Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Nálam a Karácsonyi süti receptje van kínálatban
    a barlang
    Ez pedig a Gazdaraktári ár.

vihence, genka53, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  2. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia Toma!
    Köszönöm szépen :), így kerek a kép! Legalább beszélünk erről is egy kicsit ;)
    Kiegészítés:
    Az én piacom nem mérvadó, mert 500-24000-ig lehet most venni. Időnként minden nagyon drága:oops:
    De, lehet, hogy kezdő Lekvárfőzők szeretnének vele bíbelődni.:) Azonban, csak a Lekvárfőző műhely 5. szintjén érhető el:(

Utoljára szerkesztett: 29.1.24
    -Holdfeny-., genka53, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Így ahogy mondod, ha ingyen adnák se kéne :p

4. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Csatlakozom az előttem szólókhoz,csupán azért,hogy --talán-- minél többen írunk,történni fog valami pozitív. A BP tulajdonosaihoz a különböző játékokból nemkevés pénz folyik be, de ahhoz,hogy jól működjön a játék,vissza is kellene forgatni a bevételekből. Sok éve vagyok itt,de ennyire rossz játék még nem volt. Még a sokadik napon is akadozik,és borzasztó lassan megy minden,sokszor csak akkor működnek egyes dolgok,ha az ember ráfrissít. Ha az volt a készítők célja,hogy ez a szülinap felejthetetlen legyen,gatulálok, sikerült...

fankostepsi és juliannakoczkas kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sali~*.*, genka53, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  6. Patópalika

Patópalika Fórum-zöldfülű

Elolvastam. Türelmes vagyok-.
    - azon Játékosok számára újra elérhető lesz a Hírek felületén a Születésnapi közösségi ajándékcsomag,
    akik január 26-án nem tudták azt átvenni

Ez mikor aktuális?

7. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Patópalika!

Ahogy olvasható a közleményben: "Ezek részleteiről később adunk részletes tájékoztatást!"

Köszönjük a türelmedet!

Sali~*.*, juliannakoczkas, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  8. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A Születésnapi naptár tizenkettedik napi /2024.01.30../ajándéka: 2 db Party pörgetés.
    A második kosárkában 1 db Ólbevételi bónusz az ajándék>>Arany rekesz, nagyobb hozam az ólakban>>Bónusz 100 % 24 órán át.
    Az utolsó kosárka 1 db "Levéltánc"-ot rejt, +-os dekor, 10 x aratható, 250 % TP/TTP ad, 24 órán át.

Levéltánc (+)
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Amit ad: 5000 TP/BTP és 250% TP/BTP bónusz 10 órán át
    Kihelyezhető: a teliholdas területeket kivéve minden területre, beleértve a házikedvencek futtatóját is.
    A bónuszt adó dekort a "normál" arató nem szedi le.
    Learatható: 10-szer

Levéltánc
    Érési idő: 20:00 óra
    Szükséges szint:
    3.
    Amit ad: 5000 TP/BTP
    Kihelyezhető: felhőkre és minden területre (teliholdas területeket kivéve)
    (A bónuszt elveszített dekor, a házikedvencek futtatójába nem tehető ki, de felhőkre igen.)

Játékba kerülés ideje: >>2019. december<<

A január 31-i napon már nincs napi ajándék.
    Ez a nap azt a célt szolgálja, hogy a még elmaradt meglepetések pótlólag átvehetők legyenek január 31. szerda 23:59:59 óráig.

A késlekedés miatt elmaradt ajándék(ok) farmaranyért vehető(k) át az akció
    teljes időtartamában.

Jó "tortakóstolgatást" a naptár végén, ma is mindenkinek!:)

vcsaba18, Othep, zsani_apja és 14 más kedveli ezt.
  9. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Valahol kellene készíteni egy szavazást hogy a Levéltánc dekor mekkora örömöt okozott a játékosoknak. Engem nagyon meglepett de az örömöm nulla.Az vigasztal, hogy a napi ajándékok között voltak értelmesek. A Wagashi tenyészetre viszont ki vagyok akadva, az elmúlt napokban napi egyet nyitva csak narancs hódvárat kaptam belőlük.

galagonya51, mamszi5107, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  10. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Én speciel örültem neki, mert már nem volt aktív Levéltáncom, se Multitaszking zsenim. Azt is kaptam a napokban kettőt, kicsit meg lehet dobni a napi aratás TP-ét;). Nekem számít, biztos sokan vannak, akiket ez már/még nem érdekel.

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia kedves szelídgesztenye !
    Nagyon szépen köszönjük a pontos napi beszámolókat, az ajándékokról való tájékoztatást! A következő naptárnál (Valentin) szintén várunk! :inlove:
    "Isten tartsa meg a szokásodat!" :D:inlove:
    További sikeres játékot kívánok neked! :D:inlove:

Szia!
    Szerintem is jó kis dekor önmagában a Levéltánc+, bár sokan úgy vagyunk vele szerintem, hogy azt mondjuk, hogy nem érdekel a TP, de azért örülünk annak is, ha éppen szintet lépünk. ;):D
    Egy termelést,
    vagy gazdálkodást segítő ajándék (pl. mindenre ható 200%-os bónusz, vagy Jack, avagy Varázskalap stb.) talán nagyobb örömöt okozott volna, de egy régi mondás szerint "ajándék lónak ne nézd a fogát", - úgyhogy jómagam is örömmel fogadtam. :D:inlove:

vcsaba18, -ágianyu33-, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Köszönöm, hogy velünk voltál!:inlove:
    Találkozunk Valentin napkor is?:)

juliannakoczkas, inanna11, genka53 és 4 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Én is örültem neki;) Biztosan lesz idő amikor engem sem fog érdekelni a zőőőőd csik...:music: Magamat ismerve... akkor lesz amikor túl messzinek fogom találni a következő szintet...:music:

juliannakoczkas és aida2330 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

Az alábbi friss információkat kaptuk a Központtól:

- a Születésnapi kalendárium ajándékainak átvételi lehetősége meghosszabbításra
    került 2024. február 2-án péntek 23:59-ig

- ezen a héten lefuttatják a szkriptet a Születésnapi kalendáriumhoz: 2024. január 25 - január 29. közötti napokat jóváírják azoknak, aki nem vették át, akik kiváltották utólag FA-ért, azoknak jóváírják a FA értéket

- a Napi belépési bónuszhoz kapcsolódó szkriptet is mielőbb lefuttatják, ugyanúgy a 2024. január 25 - január 29. közötti napokra

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, -ágianyu33-, mamszi5107 és 7 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Kedves Játékosok!

Az alábbi friss információkat kaptuk a Központtól:

- holnap, azaz 2024. január 31-én 14 órától lesz elérhető azon Játékosok számára a Hírek felületén a
    Születésnapi közösségi ajándékcsomag, akik január 26-án lemaradtak róla, 2024. február 5-én hétfőn 22:00 óráig lesz lehetőségük bepótolni az átvételt;

- a Születésnapi kalendáriumhoz kapcsolódó szkript futtatása elkezdődött, biztos többen találkoztatok már az ajándékok jóváírásával, a folyamat hosszabb időt vesz igénybe, jelezzük, ha lefutott - türelmeteket köszönjük!

Amint újabb információ érkezik, megosztjuk Veletek!

a Farmerama csapata

vihence, -ágianyu33-, Sali~*.* és 9 más kedveli ezt.
  16. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm a friss infókat, sok kérdésemre választ kaptam a segítségeddel :)

Kuzdern, alex0824, HéricsBáró és 6 más kedveli ezt.
  17. szelídgesztenye

szelídgesztenye Fórum nagymestere

Köszönöm kedves szavaitokat, szívesen hoztam minden nap az ajándékokat, ha szívesen láttok itt, akkor a következő alkalomkor is örömmel jövök.
    Talán nem is lesz olyan sokára, remélem Valentin napkor is számíthatunk egy naptárra>>bőséges nyereményekkel.:D;)
    Addig is kívánok mindenkinek sikeres játékot!

vihence, 435345, aida2330 és 13 más kedveli ezt.
  18. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása szerint a Szülinapi kalendárium elmaradt napjainak pótlásához kapcsolódó szkript lefutott:

- 2024. január 25 - január 29. közötti napokat jóváírták azoknak, aki nem vették át,
    - akik a fenti napokat kiváltották utólag FA-ért, azoknak jóváírták a FA értéket

Akinél esetleg hiányzik még a fenti napokból valamelyik, kérjük, hogy az alábbi topikban jelezze
    a kimaradt dátumot, Farm név és Farm ID megadásával:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/

Aki még nem vette át a Muffin papírokhoz tartozó ajándékokat, vagy van másik elmaradt napja a tortából, azoknak még 2024. február 2-án péntek 23:59-ig van erre lehetőségük!

Amint újabb információ érkezik, megosztjuk Veletek!

a Farmerama csapata

vihence, Sylja, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nézzétek meg regisztrációs e-mailotokat, bónuszkód jött. : 5 party + 50 szupertrágya

Sali~*.*, aida2330, edina242 és 9 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Megvan...Köszi :)

Sali~*.*, -gyöngy-581, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.