Visszajelzés Különleges akciók csevegője | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 9.11.13.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) kérlek teszteld még a süni + KK hatását kriptamécsesre komfort talajon is, a Halloween lekvár és a Penészpakolás elfogyasztása után :wuerg:xD

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Rékuci! :)
    Ne is mondd! Ellopták
    a Sírkertből az összes komfort földemet valami fura lények (lehet, hogy a nublonok?), és ezért nem nem tudom alárakni a kriptamécseseknek. Így aztán sajnos tesztelésről szó sem lehet. Ezért elkezdtem alkudozni Jack-kel újabb Medúza füzekre, mert a jövőben nagy szükség lesz rájuk is. ;):D:inlove:

nagymami2, Lillapilla73, Fatther és 6 más kedveli ezt.
  3. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Azt nagyon jól tetted! :) szórd is meg, hogy többet adjon és gyorsabban ;)

Fatther, genka53 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

xDxDxD
    Ha kidolgozva viszed az ötletes topikba, egy életem egy halálom, továbbítom a központnak. (Úgyis dolgozom egy újabb javaslatcsomaggal. Ezt még beleszuszakolom, ha kell. :D:music:)

Név, hozzávalók, mesterség szint, rekesz, pontos hatás (hatóidővel együtt) szükségeltetik.
    Próbáld meg nagyon reálisan megfogalmazni, hogy a játékmesterek ne söpörjék le az asztalról, mondván "ez csak egy elrugaszkodott ötlet"!

Penészpakolás a kriptamécsesekreeeeee brrrrr, a hideg kiráááááááz. :D:D

5. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Sziasztok!

Most, amikor beléptem, felugrott egy ablak, 81% kedvezményt jelezve, Farmer támogató csomag, 719 ft, és csupa klassz dolog volt benne, szupitrágya, KK trágya, turbó, harkálytojás, még valami kitehető ami 20-szor partypörit ad, meg tp növelő. Naná, hogy megvettem. xD
    Csak arra lennék kíváncsi, hogy ez mindenkinek jön, vagy csak néhánynak. Mindenesetre örülök, hogy nekem jött! :D

HéricsBáró, Gio, steve223 és 5 más kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia CoraQueen! :)
    Ismereteim szerint pillanatnyilag 3 fajta csomagajánlat mutatkozott a fórumos hsz-k alapján. A Farmer támogató, a Farmer öröme és a Farmer sikere csomagok, 719 Ft-os egységáron. Én is kapásból lecsaptam rá. :D:inlove::inlove:.
    (Utólagos szerkesztés: fogalmazási hiba javítása. )

Utoljára szerkesztett: 9.10.18
    HéricsBáró, asdfghjkl7373, Gio és 4 más kedveli ezt.
  7. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia Drágám!:inlove:
    Én sárkányt kaptam és szupertápot (30x aratható) adó dekort!:)

8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én is kaptam ilyen ajánlatot,amire szintén le is csaptam.Kis különbség van:150 szuper trágya,50 db KK turbó,15 Parti pörgetés,10 banán,10 fakalapács, 48 órás bónusz ami 250%-os TP ad aratáskor,1 albínó vámpírtojás ,és még egy kitehető a nevét már elfelejtettem,de egy boszorkát ábrázol,és 23 óránként ad 4 FA-t.Csodálkoztam is, mert nevemre címezték.Örülök neki.

genka53, Gio, CoraQueen és 3 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ezért jöttem fel most én is. Szerintetek holnap is meglesz nálam ez az AKCIÓ?
    u.i: mondjuk nálam nem pont ezt tartalmazza a csomag. Lehet a pasiknak mást raktak bele.. :D ;)

nagymami2, genka53, Gio és 4 más kedveli ezt.
  10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem csak 1x szokták betenni,De ha te nem kaptál, holnap előfordulhat nálad is.

genka53, CoraQueen, Imi* és még 1 ember kedveli ezt.
  11. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Én ugyanezt kaptam:
    [​IMG] :music:

macsek03, genka53, HéricsBáró és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Megkaptam én is, csak holnap szeretném megvenni. Ezt szerettem volna megvenni, bocsi. :)

genka53, Gio, steve223 és 3 más kedveli ezt.
  13. murtaz84

murtaz84 Utánpótlás-írogató

Meg van a kukacoskodás.

Utoljára szerkesztett: 9.10.18
  14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    A kitehetők között keresd a kék váza ikon alatt;)

15. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia -BombadilToma- !

Ha erre jársz, érdekelne a véleményed az "egy hét fás altatás" vs "addig is menjenek a dekorok" témában a szintlépő csomagok kapcsán - mi éri meg jobban, milyen feltételek mellett?

GA-BI-O-Farm, genka53 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Csocsó!
    Nem egészen értem, mi is a kérdés - a dekorokkal nem versenyezhetnek a fák. A szintlépő csomagok kihasználása egyértelműen a TP-re megy rá, tehát most tekintsünk el a fák termésétől. A legjobb TP-jű XXL fák 3-400 TP-sek (bár nem tudom, van-e ezekből 588 db-od), számoljunk mondjuk 300-zal. Az érésidejük az új rúnákkal 10:48, vagyis egy hét alatt (KKT-val) legfeljebb 16 kör fér bele (tudtommal a KataTurbó csak az első körre hat, nem végig az altatás teljes idejére). Így egy 1x1-es területről egy nap alatt 16x300/7=685 TP-t kapsz bónuszok nélkül. Talán a legütősebb az XXL paratölgy lehet, ez rúnával 6:28 alatt érik, és 240 TP-t ad. Egy hét alatt kb. 26 kör fér bele, az 1x1/nap-ra vetítve 26x240/7=891 TP.
    Kitehetőkkel ennél jóval többet kaphatsz. Nem tudok olyan ütős bónuszról, ami a fákra jobban hatna, mint a dekorokra, így szerintem egyértelmű, hogy a bónuszt a dekorokkal lehet a legjobban kihasználni.

17. jani975

jani975 Fórumszaki

Szia!
    És ha vásárlás előtt 1 hétig alszanak a fák, a vásárláskor azonnal induló %-okat már a fa aratással is ki lehet használni, utána gyors dekor rendezés és 6.5 nap dekor %-os aratás. Így is ki lehet használni és megéri így?

GA-BI-O-Farm, -BombadilToma- és genka53 kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia !
    Gyanítom az előre altatásra gondolt inkább;)-*

-BombadilToma- és HéricsBáró kedveli ezt.
  19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Óh, hát persze, igazatok van; így már van értelme. Köszönöm, hogy megvilágosodhattam...
    Vagyis az a kérdés, hogy a dekorok érik-e meg jobban egy héten keresztül a normál bónuszokkal aratva, vagy az egyheti fa-TP a vásárolt bónuszokkal? Lássuk csak:
    A napi bónuszok kapcsán kénytelen vagyok feltételezésekbe bocsátkozni, de a metódus átszámolható a valós értékekkel. A Homárok szerelmi dala napi kétszer ad szintx45 TP-t 1x2-es területen. Tegyük fel, hogy a nagy aratáskor +1400%, a másik alkalommal +700% bónusszal aratsz. Ekkor naponta és egy 1x1-es területre vetítve a dekor TP-hozama: szintx45x(15+8 )/2=121 ezer TP (234-es szinttel számolva). 7 nap alatt ez kb. 850 ezer TP (ismétlem: egyetlen 1x1-es terület hozama ez).
    Egy XXL paratölgy 240 TP-t ad, és altatva kb. 26 kör eredménye aratható le. Ha minden bónuszt megvásárolsz, az +3250%TP, hozzáadva a nagy aratás +1400%-a, összesen 4650%, vagyis 47-szeres szorzó. Így egy paratölgyről 240x26x47=293 ezer TP jön le azzal az egy, altatás utáni aratással. Ahhoz, hogy a homáros dekor hozamát elérd, 137-szeres szorzó kellene, vagyis még pörgetni kell +9000%-ot a keréken.
    Ha a fenti feltételekkel számolunk, akkor a paratölgynek megfelelő TP-mennyiséget egy 12 órás, 1800 TP-s 1x1-es, vagy 24 órás, 2800 TP-s 1x1-es (illetve persze az ezeknek megfelelő nagyobb méretű) dekorokkal lehet hozni. Ennél jobb dekorokkal egyértelműen nem éri meg az altatás - ha csak a TP-szempontot nézzük. (És akkor még azt sem vettem figyelembe, hogy az utolsó dekor-aratás már a megvásárolt többletbónuszokkal történik, tehát még nagyobb az előny a dekorok javára...)
    Összességében, ha nagyjából helyes a becslésem a napi bónuszok tekintetében, akkor a szintszorzós dekorokkal telerakott farm több TP-t hoz a konyhára, mint az altatásos. Ha csak a "szokásos", kb, 2000-2200 TP/nap/1x1 értékű dekorokkal rakja tele valaki a farmját, akkor megérheti az altatás - persze itt is kérdéses, hogy milyen értékben tud kirakni fákat, és mennyi a ténylege napi bónusz értéke.

Utoljára szerkesztett: 13.10.18
    meszimarsi, Lillapilla73, Leho69 és 5 más kedveli ezt.
  20. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm szépen a számolgatást és a megerősítést. Én is úgy gondoltam, hogy a dekorozás erősebb és nincs értelme egy hétre kiszórni vásárlás előtt a fákat.
    (Néhányan ebben gondolkoztak a gangon, innen jött fel a téma.)

meszimarsi, GA-BI-O-Farm, steve223 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.