Visszajelzés Medencecápa-sztorik csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.7.20.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Köszönöm,akkor ideje építkezni.

2. gabianyus

gabianyus Fórum ezredese

Sziasztok. Most tartok ott az eventtel, hogy kivettem a megszerzett síppal a bónuszládát a másik macis eventből. Fabevételit kaptam. Az érméken én nem aggódok egyáltalán. Úgy vagyok vele ami a végéig összejön, azt beváltom amire tudom. Nem görcsölök ezen egyáltalán. Én a trágyás láda II-nek örülök, hisz sokat kapunk beadások után. Nekem pl. már sok partym lett belőle.

3. gődények

gődények Törzsjátékos

Sziasztok szeretném megkérdezni hogy az 5-6-os ablak miért nem nyílik meg nekem, pedig megvan az úszósapkám bőven

szellorozsa kedveli ezt.
  4. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Szia Toma! Sziasztok!

Igazad van az érmékkel kapcsolatban.
    Lehet, hogy a titkos cuccok kiváltásával kapcsolatos "gondomat" egyébként meg is oldja a BP az alábbi csomaggal. Mivel az első 3 fából egyik sincs még, lehet, hogy a végén elcsábulok... Még alszom rá egyet...

Csodálatos talányos fák csomag - 1790 HUF (azaz kb. 300 FA)
    22 „Capri” talányos tiki-fa
    1 abiufa
    22 „Dragée” talányos fa
    1 kívánságfa
    22 „Maldív” talányos tiki-fa
    1 graviolafa
    22 „Sodó” talányos fa
    1 hikoridió-fa

Szerintetek megéri?

5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én még kettőt sem tudok naponta. Ingyen meg egyet sem.
    Minek gyűjtik azt a rengeteg csillagos érmét Meg honnan a bánatból?

6. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Narancs orrszarvú lett a titkosból, az Agáma nem máma kerül a vadasba és sajna még egy db sincs a bóóótba :(
    Azért még kinn maradnak a fák, hátha...

szellorozsa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Kész van az event.Csillag is van pont 250,valamire jó lesz, de még gyűlhet hozzá,azt meg beváltják a végén.

zoldert, soresne, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    A + jelre kattintva be kell adni az 5 és 6 ablakba az úszósapkákat.
    Ha ez megvan, ki kell tenni, a felszabadult területre, a termőföldeket!

A kihelyezett, a beültetett és beérett terület közötti különbség:

https://board-hu.farmerama.com/threads/medencecápa-sztorik.19768/#post-1114314

Sali~*.*, szellorozsa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia Kata !
    Szerintem megéri, fixen kapsz 2 új fát, amit külön, ha megveszed az 1-1 csomagot, többe kerülne.
    Nekem is felkínálta kis farmon, de én vettem 1-1 csomagot anno és abiufa lett 4 db, sajnos kívánság csak 1 lett.
    Kívánságfa jó lenne még, de ezért az 1-ért nem adok ennyit már.
    Különösképpen, hogy elcsábultam a Pannik felé.

Kuzdern, DevilMókus, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  10. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia!
    Nincsen + jelem ezért nem értem nagyon nem megy ez nekem sajnálom

Utoljára szerkesztett: 24.7.20
    szellorozsa kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

És tettél ki földeket? Ahogy bármely másik üres területre szoktad?

Sali~*.* és szellorozsa kedveli ezt.
  12. Atali

Atali Törzsjátékos

Sziasztok!

Ha minden jól megy, hétvégén sikerül befejezni az eventet. Sőt, talán még egy titokólat is ki tudok váltani szerdáig a csillagos érméimmel. Talán. :D Az úszóvirág felszaporítását az utolsó kör úszórúddal együtt csináltam, így pont jól jöttem ki. :)

Szerintem megéri. Én legalábbis tuti megvenném, de én sajna nem kaptam ilyen ajánlatot. Viszont beszereztem egy Pannit, úgyhogy végre nekem is trónol egy a farmon. :D

nevada007, -ágianyu33-, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  13. gődények

gődények Törzsjátékos

Szia!
    Köszönöm szépen én balfék xD

Atali, Ribiszke és szellorozsa kedveli ezt.
  14. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

A horgászat eggy nagy nulla. Háromszor ugyanott állitottam meg és mindig mást adott. Ezért nem érdemes játszani. Vagy csak engem utál a szerver.

soresne, szellorozsa és zsani_apja kedveli ezt.
  15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Érmét nem nagyon kell költenem.... :D

Atali, karippa, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  16. böbe4948

böbe4948 Fórum mestere

Szeretném kérdezni, nekem az egész főterületen már két napja csak fa van és van 75 db érmém. Ez normális, vagy csak nálam ilyen gyorsan jönnek az érmék?

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ezek a szerverek már csak ilyenek, tele vannak érzelmekkel :D

Viszont könnyen túljárhatsz az eszükön, csak az eventek ismertetőit kell elolvasni, vagy legalább a képeket megnézni és értelmezni.
    Ez nem a horgászós csevegője, de összefonódnak az eventek, így talán belefér ez hozzászólás itt is.

A horgászós csevegőt >>itt<< találod, és ha nem tudod, hogy hol kell megállítani a pulzáló kört, akkor >>itt<< egy rövid videó hozzá.

Ha megnézed az alábbi képet, akkor láthatod, hogy a különböző csalikkal milyen halakat lehet kifogni attól függően, mennyire pontosan találod el a zöld kört. Ha egyszerű csalival (Horgászcsalival) horgászol, akkor még a legjobb esetben is 5 hal közül kaphatsz egyet véletlenül. A luxus csalival és a tökéletes "találattal" is csak 3 halra tudod szűkíteni a választást (viszont azokból 3 db-ot is kapsz):

Sali~*.*, katimami51, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  18. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia. Az ajánlat megéri:music:Ár -érték arányban 4 legújabb titkos + 88 titkos esély.:music:
    Jelenleg 300 Fa - tudsz venni ugyanennyiért:music:
    Általában az akciós titkosakból nem fedezné ezt a csomagot:music:

Én megvenném ha lenne ilyeno_O :)
    Az event még 3 aratás. A végén kapok 2 dómot:)
    Szeretem a horgászos játékot.:):)A bolt szerintem az eddigi legrosszabb bolt.:music::oops:

19. rojo57

rojo57 Járnitanuló

sziasztok! szeretném megkérdezni, hogy a 60 db uszósapkát még nem adtam be, és nincs meg a grillparty . mikor lehet beadni?

20. nevada007

nevada007 Fórum hercege

Szia!
    Jobban járnál ha a bölcs tölgyön trónolna;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.