Visszajelzés Kockás-mocsár történetei - panaszláda

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 16.7.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a kérdés, hogy a táppal melyik ólat óhajtod etetni:
    - van az Ál-Kroki tanya, akit Ál-Kroki eleséggel lehet etetni - ez az event kellék
    - van a Kroki-tanya, ami az eventben megszerezhető nyeremény, ennek kell a Kroki-eleség
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, várunk Segítségkérő topikban, Farm név és Farm ID megadásával.

2. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Igen, igazad van, a liget 22 órakor zár, a gazdaköriket 22 órakor fogjuk megkapni...:music::oops: Erre nem is figyeltem fel, tehát az 5.-et nem tudjuk rögtön megcsinálni...:eek: Tovább menni a 6,-ra pedig az 5. nélkül nem tudunk.:cry:
    Hát remélem hosszabbítani fognak...:music:

3. Gabi051955

Gabi051955 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Kaptam egy XXL szúrszopfát, alap nélkül. Hol találok hozzá alapot?

4. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Szia! Azt szeretném meg kérdezi, hogy a kockás event ben meg lehet nyerni a álszúrszop fát? Az eventet 100% el végeztem. A kroki meg van és (sárga, narancs) termelem sz.táppal. Köszönöm a választ!

5. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Köszönöm szépen a válaszodat: Az event már 100% készvan. Bocs, hogy zavartalak a kédésemmel!

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    az Álszúrszopfából 4 db-ot Mindenki kapott, amikor az event indulása után első alkalommal belépett. Ezt a Baha termőterületekre kell kihelyezni, ott fogod megtalálni a Ládában a Fa ikon alatt. Újabb Álszúrszop fákat a dobokockás mini-játékból tudsz szerezni, amennyiben a 2-eseket gyűjtögeted.
    Az eventben 2 db Szúrszopfát lehet szerezni és hozzá fejlesztést, amennyiben a megfelelő feladatsorban eljutsz a megadott szintig. Ez a fa végleg a játékban marad, ez egy új Bahás fa.
    Itt tudod átolvasni a feladatsorokat, nyereményeket ismételten.
    Ugyanez a helyzet az Ólakkal is.
    Az Ál-Kroki tanyából egyet kaptunk az event indulása után, további ólakat és fejlesztést a dobokockás mini-játékból tudsz szerezni, amennyiben az 1-eseket gyűjtögeted.
    Az eventben a megfelelő feladatsorban tudsz szerezni Kroki-tanyát, ami véglegesen a játékban marad, ez az új teliholdas ól.
    Az Ismertetőt <<ITT>> tudod újra átolvasni, minden információt megtalálsz benne.
    Sok sikert!

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, -Böcsi- és 2 más kedveli ezt.
  7. dögös92

dögös92 Járnitanuló

Légyszives ne ámitsad az embereket nem megfeleló információval. A többedik napja ota bármt ültettek sosem jön össze hogy hoszat dobjak a kockával tehát egy nap sem lesz meg a husz dobás nem tudom igy teljesithetó e az even egyáltaán de a felreppenü egyáltalán nem jön.

Pierrot20 kedveli ezt.
  8. Tune90

Tune90 Utánpótlás-írogató

Köszönöm, Óh, ez nekem bonyolult. Az Ál-krokikat akarom etetni, lehet, hogy az nem is Álkroki.. Nem tudok keverni, mert mutatja, hogy nincs fatermésem. Látom, hogy abból is van szuri és -Ál-szuri. Aki ezt kitalálta, annak nem kívánok kellemes nyaralást.

9. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

45 db felröpi sisakbabból - vicc kategória továbbra is. Közel van ez az event a legaljához evör!

10. kigyo51

kigyo51 Fórumszaki

Szia!
    A kockajáték nyeremény táblázatában a letermelendő mennyiségeket nem kell összeadni. Ha elolvasod a leírást, és az evet csevegőt, látni fogod, hogy mindkét növényből 6000 , 6000 darab kell összesem.
    Én már készen vagyok az eventtel, és jócskán túlteljesítettem az elvárt mennyiségeket.
    Íme a fotók amiket a farmomon készítettem.

Utoljára szerkesztett: 22.7.25, 21:52
    -gyöngy-581, Sali~*.*, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórumszaki

Szia!
    Az nagyon kevés. Megmondanád, hogy hány darab vetőterületed volt kihelyezve a Bahama ültetvényeden felröppenő gyűjtés céljából nálad? Az erdei tisztáson lévő tölgyfánál nálad ki van-e váltva az " Élő legenda I" rúna 30/30-ra és az "Élő legenda II" 1/1-re? Ezek megléte fontos a felröppenőkhöz. A Páncél Pannik használata fakultatív, nélkülük is jöhet sok felröpi, megfelelően sok földterületből.
    Én 2x1-es területeken és a maradék 1x1-es területen ( szupertrágya darabszám hatékonyság végett) gyűjtöttem a felröpiket sisakbabbal, minden érés gyorsítót bevetve. így az érési idő nálam 2óra 40perc volt, átlag 93 db felröppenőt adott aratásonként.
    Esetleg használj mogyoróvajas sütit ez 5%-kal növeli a bahás felröppenők esélyét.

Utoljára szerkesztett: 22.7.25, 23:06
  12. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Mindegy, nem idegesítem fel magam már rajta. Azt még leírom, hogy a kockázás eredménye 10-ből 7-szer vígaszdíj. Remekül lehet így haladni :) Vicc kategória. Felejtős.

13. Dolphin

Szia,
    nem tudom miért érzed bonyolultnak:
    Az eventhez tartozó ól az Ál-Krokitanya, akinek Ál-Kroki eleséget kell készíteni. A Malomban menj az események fülre, s ott csak ez a táp szerepel, így nem fogod összekeverni mással:
    upload_2025-7-23_7-28-49.png

Az Ál-Kroki eleséghez az Álszúrszop fa termése kell, de mivel ezt is termeled az event feladatsorához, semmi extra dolog nincs. A táphoz még a két eventnövényre van szükségünk.
    Elsősorban erre koncentrálj most.

Ha majd eljutsz a feladatsorokban addig, hogy megszerzed a Krokitanyát és a Szúrszopfát, amelyek véglegesen a játékban maradnak, akkor majd ráérsz Kroki eleséget gyártani a malomban.
    Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    semmiféle ámítás nincs a dologban. Milyen növényt ültettél a Baha ültetvényre? Hányszor aratsz naponta?
    Többen megírták a Csevegő topikban, hogy miképpen sikerült nekik elegendő felröppenőt szerezniük. Érdemes ott is utánaolvasni, illetve van nekünk egy Eventsegédletünk, abban is sok hasznos tanácsot találsz. Ha még esetleg nem találkoztál vele, érdemes rendszeresen olvasni:
    <<Eventsegédlet>>
    Bahamán Zöldséggel érdemes a felröppenőket gyűjteni, mert ennek az érési idejét tudjuk leginkább rövidíteni, ehhez 1x1-es földet érdemes használni. Aktiváljunk vetés előtt Maja maszkot, és tegyünk az Ezüst rekeszbe Gyógykenőcs és A bölcsesség esszenciája bónuszokat. Ha nincs Maja maszkod, írj <<EBBE>> a topikba, vélhetően lesz olyan Gazda, aki segíteni tud.
    Mindig azt a Zöldséget érdemes ültetni, amit a beéréskor aratni is tudunk. Te ismered az aratási lehetőségeidet, így ezt Te tudod kitalálni, hogy melyik a legalkalmasabb növényed. Én napközben Paprikát vetek, ha tudom, hogy gépközelben vagyok, ha nem, akkor Habanero paprikát, vagy Sisakbabot. Ezen a területen vannak kint az Álszúrszop fáim is, és van még néhány egyéb fa is, azokat folyamatosan megszóróm Kacsa Kata turbótrágyával, hogy gyorsabban érjenek.
    Tedd ki az összes Varázsfádat, azok is adják a felröppenőt, és kérd meg a Szomszédaidat, Barátaidat a játékban, hogy ők is ezt küldjenek az event idején. Naponta 20 db-ot tudsz fogadni, az két mini-játékhoz elegendő.
    Ha szeretnél ellenőrzést kérni, gyere egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával.
    Sok sikert a folytatáshoz! Még több mint egy hét áll rendelkezésre, hozd ki belőle a legtöbbet!

.barbi1. és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Pierrot20

Pierrot20 Járnitanuló

Abszolút egyetértek naponta eddig max 4 játékot tudtam lejátszani, ezek eredménye 70%-ban vígaszdíj. szúrszopfa szomorú helyzetben van, a krokik meg csak a könnyüket hullajtják. Röhej, már nem is idegekedem. Ja nem, nem tettem a rekeszekbe toronyórát lánccal, mert nincsen.

16. Dolphin

Szia,
    idegeskedni nem is érdemes egyetlen event miatt sem.
    De érdemes a játékodban hasznosítani a kapott javaslatot.

2x2-es földekben ültetve, biztos, hogy nem tudsz egy aratásból 100 felröpit gyűjteni, mert minden földből 1 felröpi érkezhet. Ezt csak akkor érdemes használni, ha minden ültetést szupertrágyázol és beérést követően rögtön aratsz is.
    Szupertrágyát használva is érdemes kipróbálni a 2x1-s földterületre vetést, amit Játékos társad is javasolt.
    Ha nem használsz a felröpi gyűjtéshez Szupertrágyát, akkor meg mindenképpen 1x1-es földben érdemes ültetni.
    Nem tudom, Te milyen földterületbe ültettél, de ha eljössz egy Segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, szívesen benézek Hozzád.

Amúgy meg a Vigaszdíj egy Mocsári dolgok láda, ezeket kinyitottad már? Lehet belőle magokat, növényeket, újabb ólat és fát, illetve állatot és fatermést is szerezni, ami mind segíti az eventben haladásodat. Én örülök ennek a ládának.

Sok sikert, ha mégis folytatod, még több mint egy hét van az eventből!

.barbi1. kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    nem is kell toronyórát lánccal a rekeszekbe tenni. Itt is csak azt tudom mondani, hogy érdemes a Játékostársak segítő hozzászólásait elolvasni és alkalmazni a Játékunkban.

Két terméket érdemes használni az Ezüst rekeszben a Zöldségek érési idejének csökkentéséhez: Gyógykenőcs és a Bölcsesség esszenciája. Ezt mindkettőt elő tudjuk állítani a Mesterségek völgyében az Alkimista részlegen, az egyik a 3-as szinten, a másik az 5-s szinten elérhető. Ha esetleg még nem tartasz itt, akkor a piacon tudsz mindkét termékből vásárolni. S érdemes a jövőben erre a területre is koncentrálni, hogy a jövőben már tudj magadnak gyártani ilyen termékeket (és a többit, ami még hasznos lehet a Játékodban)
    <<ITT>> tudsz az Alkimista mesterségről bővebben olvasni.

Amit Zöldségnél érdemes még használni, az a Maja maszk, ezt meg már sokszor megírtam, ha vki nem rendelkezik vele, akkor írjon <<EBBE>> a topikba, vélhetően lesz olyan Gazda, aki segíteni tud.
    Sok sikert!

.barbi1. kedveli ezt.
  18. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Valamit elnéztem,mert mit kezdhetek a krokitanya 1 és 2 -vel.hozzá krokitanya sima kellene, mert az ál-ra nem tudom kitenni.Biztos van rá magyarázat,csak én nem tudom mi is.Segitenétek?Előre is köszönöm.

19. Dolphin

Szia,
    az eventnyeremények között van 2 db Kroki-tanya, erre tudod rátenni a fejlesztéseket. Ha nincs a dobozodban, akkor már kihelyezted vmelyik teliholdas területre. Nagyon hasonlóan néz ki, mint az eventes ól, az Ál-Kroki tanya, lehet ezért nem találod.
    Ha nem leled meg, gyere az Eltűnt tárgyak keresése segítségkérő topikba, és hozz Farm nevet és Farm ID-t is, s segítünk megkeresni Neked.