Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25, 09:00.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem, rosszul számoltál.
    Az eventismertető is tartalmazza a szükséges kellékeket: A teljes játékhoz 6205 fatermés és 1305 kroki kell.
    Mindkét növényből 6000-6000 db.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457047

Az event két hetes.
    Kockázással is nyerhetők bónuszok.

Az eventismertetőben is szerepel, hogy MINDEN bónusz hat növényekre, állatokra, fatermés amely egyébként is:

Az event ólak, fák, fejlesztések, bónuszok pontosan ugyan úgy működnek, mint a játékban megtalálható bármelyik más elem. Nincs eltérés használatukban. A fákra lehet szórni Kacsa Kata turbótrágyát pl. érési idő csökkentés révén, az elültett magokra szupertrágyát, az ólakat etethetjük szupertáp segítségével is - az event tápon kívül, stb.

Hatnak az eventes kellékekre a rekeszes bónuszok, a kerekkerékről nyert bónuszok, (+) dekorok bónuszai, stb. - minden.

Bónuszlexikon: https://board-hu.farmerama.com/threads/bónuszlexikon.2179/#post-907787

Sok sikert. :)

GA-BI-O-Farm, Sali~*.*, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  2. KataMara

KataMara Fórumlakó

Szia!
    Nagyon szépen köszönöm hogy megnyugtattál:)

GA-BI-O-Farm és Othep kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ólakat, fákat és magokat a minijátékból tudsz szerezni. Napi 20 minijáték (200 felröppenő) alkalmával. Magok megszerzéséhez a 3-as és a 4-es dobókockákat válaszd ki. Ólakhoz az 1-es és fákhoz a kettes kockákat gyűtsd.
    Felröppenők gyűjtéséhez a linkre kattintva olvasd el az oldal elején -BombadilToma- javaslatait, amit játékostársadnak írt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei-panaszláda.26542/page-3#post-1457743

Ha, célzottan szeretnél segítséget kapni, akkor szükséges megadnod a farm nevedet és az ID számodat valamelyik segítségkérő topikba, mert anélkül nem tudunk benézni hozzád.
    Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. .Zsike61.

.Zsike61. Utánpótlás-írogató

Nálam nem müködik a kroki nem ad ajándékot ez a rész le van fagyva, ujból inditottam, de nem változik de csak az event nem mülüdik a többi igen. Mi lehet a baj abbahagyom az eventet.

5. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Sziasztok ;) Nem panaszkodni jöttem, remélem helye van azért itt az írásomnak . Ritkán írok ilyet :D De nekem tetszik ez az event , igaz úgy álltam neki mi ez a *** már megint , jól megcsavarták minek ennyi *** bele, mérges is voltam :D Viszont csalódtam , csalódtam pozitív értelemben. Nem rossz , kicsit feldobja a megszokott eventeket. Először bajban voltam hogy tudom csinálni munka mellet , de simán kivitelezhető. Egyszóval ha lesz még ilyen event várom szeretettel :D Kel egy kis változatoság, persze jöhetnek a megszokott lightos eventek is , de 1-2 ilyen belefér ;):)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.25, 10:35
  6. Othep

Szia.

Örülünk, hogy tetszik az event és jól szórakozol. :)
    A pozitív, örömteli visszajelzésnek is van topikja a Törzsasztalon.
    Ha gondolod, ismételd meg ott is a bejegyzésedet:
    Pozitív visszajelzések

Márcsak azért is, mert a Pozitív visszajelzések egy állandó topik, bármikor olvasható, az eventek panaszládái viszont az eventek végeztével archívumba kerülnek.
    (A nem szalonképes szavakat kicsillagoztam. A kipontozott káromkodás is káromkodás, ami fórumszabályzatba ütközik.)

7. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Sziasztok!
    Ha kész az event, akkor már nincs értelme kockázni ugye? Max szórakozás...

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Nem ad már jutalmat, sajnos.
    Gratulálok, hogy végeztél. :)

betonkocka, juliannakoczkas és Sali~*.* kedveli ezt.
  9. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Köszönöm szépen!

Kuzdern, betonkocka és Othep kedveli ezt.
  10. párduc11

párduc11 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Azzal fordulok hozzátok, hogy tegnap óta többször is azt a hibát tapasztaltam, hogy amikor a mocsári sárkányka mag vagy pedig a bogárszemű bokrot learatom és kapok érte jutalmat, az egyszerűen nem jelenik meg, mintha meg sem kaptam volna. Ugyan ez a hiba fen áll akkor is, amikor a kockadobásokból szerzem a jutalmat bizonyos esetekben. Ilyen még nem fordult velem elő eddig és nem tudom, hogy hova tudnék fordulni ezzel kapcsolatban. Sajnos jó pár party pörgetést nem kaptam meg, emellett bónuszládát sem és egyéb dolgokat.

11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha bemégy az event felületére /event ikonja a szigeten pl. az elefánt előtt, vagy az eventórából/ akkor van egy ablak megszerezve. Ott láthatod miből mennyit gyűjtögettél. Ha rákattintasz az induljon a kockázás felületére látható az is, hogy melyik feladattal végeztél, ill. miből, mennyit kell még termelni. A csúszkát húzd le a sor végére, előfordul, hogy a legvégén már vannak teljesített feladatok! A vízszintes sor végén pedig látható az aktuális feladat teljesítése után a jutalom is.
    Sok sikert az eventhez, legyen szép napod!

12. Othep

Szia.

Annyival egészítem ki Sali játékostársad válaszát, hogy az eventismertetőben utána tudsz olvasni a kérdéseidnek: https://board-hu.farmerama.com/threads/kockás-mocsár-történetei.26544/#post-1457045
    Ha kétséged merül fel, hogy valami ajándékot nem kaptál meg
    akkor várunk valamelyik segítségkérő topikban a Fórum főoldalának közepe táján farmnévvel és ID-számmal.
    Ezek az adatok szükségesek, hogy ellenőrzést tudjunk végezni.

13. Lisson

Lisson Utánpótlás-írogató

Szia, úgy gondolom mindent tűvétettem de a fa és ól fejlesztéseket sehol sem találom. Hol keressem? Köszi.

14. Othep

Szia.

A fákat a bahán keresd, az ólakat a teliholdason, a felröpi csak a baha ültetvényről jön növények és fák aratásából.
    Ha a fákat vagy az ál-krokiólat nem találod, akkor az is lehet, hogy álszúrszop fatermést, vagy ál-kroki állatot kaptál a ládákból, kockázásból.
    Látatlanban ennyit mondhatok.

Ha ellenőrzést szeretnél, akkor várunk valamelyik segítségkérő topikban a Fórum főoldalának közepe táján farmnévvel és ID-számmal.
    Ezek az adatok szükségesek, hogy ellenőrzést tudjunk végezni.

Sali~*.* és cicimsincs kedveli ezt.
  15. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Megtettem, oda át vittem ;):)

Othep kedveli ezt.
  16. gyalogangyal63

gyalogangyal63 Fórum-zöldfülű

Szia!
    Én gyalogangyal63 vagyok. ID: 48092362
    Sikerült eljutnom a játékban odáig, hogy megszereztem a 2 db Szúrszop fát, 1 db XL Szúrszop fát valamint 1 db XXL Szúrszop fát.
    Nem az "ál" fát!!! Nem is a termést, hanem amit jutalmul ad a játék, ami később is megmarad.
    Ki szerettem volna helyezni a földbe, de sajnos sehol sem találom.
    Tudnál segíteni, hol keressem?
    Köszönöm.

17. Othep

Szia.

A megmaradó fák is a Bahamára rakhatók ki, tehát a Bahás Láda / Fa ikon alatt találhatók, ha megszerezted.
    Füvészkertbe nem rejtetted?
    Ha továbbra sem találod, akkor kérlek valamelyik Segitségkérő topikba hozd át a problémát,
    a Fórum főoldalának közepe táján.
    A Panaszládák nem segítségnyújtásra tervezettek, ritka bennük a moderátori jelenlét. Később kaphatsz segítséget.

Köszönjük, ha a jövőben ügyelsz erre. :)

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  18. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Sziasztok! Az utolsó hat teljesítéséhez csak bogárszemű bokrot kér? De miért?:D

Akkor ezután nem kell se ól,se fa ?;)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 20.7.25, 21:07
  19. Othep

A feladatoknak nincs sorrendje.
    A teljes játékhoz 6205 fatermés és 1305 kroki kell.
    Valamint mindkét növényből 6000-6000 db kell.
    Ha az összes Krokit, fatermést és Sárkányka növényt összegyűjtötted, akkor már csak a Bogárszemű bokor hiányozhat.
    Kérlek, hogy ne a Panaszládában kérdezz, vagy csevegj.
    Köszönjük, ha ügyelsz erre.