Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Discussion in 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak' started by FA-HU, Mar 25, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Köszönöm szépen a válaszod.

2. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Köszönöm,hogy ránéztél.

Esetleg azt megtudnád mondani.hogy melyik földekre van kitéve mert én amit látok az pudlimoly-kenguru amit ma reggel tettem ki-mókus ezt a tegnap este tettem ki-holló-muntyákszarvas -öves galloway -pádovai tyúk-mosómedve-kivifészek-jégmadár-teknős-hótündér-pelikás és két róka ol amiből az egyiket a tegnap elött vettem 50 farmaranyért,erre van kitéfe fejlesztés is.

Amit nem találok továbbra is az galamb-hattyú-gólya és róka amiből pontosan nem tudom hány darab volt de bíztosan nem az az egy amit kitettem.

Válaszodat előre köszönöm.

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nincs jó hírem.
    Sajnos ezeket az ólakat bedobáltad a Gyopáron az átalakítóba - Zöld üzemanyag előállítására.
    2026.07.23 - 21:03:23:
    16x Gólyafészek
    10x Galambdúc

2026.07.24 - 23:23:32:
    14x Rókalyuk
    6x Hattyúfészek

Ahogy nézem, még egyéb ólakból is lehet hiányod. Ilyen pl. a Pókfészek, Denevérbarlang, Szentjánosbogár-röptető, Mufflonól, Hiénaodú.
    Lehet, hogy ezekből sok van neked, de érdemes odafigyelni, hogy milyen ólakat dobálsz be.

Próbálj cserenapon visszapótolni az elveszett ólakból, illetve ajándékba kérni, ha valakinek lenne felesleges.

Ha, többet szoktál a Kerekkeréken forgatni, akkor az ott megszerzett sárga-narancs ólak, terményesek teljesen megfelelnek a gyopáros átalakítóba. Az értékes titokólakat nem szabad bedobálni.

További jó játékot!

4. vadlo66

vadlo66 Járnitanuló

Szia. Amikor nem találtam a pajtában az ólakat, volt egy halvány sejtésem, hogy tandíjra fizettem be:(. Bosszankodtam is miatta de végül ez csak játék, megy tovább az egy:D. Köszönöm a türelmed és az idődet.

Last edited by moderator: Aug 28, 2026
    Luminary and Sylja like this.
  5. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

Szia ! miért van a gazdakörimben néhány feladat bepirosozva és egy hatalmas felkiálltó jellel ellátva. Nem találok hozzá semmoi leírást. ja és 28 ó van még megadva

6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

kigyo51, Lizikertje and -ágianyu33- like this.
  7. RegiHU2011

RegiHU2011 Junior szaki

kigyo51 and Lizikertje like this.
  8. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

-BombadilToma- likes this.
  9. sipianyu

sipianyu Aktív író

Sziasztok ! Ebben az új feladatban nem találom, hogy kol kell kiváltanom a festékesüveg növényt :( 19 es ír a leírás, de ez 19 es ablakot, vagy 19 teljesített feladatot jelent ?
    Bocsi, ha valaki már írta, de hiába olvastam vissza nem találok ráutalót !
    köszönöm ha válaszolsz

Már tárgytalan, megcsináltam egy feladatot és láss csodát...meg lett az 5 db !!!

Last edited: Aug 28, 2026
    Othep likes this.
  10. edyth

edyth Utánpótlás-írogató

Sziasztok lenne egy kerdesem a galagonyabogyot hol tudom megvenni tud valaki segiteni nekem ebben elore is koszonom.

apumbiapa likes this.
  11. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. A beállításoknál valamit elállítottam. Eddig lehetett látni a felröppenőket, illetve hogy mejyik learatott kirakott tárgyból, akármiből mi röppen fel. Nem látom, hogy a kitehetőket ha learatom, mit adnak.
    Illetve a királyi kerti buli felhősorhoz hiányzik még a profiként repdess kitehető, és nem tudom melyik feladatot kellene elvégezni hozzá. Itt is ha rámegyek a feladatokra, nem írja ki hogy melyik mi. Remélem nem fogalmaztam nagyon zavarosan. Köszönöm ha segítetek, hogy a beálításokban mit állítsak vissza. anna640328 felhasználó, ID 16614081. Szép napot kívánok

12. apumbiapa

apumbiapa Fórum bárója

Szia!

Magát a fát sehol nem tudod megvenni. A termése viszont megvásárolható a piacon.:)

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Beállítások -> További beállítások fül -> Betakarítás animációjának bekapcsolása (jobb oldalon a harmadik).
    A profiként repdess dekort az oszlopos, virágos tetejű nagy méretű gloriett kép bal alsó sarkában találod, az eventfelület jobb felén. Egy repdeső macskatündér az ikonja, és felette party pörgetés, tőle jobbra arany banán a nyeremény.

kigyo51, anna640328 and -ágianyu33- like this.
  14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Beállításokban [​IMG] a További beállítások fülön nézd meg, hogy ki van-e kapcsolva az Eszköztippek mutatása, vagy az Betakarítás animációja. Ezek valamelyike lehet a gond.
    Ha ki van(nak) kapcsolva, állítsd BE állásba.
    Ne felejtsd el a Mentés gombot megnyomni utána.
    Ha Kliensen játszol ezután frissítsd a Klienst is. (F5)

A Profin repdess dekort a játéktéren, a harmadik oldalra lapozva alul, az Aranybanán mellett, illetve az utolsó oldalon a Piccolo láda bal oldalán tudod kiváltani. (Egy kis macskatündér ikonja jelzi.
    Sok sikert.

anna640328 and -ágianyu33- like this.
  15. Sylja

Sylja Fórum admirálisa

Szia!
    Hétfőtől cserenap, ott megpróbálhatsz fához jutni.
    A cserenapról itt olvashatsz:
    Ajándékozás és kereskedelem - cserenap

Cserehirdetést is adhatsz fel itt:
    Ajándék - Cserebere - Új szabályokkal!
    vagy itt:
    Ajándékok felajánlása, kérése, cseréje

A játékban levő fákról további infókat a FARMERAMA Enciklopédia tartalmaz, itt:
    Fák a játékban

16. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! A felkiálltós
    jelek gk állatai már nem lesznek tenyészthetők!?nOdáig ok!De akkor később sem fogják esetleg kérni a játékban? Megtartsam vagy adjam el ami van? Azt látom hogy a piacon jó formán legtöbb tenyész állatból csak alapszintű kapható !

-Holdfeny-. likes this.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    nem a tenyésztést (állatokat) veszik ki a játékból, hanem a gazdaköri feladatot, amely tenyésztett állatokat kér. A tenyésztések természetesen maradnak, hiszen sokan építenek rózsa- vagy neon ólakat/terményes ólakat ezen állatokból. (A piacon a magas szintű tenyészállatok azért hiányoznak, mert 1./ "gagyi" lett a tenyésztés, sokX 3-400 tenyésztésből se lesz arany tenyészállat, 2./ nagyon alacsony az ára, ezért inkább megtartja.
    Bármikor jöhet újabb gazdaköri, ahová kérhetnek még tenyészállatokat.

18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia! Nem feltételezném, hogy magukat a tenyésztéseket is kivezetik...:music:
    S hogy mit kér a játékmester a jövőben... szerintem még ő maga sem tudja:oops:

farmeres53 and kigyo51 like this.
  19. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Kedves Othep! Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszod. Te mindig segítesz :) Még egyszer köszönöm. Legyen nagyon szép hétvégéd. Megnézem, hol lehet a bibi.

Othep and -Holdfeny-. like this.
  20. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Kedves Toma! Nagyon szépen köszönöm a segítséged, Othep is megírta a megoldást. Megvan a hiba, a betakarítás animációja ki volt kapcsolva. Köszönöm, a dekor is így meglesz. Legyen szép hétvégéd.

-BombadilToma- and Othep like this.