Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ez az összes Raktárház most a játékban: >>Raktárházak<<

Sok sikert!

2. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Nekem a teliholdas részen 3 múzeumom van, a linkelt ismertető szerint csak kettő elérhető. A manufaktúra sem stimmel, abból sem csak 1 szerezhető be.

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az ismertetőben azon alkalmak vannak felsorolva, amikor szerezhettünk ilyen raktárházakat. Mind a múzeumból, mind a manufaktúrából az első alkalommal 2-2 db-ot kaphattunk a gazdaköri küldetésből.
    (Lehet, hogy szerencsésebb lenne a sorszámozást 1-2 után 3-mal folytatni; vagy zárójelben odaírni a darabszámot...)

Luminary, PaySkin és macimami1958 kedveli ezt.
  4. .apa64.

.apa64. Törekvő

Szia most használtam el a 14-ből kettőt is és még sincsen kész a feladat :-(
    Még mindig van nálam 12!

5. -BombadilToma-

Szia!
    6 db-nak kell lennie. A 12-ből használj el 6-ot, akkor lesz 6 db-od. Ugyanúgy, mint a kávénál, pontos darabszám kell. (Az már más kérdés, hogy aki 6-ot gyártott, annál csak akkor írta jóvá a feladatot, ha felhasznált belőle...)

.apa64. és macimami1958 kedveli ezt.
  6. Attilla

Attilla Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Ha felhasználok 5 virágfestést akkor mi lesz gyorsabb és mennyivel? A növénytermesztés vagy az állatok nőnek gyorsabban? köszi a segítséget

7. -BombadilToma-

Szia!
    A Virágfestés (+) dekor 20%-kal csökkenti az állatos ólak érésidejét 10 órán keresztül (terményes ólakra nem hat). 5 db egyszerre indítva nullára viszi az érésidőt.
    A sima Virágfestés csak TP-t ad.

8. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Szia, még nem érkezett visszajelzés?

9. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Szeretném megkérdezni, mi a különbség a farmárudában a kipörgő kerék dekornál? 2 van feltüntetve, azonos paraméterekkel..
    Köszi a választ

10. Attilla

Attilla Fórum-zöldfülű

Akkor addig tudok állatokat betakarítani amíg van tápom? Pl: van 1000 pelikántápom , felhasználok 6 gyepek urát, és 7 db pelikánt aratok kattintásonként? csak aratni kell meg etetni és itatni 10 órán keresztül?

11. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Semmi. Csak egy plusz lehetőség a hozzájutáshoz.

Zsuzsikan és -mala159- kedveli ezt.
  12. -mala159-

-mala159- Junior szaki

Szia,

Nincs különbség, az egyik drágább.

Othep kedveli ezt.
  13. Méhecske

Méhecske Haladó

Sziasztok!Megszeretném tudni,hogy az éjszakai játék,vetőmagjai között szereplő "Bambusz csákány"melyik játékhoz,vagy gazdaköri feladathoz lett kitéve.Sajnos későn vettem észre és fogalmam sincs hol kell használni.
    Előre is szeretném megköszönni a Moderátor válaszát. ICUS44

14. Othep

Szia.

Igen, így van.
    Javaslom, hogy használd az összes bónuszt is, ami az ólak termésmennyiségére hat, ne csak a Gyepek urát.
    Persze, ha rendelkezel valamelyikkel.
    Állatos ólak: KATT IDE
    Egyes állatos ólak: KATT IDE

Teljes Bónuszlexikon, amiből az ólakra ható bónuszokat hoztam: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. .apa64.

.apa64. Törekvő

Köszönöm szépen :)
    Álmomban nem gondoltam volna ha több van az is baj!?
    Azt írta, hogy legyen 6 TNT nálad!
    Gergely

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Itt olvashatod az ismertetőt:
    Visszatérés Csontzörgetővölgybe - 2026. április

Szerencsére van még egy kis idő belőle, mert hosszú event. Sikerülhet megszerezned belőle pár dolgot.
    Javaslom, hogy naponta nézd át a fórum főoldalán, jobb oldalon, középtájon lévő napi eseményeket.
    A linkek kattinthatók, és nem maradsz le semmiről:

upload_2026-4-26_10-46-30.png

-ágianyu33- kedveli ezt.
  17. Attilla

Attilla Fórum-zöldfülű

Köszi !

18. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Sziasztok szeretném meg kérdezni , hog hol lehet olvasni a bahamara megjelenő bungalokrol. Azt irja ki Sajt költők Társaságának a főhadiszállitások. Mit lehet ezzel kezdeni? Sehol nem találok le írást. Segitséget előre is köszönöm. ID 13748004 Klaumaci.

-mala159- kedveli ezt.
  19. Wazuka

Wazuka Utánpótlás-írogató

Sziasztok, ha jól emlékszem egy feladtaban szereztem meg a gereblyegyárat, viszont sünöm nincs hozzá. Nem tudja valaki, van e olyan feladat, ahol esetleg meg lehetne szerezni? Vagy ez csak titok állat volt és ennyi, nem tudom megszerezni?
    Előre is köszönöm

20. -mala159-

-mala159- Junior szaki