Visszajelzés Májusi játéknap - csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: ChocoBounty, témanyitás ideje: 4.5.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szürkemajom

szürkemajom Utánpótlás-írogató

Piccolót trivia pontokért lehet 2 db.ot kiváltani ( 1 db 80 pont)

GA-BI-O-Farm és szellorozsa kedveli ezt.
  2. Pityipanggg

Pityipanggg Utánpótlás-írogató

Játék befejezve.Egy farmom több mint 3 óra játék úgy,hogy csak a felhőt és a rávalót,2 picoláda,30 FA. van kiváltva. A karakter váltás szinte lehetetlen,nagyon lassú,játék indítása szintén,a pontok beváltása szintén.Még 5 farmomon kell szenvednem,ugyan ezért,úgyhogy a kártyák és a megszerzett plusz zsetonok maradnak a polcon.Aki sikeresen elérte a kívánt cuccokat,annak nagy gratula.

3. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Szia Toma!
    Az alábbi mondataidból és többek hozzásaiból is ítélve, én valamit nagyon elszúrok a baltás játékban.
    104 játékot játszodtam le (ennél többre nincs is kapacitásom), ebből kb.90-et Egononnál, a trivia mezőket részesítve ugyan előnybben, hogy biztosan meglegyen a szuper mamutfám (meg is lett az alap és az XL is), de amikor csak lehetett a baltás mezőkre is ráléptem. 104 játék után csak 179 fogaskerekem van, Ingridnél nagyon rosszul lövök célba, pedig már sokadszorra csinálom. Valahogy nem jöttem rá, hogy a rúnák és baltafejek esetén melyik alakzatokat sorolja a játék "egy csoportba". Például, ha bejelöltem egy balta fejet és csak 1 pöttyöt kapok rá, utána próbálok teljesen más alakú fejet választani, ugyanígy a rúnák esetén, de mégis különösen silány teljesítményt nyújtok ebben a játékban. Van-e esetleg valami séma ami szerint lehetséges csoportokba szortírozni ezeket a tárgyakat, hogy növelni tudjam a teljsesítményemet?
    Itt kérdezek mindenkit, aki 5-6-7 érmés átlagot tud hozni ebben a játékban: mi a taktikátok?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 10.5.22
  4. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Szia!
    Én nem találkoztam többel. :) Már nem is keresem.

Mica67, GA-BI-O-Farm, Rékuci1111 és 2 más kedveli ezt.
  5. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok újra!
    Először is köszönet a sok segítségért, amit a fórumon szerezhettünk!( ezt mindannyian így gondoljuk azt hiszem). A kvíz játékot úgy körbe vittem, hogy már a választ előbb tudtam, mint ahogy a kérdést elolvastam volna. Persze a "súgóból" sokat tanultam. Az, hogy ennyit jártam ezen event alatt erre felé, mi sem bizonyítja jobban, hogy nagyon szerettem volna minél jobban elérni a kitűzött célomat. Tudtam, hogy a szokásos menet tempó nem lesz elég, és eltöprengtem belevágjak-e egy nagyobb fejszével. Azt kell mondjam, annak ellenére, hogy egy kicsit többet is bírtam volna, megelégszem egy szuper mamuttal, amit sikerült megszerezni. Nem gondoltam volna, csak a remény vitt előre. Tehát a főétel megvolt, sajnos másodikat nincs időm enni, de a desszertért még csemegézgetek. Baltázni szeretek, és ingrid sem volt irigy hozzám, de az a nyél most kiesett a kezemből. :pxD További jó játékot mindenkinek! És főleg szerencsét!
    Köszönet a piccolót felfedő játékos(ok)nak!!!

6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Azon felül kaptam 1-et biztosano_O
    ;)

7. lovardatanya

lovardatanya Fórum nagymestere

Szép napot.

Az event előtt olvasottakból az jött le nekem, hogy nemhogy mamutokat piccolokat szedek majd ki de a felhő és minden rávaló maradéktalanul (nekem még szükségem van minden jelentősebb dekorra) is nagyon nehéz lesz. Így indultam neki. Régről volt 5 db szuper mamutom, 1 db xxl turbóm, a szuperből 1 db xxl és egy sima a többi xl. Tehát mindenképpen szerettem volna 1 KK szupermamutot, hadd legyen már olyanom is de nem bíztam hozzá. Evés közben jön meg az étvágy, a felhő és az összes dekor az érmékkel gond nélkül ki lett váltva sőt, azóta sok érme hever parlagon. Meg lett a sima KK is és a 2 piccolo. Ezután átálltam csak a kérdőjelekre és ráhajtottam egy sima szuper mamutra is amiből vagy ma vagy holnap reggel xl lesz így nem lesz már ebből sem sima egy sem.

Nem akarok hüleséget állítani de rátaláltam arra a piccolora ami itt jelezve volt - a 2 kiszedhetőt már előbb lerendeztem aktiváltam - és egyszer láttam egy helyen mintha valami suhant volna, valami árnyék de nem voltam biztos benne. Másnap meg megyek a váza alá és valamit keresek mit látok?! Egy újabb piccolo! Én azt mondom, kettő volt pluszban de....nem 100 %.:)

Szerintem jó event volt, pár bónuszt is sikerült összehozni valamint 1 Jack is akadt. Persze ment a szupitrágya szépen meg a KK is de azért van. Szerintem én túl teljesítettem a várakozásomat, ráadásul van 1 csomó felesleges kütyü ami amúgy sem kellett volna inkább tudnánk elvásárolni a sok sok érmét ami meg marad.:)
    Köszönöm a sok segítséget, a kérdéseket válaszokat.

Mica67, fakír1020, .hangyóca. és 2 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :)

Ha megnézed az ábrát akkor a zárójelben lévő 1x jelzi, azt hogy egyszer szerezhető meg

Elsőre telitalálat pedig többször is összejöhet, nekem volt már 5-6, de én sokat is játszottam a baltással

Azt az egy Piccolot az Egon pálya második szakaszán szerezted, amikor arra a mezőre léptél ahol a szabad pörgetés volt ;)

9. .csimi.

.csimi. Aktív író

https://kviztar.farmgazdak.hu

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  10. Rékuci1111

Köszi, akkor nem keresgélem a másodikat :D

Mica67, .hangyóca. és DevilMókus kedveli ezt.
  11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

igen, tudom;) +2 a boltból;)

Mica67 és DevilMókus kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    136 játékból 466 fogaskerekes érmét szereztem. Ez 3,5-es átlag sincs - igaz, nem is léptem minden körben baltás mezőre.
    Sok fogaskerekes érmét Egon pályáinak monoton ismétlésével lehet szerezni. Ott egy játékban egynél többször is baltázhatsz. Nami így ért el 6 feletti átlagot.
    Amúgy nincs taktika - szerencse kérdése az egész.

13. -Holdfeny-.

Nálam a szerencse kergetése hamar kifulladt:wuerg: Felhő és a piccolók meg vannak...:music:

juliannakoczkas és Mica67 kedveli ezt.
  14. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Ezek szerint félreérthető voltam...? Tudom meddig tart az event, tudom, hogy nincs kivétel, szóval akár zölddel is írhattam volna. :)
    Dolgozok és a kertben is tavasz van, szóval nem tudok sokszor aratni :) De legalább a felhősor megvan. Kitehetőm nincs, de felhőm van :D

15. -Holdfeny-.

+ kitehető miatt írj rám;)

Cserenapkor átküldöm;)

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Okés, köszi! :)

juliannakoczkas és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. Namiamano

Namiamano Kivételes tehetség

Szia!

Ahogy Toma is írta.

Egonnál két pálya van, ezeken ha végigmész, az két játékindítást jelent.
    A két játékindításból összesen háromszor játszol. (Két szerencsekártyáért, 3 dobálás.)
    Az átlagot játékindításra vetít(em)jük vissza, tehát három db, 4 pontos dobálás játékindítási átlaga (3 játék * 4 pont) / 2 játékindítás = 6 pontos az átlag.

Talán háromszor volt elsőre telitalálat, az elég jól húzza fel a fogaskerék átlagot.

Én úgy csináltam, hogy volt egy keresődobásom. Reméltem, hogy négy, vagy több zöld pöttyöt érek el a fejnél, vagy a rúnánál.
    Utána legtöbbször még egy körben keresődobás következett.
    Ha a baltafejnél, vagy a rúnánál 4 teljes, vagy több pötty van, az már jó, mivel ilyenkor csak a másik hiányzó félből volt szükség a tökéletes eszközre. (4 vagy 4,5 pötty esetén folytattam a keresődobást, 5 pöttynél már nem volt érdekes.)
    A nyélből 5 db van és 5 a próbálkozás száma. Ott minden játéknál - előbb-utóbb - garantált a tökéletes nyél.

Tökéletes fej + Tökéletes nyél + tökéletes rúna = tökéletes találat.
    Tökéletes fej + Tökéletes nyél + legalább 4 pöttyös rúna = már tökéletes találatot ad.
    4 pöttyös fej + Tökéletes nyél + tökéletes rúna = tökéletes találat
    4,5 pöttyös fej + tökéletes nyél + 4,5 pöttyös rúna = szintén tökéletes talált.

Szerencsére a fenti 4 variáció már jó, így növeli az esélyt a jó pontszámra. Van úgy, hogy több keresődobás eredményét kombinálom össze, amik önmagukban nem sokat értek, de ha a jó elemeket nézem belőlük, tökéletes dobást eredményeznek (mondjuk egy még meg nem talált nyéllel.)

Én próbálkoztam egypöttyös item melletti, kettővel melletti jelölésével rendszert keresni, de nem fedeztem fel ilyet, random lehet a leosztás.

Üdv: Nami.

18. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok eventezők :) Úgy tűnik végeztem én is az eventtel. Nem tudom mennyi minijátékot játszottam le, mert nem jegyzeteltem. De megvan a felhő, és a rávalók, kiszedtem a bónuszládákat, piccolokat, és még pár ingyombingyomot a boltból.

Hát...be kell valljam, marhára untam már a mini játékokat, ráadásul Ingrid szerintem bebandzsult, mert jóval kevesebbszer sikerült a közepébe találni, mint máskor. Folyton elbaltázta a dobásokat. Szerettem volna kiszedni a KK mamut fát, de már az elején nyilvánvalóvá volt, hogy nekem esélytelen. A kerék kegyes volt, és pörgettem bónuszokat, Jacket is aktíváltam, viszont azzal a szupertrágya mennyiséggel ami nekem volt, nem értem el sokat, mert nulláznom is kellett.

A piccolokból lett egy Multi taszking, egy gyepek ura, és egy varázskalap. Örültem mindegyiknek.
    A kitehetőkkel amiket kiszedtem még pluszban a csillagokárt, még lövésem sincs mit kezdek, de valószínűleg jól el lesznek a raktárban a többi hasonló kütyüvel, vagy akinek kell szóljon cserenapon, és elküldöm. Sokkal több helyünk lenne, ha megoldanák azt, hogy a keréken megnyert cuccokat, mint a galaxisrengető, szellemvadász és társai egymásra lehetne pakolni. Hely szabadulna fel, és akkor az ilyen bigyóknak is amit most lehetett megnyerni lenne helye, és nem a raktárban porosodna. Na mindegy, hátha egyszer ilyen is lesz.

Ültetgetek még holnapig, aztán kiszedem amit még tudok, végül is amit szerettem volna elérni az nagyjából sikerült.
    Hajrá, sok sikert annak aki még játszik :)

maszilva, Mica67, -BombadilToma- és 5 más kedveli ezt.
  19. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Sajnos tökéletes recept nincs.
    Egon tábláin tudsz két pakliért 3 baltadobálós játékot játszani.
    Nekem is ennek segítségével sikerült elérnem a 250. játékig a 6,92-es átlagot.
    https://kepkuldes.com/image/L7vksL

A nyélből ötféle van, ezért az öt próbálkozásból előbb-utóbb sikerül megtalálni az öt pöttyös találatot.

Először én is próbadobást csináltam. Ha valamelyik 4,5, vagy 5 pöttyös lett, akkor azon nem változtattam.
    A következő dobásoknál pedig sorban haladtam az előző sikertelen dobás melletti fejjel, rúnával, vagy nyéllel.
    Többször előfordult, hogy elsőre megtaláltam az öt pöttyös nyelet és a fejből, vagy a rúnából is az öt pöttyöst,
    de a harmadik annyira nem akart összejönni, hogy végöl csak 2 fogaskereket sikerült összehozni.

Nami felsorolásán kívül az én tapasztalatom alapján, még akkor is telitalálatot kapsz, ha:
    Tökéletes fej + 4 pöttyös nyél + tökéletes rúna = tökéletes találat.
    Tökéletes fej + 3 pöttyös nyél + tökéletes rúna = tökéletes találat.

Sok sikert, jó játékot.

20. Rékuci1111

4,5 - 4 - 5
    5 - 4 - 4,5

is jó még a teli találathoz

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.