Visszajelzés Koporsójátékok - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.9.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 18.2.25.
  1. 1

23 szavazat
    10.8%
  2. 2

8 szavazat
    3.8%
  3. 3

2 szavazat
    0.9%
  4. 4

2 szavazat
    0.9%
  5. 5

11 szavazat
    5.2%
  6. 6

4 szavazat
    1.9%
  7. 7

5 szavazat
    2.3%
  8. 8

19 szavazat
    8.9%
  9. 9

19 szavazat
    8.9%
  10. 10

120 szavazat
    56.3%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

2. elefáncsifáncsi

elefáncsifáncsi Kivételes tehetség

GA-BI-O-Farm és farmerSS kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szívesen, de várjál ezzel a kisebb farmos dologgal !!!:cry::cry::cry:
    Most olvasom az egyik topikban, hogy mit fogadrunk el ma az első belépéskor. Állítólag megint életbe lépett ??? ezzel, hogy egyik farmról a másikra nem lehet semmit- bármit átküldenünk !!!
    Nem nagyon értem, mert csak elfogadtam - mint eddig mindig - olvasni meg nem értem rá.xD

Swartsch, inanna11 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Event befejezve! xD
    Üdv. gazdatársak! :)

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem érdemes feszültséget kelteni, amíg nem tudunk biztosat.
    Másrészt ha a kisfarmozást ennyire erőltetik, akkor ezek a dekorok a kicsiken is hasznosak lesznek.

6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Nem annak szántam, de pl. én nem a kis farm haszna miatt vágtam bele "kicsin" is az eventbe, hanem hogy cserenap magamnak átküldjem, ahogy eddig is - büntetlenül.

7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Én is. Nyilván. De nem kell ahhoz ÁSZF-módosítás, hogy esetleg ne legyenek cserélhetőek ezek a mostanában megszerezhető magas szintszorzójú dekorok. Szóval kizárt, hogy direkt ezért egy ÁSZF-módosítást léptessenek életbe. Sokkal valószínűbb, hogy a módosítás valamilyen jogi változás, eu-s előírás, stb. eredményeképpen történhetett.

8. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Egyenlőre semmit sem tudni, hogy mi változott és miért.

Ezért nem érdemes feszültséget generálni.

Már jelzésre került, hogy jó lenne egy közleményt kiírni a változásokról.
    Ez központi és ICM szint, szóval mi nem tudunk segíteni.

Reméljük, hamarosan tájékoztat a központ mindenkit.

Addig pedig nem kell idegeskedni, nem hiszem hogy megtíltanák azonnal a több fiókos farmozást.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kicsiken hasznosak????:oops: Ezekeért senki nem a kicsi farmok haladásáért kapál....;)
    Azonnal biztosan nem...:music: De igazán kivezethetnék;)

genka53 és -BombadilToma- kedveli ezt.
  10. chajagi

chajagi Járnitanuló

Event befejezve, mindenkinek további szorgos munkát

11. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Logika szerint a Farmerama játékban nem történt változás, mert ugyan a Bigpoint Gmbh ÁSZF 1.2.6 és 1.2.7 pontokban írnak az egyes játékokban engedélyezett tápolásról, ugyanakkor az 1.2.12 pontban írják, hogy a speciális játékszabályokat az adott játék, jelen esetben a Farmerama Házirendjében szabályozzák és írják le részletesen. Az pedig 2016.11.07. óta nem változott, s benne a 4. pont, a Pushing és Multi-accounting vonatkozásában sem.
    Pedig jó lenne elérni, hogy a tavalyi TOP-ban ott vigéckedő "olga" már az ideiben ne borzolhassa a kedélyeket.
    Szabályozásra lehetne javasolni, hogy pl. egy gazda csak abban az esetben indulhasson több farmmal, ha azok nem piacazonosak, és esetleg azt is lehetne maximalizálni pl. három farmra.
    Na, hogy ne legyek teljesen off, tegnap estére kész lettem az eventtel én is. Egy garnitúra dekort felraktam a felhőre, a többinek meg a kerge kertben csináltam helyet.:D
    Gratula a végzetteknek, és sikeres hajrázást a még küzdőknek! :D:inlove:

Swartsch, tucsifuda251, vihence és 10 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ámen:inlove:
    Ez az eventnövény inkább a horrorkerbe való a hangulata miatt;) vigéckedhetne ott maradandóan;)

nolina1965 és genka53 kedveli ezt.
  13. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok! Ez jó kis eventecske volt! :)

14. mini76mini

mini76mini Törekvő

Azért ládákat ad, azokat meg jó nyitogatni. Igaz ami igaz, sokszor teljesen mást ad mit amit kellene adnia.

15. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pontosan mit értesz az alatt, hogy mást ad, mint amit adnia kellene? Talán arra gondolsz, hogy mást ad, mint amit Te elvárnál a ládától?
    A Ládák tartalmát (azaz, hogy melyik láda mit adhat) ezen a linken tudod ellenőrizni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-amit-egy-láda-rejt.14444/
    Ha problémát észleltél, akkor kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba.
    Köszönöm!

Swartsch, Luca_511, fakír1020 és 2 más kedveli ezt.
  16. mini76mini

mini76mini Törekvő

Ezzel teljesen egyetértek, mert például, nekem egy érésidő csökkentő felhőm sincs meg.

Rendben, köszönöm, utána nézek.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.9.24
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Igazándiból tegnap estére tudtam felszaporítani a magokat, mert a héten "táppénzes" volt a kisunokám, így nem tudtam és nem is láttam értelmét napi egy aratással foglalkozni a játékkal, ezért ma reggel indultam neki, és készen is vagyok, még túl is termeltem az egazt. Holnap megint nem érek rá, mert jön a család ebédelni és ki tudja a jövő hét is hogy fog indulni. 3 hete kínlódunk valami felső légúti vírussal amit a bölcsikéből hozott haza picurkám és állandóan visszaesünk, nem hogy javulnánk, ezért gyorsan lezavartam az eventet, mert a kitehetők tényleg jó tp-t adnak. Sok sikert mindenkinek, aki még küzd, és gratula azoknak, akik már készen vannak.

Swartsch, vihence, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Szépen ment minden az elejétől kezdve, már majdnem túltermeltem megint:p
    A kitehetők nagyon szépen adják a Tp ennek örúlök:):):), a felhőcske is tetszik:inlove::inlove::inlove:
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

19. szabolcs711999

szabolcs711999 Utánpótlás-írogató

Hogyan lehetséges ilyen hamar több ezer növényt kitermelni? Még három farmterületen is nagy kihívás, nem hogy eggyen. Nekem ha sikerül is, valószínűleg az utolsó nap utolsó pár órájában lesz meg. Mi a titok?

20. tyutyika2005

tyutyika2005 Utánpótlás-írogató

Szia! Nincs titok csak ha valaki gyorsan le akarja tudni használ gyorsítókat. Legtöbben nem sietünk én is csak az utolsó napon leszek kész. Van olyan amikor sietek megszórom mindennel és gyorsan letermelem a növényt. Akkor pörgetek is vagy leveszek a polcról növénybevételi bónuszt. Ez számomra nem az ahol sietni kéne, ezért nyugisan spórolósan csinálom.

Swartsch, vihence, szabolcs711999 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.