Kérdések, amikhez nem találtál topicot

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. klaumaci

klaumaci Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segitséget.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.6.26
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Menj a paszulyon az egyéb bónusz sorra, ez a legalsó sor, ott kezd a keresőbe beírni, hogy Forró....

macimami1958 kedveli ezt.
  3. évaauth

évaauth Törekvő

Köszönöm a tippet, de így sincs meg. Előzőleg az összes felhősorban voltam, így írtam a keresőbe, de nyoma sem volt akkor sem.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Akkor meg kell várnod egy modit, aki megtudja nézni.

Luminary kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam a paszulyon egy Nyári móka nevű felhősor van ugyanolyan tulajdonságokkal, és ha rákattintok, bevisz az üsthöz. Talán nem cserélték ki a képet és a nevet az ismertetőben.

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Elekmama

Elekmama Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Segítsetek kérlek. Amióta bevezetésre került az új fák és állatok kihelyezése, azóta nem tudom kitenni a vadaskerteket és a füvészkerteket. A "raktárban" bekarikázva, áthúzva, inaktívak. De nekem a fák és az állatok mellett lévő üres helyekre, ha rákattintok, akkor szintén bekarikákoztt, áthúzott állatok és fák vannak. Mi történhetett? Mit tegyek, hogy minden visszaálljon és használni tudjam? Köszönöm előre is a segítségetek

7. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Valóban, változott a felhősor neve és ikonja:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/forró-nyári-ajánlatok-2026-május.27931/#post-1511546

Köszönöm.

8. évaauth

évaauth Törekvő

Szia!
    Köszönöm, igazad van!

-ágianyu33- és -BombadilToma- kedveli ezt.
  9. bodizolee

bodizolee Utánpótlás-írogató

Sziasztok

Tudna valaki segíteni? Töröltem egyik nap a manufaktúrám, ami 2. szinten van már. Jelenleg nem tudom egyik területen sem visszahelyezni. Mit tudok csinálni? Kell vennem egy manufaktúrát, s úgy fejleszti újra? Segítséget előre is köszönöm

10. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A központ tud a problémáról, Csütörtökre ígértek javítást. Erről itt olvashatsz egy közleményt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578

11. Luminary

Szia!

Mivel nem megfelelően működött a kihelyezési rendszer, így még javítás alatt van. Itt olvashatsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/dekorfejlesztés-építőmunkással-hiba.27932/#post-1511578
    Sok sikert!

12. Luminary

Sziasztok!

Sajnos az ajándékozás ideje alatt nem kaptunk - és valószínű, hogy már már nem is fogunk - választ kapni erre a problémára.
    Elnézést kérünk, hogy nem sikerült megoldani.
    Köszönöm.

13. Luminary

Szia!

Mivel még nincs feltöltve dekorral egyik felhősor sem, így legkönnyebben úgy találod meg ilyenkor, ha legalul a hiányos felhősorok ikonjára kattintasz. De, akkor is megkereshető, ha a keresőbe beírod a felhősor/ok nevét.
    Itt van mind a három :)
    upload_2026-6-3_5-23-13.png

További jó játékot!

14. emmucika

emmucika Junior szaki

Szia.
    Szeretném megkérdezni mi az a mancsos nyalóka növény vagy fa termés mert azt kellene le adnom a mesterkurzusban de nekem nincs ilyen .köszönöm emmucika ID: 11423717

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Se nem növény, se nem fatermés, hanem termény.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

A farm-visszarendező hetek óta hibás, nem a tényleges képet menti el, hanem semmit, vagy néhány föld-kockát.
    Ezért a szolgáltatásért FIZETÜNK. Érdeklődök, mikorra várható a javítás ?

Enikő65 kedveli ezt.
  17. -eva0122-

-eva0122- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    azt szeretném megkérdezni, hogy a piros bólé receptjét hol tudom beszerezni?

18. Menitala

Menitala Fórum nagymestere

Bahán nem tudom kitenni a Vadaskertet - újabban.
    Mit tegyek?
    Köszönöm!!!
    Szép napot kívánok!!! Üdv

19. hanny65

hanny65 Junior szaki

mesterségek völgye

Gaby-gazda kedveli ezt.
  20. hanny65

hanny65 Junior szaki

Sziasztok a mesterségek völgyébe minden visszaállt a z eredeti állapotba mintha nem lenne kiváltva semmi:mad::cry::cry: harmadik frissitésre megjavult:oops::p