Visszajelzés Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jót vagy éppen értéktelent pörgettetek a Kerekkeréken? Érdekeset adott Rackó?
    Itt nyugodtan megoszthatjátok egymással az ilyen irányú tapasztalataitokat.

Akinek panasza vagy problémája akad, a Panaszkönyv topic áll rendelkezésére:

Természetesen a fórumszabályzat itt is érvényes:

Tartózkodjunk egymás és mások piszkálásától, sértegetésétől. Fogalmazzatok kulturáltan, káromkodás, trágárság nélkül.

További tudnivalók a fórum használatáról:

Jó szórakozást mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 11.9.14
    kelleri és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Gratulálok az elsőhöz;) Akkor most már csak a társainak kell megérkezni;)
    Jó lenne kitenni minden kacatunkat... de a legtöbb csak a menüt dagasztja:(

.barbi1. és tina07141983 kedveli ezt.
  3. Éva0315

Éva0315 Fórum veteránja

Sziasztok! Akkor nekem is lett rózsaszínű pockom, örültem is neki! A rózák pedig eddig nagy ívben elkerültek! Mit tudnak azok?

tina07141983 kedveli ezt.
  4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

madaras ládát adnak;) És nagyon cukik;)

tina07141983 és Éva0315 kedveli ezt.
  5. TOPI41

TOPI41 Fórum nagymestere

1. Be irom a LádÁT A kereklerék leszedésénél ott van a csokoládé lovagja meg a csokoládé szirup Nem tudom hogy mit keres ott a ládák kötött? Kérlek rakd a helyes helyére Válaszod várom

Sauvage és HéricsBáró kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csokoládé , csokoládé lovagja és csokládé szirup a megfejtés :D:inlove:

Sauvage, -ágianyu33- és Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Sajnos a komornyik ma pont szabadnapos, így nem tudja a helyére tenni :D:D:D:D

Sauvage és Kuzdern kedveli ezt.
  8. TOPI41

TOPI41 Fórum nagymestere

Na ezt a választ nem értem Mi az a csoki a megfejtés?

Sauvage és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha beírod a lád szócskát a keresőbe, minden olyan kifejezésre találatot fogsz kapni, amiben benne van a lád. A csokoládéban is benne van, nem csak a ládában...
    Jancsika kiemelte Neked mindegyikben a lád kifejezést.

ChocoBounty, BackOffice, Sauvage és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziaztok !
    Meglepetés ért a keréken. Megközelítőleg 300 zöld pöri eredményét hoztam el megmutatni az öszes ólanak a pörgetésének idejét nem vágtam ki, de a végeredményt láthatjátok a képen:

https://kepkuldes.com/images/7fcf035a910b6a4362e582464a10f172.th.png

A mai nap a kerék 7 darab 4. szintű szalamndra óllal ajándékozott meg.
    Nézzétek meg, hátha nálatok is megjelenik :):inlove:
    Sok sikert hozzá :)

.barbi1., -Fülemüle-70, Hahacska és 5 más kedveli ezt.
  11. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia.

Először is fogad gratulációmat.
    240. szint környékén nem jön itt felesleges nézni, azt hiszem.
    Jó helyen voltál mármint szintbe azt hiszem, most magasabb szintű játékosnak kedvezett a szerencse.

Ami viszont némi kritikát eredményez nem tanulnak semmiből!!! (pocok,most szalamandra)!!!

12. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Szia
    Gratulálok.Én már csak party pörizni fogok,ha lesz hozzá pörim.Normál kereket elfelejtem.Talán ha kicsit változatosabb lenne rajta a nyeremény.De ez így nem hozza meg a kedvemet pörgetéshez: 4 szupitáp,2 szupitáp,5910btp,vámpírszérum,gombamaszk,10virágdrót,almalekvár,10 virágdrót,10 gyógyelixir,10 gyógyelixir,3780 csp,3780 csp.Ez a mostani kínálat.Hajnalban is pörgettem párat,hátha változatosabb lesz.Ezeket nyertem:10 mandragóra,10 gyógyelixir,2kkt,10 zselécukor,5040 tp,Mandulafa xl,10 virágdrót.

13. -gyöngy-581

Szia Niki!
    Megkérdeztem a hibatopikba, továbbították a központ felé, szerintem ez valami hiba folytán került be a kerékre.

14. HéricsBáró

Nagyon ügyi vagy . :DÉn egyszer egy kékszajkó fészket láttam ott .:inlove: Sajnos csak láttam . :cry:

-Fülemüle-70 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Azóta kiderült, hogy ez mégsem hiba és befutott a 8. szalamandrám is, már tele lesz egy raktárház velük:inlove:.

-Fülemüle-70 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. HéricsBáró

Ha már annyi ólat kipörgettél , akkor mondd már meg , mi az a jel itt rajta ?

-Fülemüle-70, Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Jancsika ez a rózsa terményes, sajnos ilyenem még nincsen. Ehhez tenyésztenem kell majd, de a játék miatt azt csak vasárnap fogom megtenni :) Egy punk szalamandra feje, talán egy plakát, diszkóban lehet, mert ott egy magnó is . Elég vagány dolog :D

18. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Valahogy ezért szeretem jobban party pörizést.Szezon 37-s szint elvégzéséért kapott 10 pörgetésből ami igazán tetszik: nyúlketrec 3.piros,legyezőgyártó,kakukklak 2. narancs.És aminek a legjobban örülök mert eddig csak négy vagy öt alkalommal láttam keréken és most végre kipöriztem: óriáspolip doboz.

19. HéricsBáró

Sziasztok

Kipörgettem az elsőt . :D:inlove:

Amira09 és Othep kedveli ezt.
  20. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Ha nem akarod a csokoládés dolgokat a ládák között látni, akkor először írd be, hogy láda, a megjelenő ládákból bontsd ki, amit szeretnél. Majd a következő körben írd be, hogy ládá, erre megjelenik a ládák másik csoportja, ebből is bonthatod, amit szeretnél. Így ki lehet szűrni, hogy ne zavarogjon ott az a csoládés akármi. ;)

Kuzdern és Havasi_Gyopár kedveli ezt.