Visszajelzés Májusi játéknap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 4.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ha van rá lehetőséged, egyelőre csak termeld le a szükséges eventnövényeket, és várj a játékkal. Amint megtudunk ezzel kapcsolatban valami hivatalos információt, azt közöljük!

Köszönjük a türelmet és a megértést!

maszilva és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Enike**

Szia!

Ha van rá lehetőséged, egyelőre csak termeld le a szükséges eventnövényeket, és várj a játékkal. Amint megtudunk ezzel kapcsolatban valami hivatalos információt, azt közöljük!

Köszönjük a türelmet és a megértést!

Mogyi, GA-BI-O-Farm és DevilMókus kedveli ezt.
  3. jucus040

jucus040 Utánpótlás-írogató

Nekem is egyszer két paklit vett le. A baltadobálós se megy..azt hiszem itt kell abbahagyni mert ez már nem szórakozás hanem hibák halmaza miatti idegeskedés:oops:

4. zsomci1

zsomci1 Fórum-zöldfülű

Nekem is elveszett egy paklim! De látom közben Enike írt, hogy egyenlőre termelgessük az eventnövényt. Tehát várok türelemmel!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia. Most játszottam le 30 játékot, az Egonon is. Előtte felül X-el bezártam a játékot. Semmi gond nincs vele, nem vont le 2 jegyet és mindent jóváírt. Próbáld ki, hátha.....

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Köszönöm. Él 600% bónusz ,viszafordulni már nem lehet:)
    Szia . Megnézzem.o_O
    Az a baj hogy a ingrid nem tölt be a többi megy csak nekem pont ez kell.:oops:
    Egyébként kaptam 1 picolot is ,:)ez is benne van a véletlernszerű ajándékokba nem is figyeltemxD

7. Enike**

Szia!

Akinek elveszett a kártyapaklija, a supportot kell, hogy felkeresse a probléma jelzésével!
    A supportot itt találod:
    GYIK - A Support | Farmerama HU

8. kukori80

Nekem az Ingrid is simán megy. Betölti és rendesen működik. Esetleg próbálj meg bezárni minden ablakot, hátha le van terhelve. Engem is idegesített, hogy nem lehet játszani, mert így nem lehet tudni, hogy mennyi növény kell.

Mica67, fakír1020, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  9. jucus040

Szia Kukori! Jó neked, ügyes vagyxDÉn is kiléptem teljesen, gépet takarítottam újra beléptem mégis 5 pakliból csak 4 mezőt tudtam lejátszani, három baltadobálós mezőből csak kétszer adta be a játékot, harmadikra már nem. Nem igazán értem hogy is van ez.

10. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Most dőlök a kardomba. hogy a pitlibe nem tudom utánad csinálni ezt a tempót?? :D

11. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Hol találom a játék boltot!

12. kukori80

Szia, bááár én lennék ügyes, :D de fogalmam sincs, hogy mitől függ.

Viszont egyet tudok mondani: teljesen alábecsültem a számokat. 60 játék után csak 140 Trivia pont jött össze, mindig ráléptem, ahogy lehetett. Az előző számolásom alapján már kb. 300-nak kellene lennie. A 2 mamut fényévekre van. :cry:

maszilva, GA-BI-O-Farm, SnéDóri és 4 más kedveli ezt.
  13. Enike**

Szia!

Akinek elveszett a kártyapaklija, a supportot kell, hogy felkeresse a probléma jelzésével!
    A supportot itt találod:
    GYIK - A Support | Farmerama HU

GA-BI-O-Farm, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  14. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Nem szeretnék panaszkodni de ugye írtam a supportnak hogy 2x sem tudtam a baltással játszani.A javítás után egy párszor sikerült de megint kettőt nem adott be.Ilyenkor mi a tehendő?Köszönöm.

Kuzdern és Mogyi kedveli ezt.
  15. jucus040

Akkor valami nálad se kerekxDMinden mezőn van egy vagy kettő és ha csak egyre lépsz rá akkor is 60X4 az 240. Még ha néha el is rontod és csak 2 pontot kapsz akkor is 100 pont különbség az nagyon sok.

Kuzdern, GA-BI-O-Farm és kukori80 kedveli ezt.
  16. kukori80

Igen, de nem úgy adja a kockákat, hogy rá tudjak lépni mindegyikre. Ez a gond. Most el is ment a kedvem az egésztől. :cry:

maszilva, Kuzdern, fakír1020 és 2 más kedveli ezt.
  17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. lejátszotam . o_O
    Az ingrid ment hiba nélkül , játékonként sikerült a több baltázás is,széppen mentek a telitalálatok( ezt a játékot szeretem is;)
    Viszont a játékok el tünedeztek, 1* el is tüntek a paklijaim:oops:Nem is értem:wuerg:
    Mindegy ma már nem játszok csak termelek.:oops:
    Most már kerül a mibe kerül megoldom 0-tam a röpikért is o_O, de tiszta ? mennyi is kell :(
    Szia. Igazábol én ritkán játszok maximumon, :music:emiatt jellemzően elég sok tartalékom van. :)
    Azt hiszem nem nehéz 1 nap alatt lehozni bármennyi növényt iso_O,bónusz és szupi kérdés az egész. ;)
    Szerencsére a kerék jó fej volt negyed annyi party elég volt mint amit terveztem:)
    Mondjuk jó kérdés mennyi is kell most már:wuerg::cry:xD

Melan, Mica67, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  18. tofi7f

tofi7f Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A baltás minijáték honnan érhető el?

19. §Böbe13§

§Böbe13§ Fórum parancsnoka

Sziasztok!Ezt a supportra való írogatást komolyan gondolják?Ha senkinél nem működik rendesen,akkor nem az okosaknak/?/ kellene rendbe rakni a dolgokat?Főleg úgy,hogy javítás után sem működik a játék!
    A félreértések elkerülése végett,nem gondolom azt,hogy a supporton lévők nem okosak,csak miért ők szenvedjenek mások hibája miatt!

Utoljára szerkesztett: 5.5.22
    Laura2001, éva5111, Mica67 és 2 más kedveli ezt.
  20. andzsel

andzsel Törekvő

Szeretnék megkérni egy moderátort, mert lejátszottam 2 játékot és Ziegfried 2. szakaszában rámentem 2 fogaskerékre, de egyiknél sem adta be a baltás játékot.
    Érdeklődni szeretnék, hogy van e rá lehetőség utána nézni?
    andzsel ID: 42996786
    Előre is köszönöm

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.