Visszajelzés Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségbe

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha TP-re gyúrsz, mindenképp!
    A forró életelixír napi ajándékként volt küldhető régebben. Már nem lehet beszerezni.
    Bár szerepelt Szomszédajándékozás eventben is.

Forró életelixír

15 alkalommal aratható, utána csak dekorációs elem. Törlés után végleg elveszik.
    Érési idő:
    15:00 óra
    Szükséges szint: 3.
    Tapasztalatpont: szint x 100 TP/BTP
    Tárgy mérete: 1x1
    Kihelyezhető: minden területre (kivéve a teliholdas területek)
    Felhőre nem helyezhető.

2. SnéDóri

SnéDóri Fórum biztosa

Köszönöm akkor megcsinálom a gazdakörit érte :) Jól jön a TP

jutka190226 és Othep kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Haza értem egy órája kb. Ma nagyon elfáradtam, így Sámán módszerével lőttem el 200 PP- t.:)
    A megszokott arányba jött az új Item, szerintem.

4. Technics11986

Technics11986 Fórumelemző

Mondjuk én egyszerű tematikával dolgoztam. Pörgetem tízet semmi. Kimentem cigizni és utána jobban adta a dolgokat. Nem egyszere pörgetem hanem sok kicsit és láttod bejött.

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  5. sosoump

sosoump Fórummogul

Hallihallo Neked!
    Gratulálok:D különösen a módszerhez..... bámulatos:inlove:
    Èn hagyományosan ládákat nyitottam kb. 50-60-t abból lett egy kütyü. Az nekem elég is, mert szinte soha nics nálam
    kint terményes ól. Sajnálom az állatokat beadnixD

jutka190226 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!
    Legtöbbször én is elpörgetem ami jön;)
    Játszani jó;) Nagymenő nálam is várat magára... de akkor sem veszek pörgetést:music: Kivárom amíg ingyen adja a rendszer;) A többiből is van bőven... talán a galaxis rengető jött ritkábban:eek:

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Jó reggelt!
    Ma sikerült a nagymenőnek lepottyannia a kerékről:music: Holnap már segítheti a felhő a nagy aratást;)

Ms.AbyZu és SnéDóri kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Meg lesz neked is;) Kitartás;)

9. Ms.AbyZu

Ms.AbyZu Haladó

szia
    nekem is meglett, felhő teljes
    komolyan szorítottam xDtegnap

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Jöhet a következő főnyeremény.... Ezek közül már csak néhány galaxis rengetőnek örülnék;)

Ms.AbyZu kedveli ezt.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nekem is az hiányzik, ezért a felhő még nem aktív..

12. -Holdfeny-.

A galaxis rengetőt adja ritkábban...:music: A többit minimum 2* szer olyan gyakran adja...
    De türelem és meglesz;)

13. zsani_apja

Szia!
    Áthozlak ide. :) 100 PP- ből egy darabot kaptam. Tízszer biztos megjelent, de ez nem pontos, annyira nem figyeltem.
    Többi érdekesség:
    • 2 db 100 % termés
    • 1-1 db: növényre, fára, ólra

Következő 100- nál kilencszer adta ki a keréken, de nem jött hozzám egy sem.

Utoljára szerkesztett: 13.3.22
    -gyöngy-581 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Erre szoktam azt írni, hogy de szívesen küldeném el a nálam felesleges 10 darabot :) Nekem nem kell, nincs rá szükségem és csak áll az eszköztáramban. Persze a felhőre fel lehet tenni és valószínűleg oda is fog kerülni pár darab belőle, ha kapunk olyan felhőt amire 2*1-es dekor kell :), de bónuszt adó dekort nem szívesen teszek ki...

15. zsani_apja

halihoó!
    Győrbe mentünk vásárolni, így a bónuszokat magam mögött hagytam. :D Próbálom már abba hagyni majd a kockázást, de szeretem és a flös 3- as, még mindig nem jött meg.
    6 db van nálam is, elfér a raktárban. Ezeken nem szoktam rágódni, hál Isten. :)

Utoljára szerkesztett: 14.3.22
    -gyöngy-581 kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Ez is egy felesleges dekor a sok közül...:wuerg:

Nahát ma sikerült egy galaxis rengető dekort pörgetni zöld pörivel... ez legalább hasznos;)

Utoljára szerkesztett: 15.3.22
  17. zsani_apja

halihoó!

Mindig vita, vagy legalább is nem megértős a pörgetett PP jóváíródása. Volt most 20 pp- m, gondoltam megfigyelő állásba teszem magam. :D Ilyenkor egyesével pörgetem el, Space gombbal. 12- nél jártam, elindítottam és már 13 is lett. Tudtam, hogy a 2x Party pörgetésnél fog megállni. Ez már nekem is megnyugtató volt. :D Pedig tudtam, hogy így működik. ;) Már bánom, hogy nem örökítettem meg. :(

18. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Apja :)
    Nekem van egy másik módszerem arra, hogy hogyan figyeljem meg a + pörit (PP-t én ritkán pörgetek gyorsítva szépen komótosan kivárom az animáció végét és nézem mi lett a nyereményem). Amikor meglátom a keréken a pöri nyereményt villám gyorsan megnézem az állását a számlálónak ha levonja akkor sajnos nem azt nyertem, ha pedig nem változik akkor hurrá és csudajó mert nyertem egy-két pörit és ez is működik, ahogy Máriusz megírta.

19. zsani_apja

Tudom, hogy működik, csak kíváncsi voltam rá. Ahogy indítottam a 12- ről, már át is váltott 13- ra. Amúgy én soha nem nézem ezt sem, csak hamar lezavarom.

20. -Holdfeny-.

Jó reggelt!

Nálam ma anit csúcsot döntött a kerék... 180 pörgetésből semmi... :wuerg: mármint a pajtabónuszok közül:(
    No majd legközelebb..., mert Játszani jó:inlove:

Ms.AbyZu kedveli ezt.