Visszajelzés Matrica sorozatok csevegője

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 27.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett a 3. matrica sorozat? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 2.10.27, 09:23.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A sárga albumba be tudsz ragasztani alap matricákat.
    A narancs albumba lépve alap matricákat fejleszthetsz narancsra. Ehhez kell a narancszseton. Utána a fejlesztett, narancs matricát beragaszthatod a narancs albumba, vagy...
    ... a piros albumba lépve a narancs matricákat fejlesztheted pirosra. Ehhez kell a piroszseton. Utána a fejlesztett, piros matricát beragaszthatod a piros albumba.

Sali~*.*, GA-BI-O-Farm, farmerSS és 3 más kedveli ezt.
  2. eviii_mee

eviii_mee Fórumszaki

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy honnan tundék még ragasztót szerezni miután elfogyott?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Matrica sorozat (2.) ma 23:59-kor véget ér, az albumos bónuszokat még eddig tudjuk érvényesíteni.

Aki még szeretne narancs / piros matricákat létrehozni a jelenlegi sorozat feltételeivel, azok még a mai nap folyamán ezt meg tudják tenni.

A Matrica sorozatok kellékei NEM kerülnek átváltásra a sorozat végeztével, hanem megmaradnak a pajtánkban és a következő sorozatokban fel tudjuk használni:

• Matricaragasztó
    • Narancszseton
    • Piroszseton
    • Szerencseérme
    A beragasztott matricák törlésre kerülnek az albumokból, s a következő sorozatban az adott színben fogjuk viszontlátni őket
    (példa: a jelenlegi narancs albumban lévő matricák a következő sorozatban is narancs matricák lesznek).

A Csevegő zárásáig még van lehetőségetek szavazatot is leadni az eseményhez kapcsolódóan.

Eredményes játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Kuzdern, farmerSS, .dina1. és 3 más kedveli ezt.
  5. Dolphin

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő Matrica sorozat, a Csevegő ismét kinyitja kapuit.

upload_2025-4-2_10-24-57.png

Az új sorozat ismertetőjét itt találjátok:
    Matrica sorozat (3.)

Ebben a matrica sorozatban összesen 500 korábban megszerezhető matrica vesz részt.

Aki esetleg az eddigi sorozatokban nem vett még részt, itt tudja tanulmányozni a tudnivalókat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/matrica-album-kibővítése-matrica-sorozatok.25321/

Korábbi sorozatok csevegéseit az Archívumban találjátok meg.

Eredményes matrica ragasztást és TP bónusz gyűjtést Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

Hahacska, peter1022, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ezekbe a csomagokban megint van PP, remélem nem kezdjük elölről. :D

-gyöngy-581, inanna11, peter1022 és 2 más kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    a csomagok között van forintért megvehető is, ott nem veszíted el a csomagban lévő PP-ket.
    Amennyiben úgy döntesz, hogy FA-ért veszed meg a csomagot, s a vásárláskor 100 vagy több PP-d van (illetve, ha a PP akció idején vásárolsz, akkor 200), akkor sajnos a csomagban lévő PP-ket elveszíted.
    A döntés Nálad van.

peter1022 kedveli ezt.
  8. zsani_apja

Szia!

Tudom, hogy nálunk van a döntés. Azt nem értem, miért kell olyat bele tenni egy csomagba, ami le van korlátozva. Tettek volna bele csak trágyát, esetleg 2 FA- t. Nem nagy valami, de legalább megkapjuk.
    Megpróbálok ezentúl nem reagálni, mondjuk néha nehéz. :)

-gyöngy-581, Hahacska, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia apja!

Szerintem, hangsúlyozom szerintem, lesz annyi eszük, hamár ilyen jól reagáltak, hogy nem követik el pár nappal később ezt a hibát. Vagy akkor kérem itt is feltüntetni az akcióban mint a rendes PP vásárlásnál.

Magyarország demokratikus:music::p

peter1022 és zsani_apja kedveli ezt.
  10. zsani_apja

Szia!

Bízzunk a legjobbakban.
    Szeretem a matricázást, vártam, hogy érkezzen ismét. Minél előbb fel akarom fejleszteni a maxra mind három színt. Ez jár csak az agyamban. Van hozzá egy kevés kellék, bízom benne, hogy hamar oda érek ismét. :)

-gyöngy-581, peter1022 és feki13 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Sziasztok!
    Mai közlemény a Party pörgetés témában, ha netán még nem láttátok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-limit-irányelv-módosítás-2025-április.26181/

zsani_apja és Swartsch kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Lehet, hogy én vagyok a hülye, akkor majd kijavítasz. De én úgy látom, hogy ezzel a közleménnyel mindössze annyi változás történik, hogy a 100-as limitet megszüntették, mindenkor a 200-as limit az érvényes. De senkinek nem ezzel volt baja! Az a probléma, hogy ha van ilyen limit, akkor miért tesznek FA-as csomagba party pörgetést, hiszen a játékosok egy jelentős részénél ez elvész. A legutóbbi eset után kijött a kommunikáció:

Mi van a hivatalos szövegben? "Hiba", "helytelen korlátozás", "elkötelezettek vagyunk a helyzet mielőbbi helyrehozása mellett".
    Ehhez képest mit látunk a következő akcióban? Újra ott a PP a farmaranyas csomagban. És mellesleg az ígért jóváírás sem történt meg, legalábbis nem kaptam ilyenről felugró ablakot, és fórumos tájékoztatást sem láttam.
    Majd kijön a kommunikáció az új irányelvekről, aminek a lényege, hogy minden marad a régiben, megint el fog veszni a megvett PP.

A két kommunikáció - szerintem - üti egymást. Kivéve, ha a "helytelen korlátozás" kifejezés alatt a 100 db-ot értették. De akkor meg az a kommunikáció egy sumák csúsztatás.

A fentiek ismeretében engem az érdekelne, hogy most akkor ha megveszem (nem veszem meg, de elméletben) a "Szerencseérme ajánlat" csomagot 170 FA-ért, megkapom-e a benne lévő 20 PP-t, ha több mint 220 van, vagy nem? Mert az irányelv módosítás szerint nem, de ez a korábbi kommunikáció szerint hiba lenne.

Ha a fenti kérdésre a válaszod a NEM lesz, akkor javaslom (valójában elvárom, de ez így mégis elegánsabb), hogy a jövőben minden olyan hirdetményben, amelyet érint ez az irányelv, szerepeljen az erre való utalás. Hogy annak a tudatában vedd meg ezt a csomagot, hogy a PP-t nem fogod megkapni, ha már van belőle 200-nál több.

Utoljára szerkesztett: 3.4.25
    vihence, -gyöngy-581, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  13. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!
    A jóváírás az akció végét követően történik. Az akció még nem ért véget. A közleményből idézve:
    Nem kapod meg.

Farmaranyért megvásárolható csomagoknál fel fogjuk tüntetni, amennyiben az adott csomag tartalmaz party pörgetést.

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Hali...
    hozzám sem érkezett felugró ablak...
    mondjuk lövésem sincs mennyi party pörgetésem volt pontosan...:wuerg: - így akár jóvá is írhatták...
    Sumák csúsztatás a kommunikációban...:oops: Ez így erősnek tűnik leírva...:wuerg: de maximálisan fedi a valóságot...:oops:

Erre a problémára is bevehetjük a le...om tablettát.. hiszen jólvanazúgy....:D
    A baj ha haladni akarunk akkor így is meg fogjuk venni a csomagot...:music: s hagyjuk veszni a pörgetéseket...:oops:
    hidd el egy idő után már reklamálni sem fogunk... Mert minek:music:
    kíváncsian várom a matrica ragasztgatás kezdetét... Először ragasztok, majd csak utána csinálok nagy aratást...;)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Matrica sorozat (3.) élő, online.

upload_2025-4-3_14-15-27.png

Eredményes matrica ragasztást és TP bónusz gyűjtést Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Matricák beragasztva.... :music:
    sőt minden hozzávalóból maradt vásárlás nélkül is...;)

.dina1. kedveli ezt.
  17. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Arról volt szó az előzőben, hogy a matricák visszakerülnek az albumba és újra felhasználhatók. Nálam már elfogyott, nincs mit betenni. Pedig az albumban sokat látok még.

18. Dolphin

Szia,
    ebben a sorozatban 500 Matrica vesz részt.
    Amit az előző sorozatban felfejlesztettél, beragasztottál azokat most újra eléred azon a szinten, ahol voltak. Tehát amit előző alkalommal a narancs albumba ragasztottál be, azokat most narancs matricaként találod meg az albumban, s vagy piros matricát tudsz belőlük készíteni, vagy be tudod ismét ragasztani az új narancs albumba.
    Ugyanez érvényes az előző sorozatban a piros albumban lévő matricákkal. Azokat most a piros albumba tudod ismét beragasztani.
    Az, hogy egy albumba mennyi matrica kell a 100%-os szint eléréséhez, ez minden Sorozatban változhat.
    Tehát előfordulhat olyan, hogy előző sorozatban tele volt a piros albumod, most viszont az a piros matrica mennyiséged még kevés a 100%-hoz. Ebben az esetben sárga és narancs matricából kell újabb piros matricákat még létrehozni.
    Ha ellenőrzést szeretnél kérni, akkor kérlek, Farm névvel és Farm ID-val gyere kérlek Segítségkérő topikba.

vihence, Swartsch, Lenczy és 2 más kedveli ezt.