Visszajelzés Kerekkerekes csevegő / Rackónál jártunk vendégségben

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 11.9.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Én most pörgettem el 50-et és adott egy 100%-ost, 2 db +1-et növényre és 1-1 db +1-et ólra és terményes ólra. Lehet csak mázlista vagyok ma, nem tudom.
    Amúgy az lett írva, ha jól emlékszem, hogy PP új főnyeremény esetén csak azok az itemek jelennek meg, ma nekem kétszer is volt 48 órás kupon legfelül, bár egyszer sem adta oda.

Utoljára szerkesztett: 26.2.26
    Luminary, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. ada77201

ada77201 Fórumprofi

Hát nekem közbe közbe akad de nagyon-nagyon ritkán:mad: és persze akkor se kapom meg,>:( mert pont mellette vagy ellentétes oldalon áll meg a kerék végeo_O:cry:-.-

3. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)

Nekem szerencsém volt az új kerékkel:[​IMG]

Kinyitottam és örültem:[​IMG] 2 Méhecske, ilyenem még nem volt, vagy csak egy, és Páva, ebből volt, de elég kevés, elfér mellettük. :)

Viszonylag gyorsan lett 2 új dekorom is :)

Sok sikert és jó szórakozást kívánok a kerék felfedezéséhez mindenkinek :)

Ms.AbyZu, Doggyra, hóóvirág és 8 más kedveli ezt.
  4. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Fórumprofi

A három pörgetésjegy mellett jobbra van egy kis kör alakban futó nyíl...

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. kloszági

kloszági Utánpótlás-írogató

Sajnos én is hasonlóan jártam. Még csak fel sem került a lehetőségként terménybónusz... így kipörgetni lehetetlen is. Pedig pont ezért gyűjtögettem szorgalmasan, h ha szükséges az eventek alatt bátran próbálkozhassak. Ezek szerint feleslegesen tartalékoltam.

ada77201 kedveli ezt.
  6. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem vették ki a terménybónuszt, csak ilyenkor sokkal kisebb az esély, hogy kipörgessük.
    Amikor változik a főnyeremény - 2 havonta - van egy hosszabb akció, vásárlási időszak. Ez idő alatt hiányzik a 200% os TP/TTP /Teljes bevételi bónusz. Sajnos ilyenkor a 100%-os Teljes bevételi bónusz is ritkábban pörgethető ki. Különböző időpontokban érdemes megpróbálni. Ha, 50 - 100 pörgetés nem hoz eredményt, akkor későbbre kell halasztani.

A frissített Kerek kerék ismertetőt itt éred el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/megújul-a-kerekkerék-felülete-2026-február.27494/

A beidézett játékos hozzászólására már érkezett válasz, ami bizonyítja, hogy nincs kivéve a bónusz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ártunk-vendégségben.11150/page-3#post-1498861

Sok sikert!

GA-BI-O-Farm, kloszági és maszilva kedveli ezt.
  7. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

1. Gazda: laposmacska1 ID: 56617763 : 60 fa
    2. Gazda: laposmacska2 ID: 56617764 furcsa szülinap
    3. Gazda: laposmacska3 ID: 56617765 neon fényes ólak ládája III
    4. Gazda: laposmacska4 ID: 56617767 neon ólak ládája II
    5. Gazda: laposmacska5 ID: 56617768 6.3 millió tp
    6. Gazda: laposmacska6 ID: 56617769 medveölelés
    7. Gazda: laposmacska7 ID: 56617773 3 neonparádé olak ládája III
    8. Gazda: laposmacska8 ID: 56617777 96 órás munkáskupon
    9. Gazda: laposmacska9 ID: 56617778 picoló láda
    10. Gazda: laposmacska10 ID: 56617779 picoloó láda
    11. Gazda: laposmacska11 ID: 56617780 medveölelés
    12. Gazda: laposmacska12 ID: 56617781 gyönyörú papagáj
    13. Gazda: laposmacska13 ID: 56617782 gyönyörű papagaj
    14. Gazda: laposmacska14 ID: 56617783 3 neonparádó ólak ládája
    edddig

Utoljára szerkesztett: 27.2.26
    Ms.AbyZu, PaySkin és jucus100 kedveli ezt.
  8. -gyöngy-581

Szia!

Egész jó a piccolok aránya gratulálok hozzá, most már csak az adományukra lennék kíváncsi :)

PaySkin és HéricsBáró kedveli ezt.
  9. HéricsBáró

Ki se merem rakni mert akkor farmaranyfa erdő lepne el :D:inlove:

Ms.AbyZu, Doggyra, PaySkin és 2 más kedveli ezt.
  10. -gyöngy-581

:D:D:D:D

11. phpmaster

phpmaster Fórumszaki

Sziasztok szép napot mindenkinek steam jegyhez hogy lehet hozzájutni , úgy értem hogy vásárolni kell , nyeremény , vagy pörgetés ?

12. HéricsBáró

PaySkin kedveli ezt.
  13. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

Ez a hír számomra érthetetlen. Bár én csoportosan indítottam a PP-t, így csak arra volt rálátásom, ami a legelső pörgetés volt. Tegnap megírtam, hogy 2 esetben is 48 órás kupon volt a főnyeremény, holott ilyenkor nem szokott más lenni, csak az új - és régi kitehetők. Viszont kaptam mellette bónuszokat is, szóval nálam szerintem megfelelően működött.
    Sajnálom, hogy nem volt konkrétan leírva, mi is volt a gond, bár én itt a főnyereményre, illetve annak hiányára tippelek elsősorban.

Szia!

Itt olvashatsz róla: https://board-hu.farmerama.com/threads/kerekkerék.27496/#post-1498544

14. mucus252

mucus252 Fórummogul

Szia! Szuper vagy, ezzel a módszerrel még gyorsabb a pörgetés. Eddig én mindíg visszamentem a malomhoz. Hálás köszönet, további jó kapálgatást kívánok!

15. chili48

chili48 Fórumlakó

Sziasztok! Hát én ebből nem tudom kihámozni hogy hogy lehet steamjegyhez jutni!-.--.--.-

16. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Jelenleg sehogy nem lehet szerezni. Én már ezen megdöbbentem, amikor olvastam. Szerintem hagyni kellett volna, majd kiforrta volna magát. Kevés dolog volt az elmúlt években, ami elsőre tökéletes lett volna mindenkinek. Szinte semmi. :D Szerettem volna többet pörgetni, amikor jött a vége. Végül is mindegy, nem ez az oka, hogy nem eventezek.

PaySkin kedveli ezt.
  17. moric67

moric67 Fórum ismerője

Sziasztok! teljesen meg vagyok keveredve! a bloltba hogy lehet bejutni?
    Köszönöm!

18. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!
    Melyik boltba szeretnél eljutni? Ha, a Városi projekt feladatát szeretnéd teljesíteni, akkor a Piros kosár >>kombájn>>Felszerelés fülön bájital vagy Szolgáltatás >> víz vásárlást ajánlom.
    upload_2026-3-1_6-58-41.png

Ha, az aktuális event boltjába, a Detektívboltba, akkor az ismertetőben 2-sel jelölt ikonra kattintva tudsz belépni:
    upload_2026-3-1_7-3-21.png

Sok sikert!

klé79 kedveli ezt.
  19. chili48

chili48 Fórumlakó

Köszönöm a válaszod!

zsani_apja kedveli ezt.
  20. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

Ha valóban az volt a hiba, hogy a sima és a party pörgetések is adták néha a steam jegyet, én nem sajnálom, hogy kivették róla.
    Kipörgettem vagy 4 pörgetésre valót, de semmi normális nem jött.
    Kb. 100 farm bejárásával talán háromszor sikerült kipörgetnem FA-at.
    Legtöbbször a semmit sem érő neon ólak vagy a keréken lévő dekorok valamelyike a nyeremény.
    Olyan nyeremény, amit senkinek nem kívánnék.
    Szerintem a steam nem sokat ér, gyűjtöm majd a jegyeket, hátha pozitív változás lesz a tartalmát illetően, de a gyönyörű papagáj, a látványos ló vagy a medveölelés és a többi rajta lévő is olyasmi, mint a normál keréken a 10 virágdrót.

ladislaw11, Kuzdern, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.