is:music:

-BombadilToma- kedveli ezt.
  5. sipianyu

sipianyu Aktív író

S ha nem tudom megcsinálni a pirossal jelölteket, akkor az eddig beadott terményeim elvesznek ?????

Lenczy kedveli ezt.
  6. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Szeretném visszakapni a majdnem 8ezer forintot amit kidobtam a felhőre feleslegesen a "kommunikációs hiba" miatt. Nem eventeztem, nincs dekorom a felhőre. Az biztos, ez volt az utolsó hogy erre a **** játékra költök.

7. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

Hogy kapom meg a felső a feladat takarítást?

8. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Egyébként hány gazdakörit kell befejezni?

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

kigyo51 és Lenczy kedveli ezt.
  10. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Ami nincs beadva a gazdakörbe, azok megmaradnak, amiket beadtál már és azt törlik, az elveszik.

kigyo51 és Lenczy kedveli ezt.
  12. Lenczy

Lenczy Fórum félistene

Ah, értem! Köszönöm szépen, nem vergődöm vele!

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  13. unikornis88

unikornis88 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, bár nem értem miért nincs külön csevegöje a témának vagy legalább is látható helyen ha már ekkora változást csinál a farmerama????? Szóval a kérdés az oké hogy kb 35 nap mulva eltünnek ezek a gazdaköri feladatok mert már nagyon régiek. De az ismertetőben bár ezt sem értem miért utána meg jön hogy százan tesznek fel kérdéseket, miért nincs leirva , hogy a nem beadott terményekkel és álatokkal mi lesz megszünnek? Ha nem szünnek meg akkor minek is lesznek játékan ezek az aranyos ezer éves állatok és terményeik ha kiveszik őket a gazdaköriből?
    Köszönöm ha kapok részletes és értelmes választ ami az ismertetőben nincs benne!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  14. sipianyu

sipianyu Aktív író

Leszámoltam 21 és az a sok amit eddig tenyésztettem, leadtam minden oda :( van amit el sem kezdtem, de az csak 1 !
    Nem értem miért kell törölni !

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Miért szűnnének meg a nem beadott termények és állatok? Azért, mert megszűnik a Berta néni tojásai, azért még a tojás más gazdaköri feladatokba kell, sőt tápba is. Vagy attól, hogy a Birkanyáj gazdakörit kiveszik, még a tenyésztett juhokat fel tudod használni pl. a Vadaspark feladatsoraiban vagy olyan eventeken, ahol tenyészállatokat kell beadni pajtaértéken.
    Csak a gazdaköri feladatok egy része kerül ki a játékból.
    (Lehet, hogy ez egy nagyobb átalakítás része, és hosszú távon több mindent kivezetnek majd - ideje lenne -, de ennek jelenleg nem látni a jeleit.)
    Szia!
    Amit beadtál, azért megkaptad a jutalmadat. Amit nem adtál be, az megmarad. Ha fontosak a gazdaköri feladatok további jutalmai, akkor próbáld meg befejezni a hátralévő idő alatt.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Memi

Memi Utánpótlás-írogató

Köszönöm

-BombadilToma- kedveli ezt.
  17. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    Az óljaid különböző területeken vannak, olyan formában hogy rajtuk vannak 1. és 2. szintű fejlesztések. Ezért nem találod az alap ólakat.

18. Ableotory

Szia!
    Igen.

19. Ableotory

Szia!
    A fórumon nem tudunk ebben segíteni. A panaszoddal a supporthoz tudsz fordulni.

A support elérése:
    A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba, s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

20. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Szia.Használj 3 terméket ezt hol tudom meg csinálni?