Visszajelzés Karneváli forgatag - 2025. február - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 26.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dr_Apja

Dr_Apja Fórum-zöldfülű

Szia!
    Ez lenne az a farmom. :)
    Szerintem nyugodtan ültethetted volna a növényt, amikor belépsz a játékba és jutsz, ameddig... Azt is megértem, ha hanyagolod. :)

-ágianyu67-, anna640328 és Swartsch kedveli ezt.
  2. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor már Győrben leszek. Max csuklasz majd, ha Dunakapu téren meglátom Rackót és Töfit. Na az lenne csak döfi. :D

Végre megvan a két felhő. Igaz beüzemelni nem lehet, de legalább van. :D

Utoljára szerkesztett: 1.3.25
    PalMa, -ágianyu67-, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hihihi... Én is arra felé gurolok akkor tájt;) Majd figyelem Rackót;)

zsani_apja kedveli ezt.
  4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Nyugodtan szólíts le, ha meglátsz. Nejemmel és lányommal leszünk.

Fätum és -ágianyu67- kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát nem tudom mire gondoltál hogy túl sok jót kaptunk, mert évek óta egyre gagyibb eventeket sóznak a nyakunkba. 2010. óta játszom folyamatosan, amikor indult a játék sokkal kevesebb event volt de sokkal élvezetesebb a játék. Évek óta arról szól az egész hogy dolgozzál egész nap és még éjszaka is keljél fel ha meg akarsz csinálni egy eventet és nem tudsz rá költeni. Ez már nem élvezet hanem rabszolga munka. Jó lenne ha a tulajdonos végre azt is nézné hogy ne csak pénzt szedjen be hanem olyan élményt nyújtson a játékosoknak hogy örömmel és nem bosszankodva játszanak. Én eleinte sokat költöttem a játékra, de most már nem.

anna640328, Fätum, jutka190226 és 2 más kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Én kipróbáltam a linket, minden további nélkül az ingyenes verziót töltődött le, és a program telepítésekor sem kért tőlem semmit.
    Nem tudom, Nálad mi történhetett. De a PRO változatott tölthetted le, ami 14 napos próbaidős, és ezután fizetősre vált.
    Bármikor letöltesz egy programot, mindig az ingyenes, vagy FREE változatot kell választani.

Töröld a jelenlegi CCleaner-változatodat a Programok közül, a Lomtárból és a Letöltések közül.
    És töltsd le újra az ingyenes változatot.
    Ha választanod kell, sosem a PRO, mindig a FREE változatot kell választani minden esetben.
    Ha esetleg könnyebb számodra töltsd le a CCleaner-t egyenesen a weboldalról:

upload_2025-3-1_13-41-19.png

Ha rákattintasz a linkünkre, vagy a weboldalon a szép kék Free Download (ingyenes letöltésre), már semmit nem kell csinálnod, a köszönjük a letöltést-oldalon már ne kattints sehová, egyből letöltődik a program a gépedre.
    Pár másodperc, lassabb gépeknél kicsit több is lehet.
    Ezután már mehetsz is a Letöltésekhez, telepíteni a programot.
    Ha szükséges, kérj segítséget, baráttól, ismerőstől.
    Sok sikert. :)

PalMa, vihence, .barbi1. és 4 más kedveli ezt.
  7. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszönöm szépen :)

Othep kedveli ezt.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szóval, jó lenne tudatosítani a fejlesztőkben, hogy :
    - aki nem tud 24 órában a farmon lógni, az nem fog eventezni.
    -- akkor kosarat és egyebet sem fog venni.
    - aki nem ér rá itt lógni, az a "Malala"-eventeket NEM KÉPES megcsinálni. Ha pedig nem képes, akkor az frusztráltságot, bosszúságot és hasonló negatív indulatokat generál, ami a százesztendős álmoskönyv szerint sem jelent semmi jót...
    -- ha nem a nyugdíjasokra bazíroznak, akkor nagyon hanyagolni kéne ezeket a rabszolgázós feladatokat.
    --- ne sajnáljátok a gyorsaság örömét a régiektől, mert nekünk az az élvezet. Az újaknak, a kicsiknek, ahol nincsenek erőforrások, ott mindegy, de a nagyok már utálnak percre figyelni. Úgy gondolom, nem csak a saját nevemben szóltam.

A régebbi karneváloknál lehetett egyszerre 20-30 játékot játszani. Fárasztó volt, de volt egy feelingje. Most naponta kapok 2 játékot, 3-3 szupertáppal (a többi felejtős) - minek küzdjek? A semmiért ill. alig valamiért???
    Már a múltkoritól is dühöngtem, mert kb. 3 aratás híján nem lett meg a felhő. Ugye, nem ez a hosszútávú cél?

Csabigazda, Andzsi1971, M.Ambrus és 13 más kedveli ezt.
  9. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Valaki világosítson fel kérlek! Egyenként is lehet teljesíteni a megrendeléseket? Mert a kettőt sehogy sem tudom beadni. 7 óránként jön új megerendelés, de annyi idő alatt csak egyszer tudok aratni, az a mennyiség pedig nem elég a két kéréshez. Haladhatok egyenként is, vagy várjam meg a következő aratást? Nekem ez így egy nagy katyvasz....

varga1234 kedveli ezt.
  10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Csak a rackót adom be

De én nem haladok nem tudom jól csinálom-e

Moderátor által utoljára szerkesztve: 1.3.25
  11. Othep

Szia.

A saját példámat tudom mondani.
    Általában 1-1 megrendelést tudtam teljesíteni,
    Azt választottam mindig, ami szivárványt is adott (játékindításhoz, és álarcot (haladási pontot) is adott.
    De, ha visszaolvasol egy kicsit az eventcsevegőben, azt is olvashatod, hogy érdemesebb összegyüjteni az eventnöványt és holnap 14:eek:O óra után odaadni Rackónak, mert akkor már 4 megbízása lesz. És ha egyszerre teljesíted a 4 megbízást, akkor még teljesítési jutalmat is kapsz.

12. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Én is többször átnéztem a játékszabályokat de eléggé érthetetlen.... az elejétől játszok, és se cukorkahalat se művészpalettát nem kaptam még, de a teljesítések után se látom a szivárványt amivel játszhatnék az ajándékokért....és ami a legfontosabb túl sokára érnek be a növények, elég unalmas a játék így.....
    üdv

Edit

13. Othep

Szia.

A Cukorkahal holnaptól (14 : OO óra) fog felröppenni a Főfarmon növényekből és fákból.
    A Művészpaletta március 6-tól érkezik az eventes területről.
    Akkortól további eventes területet is fel lehet majd oldani.
    Holnaptól, illetve 6-ától több megbízást is tudunk majd szerezni Rackótól és Töfitől is. Gyorsabban tudunk majd haladni.
    A szerzett Szivárványt (ha ilyen megbízást teljesítettél Rackónál) megtalálod a Pajtában az Egyéb fülön, vagy a minijáték indításának felületén.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/karneváli-forgatag-2025-február.26046/#post-1438231

Edit0209, vihence és Synodendron kedveli ezt.
  14. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szia!
    Én csak azt nem értem hogy 7 óránként váltanak a feladatok, a növények 4 óra 20 perc alatt érnek be. Egy aratással csak amikor hajnalban learatunk akkor lehet megcsinálni, mert akkor lehet még egy aratás a két feladathoz, utána már nem mert egy aratásból nem jön annyi növény. Nem gondolták át ezt az eventet.

Fätum, böbe764 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  15. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Szerintem nemcsak, hogy nem gondolták át, hanem nekem a kezdettől fogva olyan érzésem van, mintha félig kész játékot játszanánk. Már csak az induló kép alapján is. Mert a kép olyan mintha nem lenne befejezve, abbahagyták volna mert sürgősen el kellett inditani a játékot (nem tudom ugyan miért). Ez látszik pl. az asztalokból, mert miért van 4 asztal felett álarc, és miért nincs az ötödik felett? Meg pl. az asztal mellől hiányzik egy lámpaoszlop is. És mintha a termőterületből is hiányozna. Mert a térképnél úgy néz ki mintha ott hiányos lenne, és jobb oldalon alul a lámpa mellől is. És persze azok a kövek, azokkal mi volt a cél? Lehet szándékosan csinálták igy, de akkor is olyan érzése van az embernek mintha befejezetlen lenne. És akkor még hozzájön ezekhez az, hogy most találják ki, hogy mikor és hogyan is induljon el egyik-másik megrendelő vagy felreppenő. Menet közben változtatgatnak rajta. Szóval igencsak érdekes. A kezdettől fogva kísér ez a befejezetlen érzés erről a játékról.

Mica67 és Fätum kedveli ezt.
  16. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Szerintem ezt a játékot mesterséges intelligencia tervezte.:D

inanna11, vihence, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  17. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Hát ha az tervezte akkor az egy selejtes mesterséges intelligencia, mert nemcsak ő maga selejtes hanem amit tervezett az is.

inanna11 kedveli ezt.
  18. vályog60

vályog60 Utánpótlás-írogató

elvetem a borsot egy idö után eltünik a víz es a trágya róla miéért

cak az eventterületen tapasztalom de nem előszőr

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.3.25
  19. Othep

Szia.

Ilyen problémáról még nem érkezett jelzés az event során.
    Azt tudom elképzelni, hogy ilyenkor az eventnövény elvetése után túl gyorsan teszed rá a vizet és a trágyát, illetve utána túl gyorsan ellépsz az eventes területről. Esetleg túl lassú az internetsebességed.

Így valójában nem teljesül a locsolás, trágyázás művelete, mert nem érkezik el a jel a szerverhez.
    Minden művelet után várj egy-két másodpercet.
    Miután végeztél a vetéssel, locsolással, trágyázással és átlépsz másik területre, 1-2 perc múlva ellenőrzésként nézz vissza az eventes területre, hogy minden rendben van-e.

Kérlek, ha kérdésed, problémád támad, ne a panaszládát használd.
    A panaszládák a gőz kieresztésére szolgálnak, és ritka itt a moderátori jelenlét, sokára kaphatsz segítséget.

Segítségkérésre a fórum főoldalának közepe táján áll rendelkezésre számtalan topik.
    upload_2025-3-2_10-55-11.png

Ide írj, ha gondod támad, farmnévvel, ID-vel, ha bármikor gondod támad.
    Köszönjük. :)

20. Othep

Szia.

Lassan indul be a buli.
    Az event során egyre több forrás válik elérhetővé, ahonnan haladási pontokat meg minijáték-indító szivárványokat szerezhetünk.
    Olvasgass az eventcsevegőben, sokat segíthet a megértésben.
    Ide is hoztam Toma egyik nagyszerű írását: https://board-hu.farmerama.com/thre...ruár-event-csevegő.26044/page-21#post-1439179

[erika05] és vihence kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.