Visszajelzés Karneválkirálynő - 2018. október - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 1.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azt hittem, egyértelmű, de akkor levezetem, mire gondolok:
    A Te levezetésed:
    Ez ugye azt jelenti, hogy az 1000 növényből elültetsz 588-at, majd aratsz 588x4-et, plusz a KK miatt 202x3-at.
    Az én leírásom:
    Ami azt jelenti, hogy az 1000 növényhez hozzájön egy aratás hozama (588x3), plusz a KK miatt 202x3.

Mindkettő korrekt, pontosan ugyanazt írja le, csak egy kicsit másképp. Nemcsak matematikailag, hanem logikailag is helyes mindkettő.

kariatida, KISHONŐR, vihence és 29 más kedveli ezt.
  2. Janata9

Janata9 Junior szaki

Ha nagyon akarod, még mindig ott van a 8 perces rózsa lehetősége :)

3. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Hálásan köszönöm,ha jön a rendszergazdám/a fiam/majd ráugrasztom!;)

4. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Talán ez az event amit mindenki szeret vagy majdnem mindenki, Én biztosan!:inlove:
    Jutával fogom vári a kezdést (22 órás egyéb termény) amihez vetés előtt megettem egy mandragóraport (-4% éréscsökkentő) és egy a szerelem aromáját (-6% éréscsökkentő) majd utána meglocsoltam.
    Az érésidőm 15 óra 51 perc lett ami holnap eventkezdésre kész lesz!:)
    A kosarazás előtt vár ránk egy rövid kis feladat és a vele járó jutalmak!

3 db TP-s láda
    45 db CS-s láda II
    13 db aranybanán
    42 db csillag
    3 db TP-s láda II

A ládák tartalmáról itt tájékozódhatsz!

Bőséges nyereményekkel teli kosarazást kívánok Mindenkinek!:)

bocsika67, Jupi, csio70 és 12 más kedveli ezt.
  5. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,
    Vegre ismet itt a kiralyno, mar vartuk nagyon:D
    Hortenziat kipakoltam, Pannik rajtra keszen allnak. Masokhoz hasonloan en is gyorsan letermelem az eventgazt, aztan utana ami a csovon kifer. Nemesitve hagyma, noszirom, 2*2-n megfelel, majd meglatjuk mennyi szupertragya kell, mert ido is kell kosarazni.

A kosarkakhoz annyit, hogy erdemes elore felallitani egy sorrendet, hogy mire hajtunk, mert maskulonben szaladgalunk majd fel-ala. Nekem ladak tetszetosek, AB van dogivel, FP johet, szupertragya, szupertap...remelem jol fogja adni.

Ahogy masok is irtak, a panaszkodas helyett most itt a lehetoseg feltolteni a keszletet,nem csak a fizetos dolgokkal,de ABal is peldaul. Mennyi panasz volt mostanaban, hogy nem volt eleg az eventekhez.

Kosarazasra fel, sok sikert Mindenkinek!

Rylee86, maszilva, spagetti24 és 20 más kedveli ezt.
  6. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok!
    Rendesen eltaktikáztam magam.. vagyishát pont azzal hogy nem taktikáztam. Ez a labirintus event annyira érdektelenségbe fulladt nálam, csak termelgettem amit éppen láttam hogy kellett hozzá, de lusta voltam bármit is nézni előre..Szóval fák nem nagyon voltak kint :D Amúgy sem szeretem őket, mert szépnek szép némelyik ,de csak a helyet foglalják.. Így most full területen meg kellett hintenem a bodzáimat TT-val, hogy kész legyek, hogy valamikor hajnalban el tudjam ültetni a tárnicsmagokat a királynő érkezésére.. amit a mai napig nem értem miért így hívunk, hiszen ez a majom inkább hímnemű.. na mindegy :D
    Egyébként igen, ajándék lónak ne nézzük a fogát :D

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor 14:00-ra beérik de az event csak 16:00-ko kezdődik!;)

Mindenki figyeljen rá.

8. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Most paffá lettem.:eek::mad:>:(

Igyekeztem elvetni a gyékényt (20 perce) és élő ólakat töröltem, amelyek még beértek volna mert a gyékény bónuszokkal 14:25 ó. Hihetetlen figyelmetlenség.....rá értem volna majdnem 02-kor vetni....16 ó......fúúúúújjj!!:p:p:p

KISHONŐR, spagetti24, ursa11 és 10 más kedveli ezt.
  9. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Hoppá!!!o_O
    El is felejtettem, hogy 16:00-kor kezdődik a karnevál!
    Köszönöm, hogy figyelmeztettél!:)

Imi hozzuk a formánkat!:p
    Ne akarjuk 14:00-kor aratni mert kosár nélkül maradunk!xD

spagetti24, ursa11, §Böbe13§ és 8 más kedveli ezt.
  10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Érdeklődve várom a királynőt az adományaival.:p Abban reménykedem, hogy nem kerülök minuszba a szupereket illetően az event végeztével. Ma még lesz egy aratásom, utánna krizantémot ültetek a fogadására, ami eventkezdésre vízzel esetleg trágyával beérik.
    Ahogy Kékmadár1 is írta érdemes figyelni a kezdésre, valamint a nem szokványos befejezésre is.
    Az event kezdete (várhatóan): 2018. október 2. (kedd) 16:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2018. október 4. (csütörtök) 10:00 óra

Kívánok szerencsés kosarazást, sok jó ajándékot, örömteli játékot mindenkinek, valamint elegendőt mindenből.
    Köszönet a levezetésért és számolásért mindazoknak, akiket illet.;)

maszilva, KISHONŐR, spagetti24 és 15 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ez a majom, csak a segédje ;) az eredeti (és bőkezű) az királynő volt :inlove:

KISHONŐR, spagetti24, Gio és 14 más kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Ezt én is benéztem! A növényültetést,mert du.14:00 óra járt a gondolatomban. Ez már szerintem berögződés , hiszen ritkán kezdődik más időpontban event. :) :) :) De azért minden rendben lesz.

Gio, §Böbe13§, -Fülemüle-70 és 4 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Még én sem ültettem holnapra,csak a szédült szántó marad eredetiben teleólakkal/ kehet,hogy nem ad annyi felröpit, de nem akarom azt is leszedni/ a főfarmra a leghosszabb érésű növényt ültetem én is , 22.20 órásat, de csak ha beérik az új páfrányom,amit már felszaporítottam.

spagetti24, Gio, §Böbe13§ és 4 más kedveli ezt.
  14. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Végre egy kis pihenés, ezt az eventet kihagyom. nincs felhő vagy kitehető, amiért érdemes lenne küzdeni.

15. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt az eventet kihagyod? Biztos vagy benne? Nincs az a felhő, vagy dekor, ami ennyi ajándékot adna.....

brekkencs., KISHONŐR, spagetti24 és 13 más kedveli ezt.
  16. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Találós kérdés: ha még a másik eventhez hiányzik hangosbeszélő, mindenhol fa van, reggel aratom őket, mennyi felröppenőm lesz a majomkirálynőshöz? Hát, nem sok. :(

csio70 kedveli ezt.
  17. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Reggel, ha learatod a fákat, egyik farmos területre ültess olyan növényt, ami 16 órára érik be. Próbálj meg minden érés rövidítőt igénybe venni! Azt hiszem, most jött el az alkalom, hogy közelebbről megismerkedj Toma 10 nyelven beszélő táblázatával.
    Még azt is meg tudja mondani, ha x órád van az aratásig, mi a legjobb ültetnivaló.
    A másik kettőre ültethetsz olyat, ami egy kicsit később érik, hiszen a felszaporítás idejével is tudsz számolni.
    Ne keseredj el, hanem gondolkodj és taktikázz jól!

brekkencs., spagetti24, bocsika67 és 15 más kedveli ezt.
  18. lippi02

lippi02 Fórumlakó

Hát, ha reggel minderre nem 8 percem lenne, meg is tenném, mert tetszik. De 6-kor kelek 6.30-kor megy a vonatom, az alvás pedig még a farmnál is fontosabb :) Így marad a szomorkodás, előre tervezés, izgulás, hogy félálomba mit rontok el, és nem 16-kor fogok aratni, csak 18 után, mert akkor érek haza, így tulajdonképpen még bármit ültethetek, messze van még a holnap. Köszi az ötleteket, megyek számolni :)

brekkencs., spagetti24, Gio és 6 más kedveli ezt.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Ezt nagyon jól írtad hogy előre tervezés. Én is mindig ezt csinálom. Bocsánat mindenkitől aki előre számol, de én soha nem olvasom el senkiét, áttekerem. Nem azért mert nem érdekel, hanem azért, mert tudom hogy nekem más az időbeosztásom és nekem másképp kell ültetnem. Fél órát kell számolnom, de megéri az idő a bosszankodás helyetti időt. Nekem nagyon fontos hogy elolvassam és megértsem az ismertetőt, utána magamnak kiszámoljam hogy mi fér bele az időmbe. Csak akkor tudok korrigálni, ha valahol elcsúszok.

brekkencs., spagetti24, Gio és 10 más kedveli ezt.
  20. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok!
    Remélem ez a királynő bőkezübb lesz mint a tavalyi volt! :sleepy: Persze hogy fogom csinálni :pha látom hogy megérős,nem fogom sajnálni azt a pár ezer szupit , bár 0 percezni nem tudok,de van néhány növényem ami kinemesitve hamar beérik,igy gyüjthetem a felröpiket ,bár a szerda délutánom foglalt ,de az éjszakázás mehet,vagy csörire húzom a telómat ha aratni kell, bár az asszony haragszik érte xDxD de majd megérti hogy megérőőőőősss!!! xDxDxDxD

maszilva, KISHONŐR, spagetti24 és 16 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.