Ki is az a BackOffice?

Kategória: 'Ki kicsoda? - A csapat', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 12.1.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  Nem mondtam, hogy soha :)
  Hol olvastad? Egyszerűen csak kételkedem... Nem is abban, annyira, hogy betennék a sávok közül valahová, de abban inkább, hogy ez normál halandónak elérhető lesz..
  Van 4 db virágfestésem jelenleg. 1 élet fogyott el rólunk... De ismerem a saját költési szokásomat a múltat és a mát is, jelenleg a múltnál sokkal kevesebbet költök és nem szándékozom emelni a tétet. (Hoppácska! Egyedi banki ajánlatok stb)
  Persze sok őrültséget megcsináltunk már itt a játékban, de nem vagy inkább nem csak zsebre mérve :)
  Kérdésem pedig mellé ez: megéri az árát? Hová teszel annyi állatot? Mivel eteted az ólakat 10 órán keresztül 1-1 nullázási akcióban? Mennyi tápra van szükség ahhoz, hogy ez az elmélet átültethető legyen a gyakorlatba 10 órán át? A táphoz való növényeket, faterméseket meg kell termelni vagy a piacról megvenni.. A piac használhatatlan mivel nincs normális mennyiségű megvehető tétel ... Még sorolhatnám tovább a kétségeimet.
  "Hangosan" gondolkodva írtam le az első érzéseimet ebben a témában... Beszélgetni lehet tovább róla, hiszen ez csak pletyka még.

  Nézd meg a képet:
  [​IMG]
  Egy ládát látsz amin kérdőjel van. Ha igaz amit látok akkor X összegű vásárlásnál kapsz egy ládát amiben ezek a +-os dekorok lesznek... Bontod Igen kérdőjeles, hogy ennyiből melyiket adja Neked a rendszer?
   
  Utoljára szerkesztett: 4.8.20
 2. kovacsniki84

  kovacsniki84 Fórum admirálisa

  Mint régi játékosnak, nem hiszem hogy el kell mondanom hogyan is lehet gyorsan, hatékonyan 100 milliót csp-t kivenni 1 kezdetleges farmból(70-80 szint), igazából ez a része könnyebb, azt hiszem.
  (a jelenlegi tenyészthető állatok, gazdaköri 3 szintjén azért akad némi táp is, ez mondjuk 100* nem tűnik rossz befektetésnek)
  Ami nehezebb a nem tenyészthetőkből előállítani. Igazából mivel úgyis 1 területen, művelnénk elég 5 órára kb.4000 táp mindenből csak, 5 óra farm-5 óra baha. Az meg,hogy mit kezdenék ennyi állattal, elfér nem kér már enni :D

  Igazából az aranytojást tojó ládák mindig visszatérnek.
  Eventnyeremény,szezon, ládás válogatás, kosárvásárlásba 1-1db megszerzésre lesz lehetőség úgy gondolom.
   
  Utoljára szerkesztett: 4.8.20
 3. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Azt hiszem tévedsz, bár biztos nem vagyok benne, de nekem ez úgy tűnik, mintha a sávos valós pénzköltés jutalmazásának egyik nyereményrészlete lenne.
  A többi felvetésedre pedig a válaszom ez:
  Én már nem így játszom:oops::music:.... Számomra a "minek is ez nekem?" kérdés az első amit felteszek, ha pozitív választ kapok magamtól akkor csinálom, ha nem akkor nem állok neki ilyennek .
  Természetesen tudom, értem és elfogadom amit leírtál, volt idő amikor csináltam is hasonlókat :D, de ez már elmúlt nálam, kinőttem belőle...:cry::D Kicsit elfáradt a játékom..:music:
   
 4. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Szia :) ha beteszik ezt is a ládába, akkor lesz esély akár egyetlen ládával is megszerezni az 5. dekort. Tápokat be lehet szerezni a piacról, de akár rá is lehet menni 1-2 állat tápjára (persze itt is kell a piacos segítség).

  Most csak 15-20 percet nulláztam a bahán és összejött 200-200 ezer állat mantarájából és szitakötőből, úgy, hogy nem ezekre mentem rá, csak ezekből több ól is ki volt pakolva. Megfelelő felkészültséggel több millió mantarája termelhető, aminek már észrevehető a pajtaértéke is (akár 100 milliárd PÉ is termelhető TOP-ig)
  10 órás nullázásokkal már jelentősebb TP szerzésben is lehet gondolkodni. Mondjuk lassan majd keresnem kell új célokat :)

  Ha az 5. dekor megszerzését a szerencsére bízzák, akkor szerintem jogosan lesz felháborodás azok részéről, akiknek nem kedvez majd a szerencse. Jelentős lépéshátrányba kerülnek az 5 dekorosokkal szemben.
   
  lukimi, HéricsBáró, genka53 és 6 más kedveli ezt.
 5. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Amit leírtál mind igaz abban az esetben, ha az a célod, hogy ezekből legyen ennyi a pajtádban, csináld, mert elméletileg megvalósítható :) ezt természetesen én is tudom, viszont én már "nem lassan fogom keresni az új célt", hanem hónapok óta "nem találom meg" a nekem megfelelőt :)...
  A felháborodásnak viszont fokozatai is vannak. Mert Te is abból az alaphelyzetből indulsz ki, hogy 4 már megvan, de mi van azokkal a játékosokkal, ők mit éreznek akiknek 4 sincsen?
   
 6. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Aki egyetlen fillért sem költ a játékra, annak megvan a saját játéka, nem foglakozik a csak pénzért megszerezhető előnyökkel.
  Akik költenek, de például nem szeretnek ólazni, hanem mondjuk inkább titokfákat vásárolnak, azoknak szintén nem fog fájni, mert ők mást tartanak fontosnak a játékban.
  Akik vásároltak csak már elhasználták, vagy vásároltak volna, ha átgondolják (vagy elolvassák) hogy mire jó a dekor, ők háboroghatnak egy kicsit, de inkább magukra lehetnek mérgesek.
  Akik megvásárolták a 4 dekort, de azt látják, hogy az ötödikhez csak véletlenszerűen lehet hozzájutni, ők szerintem jogosan háboroghatnak.
  Persze ez csak az én véleményem :)
   
  lukimi, Sauvage, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
 7. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Én pedig ezt messzemenően tiszteletben tartom :D és kívánom, hogy tudjál annyit költeni a játékra, hogy legyen meg a láda amiben az 5. virágfestés fog lapulni :D
   
 8. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Inkább azt kívánd, hogy abból az egy ládából, amire költeni fogok, összejöjjön a dekor ;) Célzottan vásárolok olyan dolgot, amit hasznosnak érzek. Arra viszont sajnálom a valós pénzt, hogy számomra felesleges dolgokat vásárolgassak csak azért, mert egy sokadik vásárlásnál véletlenül beeshet az, amit szeretnék. Ezért háborgok a magam módján...
   
  lukimi, genka53, -vadocka70- és 3 más kedveli ezt.
 9. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Megoldom a fogaskérdést :D Kívánom, hogy váljon valóra a kívánságod :D
  (Remélem így már jó a kívánság minden tekintetben :D :D)
   
  Ribiszke, lukimi, DevilMókus és 4 más kedveli ezt.
 10. JövendölőMáriusz

  JövendölőMáriusz Forum Moderator Team Farmerama HU

  Sziasztok!
  Ha egyenlő eséllyel is kerülnek a ládába a dolgok, akkor is 1:22 az esélye.
  De gyanítom, hogy a legnagyobb esélyt a farmmunkáskupon kapja.
  Persze mázli mindig lehet.
  Ha átlag magyar játékosokat nézek (elbeszélések és tapasztalatmegosztások alapján), akkor szerintem 3-5 ládáig lehet eljutni a három hónap alatt. De ehhez a megszokott forint-eurós fizetési viszonyok esetén a 3 hónap alatt, körülbelül 15.000- 60.000Ft-ot kell a játékra szánni (más országokban kb a dupláját). Viszont mind a 10 láda begyűjtéséhez ebben az esetben is szerény számításaim szerint, a 3 hónap alatt kb 1.5 hónapra járó, 8 órás nettó szakmai minimálbért kell áldozni a játékra.
  Ha netán akad ilyen nagyvonalú játékos, aki ennyit költ a játékra, akkor jelzem, hogy adoptálható vagyok és szobatiszta!
  ( csak a kalitkát nem bírom)
  :)
   
  ursa11, Ribiszke, nolina1965 és 15 más kedveli ezt.
 11. Rékuci1111

  Rékuci1111 Fórumőrült

  Szia :) 1 ládának megadom az esélyt 8) Viszont ha megnyerem, akkor titokban tartom, nehogy véletlenül egy tank csörtetésére ébredjek kukorékolás helyett xDxDxD

  A szobatisztaság elég erős érv, de ha nem tudsz hozni magaddal egy virágfestés dekort tartalmazó ládát, akkor meghagyunk a csillagokat vizsgálni. Az több hasznot hozz nekünk :inlove:
   
  ursa11, Ribiszke, Sauvage és 5 más kedveli ezt.
 12. JövendölőMáriusz

  JövendölőMáriusz Forum Moderator Team Farmerama HU

  xDxD:cry::cry:
  Ahogy vannak szelíd motorosok, úgy vannak szelíd tankosok is.
  :)
   
  Ribiszke, Sauvage, genka53 és 5 más kedveli ezt.
 13. kukori80

  kukori80 Fórum elő legendája

  Jóóó reggelt.
  Szia Máriusz. Humorból úgy látom neked se kell a szomszédba menni . :D:D:D Jó lenne, ha a Bp-nél is lenne humor. A Ládás válogatást is visszavették, a Jackot is. Ők látják a vásárlást és biztos amikor a Jack bejött, onnan csökkent a sz.trágya és KK. vásárlása és az több bevételt jelentett. Nem tudom, csak gondolom. Semmi jót nem várok ettől az akciótól se, szóval csak óvatosan mindenkinek, mert ebből is sírás lehet.
  Réka, neked meg toll a füledbe. :D:D
  Köszönöm hogy megvédtél, látod hogy mennyi támadást kell átélni egy kakasnak? :D:D
   
  Ribiszke, Hermione72, Sauvage és 7 más kedveli ezt.
 14. HéricsBáró

  HéricsBáró Fórum elő legendája

  Szia
  Én 2016.06.16.-án véletlen vettem 14-15 adag turbómalmot . :wuerg:

  Áremelkedés előtt :p

  Gondolkodtam , és tyúktápot termeltem . :inlove:


  Azóta ennyi maradt , várom azt a megfelelő pillanatot , hogy a belefektettet energia valahogy megtérüljön .

  [​IMG]
   
  Ribiszke, zsani_apja, Sauvage és 3 más kedveli ezt.
 15. BackOffice

  BackOffice Team Leader Team Farmerama HU

  Sziasztok!

  Olyan eseményről folyik a beszélgetés immáron két topikban, amiről olyan kevés információnk van, amilyennel még nem találkoztam, mióta moderátor vagyok.
  Központi segítséggel már ketten agyalunk erről egy ideje.
  Nem tesztelhető, semmit nem tudunk megnézni (sem mi, sem más ország moderátorai), mert csak valós pénz fizetésével látnánk legalább a mechanikáját.

  Szóval, ha erről elkészül majd az anyag, azt teljesen vakon, a központtól kapott néhány rövid mondatos magyarázat alapján fogjuk tudni megcsinálni. Vállalva azt is, hogy másmilyen lesz a valóságban, mint amit előre közölni tudunk.

  Biztosan ki fog alakulni majd élesben. Fogalmunk sincs, hogy mennyire lesz életszerű és motiváló. Összegekről és ajándékokról nem érdemes előre ötletelni. A különleges akciók topikba hozhatja majd az érintett játékos a "titokzatos" ajándékát (amit ládaként emlegettek, de csupán olyan láda lesz, mint most, amit a halak adnak: egyszerű felugró ablak) és arról tudtok majd ott beszélgetni.

  Ez tipikusan olyan helyzet, amire azt szoktuk mondani "a puding próbája az evés".

  Ez egy "költsél a lehető legtöbbet, akár még annál is többet, mint szoktál és X összeg fölött kapsz valamit véletlenül" akció lesz. Se nem több, se nem kevesebb.
   
  Ribiszke, Sauvage, PalMa és 7 más kedveli ezt.
 16. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  Sziasztok. Én megnéztem a banki fizetés kimutatásomat hogy 1 adott időszakban mennyit költök a játékra .o_O
  Volt olyan időszakom ami a Máriusz által említett sávba tartozik.:music:( mondjuk ezen én is meglepődtem)o_O
  Gondolom Fa -k -kis kosarak- Felhők- Kitehetők fürge malom prém szezon sok kicsi és 1-2 nagy sokra megy alapon kijön.:music:
  Volt olyan időszak ami megközelítőleg se.:music:
  Szóval nem hiszem hogy csak azért mert esetleg jön 1 virágfestés vagy 1 jack " véletlenszerűeno_O ezt emelni fogom.:music:
  Ha az említett időszakba lesznek jó akciók akkor jó ha van plusz lehetőség is .:D
  Ha nem lesz ilyen akkor csak 1-2 véletlenszerű ajándékért nem veszek olyat ami nem is kell.:music:
  Azaz majd meglátjuk miből is áll össze konkrétan és mi az ami akcióba jön.:music:o_O
   
 17. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Sziasztok!
  Végig olvastam amiről lemaradtam tegnap Rékának írt kívánságom után.
  Amit érzek erről az akcióról az az, hogy költök amennyit szoktam, ha ez a BP-nek bármilyen jutalomra elég amit esetleg pluszban kapok, illendően megköszönöm neki. Ha nem elég? Így jártunk ők is és én is :D
  Költeni többet, mint szoktam nem fogok és a játék sem kap tőlem többet. Semmi féle határt átlépni nem fogok emiatt.
  Bocs, de ahogy olvastalak felkaptam a fejem a felsorolásodból a prém és a fürge malom vásárlására. Áruld el miért veszel fürgét, ha van prémed? A prém szolgáltatásban benne van :D:music::oops:
   
  HéricsBáró, Sauvage, Koppi és 2 más kedveli ezt.
 18. JövendölőMáriusz

  JövendölőMáriusz Forum Moderator Team Farmerama HU

  Felhívás: Magyar milliomosok jelentkezését várjuk, önkéntes láda, jobban mondva felugróablak tesztelésre!
  xD
  Pedig a Bp-vel karöltve bizakodtam.
  :D

  Ugye, hogy ugye!
  :D
  Ó! Van nekik, csak mi nem tudjuk valahogy értékelni! Sok olyan dolog van ami kész vicc. (a fenébe, kifogyott a zöld tintám)
  xD
   
  ursa11, Ribiszke, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
 19. DevilMókus

  DevilMókus Fórum császára

  hmm.. megnéztemo_OHát él 1 darabig;):wuerg:Sebaj ez fontos.:D:D
  Akkor malmot nem veszek 1 ideig.:)
  Hogy lesz ebből akciós ajándék;):D:D
  Egyébként én jobban örülnék 1 fordított leosztásnak , persze tudom ez nem kívánság műsor.:)
  Szóval hogy megvehetnénk a 22 dologból ami kell ,;) és véletlenszerűen adna ezt azt amit gondol a rendszer.:D:D
   
  Ribiszke, Sali~*.*, Sauvage és még 1 ember kedveli ezt.
 20. genka53

  genka53 Mindentudó orákulum

  Szia JövendölőMáriusz!
  Én úgy vélem, hogy ez az akció erősen hajaz a GazdAbbára, amit 2011-ben vezettek be, majd 2015-ben szüntettek meg.
  https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-ajándéktárgyak.741/#post-2310
  Annál az volt az ösztönző, hogy "aki legalább (300 Farmarany, egy tételben!) értékben rendelt és vásárolt Farmaranyat, bónuszként kapott egy dolgot a 4 Farmstreet Boys-ból".
  Az egyes teknősök nevei, tulajdonságai:

  Spuri
  [​IMG]
  60TP 10 óránként
  Tek Ila
  [​IMG]
  10 Csp 10 óránként
  Teknős Tódor
  [​IMG]
  24 óránként 10 egység víz
  Páncél Panni
  [​IMG]
  5%-kal nő az esélye a különleges tárgyak megjelenésének betakarításkor.
  Csak azon a területen fejti ki a hatását, ahol ki van téve.
  Ha egy területen több Páncél Panni van kihelyezve, a százalékok összeadódnak.
  pl.: 1db Páncél Panni/terület 5%
  2 db Páncél Panni/terület 10%
  3 db Páncél Panni/terület 15%
  stb..

  Ott is véletlenszerű volt, hogy ki mit kapott. Nem volt garantált nyeremény. Csak az, hogy valamelyiket a 4 közül megkapja.
  Most meg összeadódnak a vásárlások, de ennél közelebbit, ahogy Beko/Zsu is írta, semmi bizonyosat nem tudunk.
  A vak is azt mondta, "majd meglátjuk".
   
  ursa11, Kuzdern, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.