Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Ditti58

Ditti58 Fórum bárója

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy miért ilyen titokzatos ez a "Sajt költők társasága"? Nincs sehol feltüntetve, hogy lesz, van, leírást se találtam, ez a link a különleges akciók csevegőjére visz, nem látok egy konkrét leírást, se egy ikon az óra fül alatt, se a hírek felületen, se az eventnaptárban, se az eventek között, de az Enciklopédiában sincs. Szeretném tudni, hogy mikor kezdődött és meddig tart, stb. Csak véletlenül akadtam rá, nyomoznom kellett, hogy legalább azt megtudjam, hogy hova tartoznak azok a baseball sapkák, amik a tenyésztésben kerültek hozzám.

dögös92 kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Nem volt hivatalos róla, mi is annyit tudunk/ tudtunk róla, amit a csevegőben olvastunk.
    Olvasd el végig, többször leírták, mit kell csinálni.

Ditti58 kedveli ezt.
  3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Érdeklődnék, hogy vagy csak én nem tudom küldeni, vagy tényleg nem lehet még küldeni a búbosbanka fészket? Mert nem találom a listán.

macimami1958 kedveli ezt.
  4. pokocska

pokocska Járnitanuló

A számitásom szerint 2 db jegyem hiányzik a Sajt eventnél a másik farmomon meg van de itt nincsen,
    vagy valahova más hová tettem? De semerre se látom. Reggelre még meg volt rendbe de most már nem.

pokocska id: 35765138 elöre is köszönöm ha utána néznétek hova tünt 2 db üdv.

5. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Én sem tudom küldeni. Pedig megigértem.

6. anci091551

anci091551 Törekvő

Bocsi. Nagyon figyelmetlen voltam. Az összes kint van az ültetvényen!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  7. emi7878

emi7878 Fórum-zöldfülű

A sajt költök társaságánál hiába aratom le a hawai inget nem jelenik meg.

ambrusne kedveli ezt.
  8. barracuda117000

barracuda117000 Törekvő

Sziasztok. A boldog új évet' kirakót nem tudom elküldeni ajándékba, mert nem is adja be nekem. Akinek elküldeném, már kirakta, hogy cserélné valamire, neki megengedte. Hogy lehet ez? Gazda nevem: barracuda117000

9. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

Nekem is az a problémám, hiába aratom le a Hawai inget nem szaporodik!
    Köszönöm! Üdv.

10. sárkány-ka

sárkány-ka Fórum ismerője

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy a Maja maszkot hol lehet beszerezni. Köszönöm.

11. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Helló, megvettem az aranybanánért kapható egyik csomagot. megvenném a többit is, de az írja, hogy akkor elvesztem a limit feletti party pörgetéseket. Kb. 1200 van. Csak azt vesztem el, ami a csomagban van, vagy a többi 200 felettit is elveszi?

12. Sylja

Sylja Fórum félistene

Marad, amennyi volt, csak azt veszíted el, ami a csomagban van.

kigyo51, Luminary és CoraQueen kedveli ezt.
  13. _LiNi_86

_LiNi_86 Járnitanuló

Sziasztok!
    Erről lehet már tudni valamit?
    Köszi

14. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Megérkezett a központ válasza, visszakerültél a 3. projektszintre.

upload_2026-4-28_12-0-32.png

Elnézést kérünk a hibáért, ilyen nem gyakran szokott előfordulni.
    További jó játékot!

_LiNi_86 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  15. Luminary

Szia!

Ellenőrizd, hogy van-e ilyen felhősorod - Játékóra felhősor - mert, arról le tudod venni a dekort, ami adja a Maja maszkot.
    Ha, nincs, akkor a szomszédoktól kérhetsz ajándékba.

https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1949

Sok sikert!

16. csernigy

csernigy Törekvő

Sziasztok! Valaki igazán felhomályosíthatna, hogy a Faráruda különleges részében mi az az újságpapír, ami fizető eszköz? Honnan lehet kapni, szerezni? Hol és miből lehet csinálni? Semmilyen tájékoztatót nem találtam róla! És már csak 8 óra van belőle hátra. Mondjuk a Bahán 3 óránként aratható bungallókról, meg a felröppenő sapkákról sincs semmi leírás!

17. Luminary

Szia!

https://board-hu.farmerama.com/thre...m-találtál-topicot.27649/page-37#post-1507243

https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.27645/

csernigy kedveli ezt.
  18. Luminary

Sziasztok!

Nem lehet küldeni.
    Általános szabály, hogy ami nincs fent a cserepanelen - léghajón - az nem küldhető, nem cserélhető.
    Sok sikert!

macimami1958 kedveli ezt.
  19. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Köszönöm szépen a választ. Már rájöttem.

20. csernigy

csernigy Törekvő

kigyo51 és cicimsincs kedveli ezt.