Visszajelzés Májusi játéknap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 4.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. G.Máté.

G.Máté. Járnitanuló

:'(

-forrest-gump- kedveli ezt.
  2. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Szia! Valamiért olyan érzésem van, hogy rám írtál, ezért reagálok, ha nem veszed zokon. A te véleményednek is megvan a maga szép és magasztos igazsága. Egy pontot kiemelnék: hidd el, jól felmérték a nagyok és ha ők azt mondják, meredek, akkor az. Kicsit poénosra is vettem, de ez nem mindenkinek jön le. Eléggé odatettem magam elég sok eventen, ezen is, amit személy szerint szeretek és úgy jó, ahogy van. Kivéve a felárazott mamutokat, amire ha visszaolvasol több profi játékos is rámutatott. Van, aki olyan kihívásnak vette, hogy meg is csinálta. Lehet, kicsit szerényen fogalmaztam, mikor a kicsik nevében írtam. Annyira nem érzem magam annak ennyi év és tapasztalat után. Elég nehéz a 226-ig is felkapaszkodni, de én, ahogy sokan mások is, tovább mennék. Viszont nem szereztem annyi jokert, de őszintén nem is akarom ennyire nagyba nyomni, hogy egy nap alatt legyűrjek egy eventet. A gazdaköriben is ott van még a mamut, ami rám vár. Ennek ellenére megpróbáltam egyet, csak egyet innen kiszedni. És még nem is adtam fel. Ha nem próbálnám, még a felhő sem lett volna meg. Ennyi erőfeszítést rég tettem bele egy játékba, úgyhogy nem légből írtam, amit gondolok. Nem bólogatok mások számításaira, de tudom, ha igazuk van, mert sokszor játszottam és megpróbáltam a tőlem telhetőt. Pazarolni nem szeretek. Ha nem próbálom meg, akkor meg nem tudom meg, meddig juthattam volna. Felmértem a lehetőséget, csak a szerencsét nem tudom felmérni.

3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

lovardatanya, Melan, jutka190226 és 15 más kedveli ezt.
  4. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok

Éljen május elseje , főleg , ha esik az eső mert akkor ezüstösen ragyog . Vagy valami olyasmi .
    Elvetettem az eventnövényt , cél a felhő , semmi más .

Ez az az event , ami évente egyszer van , mert ha júniusban is lesz , azt már júniusi játéknapnak fogják hivni .

lovardatanya, jutka190226, Melan és 4 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Reggel befejeztem az eventet, és a csevegőt olvasgatva, viszketni kezdett az ujjam a billentyűzet fölött...

Előre bocsátom, én alapvetően élveztem ezt az eventet. Nem mondom, hogy a minijáték nem volt unalmas (általában is az a véleményem, hogy bármely minijáték borzasztó százas mennyiségben játszva), de nem éreztem azt a csömört, amit pl. a tárgykeresősnél szoktam; nem volt meg az a "hány játék van még, amit le "kell" játszanom, legyen már vége, összekaparom magam" érzet. A szuper és a Kacsa Kata mamutfát vettem ki (csak az alapokat), a Piccolo ládákat, a neonos ládákat, a bónuszládákat, meg apróságokat. 136 játékot játszottam le, és szépen sorban mentem a pályákon. A Trivia mezőket részesítettem előnyben. Még azt is megengedtem magamnak, hogy a pályákon lévő értékesebb nyereményeket is szépen kiszedegessem - nem egyszer a trivia- vagy baltás mezők rovására.

Amikor a mennyiségeket értékeljük, akkor azért ne felejtsük el, hogy nem ez volt az eredeti terv. Csak az XL mamutok szerepeltek a kínálatban. Reklamáció hatására egészítették ki a boltot az alap mamutokkal - ami a számomra óriási plusz vonzerőt jelentett, és nagy piros pont érte (egy fekete meg azért, mert eredetileg kihagyták). Vagyis ha valaki ráment mind a három fa alap és XL verziójára is, akkor bizony extrém - a "szokásos" nehéz eventeken is túlmutató - feladatot vállalt be.

A magam részéről mindig szem előtt tartom, hogy ez egy játék, és én szórakozni akarok. A tervezést mindig élvezem, de van annyi játék- és önismeretem, hogy tudom, meddig mehetek el. Bár megvannak az eszközeim arra, hogy kifosszam a boltot, de minek? Az már nem játék, csak valóban robot. Ráadásul ha józanul mérlegelek, akkor látnom kell, hogy egyrészt alig használok turbótrágyát, nincs is az összes turbó mamutfám kint; másrészt az XL mamutokkal nem tudok mit kezdeni. Persze tudom, hogy a játékba még fognak bejönni bónuszok, és később hasznosak lehetnek, de jelenleg én ugyanúgy napi egyszer tudom aratni az XL fákat, mint az alapokat. Lehet, hogy két Farönk hangár birtokában, és a dekorrövidítő felhők, a hangárok és a mamutok érésidejének összehangolásával az XL-esek többször arathatók; de ez már megint nem lenne játék. Prémiumosként, altatva a fákat persze a rövidebb idő jelenthet több termést, de sohasem leszek prémiumos, így ez is kilőve.

Visszatekintve elégedett vagyok. Az unalom röpke negatív érzése már elmúlt, a nyereményeknek örülök, a rászánt bónuszokat, pörgetéseket, szupertrágyákat nem sajnálom - nekem megérte. Nem mondom, hogy ezt a dupla minijátékos eventmechanikát sűrűn szeretném viszontlátni, de a dupla minijáték dupla boltot, és több variálási lehetőséget jelentett - nekem. A maximalistáknak meg dupla robotot...

Utoljára szerkesztett: 9.5.22
    Othep, maszilva, -vadocka70- és 25 más kedveli ezt.
  6. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Kedves Rékuci!
    Nekem sikerült. Kb. 240 játék. Nem mondom, hogy nem örülök, hogy vége. (3 farmon csináltam meg, kb az egész hétvége a minijátékokkal telt el)
    mamutok - Képküldés - Képfeltöltés (kepkuldes.com)
    Ajándékot természetesen nem várok :)
    Lexy73 gazda

maszilva, lovardatanya, Amira09 és 12 más kedveli ezt.
  7. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Szép estét mindenkinek!
    Mostanra több rálátásom lett az eventre. Holnapra lesz még annyi felröpi, ami meghozza a várva várt eredményt, remélhetőleg! Ma már nem akarok többet felezni, eléggé elhasználtam. Ha egy 400 érmés mamutot (kacsa katát) választottam volna, ezzel a taktikával, amivel a szupert 285-ért elérhetem, akkor talán kicsivel több időt és egyebeket rászánva az is elérhető lett volna. :oops:De akkor a szupernek lőttek, és szerintem nemcsak olcsóbb, de sokkal jobb is, mert többet ad, mint kata társa. Ráadásul pont felezőből fogy a legtöbb. Nálam legalább is. Szóval jól döntöttem, hogy a kisebb, de így sem kis ráfordítást választottam. Ennyire tellett, de örülök majd neki! A taktikám az utolsó egonos pálya mindkét felén folyamatosan játszani és csak a kérdőjeles mezőkre lépni. Szerencsére így egy kártyával dupla érméket tudtam beszerezni. Megjegyzem, ezt mások is javasolták, de élesben derül ki, mennyire jönnek jól a kártyák. ;)

lovardatanya, jutka190226, Melan és 3 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ez nagyon durva, gratulálok! :D Több farmon meg pláne! :wuerg:
    Melyik pályán játszottál, hogy 251 játékból összejött 1643 fogaskerék?

Az ajándékokat pedig majd küldöm, megérdemled ;)

lovardatanya, jutka190226, Melan és 5 más kedveli ezt.
  9. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Szia!
    Egyszer végigmentem az összes pályán, utána pedig végig Egon pálya volt a nyerő nálam. Igyekeztem a fogaskerék érméket választani, a trivia pont, ezáltal a 2 szupermamut így már "csak" hozadékként sikerült. Nem csábultam el a kecsegtető egyéb nyereményekre. Arra még van 2 napom :) Most a neon az újabb cél, abból 1-1 db sikerülhet még. Bónuszládák, piccolók, esetenként a farmarany is kiváltva.

maszilva, lovardatanya, Melan és 6 más kedveli ezt.
  10. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Wolfnak és mindenkinek a sok-sok segítséget.

Volt bőven elfoglaltságom, ezért az eventet "igazán" csak szombaton délután kezdtem el.
    Előtte kisebb-nagyobb szünetekkel termelgettem a növényeketm gyűjtögettem a röpiket.

A nagy "rajtomnál" betettem egy 200%-ot a gyémánt rekeszbe. Elpörgettem 70 sima és kb.
    320 party pörit. Nem panaszkodom, mert más egyebek mellett lett 4 db +1 és 3 db 100%
    Az arany rekeszekbe fehér ártatlanság és karácsonyi süti került és aktiváltam a felhőmet.
    4 db Jack-et is indítottam. A felröpikhez jó sokat "0" perceztem Amaránttal.

Én elsősorban a fogaskerekekre hajtottam, ezért újra és újra Egon tábláin játszottam.
    250 játék után 6,92 volt az átlagom táblánként. Azóta végig játszottam 1-2 kört minden
    pályán, hogy a nyeremények "javát" ki tudjam venni.

Most Alice tábláin jászok, mert gyűjtögetem a Trívia pontokat. 308 játékon vagyok túl.
    16 még be van keverve és lesz még kb 10, ha összegyűlnek a felröpik.

Sikerültek a mamutok az XL fejlesztésekkel. Kiváltottam a piccolokat és a neon ólas ládákat.
    A bónuszládákat, a csillagokat, a szupertrágyákat és a Kacsa Kata szupertágyákat.

Aki végzett annak gratulálok, a többieknek sok sikert és kitartást.

Mica67, maszilva, lovardatanya és 11 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Ti találkoztatok valahol a második Piccolo ládával, vagy csak egy van elrejtve?
    Azt nem kéne bent hagyni, ha valóban 2 láda van.

lovardatanya, DevilMókus, PZoli64 és 4 más kedveli ezt.
  12. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Sziasztok!

Megvannak a mamutok, fejlesztésekkel. Kereken 240 játékot játszottam le.
    Egyszer végigmentem minden pályán, majd sokszor Egon pályáin.

És így néznek ki a gazdaköri barátaikkal természetes élőhelyükön:

(A Turbó mamutra még nem tettem rá a fejlesztést.)

Még megyek begyűjteni a maradék érdekes dolgokat.

Jó játékot Mindenkinek!

Üdv: Nami.

Othep, maszilva, lovardatanya és 14 más kedveli ezt.
  13. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Kedves Mind!

Szeretném megköszönni mindenkinek, ki részt vett a játék létrejöttében, hogy játszhattam vele! Wolfnak még egyszer, nagyon köszönöm a kvíztárat!

Ez a kedvenc típusú eventem. Grafikailag Baba Mau pályája tetszett jobban, de elsősorban Alice-t használtam, mert a trivia pontok érdekeltek jobban. Persze azért több alkalommal végigmentem minden pályán, hogy az ajándékokat ki tudjam szedni.
    Különösebb taktikám nem volt, mivel nem érdekeltek a mamutok, bár prioritás volt a trivia, kicsit aranyrekeszes növénybónusszal és Pinkie-vel pár napig (3-4 nap) extra mennyiségű növényt termeltem. Itt csöppet (úgy fél napig - 4-6 kör erejéig) használtam felgyülemlett szupertrágyáimból is az egazhoz, majd normál tempóban termelgettem tovább, tehát napi 4 aratással. Szédültön kétszer szupertrágyáztam hosszú érésű növényt (egyébként csak simán vetettem hosszabbakat vízzel, trágyával, ezüstrekeszes gyorsítókkal) és most este vadkártya helyett rózsa volt a földben, hogy utolérjem magam felröpikkel, s így leszek kész szépen holnapra, mert azért kimaxolom az event idejét. :) 19 Pannim folyamatosan szolgálatban volt az érintett területeken.

Gratulálok mindenkinek aki játszott, drukkolok, hogy ki tudjátok szedni áhított ajándékaitok!
    Élvezzétek a játékot!
    Napsugaras, szép napot kívánok mindannyiótoknak!

Utoljára szerkesztett: 10.5.22
    maszilva, lovardatanya, Amira09 és 8 más kedveli ezt.
  14. gkittus

gkittus Törzsjátékos

Sziasztok!

Én is csak egy kis összefoglaló miatt írok, mert így utólag látni igazán az eventet.
    Elsőre azt mondtam az első hozzászólások láttán, ez nagyon sok kapálás és "kincs" beáldozós event, nem éri meg.
    Aztán próbáltam egy reálisabb tervet magamnak, mert a mamutok sztem hosszú távon megérik. Mivel nem vettem hozzá semmit, csak a pajtakészletet áldoztam be, azt is csak mértékkel, most elégedett vagyok és jó érzés a befejezés.
    A kkata és szuper mamut alap, a 3 piccolo és minden játéktérről a titkosak, ládák stb. kivéve. A boltokból is minden amit akartam, meg van. 112 játéknál tartok, ennél többet nem is akartam ebben a szép tavaszban. Most már csak 5 óránként ránézek és játszom. A valódi kertben meg permeteznem kell a rózsákat (kb. 70 tő), mert tetvesednek, a tyúkokat pedig hajtom a cseresznyefa alá, a kikelő cseresznyelegyeket kapkodni. Dolgozzanak meg a kukoricáért!

Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat, segítségeket, számolásokat, és a kérdés-válasz táblázatot.
    A negatív írások a realitás felé tereltek, így nekik is köszönet!

További jó játékot mindenkinek!

15. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Nekem 2 mamutfa volt a cél meg a 2 piccoló. Kacsa katás már megvan a zöld cseppes még 20 játék, de rajta vagyok, hogy meglegyen jó eventnek tartom bár valóban sokba került. Jacket is mozgósítottam a kerék nem volt túl kegyes, de azért kaptam kétszer 100%-os bónuszt e-mellet még levettem a polcról 1 200-as bevételit meg 1 100-as növénybevételit a célomat úgy érzem elértem nem sajnálom a befektetett dolgokat. Ritkán van olyan event amiért érdemes áldozni. Úgy gondolom ez most ilyen volt. Mindenkinek sok sikert a célokhoz és szép napot kívánok.

lovardatanya, Amira09, fakír1020 és 11 más kedveli ezt.
  16. béka

béka Haladó

Üdv. mindenkinek. Légyszi segítsetek ha lehetséges abban, hogy van-e valami tárház, hogy a kérdésekre pontosabban tudjak válaszolni, mert így 70-sen nem tudok minden kérdésre válaszolni. Igy igen keserves, mert csak dolgozok és az eredmény igen gyér. Köszi annak aki tud segíteni. Jó játékot.

17. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia.
    Hát én csak 1 véletlenszerű piccolot kaptam ami nem kiváltotto_O
    Csapongtam azért a pályákon ( kicsit untam már az indgidet :wuerg:, pedig kedvenc játékom ,dehát a jóbol is megárt a sok és gondoltam pihi kéépen összeszedek ezt azt addig);)xD
    Azt hiszem + 2 nem várható:music:(Bár van 1 most ami nem tudom honnan van):wuerg:
    Viszont kaptam +2 játékot első körös telitalálatért,o_O ez mennyire gyakori?:music:
    Úgy értem mi a tapasztalat mindenelskörös telitalálatnál jön?o_O

18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia! A fórumon, ebben a csevegőben már nagyon sokszor, szinte minden oldalon közzétettük (tehát mindig érdemes kérdezés előtt visszafelé olvasgatni legalább 3 oldalt). https://kviztar.farmgazdak.hu/
    Ezt a címet célszerű a böngésződben elmenteni vagy felírni papírra, mert ilyen típusú eventeknél mindig ezen a címen van a segítség.
    Jó játékot kívánok neked!
    Szerintem nincs második pályáról szedhető Piccoló. Legalábbis én sem találkoztam vele.
    Nekem az elsőre telitalálat egyszer egy ingrides event alatt van, de az szinte mindig. Kétszerre első telitalálat talán eddig összesen egyszer volt nekem. Most nem volt még elsőre teli találatom.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. .hangyóca.

.hangyóca. Fórumszaki

Szia!
    Mea culpa, én hintettem el itt a fórumon, hogy esetleg van egy második piccoló láda is. Mindezt arra alapoztam, hogy a lányom állította, hogy kettő van neki, jóllehet pont előtte rakta ki a piccolóit, tehát elvileg nem volt. Hát én sajna energiát nem kímélve szinte minden mezőt meglátogattam, de nem találkoztam másodikkal. Viszont így sok értékes trivia pontot és fogaskereket veszítettem. De a mamut alapok és a két piccoló láda meglesz, s ha egy kicsit még belehúzok, akkor talán a két arany állatos ládára is rátehetem a kezem.
    Mindenkinek sok sikert, eredményes munkát kívánok!

PZoli64, maszilva, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A boltból lehet 2 darabot kiváltani;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.