Visszajelzés Kockázatos kihívás 4. - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 5.2.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hm....érdekes gondolat... mondjuk 200. szint felett...

MamaMeseKertje, Melan és HéricsBáró kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Melan!
    Én ilyen messze nem mennék. Egész biztosan nem lesz lehetetlen az eventek teljesítése Jack és egyéb hókuszpókuszok nélkül, csak nehezedik. Főleg azoknak, akik kevesebb időt tudnak a farmon tölteni.
    A felröpiről sem gondolom, hogy ezentúl ne kellene. Gondoljunk csak bele: ha a szükséges mennyiségű felröpi egyszerűen összejön a szükséges mennyiségű eventgaz letermelésével, akkor valójában erre a játékelemre nincs is szükség. Vagyis - bár hírhedten rossz jós vagyok - azt gondolom, hogy egy átmeneti időszakban vagyunk, amikor rászoktatnak sokunkat Jack-re, miközben nem borzolják a kedélyeket a röpivel; de azután beáll egy egyensúlyi állapot. A röpi is jelentős bevételi forrás, nem fogják csak úgy egyszerre elengedni, különösen, hogy azzal az alkalmanként néhány FA-t költő játékosokra is számíthatnak... Amúgy is azok közé tartozom, akik szerint a felröpi megtermelése is az event része, nem csak a gazé. Szóval szerintem szükség lesz még arra a krókuszra... Már csak azért is, mert a magas pajtaértékű növényekkel való nullázás egy-két szerencsés pörgetést kihasználva egyáltalán nem csak a felröpi gyártására használható.

Lillafüred, maszilva, Fatther és 15 más kedveli ezt.
  3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Szia!
    Akik csak reggel és késő délutántól tudnak farmozni, szerintem ők már rég lemondtak az ilyen eventekről, vagy mélyen a zsebükbe nyúlnak, mert másként nem megy. Vagy csak mazsoláznak mindenféle elköteleződés nélkül. Járják a saját útjukat.
    Ha valaki folyton , munka mellett éjjel is felkel 3-4 óránként, pár nap után lebetegszik és nem megy dolgozni :)

Nagyon rossz irányba megy az event, ha ez lesz a követendő példa, bár tudom, hogy pénz nélkül fejleszteni sem lehet, sőt fenntartani hosszútávon a játékot sem.
    De ez akkor is sok és durva irány.
    Kevesebb játékos, kevesebb pénz, pótolni kell a kiesést.
    Szerintem még mindig van egy olyan játékos réteg, akit semmilyen event nem tántorít el a céljától. Aki eddig is maximalista volt, az eztán is az lesz, aki csak ritkán vásárol, mint én is, azt sem tántorítja el semmilyen event a "nemvásárlástól". Közel 100ezer gaz, szinte abszurd. Enélkül az event- nyeremény nélkül is játszanék tovább.
    A bp is próbálkozik, hogy minél több pénzt kisajtoljon belőlünk. Már akiből lehet.
    Mert semmi célja nincs más, mint a pénz. Ha beteszünk enövénynövelőt, többet termeltetünk, ugyanott vagyunk, mintha kevesebbet kapunk kevesebbért. Csak ugye a Jackért kiadott forint a bp számláját gyarapítja. S a semmiért mégsem adhatják :)
    Azt gondolom ez a játék mindenféle hókuszpókusz nélkül is élvezhető, szerteágazó, sokféle cél lehet, s nem feltétlen az irreális eventek lesz az én célom.
    Csak, ha mazsolázunk az általatok leírtakból, akkor is van nemesítés, állatok, fák, eventek, gazdakör, piac, stb.

Szóval tény és való, dönteni kell. A szintemelésnél is döntöttünk, kit érdekel, kit már nem. ( szintemelés előtt még vettem lajhárt, már nem veszek, mert nem érdekel a tp)
    Most is ez lesz.
    Pl én most raktárakra költök, fejlesztem őket. Aztán mindenből amennyi jól esik, mindenféle erőlködés nélkül. Úgy is jön a tavasz, ami elzavar a gép mellől. :D

Sok sikert a még küszködőknek!

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
    spagetti24, tigris1984, Cyra65 és 21 más kedveli ezt.
  4. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Sziasztok!

Tartok tőle, hogy az eventek irányában Melannak van igaza. A szülinapi eventnél a főfarmon nem sikerült bónuszt pörgetnem, Jack meg nincs. Sajnos olyan készlethez kellett nyúlnom, amit nem eventnövény szaporításra szántam. Enélkül nem tudtam volna befejezni és ezek a készletek valóban végesek. A készletek vagy szerencse hiánya miatt be nem fejezett eventek meg erodálják a játékosok kedvét. Most még, aki teheti igyekszik mindent megtenni a sikerért. Aki "hozzászokott", hogy befejezi az eventeket az kudarcként éli meg, ha mégsem. Nem lesz meg a kollekció. Ezután már könnyeben elkezdi elengedni a játékot.
    Hogy érthetőbb legyen, én például korábban lelkesen vettem a titokfa-titokól csomagokat. Aztán egyszer-kétszer nem volt rá lehetőségem. Azóta meg már nem is érdekel. Hasonló a Mega TP is. Korábban ünnep volt és lehetett rá készülni, ki lehetett használni, mert volt rá idő. Most nincs és el is maradozik a vásárlása.
    Ha ez lesz a tendencia a kis farmok után a nagyobbak is kezdenek majd elhalni. Lesz egy kemény mag, aki minden áron viszi tovább, de ez kevés lesz a játék fenntartásához.
    Hogy legyen köze a témához: kis farmon (171) napközbeni, sőt néha éjszakai szedéssel, de sajnos bónuszok nélkül max 2/3-ig jutok.
    Akinek az egyetlen farmja tart itt, azt nem fogja motiválni a játék, főleg ha a Valentin event szükséglete is ilyen.

Puszpang, tigris1984, Döbi65 és 19 más kedveli ezt.
  5. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) én már használtam, és évi 1-2 alkalommal nagyobb mennyiség termelését is tervezem (amikor "megérős" event van, és nagyobb mennyiségű pörgetést használok). Igyekszem folyamatosan eladni, mert most még egész jó ára van. Szerencsére a piacomon van kint folyamatosan nagyon olcsón Krizantém (10x9.999-es csomagokban), így ezekre cserélgetem, mert töredék árért 1,4-szeres PÉ-ket kapok :)
    Szerintem sincs szükség felröpik termelésére a legtöbb eventnél, de van amikor jól jön, és akkor érdemes megtolni egy kicsit ;)

Fuhur, jófarmerlány, Fatther és 10 más kedveli ezt.
  6. Melan

Melan Fórum admirálisa

Szerencsere a repa az olcso kategoria:) a piros kosarban levo mennyiseg eleg, a magas szinten levo gazok mar mas teszta:wuerg:

Jaj-jaj, abbol lenne aztan nagy lazadasxDxDxD "Ez is csak a nagyoknak" ugye ismerjuk a tortenetet...

Szia Toma,

En nem az eventek alap teljesiteserol beszeltem, hanem hogy TELJESEN vegigvinni lehetetlen extrak nelkul. A kockazos event mindig is ilyen volt, ebben nincs ujdonsag, de a szulinapos is ilyen volt, es most a Valentinos is nagyon ilyennek nez ki egyelore. Nem az alapjutalomrol beszeltem, ami ugye altalaban a felho, hanem az extra jutalmakrol.

Ahogy mondtam, nincs azzal gond, hogy idonkent felbukkan ilyen event, de ha ez lesz a mindennapos, akkor ott baj lesz. Lassuk be, 200 felett egy ilyen alapfelhoert Jack nelkul 4-5 napot kapalni, hat, mindenki dontse el maga-.-

Es a masik problema, ha a jatekosok egy resze azt fogja latni, hogy aki tud extrakat hasznalni, es ezert minden eventben kap egy uj titokolat, titokfat, 50-100-al tobb szupertapot, az nem fogja novelni a jatekkedvet. Ebben az eventben valaszoltam valakinek, hogy 2000 pont sem jelent nagy kulonbseget a jutalmakban, de ha minden eventben ez lesz, akkor a sok kicsi sokra megy alapon, nem lesz jo

A felropirol meg annyit, hogy persze nem fogjak elengedni teljesen, de nem is kell. Eleg csak behozni az eventeket a bahara, teliholdas teruletre, meg a kulonallo teruletre, es akkor ott maris lehet felropi vasarlasra kesztetni a jatekosokat, mert ott nincs nemesites, csak szupertragya hasznalat, vagy meg az sem. Es szerintem ez is egy lathato trend mostanaban. Tehat a kerdes csak az miert kellene elengedni? Nem kell, sot...:p Ki van ez talalva rendesen, nem kell oket felteni.

A krokusz pajtaerteke meg szinten kerdeses nalam. 188,5 tehat ahhoz nagyon kellene szakitani, hogy legyen egy ertelmes mennyiseg. Mondjuk porgetunk annyit, hogy lejojjon 100 egy komfort talajrol, akkor is kell 10 ezer szupertragya, hogy lejojjon 188 milla pajtaertek. Nem tudom, szerintem aki el tud ennyi party porit porgetni, es siman van tartalekban 10 ezer szupertragyaja, az nem hiszem, hogy a nullas krokuszra van raszorulva... de persze lehet hogy rosszul gondolom.

7. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-ágianyu33-, Puszpang, Gio és 3 más kedveli ezt.
  8. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Kuzdem!
    Hát én senki vagyok ?:music::DÉn úgy emlékszem,hogy valamely Módi írt rám már régebben,hogy 4-es max a betűméret, folyamatos nagy betűk és piros szín használata mellőzendő,mert büntetnek. Nem bántásnak és nem is kekeckedésnek szántam feléd írásom és ezer bocs + 1 Jegesmedve,ha nem így van!;)Most már én sem vagyok benne biztos.
    MÁS:
    Még ma 1x learatom a gazat simán és azzal meglesz "talán" a 170
    ponty, ami kell a 4 db-os állatokhoz. Remélem ,hogy lesz benne már 1 Zebra is végre vagy a tavalyi hiányzó állataim közül 4 fajta ól.(Álmodik a nyomor!):pTovább nem tudok gazat vetni,aratni,mert csatnim nincs és már most is 10 perces munkáért Töklekit használtam. Egyikből sem vagyok milliomos és kezdésre kell a következő eventhez is. Csinálni pedig még nem tudom. Venni? Jaj-jajjj !!!;)xD

Döbi65, bindi5454, szekulagábor és 6 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

És akkor csönd lett.

Tegnap, asszem, valaki küldött kockavető poharat. Kockázatos dolog volt. Bár így utólag végiggondolva, nem is volt kockázatos, mert 100%ig biztos lehetett a viszonzás gyorsaságában az illető.
    Nemsoká abbahagyom az eventet. Nem megyek el fullig, mert nincs értelme. Elég jó pontátlagot értem el, de így is nevetséges a 25000 pont.

(Az eventgaz nemesítése gy nagyon jó gondolat, amíg gondolat marad. Volt már rá lehetőség ilyet csinálni. Nagy volt akkor az öröm. Csak nem a farmokon.)

kutyaszálló, Fuhur, bindi5454 és 13 más kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nézz be a pajtába... aztán edd meg a csatnit;) és kapálj tovább;)
    Úgy szeretném ha a birka fejek közé beemelnék a kis piros falnak ugró pöttyödet...
    Most a csönd miatt használtam volna:p

bindi5454, libuskafarm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  11. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia Melan!
    Beragadt a 4-esed? 44 ezer gaz a pletyik szerint? Jackot még nem is ismerem,hogy eszik vagy isszák,hisz sokáig nem voltam.
    Akkor szerinted lehetetlen lesz a következő eventek a "mezei parasztoknak" nélküle?--Nekem a sok gyógyszer mellett néha aludnom is kellene,bár már az időjárási frontok is letesznek szépen.
    Most komolyan kérdem,hogy akkor -Ne is törjem magam? :mad:-Ne is készüljek 100-al, gázzal?:mad:
    - Pihenjek rá, az azt követő eventre?:mad::cry:

12. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Azt hiszem, a Szerencse a nyakamba csördített. Azt üzente, nem kell előre siránkozni, mert ő ad valami értékeset, mutassam meg, mit kezdek vele. :music:

Az történt, hogy a "vesszen az a kevéske maradék" elv alapján nekiálltam elpörgetni azt a 50-55 party pörit. És láss csodát, az 5. adott egy 24 órás 200%-os terménybónuszt. Szupertrágyám, Kacsa Katám még van (elhasználhatom az általam megadott minimumig), és most ezerrel gyártom a gazt. :p

Pirulok, ha belegondolok, de már rég túl vagyok az áhított 200%-os betakarítási bónuszon.
    Ettől függetlenül átfordult bennem a mutató, nem fogok mindenáron a tökéletes megvalósításra törekedni. Ami nem megy, azt csendben elengedem, és örülök annak, ami sikerül! :music:

farmeres53, SzilvaG, osztrak12 és 19 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nyugika már. :) Ezt a sok mérges fejet felejtsd el. :)
    Nekem sincs Jack-em. Jutok,ameddig jutok. Miért ne lenne érdemes belevágni?Nem veszítesz vele. Max nem leszünk fullra kész, ami kicsit bántja az embert, de aztán továbblép.... :)
    Majd -Holdfeny- küldi a pozitív energiát nekünk. :)

Utoljára szerkesztett: 11.2.19
    GA-BI-O-Farm, Döbi65, Fuhur és 14 más kedveli ezt.
  14. Puszpang

Puszpang Rutinos

El sem hiszem,kész lett a jobb oldal is :inlove::)Gaz is maradt,és felröpi is;)Ma mintha jobban adta volna a pontokat...Vagy csak a végére belejöttemxD

strawberry49, -W-595-, Döbi65 és 12 más kedveli ezt.
  15. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Valaki a zebrát 215000 csp helyet 215 csp-ért rakta ki véletlen Bocs de megvettem utólag is SORRY!

benedekbobe63, osztrak12, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  16. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Jó sokat írtatok ;), lett bőven visszaolvasni valóm. ;):)
    Jackóval kapcsolatban írtam már Bekónál. :p
    Event növényt viszont semmi szín alatt nem szeretnék nemesíteni. Meghagyom Jancsikának, ő szeret kísérletezni. ;) xD
    Eventemről: mikor legutóbb írtam, még csak két farmomon volt meg a felhő és a gyárfejlesztés, de már látszott a harmadiké is. Most örömmel jelentem, hogy immár mindhárom farmomon meglett, pedig napok óta már csak a szédültön és a farmos földterület 2/3-án termelem az eventnövényt, mindenféle hókusz-pókusz nélkül, csak vízzel. Ez volt az elsődleges cél, hogy ez a két dolog meglegyen, természetesen még tovább termelem az e.növényt, mert amit még tudok, kiszedek a nyereményekből, de ezen felül most már a vízen kívül semmi plusz ráfordítást nem teszek, mert kell muníció a kövi eventre is;). Ami holnap 2-ig bejön az itt lesz, ami nem, az meg kimarad. ;):):)
    Közben megjelent a Turbómalom közlemény is, akit érint: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/turbómalom-előfizetés.17696/#post-967850

Timi felé viszont lenne egy észrevételem:

Szia Timi! :)
    Ne mérgelődj, hidd el, jó az a polip! Ennek az állatnak a fajlagos pajtaérték kitermelése a Bahás állatok közül bent van az első háromban a zebra és a narancs delfin mellett. Még a sárga és narancs fókát és a zsiráfot is megelőzi, hiába van azoknak magasabb állat-pajtaértékük, ha az ólak napi arathatósági ideje kedvezőtlenebb (víz + Valentin napi cseréppel).
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove::inlove:

osztrak12, strawberry49, -W-595- és 14 más kedveli ezt.
  17. -picike40-

-picike40- Haladó

Szia! Segiteni szeretnék, de nem tudom hogy küldjek csatnit. Írd már meg

osztrak12, Döbi65 és genka53 kedveli ezt.
  18. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

Sziasztok! Szép estét mindenkinek :)
    Végül tegnap teljesen készen lettem, természetesen mindenféle hókusz-pókusszal (éjszakai aratással)ami számomra elérhető :). Ennek ellenére teljesen egyetértek Melannal is.
    Még nincs 1 éve (bár már csak pár nap és...) hogy játszom, mégis 116/344 szinten van a farmom ill. a bahám. Még büszke is lennék magamra ( kicsit vagyok is :), hiszen már itt tartok), ha teljesen kezdőként értem volna ezt el. Én is gyűjtöm a kkt, szt stb. de ha kell, hajlamos vagyok a készletem lenullázni, és a köv. event előtt keresgélni a gazdakörben újratöltéshez, illetve legalább a szaporításhoz valót összeszedni. Ez még most is működik, mert ritkán dobálok a gazdakörbe, és akkor sem akármit (még nincs akkora készletem hogy tehetném). Már nem hagyok ki eventet, csak tervezem hogy kihagyom :)) , aztán......egyszer csak készen lesz:).
    Már annyit írtam, hogy nem tudom lelkesítő lett-e, vagy sem...
    Minden esetre sok sikert mindenkinek a végjátékban;

Puszpang, Rékuci1111, Döbi65 és 10 más kedveli ezt.
  19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event részemről befejezve:
    120 játék, 16.180 pont=134,8 átlag.
    Élvezhető event volt ;)

osztrak12, strawberry49, Döbi65 és 2 más kedveli ezt.
  20. Geri092003

Geri092003 Járnitanuló

Már az előző játékban is megfogadtam, hogy csak a felhőt szerzem meg, tovább nem játszok. De mégis megpróbáltam, hátha több pontot sikerül dobni... hát mit mondjak: 100-as átlaggal nem érzem azt, hogy sikerült. Ha lesz következő, valószínűleg kihagyom, mert esélyem sincs befejezni.

Akela, osztrak12, MamaMeseKertje és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.