Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Bízom benne, hogy kipróbálja zsázsával. :D Mondjuk azt nem tudom, le lehet- e vinni nullára. ;)

2. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Óvatosan írnám az ilyen mondatot! Inkább nem is írnám, mert többet ártok, mint használok!

A játékban, az eventek idején ez a játékelem fontos! Akinek van, az tudja is. Aki használja, jól teszi!

Felröpi 1x1

Mindent a Pannikról

-W-595-, Domos52, -gyöngy-581 és 10 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Persze nem is vitatom illetve a rövid érésű event növényeknél lényeges ,de valóban a 8-10 h is segíthet főleg kis kockákon esetlegesen2*2- esen is.:music:
    Viszont a 30 órás érésidőnél főleg komforton jellemzően hosszú érésű növényeknél nem lényeges. ( Ártani nem árthat)
    És a hosszú ólaknál is ,persze tyúkoknál kakukknál jól jön. :music:
    Esetlegesen a 10 h neon hiúz lehet kivétel:music:
    De ezt Jancsika is tudja.:music:
    Persze aki nem ismeri azt megzavarhatja :wuerg: Te ezt jobban látodo_O Letörölhetem nem lényeges.:)
    Aki akarja használja ,ártani nem árthat:)
    Viszont van 1 nagyon fontos tulajdonsága is,o_O remek csere alap mindenhez.;):)

Utoljára szerkesztett: 18.1.22
    Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Válogattam 10x a fás válogatóban , hogy legyen egy kicsivel több teliholdas fám .

Gyakori : Veres szem , Izzó bükkfa , Pekánfa , Szilfa , Tiki fa

Ritka : Éji nyírfa , Pecsétfa

Különleges : Abuifa

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Bocsánat, hogy közbe szólok de én rendszeresen kirakom a pannikat, ha amaránttal nullázom. Nem csak eventes felröppenő van a világon, hanem létezik egy olyan bónusza az amarántnak, hogy felröppenő fakalapács. Nem túl gyakori és nem adja minden komfortra, tehát a pannikra szükségem van, hogy hatékony legyen a fakalapács felröppenésének az esélye.
    A fakalapács pajtaértéke nagyon jó és szükségem van néha rá :D

-W-595-, Matold, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Gyöngy!
    Egyszer próbáld ki, hogy 10-10 kört nullázol Pannikkal és Pannik nélkül. Nem lesz jelentős eltérés. A Panni ugyanis nem a fakalapács felröppenési esélyét növeli, hanem a barkácscuccét, amiből minden egyes komfort kocka fog adni - Pannik nélkül is. A fakalapács esélyét csak a nemesítés növeli, a Pannik közvetlenül nem.
    A Panniknak akkor lesz hatása a fakalapácsra - és akkor is közvetett -, ha nem ad minden föld barkácscuccot; pl. ha 1x1-en termelsz.

genka53, Rékuci1111, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  7. -gyöngy-581

Szia Toma !
    Matematikailag biztos, hogy igazad van, de nálam ez nem úgy működik, már megpróbáltam többször is. Pannik nélkül kevesebb fakalapácsot kaptam, mintha pannikkal aratnám, persze ez lehet, hogy véletlen volt, nem kétlem. Makacs vagyok, én akkor is használom, ha már vannak :)

8. DevilMókus

Szia persze a panni hasznos és a fakalapács is jól jön .:)
    Valóban a az egyéb felszállóknál hasznos lehet ez tény o_O:)
    Én mint szegény gazda aki nem szuper-trágyázik jellemzően;) ugyanezt a metélőhagymával oldom meg ahol a panni mint rövid érésűnél hasznosabb jellemzően :)
    De valóban 1 nagyobb 0- nál ha megvan a fakalapács nemesítés és panni is hát biztos hozz pluszt:music:( Bár a nemesítés 1000% esély növelést jelento_O , hozzá a kitehető max 28 db panni az ugye 5%=140% viszont az nem csak a fakalapácsra hato_O, ártani nem árthat ,de hatása talán nem mérvadó:music: ,/emlékeim szerint Lehoék tesztelték ezt Tomával o_O/ , érdekes eredmények lettek.o_O
    Mindenesetre ártani nem árt .:)
    ( Nem akartam bántani a pannit ,de szerintem nem a 0-zás nál mérvadó a felhasználásao_O ,persze amit írsz az jogos .:))

Utoljára szerkesztett: 19.1.22
    Domos52 kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

Szia!
    Van egy mondás kinek a pap, kinek a papné a neki tetsző. Én nem vitatkozom veled, de rendszeresen használom a pannit, hogy ő használ-e nekem vagy sem, azt érzékelem az aratásoknál. Nekem elég az amit tapasztalok :) és tapasztalom rendszeresen...
    Értem azt is amit Toma írt, a felröppenő barkáccsal kapcsolatban.
    Kisfarmomon (217. szintű) ahol nincsen panni én is a metélőhagymát használom felröpizésre, és jól adja a felröpiket pannik nélkül is, de egyszer kipróbálom ígérem pannikkal is, hogy úgy mit kapok :).

DevilMókus és HéricsBáró kedveli ezt.
  10. DevilMókus

Szia Ez Így van.:)A tapasztalat a legfontosabb szempont:)
    Biztosan az adatok összességében minden felszállóra magasabbak :music:
    Optimálisan szerintem a komfort metélőhagymánál lehet a maximális hatása .:music:De nem teszteltem:wuerg:
    Jellemzően nálam terület/2-3 fakalapács röpi jön pannik nélkül 1/1-en átlagosan.o_O
    Kíváncsi vagyok ugyanere pannikkal 1/1 és és esetleg komforton is .:)Köszönöm :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  11. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Jesszus!!! Az enyémekkel szemben!:wuerg:xD

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Újabb Panni akció a láthatáron;) Inkább legyen több! A menüben elférnek... aztán ha szükségesek az ember csak előveszi őket!

-W-595- és DevilMókus kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Sziasztok!
    Jöhet a következő feladat, ezt a kettőt kivégeztem, újra üres a gazdaköröm :)

14. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Arról érdeklődnék, hogy kinek mi a tapasztalata arról, hogy a Piccolo ládából milyen arányban fejlődik ki farmaranyfa.
    Másrészt kérdésem, hogy lehet-e egyéb módon hozzájutni ehhez a fához.
    Azt tudom, hogy korábbi eventben lehetett, de azt szeretném tudni, hogy jelenleg lehet-e. Köszönöm.

_Ilona49_ és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

Szia! A vásárlási bónusznál akár kapható ez is;) - ha jól tudom;)
    Ritkán bukkan elő a piccolóból... :music: Talán 1% eséllyel... de ez csak a saját tippem!

cskati01 és _Ilona49_ kedveli ezt.
  16. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Ott bizony nem lesz Fa-fa.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/vásárlási-bónusz-rendszer.19839/#post-1119244

Sajnos csak Piccolo semmi más egyenlőre.

GA-BI-O-Farm és genka53 kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

_Ilona49_, Kuzdern, Samborg és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Talán nem akasztom le azért a társalgást a témáról, de ezt ajánlom figyelmedbe:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/pletyka-csevegő-sámli.21436/page-105#post-1237107

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

tess6308 és Othep kedveli ezt.
  20. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Le ne maradjatok róla!

inanna11, Döbi65, zsani_apja és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.