Visszajelzés Kandallós történetek - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 4.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek értékeld!

Szavazás lezárva: 3.1.25.
  1. 1

22 szavazat
    13.3%
  2. 2

3 szavazat
    1.8%
  3. 3

4 szavazat
    2.4%
  4. 4

5 szavazat
    3.0%
  5. 5

8 szavazat
    4.8%
  6. 6

5 szavazat
    3.0%
  7. 7

5 szavazat
    3.0%
  8. 8

16 szavazat
    9.7%
  9. 9

8 szavazat
    4.8%
  10. 10

89 szavazat
    53.9%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Még ha így is lenne, semmi értelme megvenni. Mindig marad valamennyi, amit később felszaporíthatsz. Szerintem inkább a figyelmetlenségre apellálnak, és arra, hogy sokan 2 perc alatt el akarják intézni.(vagy egyszerűen csak a BP volt figyelmetlen).

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos igazad lehet:(
    Viszont ha megveszem... és mégsem az van benne amit kiírtak... hát akkor nem kicsit leszek kiakadva...8)
    Koorigálják a figyelmetlenséget élesítés előtt:) Ha szükséges... 8) Mert így a legnagyobb csomag hát hogy is mondjam... lehúzás...:oops:

DevilMókus kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Sziasztok!

Elég egyszerű eventnek ígérkezik, A dekorok is korrek tp-t adnak és az, hogy nem kell felhőre rakni őket egy nagy piros pont, viszont a felhő érési idejét nem tudom hova tenni. Abban a hitben voltam eddig hogy 24-48-72 órás stb. felhősorok gyakorlatával már rég leálltak, így sajnos a napi arathatóság csak látszat... Sajnálom azért, kibékültem volna még a 23 órással is, de pont 24...
    Legalább az ajándékokkal nem spóroltak. :D
    Gyors le akarom tolni az eventet, mert ki tudja hétvégére milyen mechanikát terveznek, nem szívesen ültetnék 4-5 féle eventnövényt hogy őszinte legyek.
    Hajrá előre mindenkinek. :D

-Holdfeny-., feki13 és DevilMókus kedveli ezt.
  4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Hello szomszi! :)

Én meg pont azon gondolkodom, engedjem e el péntekig és nyomjak egy bónuszt el és majd akkor letermelem...? Két legyet egy csapásra, úgysem egy azon területen ültetek majd... Vasárnap hétfőn letudnám, ha arról van szó :)

DevilMókus és -BombadilToma- kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia szomszéd!
    Elvileg a hétvége során lehet tenyészteni is, mert abból is kapunk valamit ami kelleni fog a hétvégi küldetéshez, de Merilin szerint vetésből is megtudjuk majd szerezni így
    • Nem szeretném pazarolni a szupertápot, így inkább vetéssel szeretném meg szerezni majd azt "valamit", de ez miatt vagy 4 féle növényünk lesz,
    • így én jobbnak látom elkezdeni a szédültön meg a bahán, a 4:30-as növényt pedig utoljára. Az első kettőt pedig minél hamarabb, ha meg úgy látom hogy nem bírom, akkor pörgetek, jackezek stb. de erre remélhetőleg nem fog sor kerülni. :D + holnap megjelenik ha minden igaz a hétvégi küldetések ismertetője, így majd reggel 10 órától kezdek el tervezni hogy, s mint.

6. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szupertápot én is hagynám nem szeretném pazarolni.
    Az tuti, hogy hosszúval várom mindenképp, felszaporítás így is úgy is menni fog minden növényre mert kell. Addigra megpróbáljuk az ismertetővel összesakkozni ahogy tudjuk. Sajna a szombati napom félig kiesik munka miatt, csak ezért gondolkozom azon, hogy esetleg bónuszokat használjak e. Manapság nem pörög ki semmi, így szinte csak akkor pörgetek, ha számomra megérős nyeremény van a keréken, gyűjtöm a majdani állati nullázáshoz, már csak az 5 virágfestés hiányzik xD Igazából ilyen tempóval simán lesz addigra ingyen 1500 PP-m xDxD

7. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Teljes mértékig osztom azt a véleményedet, hogy ma nem tervezel meg ezzel az eventtel kapcsolatban semmit. Én is így fogok tenni :)
    Kivárom a holnap 10 órát, olvasok aztán döntök a további teendőkről.
    Nyilván bónuszokkal fogom megoldani az eventeket és jobb két legyet ütni egy csapásra, mint elaprózni a bónuszokat.
    No majd kiderül holnap 10 órakor :D

DevilMókus, vihence, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  8. Csaba957

Csaba957 Rutinos

Igen könnyen és gyorsan teljesíthető event.
    Viszont a dekoroktól nem vagyok hasra esve, semmire se jók.
    Persze most nem tematikus a felhő, ami szintén elég gyenge, a kétnaponta 502 000 Tp-jével.
    Remélem a keréken sikerül kipörgetni pár bónuszt és akkor a meglévőkből nem kell használni.

9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Simán és minden szívfájdalom nélkül fogom feltenni a dekorokat a felhőre.. sajnos ezek gyengébbek az élőholt kincsénél is.
    A felhő... hát valószínűleg két naponta fogom aratni én is...
    Szóval nem tudom, lehet, hogy nem csinálom? Még alszom rá egyet...
    Egyben biztos vagyok eventkosárra nem fogok költeni, sem kicsire, sem nagyobbacskára.

Bonzó1945, Sali~*.*, vihence és 5 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Köszönöm a számolásokat.

A Mályvacukorbokor alapból 6:00, vízzel 4:48, vízzel és trágyával 4:20
    A Cukorrúd kála alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    A Papucsvirág alapból 4:30, vízzel 3:36, vízzel és trágyával 3:14

Két területen termelhetünk. A Szédült szántó 202 db 1x1, a Baha ültetvény 188 db 1x1, összesen 390 db 1x1.
    Egy kör hozama csak csatnival 1.170 db növény.

Mályvacukorbokorból kell 6.729 db
    6.729 / 1.170 = 5,75 --> 6 körre lesz szükség a felszaporításon felül.

Cukorrúd kálából kell 6.905 db
    6.905 / 1.170 = 5,90 --> 6 körre lesz szükség a felszaporításon felül.

Papucsvirágból kell 9.555 db
    9.555 / 1.170 = 8,17 --> 8 körre lesz szükség a felszaporításon felül, mert az utolsó körben nincs visszavetés.
    7 x 1.170 + 1 x 1.560 = 9.750

Összesn 20 kör növényt kell termelni.

Az event indulását a Főfarmon és a Szédült szántón Amaránttal várom.
    Holnap szépen komótosan szaporítgatom a kapott magokat, hogy holnaputánra teljes területeket tudjak vetni.
    Csatlakozva az előttem szólókhoz az igazi rajtot én is pénteken kezdem.

Pénteken indítok egy, vagy két Jacket, pörgetek és Kacsa Katázok.
    Használok szupertrágyát gyorsítva (Fehér ártatlanság, Karácsonyi süti és felhő)

A dekorok naponta arathatók. (23:00)

A felhő, ha elég ügyesek vagyunk naponta aratható. (24:00)
    Kandallós történetek felhősor

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • farmszint x 2.000 TP
      • farmszint x 1.000 BTP
      • 1 db Bónuszláda III.
    • Nem tematikus felhősor: 3 db 1x1-es és 3 db 2x1-es tetszőleges dekor helyezhető fel rá.
    Kapunk tőle naponta egy ládát:

Bónuszláda III.[​IMG]1.000 TP x farmszint
    2x Kacsa Kata szupertrágyája
    1x Szupertáp
    1x TP/TTP betakarítási bónusz S
    1x TP/TTP betakarítási bónusz L
    1x TP/TTP jutalmazó bónusz
    1x TTP betakarítási bónusz S
    1x TTP betakarítási bónusz L
    1x TP betakarítási bónusz S
    1x TP betakarítási bónusz L
    1x Növénybevételi bónusz
    1x Ólbevételi bónusz
    1x Műhelybevételi bónusz
    1x Fabevételi bónusz
    - A Télapó szikla titka felhősor 3
    - Édes téli felhősor
    - Boldog születésnap felhősor
    - Okosfüles laborja
    - Az utolsó kő 3. dekor
    - Csavaros csáp felhősor
    - Arany hektár felhősor
    - Finom kísértés dekor
    - Fociláz 2022 felhősor
    - Viking tábor felhősor
    - Órás talány felhősor
    - Strandklub felhősor 3-2
    - Csodás citrom felhősor
    - Éjjeli disznók felhősor
    - vásárlási akcióban szerepelt.
    Sok sikert, jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 4.12.24
    maszilva, Amira09, Lenczy és 16 más kedveli ezt.
  11. webber743

webber743 Utánpótlás-írogató

szia. szeretném megkérdeni miért ültettél a bahamára ixorát? hiszen a felröppenő csak a főfarmról és a szédült szántóról jön. az event ismertetőben nem írták hogy a bahama is ad felröppenőt. vagy te tudsz vmit amit mi nem?:)
    Idézést javítottam /-Sudden-

12. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Szia Zoli. Csaxólok, a röpi a szédültön és a főfarmon jön.

Bonzó1945, DevilMókus, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  13. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Még könnyen vagyok, mert az Ixorát még nem ültettem el.
    Köszönöm, hogy szóltatok.
    Javítom az írásomat.

Utoljára szerkesztett: 4.12.24
    Sali~*.*, Dolphin, vihence és 6 más kedveli ezt.
  14. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Én hónapok óta nem kapok Jack-et a picollóból, itt olvasom hogy inditok-inditok, honnan van.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a több éve, akár 10+ éve játszó Játékosoknak több is lehet készleten az évek alatt összegyűlt Piccolókból, egyéb módon. Mindig olyankor indítják csak el, amikor egy adott eventnél úgy döntenek, hogy felhasználják azt. Egy Jack ajándéka (+) 20 alkalommal aratható, tehát 20-szor adja a +2 termésbónuszát.
    További jó játékot!

maszilva, bocsika67 és DevilMókus kedveli ezt.
  16. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia. Ne aggódj én sem. Tán 1? hónapja nyitottam 40 valamennyit? , a másik farmon is vagy 30at, egy sem lett egyiken sem. Kb 1 vagy több, hisz rohan az idő, éve kaptam tán 2-t, abból van még 1 kint, talán 2 lehetősággel.
    A piccolo már nem is kell, ha van olyan ami jobb, mert minek, csak foglalja a nagy helyet, vagy leérik és kidobom.
    Forgatok, ha szeretnék átrohanni egy eventen, vagy nem sok kedvem van itt lenni, letudom és megyek tovább.
    Számomra a piccolo elvesztette jelentőségét.

17. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Sajnáláom, hogy így leértékelitek a piccolókat :( Lehet, hogy a randomitása nagy és természetesen nem azt adja sose amit szeretnénk (lásd én is a virágfestésre megyek, fél éve minden piccolót kiszedek amit lehet mégse adott) viszont a mellette levő rengeteg hasznos dolognak nagyon is örültem. Annyi szinten segített keresztül repülni hogy hihetetlen, egy-egy fényfesztivál, kicsobbanó öröm milyen jól jött, hogy haladhassak a szinteken. Ingrid tanítványa tölti a szupitápot, mindig hiányos mert erre sose költök. FA a varázskalapok álltal gyönyörűen jönnek, sok sok jó dologra tudnám elkölteni ha nem lennék vele fukar ;) De mivel szerencsésen nyitottam vigyázok rá.
    Egyszer mindenkinek be fog jönni a szerencse és adni fogja. Gondoljatok bele a nagyjaink mennyit nyithattak, hisz az ól nullázásra csak így van lehetőségük! :) Lehetne jobb? Szerencsésebb? igen, de a játék ezen része számomra király, na ma mit adhat téma :D
    Félre értés ne essék agyvérzés kerülget a sok pogo showtól, de hát na, az se kér kenyeret kategória :D

Nyomjátok niyssátok, mert ha nem nyitsz, persze, hogy nem kapsz. Hidd el egyszer majd befigyel !:)

konyhaszolga, Othep, vihence és 3 más kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

A piccolók megítélése is attól függ, hogy ki hol tart épp.
    Nekem pl. van 5 virágfestésem de nem akarok nullázni.
    Szerencsére van annyi szupertápom és szupertrágyám amivel okosan tudok már gazdálkodni.
    Viszont Jackre óriási szükségem lenne (talán kettőt sikerült nyitnom 2 év alatt) és szeretnék Farmaranyfát mert az az egyetlen dolog ami még sosem jött össze a piccolókból.

Remélem a karácsonyfa alatt idén lesz egy Farmaranyfa is. :)

maszilva, csio70, PZoli64 és 6 más kedveli ezt.
  19. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Köszi :)
    Volt vagy 15 multizsenim, sosem fogy el a 40 akárhány leszedéssel, az a sok termálforrás, kukacos, kalap,nekem csak az jár :D
    Van pár virágfestésem, de nem 0áztam még vele, mert nem igazán volt szükségem rá. Eddig mindig volt minden ami kellett.
    (Tán 2x szedtem le véletlenül, de elfelejtettem visszajönni leszedni az ólakat. :D) Azokat őrzöm valami nagy dobásra :DDDD
    Nem vagyok ám én egy nagy játékos, nem is szeretnék az lenni, mert az időm többet ér akármilyen kütyünél. Csak fura ez a szerencsefaktor, de már túlléptem rajta :)

:)
    Én már annak is örülnék, ha néhány gömböt, amik ládákból jönnek, elvinnék dekorálni a nagy farmos fát :D

Utoljára szerkesztett: 5.12.24
    csio70, vihence, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Kandallós történetek event élő, online!

14:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá az eventhez, aratáshoz a felröppenők miatt, az eventnövény ültetéshez a kijelölt területeken!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

PZoli64, GA-BI-O-Farm, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.