Visszajelzés Különleges akciók csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 29.7.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ádám1014

ádám1014 Fórumszaki

Szia!
    Teljes mértékben igazad van! A teliholdas malom változásáról pedig köszi az infot, mivel erről eddig le is maradtam :)
    A más lapra tartozóval kapcsolatos megjegyzéseddel szintén csak egyetérteni tudok... :)

2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Mostanában épp akartam felhozni, mire volt jó a páncél panni beszerzése, cseréje, miután leginkább olyan eventek vannak

sorozatban, ahol nem tudom használni. Na erre berakják a páncélos vásárlását, azért ehhez már pofa kell.:cry:

kasperka56, vihence, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Emlegessük a piccolo vásárt is akkor már, hátha! Vaaaagy a virágfestéses akciót!:inlove:

vihence, SnéDóri, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

SnéDóri, Swartsch és feki13 kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Jó lenne, ha végre nyilvánosságra hoznák, melyik itemnek, mennyi a hozzájutási lehetősége, mert erősen lecsavarták még
    az eredetihez képest is. Már nem is emékszem mikor jött be a Piccolo láda, akkor csomagokba lehetett venni, egymásra épülve.
    Magamhoz képest, akkor cirka 7-8 ezer Ft-ot elszórtam, viszont még most is van olyan virágfestés,FA-fa, Jack, gyepek ura, amit akkor szereztem be. Kb, tavaly óta érzem azt, hogy ezeknek az előfordulási esélyét jelentősen lecsökkentették.
    Azért kívánom Neked, hogy legyen már végre meg a virágfestés garnitúrád a nullázáshoz.

barbi021951, vihence, SnéDóri és 3 más kedveli ezt.
  6. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia!

Mikor visszatértem sokszor volt pannis vásár, vettem is többször, nagyon jó volt csere alapnak. Mostanra már kevesebb ilyenre csábulok el, nem ér ez annyit, hogy "sokat" költsek rá.

Köszi Gabi!

Én már csak annyit kívánok, hogy legyen jó a játék. Élvezhessük úgy ahogy szeretjük. Minden nyitásnál elgondolkodom, de rájövök kár érte aggódni! :D

vihence, SnéDóri, farmerSS és 2 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Engem pont az zavar fürge malom tulajdonosként, hogy rajt a lakat a rekeszen. :(
    Vedd csak meg, ahogy látom árstop van a Pannin. :D

vihence, SnéDóri és farmerSS kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Némi apróval oldhatóak a rekeszek...
    Panni meg jöhet...8)

zsani_apja kedveli ezt.
  9. zsani_apja

Nem oldom fel egyenlőre. Ahogy termelem a növényt, le is keverem a malomban. Így is sok az üres járat.
    Veszek egy Pannit neked, aztán elcseréljük. Küldesz érte hármat, azok már idősebbek, jobban mennek hozzám. :D

inanna11, vihence és SnéDóri kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Üresjárat csak a horror malomba les-van nálam...:music:
    Panni menütölteléknek, biztonsági tartaléknak jó... 8)

11. zsani_apja

Itt mire gondolsz? Egy kezem elég szerintem, ahányszor használtam őket. Pedig az elején még gyűjteni is akartam. Aztán láttam, hogy egy ismerősömnek 500 felett volt, ez még nagyon az elején volt, aztán elment a kedvem az egésztől. :D

vihence és SnéDóri kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Mindig van aki érdekes dolgot ad érte a léghajón... egyébre nem használom...

zsani_apja kedveli ezt.
  13. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Három felhősort keresek, a mix mestert, az őszi varázslatot és a felföldi fesztivált! Szeretném tudni milyen kategóriába tartoznak és milyen dekorok vannak rajtuk!
    Előre is köszi a segítséget!

Doggyra kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Itt megtalálod az összes felhősort: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/
    Ctrl-F-fel vagy a fórum kereső eszközével is tudsz köztük keresni.

Doggyra, ádám1014, -Holdfeny-. és 4 más kedveli ezt.
  15. gaboca1955

gaboca1955 Fórum ismerője

Köszi szépen! Erről az infóról sajnos lemaradtam, pedig 15 éve játszom!
    További szép napot és jó játékot kívánok!

Doggyra, -BombadilToma- és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!
    Nálam most jelent meg ez a csomag, akinek szüksége van ilyesmire nem rossz ajánlat.
    Volt 9 db felszerelés láda XI, kinyitottam, 2 XL turbó mamutfa is volt benne, mondjuk van 5 db a menübe, de ha kell van mit előkapni.

Doggyra, -Holdfeny-., feki13 és 3 más kedveli ezt.
  17. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Szép kis ajánlat. Nálam ez jelent meg:

Klassz kupon csomag
    Csomagok
    8.990 HUF
    Vess egy pillantást erre a nagyszerű ajánlatra, tele eséllyel, hogy édes bónuszokat szerezz, amelyek megkönnyítik a farméletedet! Szerezd meg, mielőtt túl késő lenne!

1,500 farmpengő
    850 trágyás láda
    2 farmmunkás kupon (24 óra)
    6 felszereléses láda XI
    1 neon ólak ládája III
    1 Kacsa Kata mamutfája

Utoljára szerkesztett: 24.3.26
    GA-BI-O-Farm, Doggyra és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  18. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Akkor én jobban jártam, igaz 50 db felett volt a láda, ha ez volt mert sosem nézem, csak 2 hetente nyitok minden 50 db feletti ládát. Én egy xl Kacsakata mamutot kaptam. Hmm simának jobban örültem volna :) Nem rossz ajánlat de én kihagyom.

GA-BI-O-Farm és Doggyra kedveli ezt.
  19. feki13

feki13 Fórum admirálisa

Szia Gabi! :)

Nekem egy 2600Ft-os ajánlat jelent meg ami 225 trágyás láda 500 FP 3db 3 órás kupon...Mondjukk én 4000Ft-ot se biztos, hogy adtam volna ezért, de ezt ismét a játékmester döntötte el.

(Mondjuk megint a logika hol van benne, akiknek van és ládát is tudnak szerezni, van ilyen ajánlat tehát nem feltétlen célközönség, akiknek nincs az meg kapja a semmilyen ajánlatot :D )

GA-BI-O-Farm és Doggyra kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

Sziasztok

Nálam is ez az ajánlat jelent meg...
    Most ezt kihagyom... majd talán a következő tetszetősebb lesz...

apumbiapa, GA-BI-O-Farm és Doggyra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.