Visszajelzés Kockázatos kihívás 3. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 26.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Óhhhh, most hogy mondod! (homlokra csapó barifej)
    Arra már figyeltem, hogy a farmon meglegyen minden + és ++-ból legalább egy, de a bahára eddig nem figyeltem. Gyorsan berongyoltam és megvettem minden olyan retro+-t, ami még nem volt. Mielőtt még tenyészthető lesz közülük akármelyik is. Sajnos a retro+ maki hiányzik. :( Minden más megvan.
    --------------
    Sajnos nem csináltam ez előző kockázásoknál jegyzeteket, fogalmam sincs, hogy mennyi gaz+felröpi kellene nekem ahhoz, hogy eljussak a 90. sorig. :(
    Csak arra emlékszem, hogy ez a két event volt a legpazarlóbb nekem szupertrágya és KK szempontjából. Nem sok jóra számítok most sem. :(

2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jancsika!
    Az álmok valóra vállnak;) Csak ki kell várni türelemmel!

meszimarsi, Farm_Tadity_, csio70 és 4 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na, akkor már tudom is, mi lesz az első dolgom cserenapon...

4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Felcsigáztalak ? :D
    Lehet pár hónap , és malacok potyognak az égből :inlove:Hm , friss pecsenye :p

5. BackOffice

Szia!
    Olvastál valahol erre vonatkozó tiltást? :D Ha nem, akkor miért ne lehetne?

meszimarsi, Farm_Tadity_, imi010 és 10 más kedveli ezt.
  6. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Bocsi Beko, de jól számoltál, Te is csak 54-gyel, nincs mit javítanod.

meszimarsi és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  7. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia(sztok)!

No nem kellett sokat várni a köv ültetősre. Most örüljek, nevessek v sírjak? :D :D (inkább) ;)

Nekem már van 1 üres felhőm a megszerzettek között, az Időutazásos, akkor 2 lesz már? Tényleg ez sem rossz, mint kitehetők. Majd meglátjuk. Mindenesetre az Időutazásos felhő nélkül sokkal többet hoz a konyhára. Azok nagyon jó kitehetők.

Nekem sem sikerült egyik sem még, azt hiszem nem is fog. De sebaj, azért kockázok. Szerintem sokáig nem jutok, mert holnaptól 3 nap meló, szóval nem igazán érek rá sokat itt lenni.

Kissé elgondolkodtatott a felhő jutalma. Disznó, pillangó? Miért pont e kettő? Hisz egyik sem matuzsálemi hosszúságú ól. Nincs valami tenyésztési humbuk esetleg benne? Vagy rejtett üzenet? Bár, ha okos lennék, ilyen jószándékot nem feltételeznék a bp-től :D :D

Nekem 1db ++, 2 db + retróm van. Nem sok, de valaha nagyon örültem neki. :)

Sikeres eventet Mindenkinek!

meszimarsi, Farm_Tadity_, Domos52 és 11 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

Jogos, jogos... Nem olvastam;) Köszönöm a megerősítést!
    Én is kérek friss ropogós pecsenyét!:p

meszimarsi, Farm_Tadity_, _Cygnus_ és 4 más kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szalonnás-bőrös pirosra sütve, saját zsírjában piritott kumpihasábbal :D Ennél cupákosabb csak a körömpörkölt :D

10. -Holdfeny-.

Itt hosszú távon figyelve semmi nincs véletlenül:music:
    Hm... ha létezne nyálát csorgató barifej.... itt lenne a helye:p

11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)
    Ha a 90. sorig el szeretnél jutni, akkor szerintem legalább 50.000 növénnyel számolj, és 2.700-nál több felröpivel :wuerg:

Ha valakinek olyan mázlija lenne (ilyen valószínűség még a mesében sincs, nemhogy itt), hogy az első 29 gurításával megszerezné a 29 bónuszt, akkor már 7680 pontja lenne, amihez kell még 14820 pont a 90. szint eléréséhez. Szerintem egy százas pontszám kihozható átlagban (bónuszok nélkül), vagyis 29+149 dobásból akár össze is jöhetne a 90. szint. Ez 51.620 növényt és 2848 felröpit jelent (illetve egy picit kevesebb, mert van egy ajándék gurítás 8) )

Az event növény remekül illeszkedik a focis event növényéhez, így egyszerre arathatók 1 nap 5x. Normál esetben egy aratással 1776 növénnyel gyarapszik a pajta, vagyis ha csak ezt ültetjük éjszakára is, akkor 6 nap alatt a 30 aratásból összejön 53.280 növény. A felröpihez te tudsz nullapercezni, így az nem jelenthet gondot ;) A felszaporítás miatt lehet, hogy csak 29 "nagy" aratás lesz, de sok mindennel lehet még trükközni 8)

12. -Holdfeny-.

ÓÓÓÓ te jószagú málna bokor...:music: ez rengeteg:wuerg:

meszimarsi, Farm_Tadity_, ildiko44 és 6 más kedveli ezt.
  13. Rékuci1111

Ez még a rengetegnél is több :) Hiába, nagy tervekhez nagy számok társulnak ;)
    Rengeteg trágyára lesz szükség, ezért holnap a bahát is átrendezem, és telerakom retró papagájokkal. Van ami jobb trágya hozamot produkál a bahán, mint a papagáj? Például 2x annyi az érésidő, de 3 trágyát ad

Utoljára szerkesztett: 26.6.18
    meszimarsi, Farm_Tadity_, Domos52 és 6 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Már kezdem érteni miért nem csereképesek egyes dolgok:p De azért ez egy kicsit távoli célra sikerült:wuerg: ugyan van 1 belőle... de jó lenne még egy;) de ennyi gazért.... hááááát :eek:

meszimarsi, Farm_Tadity_, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  15. fejesnemajormaria

fejesnemajormaria Utánpótlás-írogató

A felhő nem igazán nagy szám, kicsit többet vártam mert sok gaz és felröpi kell. :sleepy: De azért elkezdem, jutok ameddig jutok8)8)

meszimarsi, Farm_Tadity_, Gio és 4 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ismét rövid leszek. Előzőleg 0 pontot kapott. Most a -10 nekik a lottó ötös ezért a munkáért.
    Event neveDátumÉrtékeMegjegyzés
    TOP20172017.11.15-10dacból befejezve
    Csak tejshake!2017.11.23-4jobb híján elvégezve
    Kockázatos2017.11.300kockáztatva befejezve
    Csúcskérdés2017.12.06-2tériszonytól kihagyva
    Zoknitöltés2017.12.141Unaloműző robot
    Karácsonyeste2017.12.213Csakis az FA miatt
    Újévi buli2017.12.292Annyira nem buli
    Hiúz rejteke2018.01.045Végre valami!
    Vadvilág csodái2018.01.111Éppen elmegy
    Nublonok2018.01.152Az újítások miatt
    A Nagy Sajtos Rejtély2018.01.170Rejtély, hogy miért nem -5
    Szüli-Pinyáta+ gazdaköri2018.01.241Csak a kitehető miatt plusszos
    Csak tejshake! II.2018.01.29-8Most már nem csövezek.
    Teliholdas kereskedés2018.02.01-2Max egy terület rászánva.
    Nyuszirománc2018.02.084Ez már majdnem hiúz.
    Karnevál2018.02.081És ez már soha nem is lesz jobb.
    Valentin 20182018.02.140Sok dühös kisgazda.
    A három egérmuskétás2018.02.22-3Sem egér, sem muskétás, csak a három.
    Új próba: Időutazás2018.02.22-2Nagyon gyenge próbálkozás.
    A nagy örvény2018.03.01-3Amilyen kövér a beadási oldal, olyan sovány a másik.
    Hátborzongató vacsoracsata2018.03.02-9Hátborzongatóan sokat kér. (+1 nap hosszabbítás!)
    Profik a magasban2018.03.07-7Túl sokszor eladták már és egyre rosszabb.
    Vadászat a Vörös gyémántra2018.03.14-5Mindössze két nem nyerő izgalmat hozott: egy rémhírt más eventhez és a Baha átrendezését.
    A vadon állatai 6. - 2018. március2018.03.14-5Mélyre repíti a luxus, az ugrás, és a kokárdák duplázódásmentessége.
    Új küldetés - Kiéhezett szobrok2018.03.16-10Azon kívül, hogy időkorlátos, erősen korlátos a teljesíthetősége, a jutalom oldala, és a szórakoztató képessége is. Nem mellékes, hogy már két event fut. Maximális pontlevonást kap. Ettől lennebb már nincs pontozásban, de a BP szerintem tud.
    Tavaszi kertészkedés (2018 )2018.03.21-1Összeegyezhetetlen a hópehellyel. Ez meg is látszik a felröppenők mennyiségén.
    Húsvéti fesztivál2018.03.280A tündérmeséhez és a segítőkhöz képest nagy visszalépés a csupa-kapa és más semmi felé.
    Kármentési akció2018.04.016Ötletes, annak ellenére, hogy szinte csak régi és gyűlölt elemeket tartalmaz. De rendesen feldobták a csavarokkal a hangulatát.
    Viking saga V.2018.04.052A felröpi gyalázatos, még 5 területről is, és pannikkal is.
    Pillangótenyésztés2018.04.12-9Játék nulla. Beadandó végtelen, kiszedendő minimális. A boom jó lesz, az event már akkor rossz volt mikor kitalálták. Az új tenyészállat hozatala is jó, de sajna semmi köze az eventhez, így a pontozáson nem javít. Hiába az úszó edzője olimpikon, attól még az úszó nem lesz bajnok.
    Rock 'n' Robot2018.04.18-9Ha egy robot tud táncolni, akkor én alpinista vagyok.
    Alkimistakert2018.04.24-9Ez nem lett bingó! Több ilyet nem szabad csinálni!!!
    Teljes sebességgel előre!2018.04.25-5Rengeteg gaz, eventorlódással, folytonos robot játék helyett, minimális jutalommal.
    A FARMERAMA jégre lép2018.05.02-4Fogalmam sincs, hogy előbb focira vagy hokira rajzolták a pályát.
    A kalózkirály kincse2018.05.090Teljesen semleges, főleg a felhő miatt.
    Neonfényes ólak VII. - 2018. május2018.05.16-9Miden megváltozott menet közben. A kitehetők erősen korlátozottak. Rengeteg cucc és kismillió szoftveres és komunikációs hiba. Ez ennyi.+
    Majmok szentélyének napja2018.05.165A legjobb mesterek építették, de a segédek összedöntötték.
    Teliholdas2018.05.24-7Túlságosan szerényen adta elő magát a játék készítője, minden vonalon, a beadandókat kivéve.
    Csak tejshake!2018.05.30-9Ez ennyi és soha nem lesz jobb, akárcsak a karbantartás. Túl sokszor volt már mindkettő sikertelen.
    Igéző korallzátony2018.06.06-4Semmi érdekes. Szokásos kutyanyelv.
    Bevezetés a farmmunkába2018.06.064Játékos. Izgalom nem sok, de a felhő jó.
    Farmerama fieszta - tenyésztős event2018.06.13-7A gyér kifejezés felettébb hízelgő. Próbálkozásnak megfelel, de abból csak piszkozat lehet. Maradt volna a fiók mélyén még 100 évig.
    Farmkupa2018.06.14-10Az ismertetője vetekedik a Révai Nagy Lexikonnal. Csak terjedelemben, és nem a pontosságban. A többi már nem is fontos.
    Hová tűnt Kukac Marcel?2018.06.21-8Nem kukacoskodom azzal, hogy ismét -10et adjak.
    Kockázatos kihívás 3. - 2018. június2018.06.27-10Elég disznó az a kockázatos felhő. Sőt gyorsított disznó.
    Összes-134

Csak azt hiányolom már, hogy lenne egy olyan felhő, amely a játékmesterek irodájára vagy gépére is hatna egy kis potenciával.

Sali~*.*, Cyra65, meszimarsi és 17 más kedveli ezt.
  17. Rékuci1111

Szia :) lassan ki kell majd bővítened a pontozó skálád, mert szerintem lesz még ennél gyengébb felhő is, meg event is ;)

18. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Szia Beko! Megtaláltam a tavalyi hozzászólásodat, biztosan akarod te EZT o_O:)

19. BackOffice

:cry::cry::cry:
    Jaaaaaj! Köszönöm! Az érzésre emlékszem. Nem vóóóóóóót jó.-.-
    A kérdésed viszont jó, hogy biztos, hogy akarom-e ezt. xDxD
    Belevágok, az biztos. A többit majd meglátom.8)

20. -Encyberama-

-Encyberama- Kivételes tehetség

Drukkolok, hogy sikerüljön ;) Én feladtam az előzőt 130 játék körül, majd kiderül, hogy most meddig bírom :D

meszimarsi, Farm_Tadity_, rozo52 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.