Visszajelzés Medencecápa-sztorik - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 7.8.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 3.10.24.
  1. 1

68 szavazat
    30.9%
  2. 2

8 szavazat
    3.6%
  3. 3

13 szavazat
    5.9%
  4. 4

3 szavazat
    1.4%
  5. 5

5 szavazat
    2.3%
  6. 6

6 szavazat
    2.7%
  7. 7

6 szavazat
    2.7%
  8. 8

17 szavazat
    7.7%
  9. 9

17 szavazat
    7.7%
  10. 10

77 szavazat
    35.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Medencecápa-sztorik

A játék az eventes területen érhető el.

Az event kezdete (várhatóan): 2024. augusztus 08. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége (várhatóan): 2024. augusztus 14. (szerda) 22:00 óra

Az event jellege: növénytermesztős, bedobálós
    Az event növényei: Úszórúd, Úszóvirág
    Az event felröppenője: Úszósapka
    Az event 3. farmos szinttől érhető el.

A feladat a Hírek felületről, az event órából, valamint a főfarmon lévő eventes terület bejáratából érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük Nektek,
    hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    addig ne kezdjétek el a teljesítést!

A feladatok megoldását senki ne hagyja az utolsó percekre,
    mert utólag senki számára nem tudjuk az eventet befejezni akkor sem,
    ha rendelkezett az event teljesítéséhez szükséges dolgokkal!

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:

Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:

Házirend

maszilva, bocsika67, Kukackukac és 3 más kedveli ezt.
  2. Enike**

Kedves Eventezők!

Ez az event már volt korábban, tehát ismerős lehet a nagytöbbségnek.

Amire figyelni érdemes:
    -a kezdő növénymennyiséget magunknak kell learatnunk az eventes területen.
    - a megfelelő mennyiségű felröppenőt mihamarabb megszerez kell szerezni és a feladat 5-6. számú ablakában beadni, hogy birtokba vehessük a teljes ültethető területet (ezt CSAK fák és növények aratásából szerezhetünk a főfarmon).
    - a 4. számú ablakban mielőbb megszerezni a második eventnövényt, melyet az elsőhöz hasonlóan fel kell szaporítanunk.
    - az eventbolti vásárláshoz Csillagos érmét gyűjteni (ezt CSAK fák aratásából tudunk szerezni a főfarmon, vagy bizonyos kosarak vásárlása esetén juthatunk még hozzá).

Sok sikert Mindenkinek!

-ágianyu33-, maszilva, bocsika67 és 11 más kedveli ezt.
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Fórum nagymestere

Hali, azóta töröltem a hozzászólásom, de akkor hálás vagyok érte hogy célba ért, abban a hitben voltam a kommentálás után hogy mivel az eventes területen kerül megtartásra ezért az event vége is változott, de akkor örülök hogy nem.

Az eventismertetőben nem látom hogy mennyi úszósapka beadására van szükség az 5-ös és a 6-os beadási ablakban, esetleg az lemaradt vagy csak én nem látom?

Kukackukac, GA-BI-O-Farm és feki13 kedveli ezt.
  4. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia
    Egy olyan kérdésem lenne, hogy 20 órás fák tesztelését elvégeznél Pannik nélkül a Főfarmon? 202 db. fér ugye ki, még ha meg is szórjuk zoknival /KKT/, akkor napi 2 aratás talán belefér.
    A boltot elnézve úgy tűnik, mintha 1 fa után akár több csillagos érme felröppenő is jönne, ami tudjuk, hogy lehetetlen, de a BP számait - árazását látva: kitudja ???

Csillagos érme

Érkezhet:
    • CSAK fák aratásából az alábbi területen:
      • főfarm

5. Enike**

Szia!
    Az event rövid leírása:

1. Az 1. számú területen arassuk le a beérett eventnövényeket amelyeket a játék biztosít számunkra, és ültessünk Úszórúd eventnövényt.
    2. A megtermelt növényt adjuk be a 4. számú ablakban. Itt a második feladat elvégzésekor kapunk 14 darab Úszóvirág eventnövényt, melyet tovább szaporíthatunk.
    3. Gyűjtsünk Úszósapka felröppenőt a főfarmon és adjuk be az 5. számú ablakban, így hozzájuthatunk a 2. számú területhez, ahol földterület kihelyezése után eventnövényt ültethetünk.
    4. Ezzel egy időben megnyílik a 6. számú ablak, ahol ismét Úszósapka felröppenő beadásáért megkaphatjuk a 3. számú területet.

Tehát a 4-esben 75 db Úszórúd, az 5-ösben 100 db Úszósapka beadása a feladatunk.

maszilva, bocsika67, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  6. gyuszti0000

Elolvastam a leírást, a 4-es ablakban az eventnövényeket kell beadni, de az 5-ös ablakba és majd később a 6-os ablakba meg majd az úszósapkákat kell, DE az hogy hány darab úszósapkát kell majd beadni azt nem találtam az eventismertetőben most a válaszodban van benne hogy 100 darab kell az 5-ös ablakba, de a 6-os ablakét még mindig nem tudom. Vagy tényleg én vagyok vak és benne van az ismertetőben?

7. Enike**

Szia!

Nem készült róla központi táblázat, én sajnos kifelejtettem az ismertetőből a két területnyitó beadási ablak mennyiségeit, de azonnal pótolni fogom.

A 6-os ablakban 135 db Úszósapka szükséges a terület nyitásához.

Köszönöm türelmedet.

brildiko, maszilva, Kukackukac és 14 más kedveli ezt.
  8. gyuszti0000

Elnézést, nem akartam ennyire "modortalan" lenni, nem ez volt a célom. Csupán elsőnek azt hittem én olvasok valamit rosszul, elnézést kérek érte. Mea culpa.

zsoxxya, nagymami2, -kaktuszable- és 3 más kedveli ezt.
  9. Enike**

Szia!

Nem kell elnézést kérned, én nem voltam elég figyelmes az ismertető készítése közben.

Kukackukac, zsoxxya, nagymami2 és 6 más kedveli ezt.
  10. gyuszti0000

A teljes bolt kifosztásához 5750 csillagos érmére van szükség, ez nullázás nélkül lehetetlen, sok sikert aki erre vetemedne. :)

ildiko44, -kaktuszable-, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    igen tudok tesztelni. Van kérésed, hogy milyen fákat rakjak ki a területre?

brildiko, nagymami2, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Fákkal nem lehet nullázni, a bolthoz viszont csak fák adják a felröppenőt illetve a vásárolható eventnövényekhez is .
    Szerintem mindegyik után 1 nagy nullával többet írtak a BP-nél, mint kellene.

Szia

20 vagy 12 órás, mindegy, hisz képtelenség annyi felröppenőt csak fákból összegyűjteni, hogy megérje a bolttal foglalkozni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 7.8.24
    Vilmos05, Sali~*.*, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  13. gyuszti0000

A fa szintje nem számít ugye? szóval almafából és kerti berkenyéből (93-ik szinten oldható fel) is ugyanannyi felröppenőt kellene kapj, ha mindkét fa 20 órás, igaz?

farmerSS kedveli ezt.
  14. csernigy

csernigy Haladó

Egy -két dolog nem világos! Termelem az "Úszórúd" növényt (kell belőle 275 db) és a második feladat teljesítésével megkapom az új növényt ("Úszóvirág" - kell belőle 860 db). KÉRDÉS: 1. Az 5. - 6. számmal jelölt ablakba mennyi (hány db) felröppenőt kell bedobni, hogy megnyíljanak az új területek? 2. Milyen fákat érdemes a Főfarmra kitenni, hogy összeszedjek 7150 (?) csillagos érmét? A rövid érési idejű-kevés TP-t adót, vagy a hosszú érési idejű-sok TP-t adót (KK Turbó trágyával is csak 20%-al lesz rövidebb - naponta, alvás nélkül is csak háromszor aratható ... talán)?

15. gyuszti0000

Szia! Az 5-ös ablakba 100 úszósapka, a 6-os ablakba pedig 135 úszósapkát kell beadni, a teljes bolt kifosztásához 5750 csillagos érme kell, persze ha kiakarod váltani az eventnövényeket is az plusz csillagos érme, de anélkül is bőven teljesíthető az esemény. Elvileg a felröppenőnél csak az érési idő számít, szóval a leghoszabb fát kell kirakni, amit a legtöbbször tudsz aratni az esemény alatt.

nagymami2, genka53, PalMa és 3 más kedveli ezt.
  16. farmerSS

farmerSS Fórumgróf

Szia

Igen, nem számít a szint a fáknál, csak az érésidő.
    A 22-23 órás jobb a 20 órásaknál, de ha Pannikkal /32/ akarom, akkor se kapok 200 db. felröppenőt, mivel előbb azok nélkül kell aratni, törölni pár fát, és csak utána tudom kirakni a pannikat.

17. gyuszti0000

Hali!
    A leghosszabb érési idejű fa amely csak szinthez kötött az a nyírfa. 21 óra alatt érik be, de csak a 156-os szinttől oldható fel, a leghosszabb titokfa pedig - amivel én rendelkezem - az a pettyesfűz 23 órával abból is 2db-van. szóval ha nem adja a felröppenőt akkor felejtős a bolt nagy része.

varga1234, genka53, -kaktuszable- és 2 más kedveli ezt.
  18. csernigy

csernigy Haladó

Köszönöm a segítséget. A leírást többször elolvasva sem találtam az Úszósapka mennyiségét!

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Enike** nekem is volna egy kérdésem: Mennyi 1X1-es kiskockával fogunk rendelkezni, ha a teljes területet feloldottuk?

Ezt a képet a német fórumon találtam :), de megszámolni sajnos elég nehezen tudom :), megköszönném, ha segítenél benne.

Utoljára szerkesztett: 7.8.24
    PZoli64, PalMa, farmerSS és még 1 ember kedveli ezt.
  20. gyuszti0000

Szia!

Ha jól számoltam akkor 108 darab 1x1, de a tévedés jogát fenntartom! :music:

nagymami2 és Sylja kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.