Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Üdv' Gazda!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Megrendelések, Küldetések kérdése témában.
    Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:
    A Gazdaköri küldetésekről az alábbi linken olvashattok:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít azok be nem tartása alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

anya5062, Sali~*.* és Bathilda kedveli ezt.
  2. spora04

spora04 Járnitanuló

Szia! Az utolsó cukkini mennyiséget nem írta jóvá a rendszer ezáltal veszítek egy csomó szupertrágyát mivel nem biztos,hogy időbe kész leszek vagy többletet termelek. Légyszíves nézd meg nekem és korrigáld. Előre is köszönöm- Spora 04 I.D.:33897898

741107 Id 53707170 Bocsi!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.8.24
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nem akarlak elkeseríteni... de eddig nem tudták ellenőrizni a mit és mennyit arattunk tételeket:oops:
    felreppenőt azt igen... a mikor arattált is...
    De a mit és mennyit:wuerg: azt eddig nem tudták ellenőrizni...:(

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    áthoztalak Segítségkérő topikba, a Panaszláda nem erre való.
    Ellenőrzésem alapján volt aratásod a Baha ültetvényen, 2024-08-03 14:56:05-kor, de a földben vélhetően nem cukkini volt (ami a vetőtáblán hasonlít a cukkinihez, az az aloe vera). Sajnos a Játék naplójában nem látjuk mi volt a földben, mit arattál. Ha cukkini lett volna, azt ugyanúgy beszámította volna, mint a 2024-08-03 13:52:07-kor történt aratásodat.
    Viszont látom azóta már be is fejezted a küldetést, nem futottál ki az időből, 2024-08-03 16:14:19-kor történt cukkini aratásoddal végeztél a feladattal, még bőven időben.
    Köszönöm türelmedet.

Kuzdern, vihence és _Ilona49_ kedveli ezt.
  5. VéresDénes

VéresDénes Járnitanuló

Látom, hogy a feladatsorban van egy piros felkiáltójel, de nem tudom megnézni, hogy mi is az.Ugrál az egész, és halad lefelé.Csak a legalján áll meg.Addig viszont semmire sem reagál.

6. Dolphin

Szia,
    várj egy kicsit míg betölt az összes gazdaköri feladat. Vélhetően átvetted az Élet a farmon programban a 2. Feladatjegyet és rányomtál a Próbák gombra, így elkezdheted majd a Szerda a farmon küldetést. Amíg az adatbázis betölt, addig picit türelmesen várnunk kell.
    Ha nem oldódik meg, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t is, s add meg azt is, hogy kliensben vagy böngészőben játszol.
    Ezek nélkül csak ilyen általános választ tudok adni.
    Megértésedet köszönöm!

7. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Sziasztok!Szeretném kérdezni,hogy leadtam a Tollas macska eventben az koponyavirágot és nem írta jóvá!Így befejezetlen a játékom!Kérlek szépen nézzétek meg.Lehet,hogy elrontottam valamit?
    csobánka1 Id sz:17455182 Válaszotokat köszönöm.Szép napot kívánok

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
  8. Dolphin

Szia,
    én úgy látom az ellenőrző panelen, hogy A tollas macska küldetésekből az első 3 szinten készen vagy az Ezüst, Arany és Gyémánt feladatokkal. A 4. szinthez pedig beadtál eddig 1188 cukkinit, még 182-t kell beadnod, a maradék időben, ami az időzített óra szerint 1 óra 11 perc még.
    Sok sikert a befejezéshez!

9. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Arattam kb 300 db koponyavirágot kb 3 óra körül és le is adtam !!!Ezek szerint elveszett valami miatt!! Sajnálom

10. Dolphin

Szia,
    mint írtam az összes Koponya eventnövényes feladattal készen vagy. A farmról elveszni nem tud semmi. Amit pluszban arattál, a pajtába került, aztán majd az event végén (legkorábban szept. 2-án) visszaváltják. Hova szeretnél meg beadni?
    Amire most szükséged van még a 4. szinthez, az Cukkini. Az időzített feladathoz már nem Koponya kell.
    Hozom képet a farmodról:
    upload_2024-8-4_17-33-6.png
    Megértésedet köszönöm!

Sylja kedveli ezt.
  11. csobánka1

csobánka1 Junior szaki

Kedves Dolphin! Elnézésedet kell kérnem! Ezt nagyon csúnyán elbandzsítottam a nagy sietségben!!!Azért még megpróbálom a lehetetlent! További szép napot és kevés ilyen "tévedős" játékos kívánok.Tisztelettel csobánka1

szpiró61 és Sylja kedveli ezt.
  12. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni. Le arattam a cukkinit a Tollas Macska eventhez, de nem írta jóvá és a számlálóm sem mozdul. Kiléptem frissítettem de semmi. ID: 25554852 szpiró61 köszönöm szépen.

csobánka1 kedveli ezt.
  13. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    (Bocs, ha béna kérdések, de ezek voltak a leggyakoribb hibák eddig...)
    ... aratás előtt rákattintottál a "kezdés" gombra?
    ... biztos, hogy cukkinit vetettél?

szpiró61 kedveli ezt.
  14. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Igen rá kattintottam, 870db-ot el fogadott a többit nem. Ráadásul 00:00-át mutat az óra egy folytában alul pedig ki írja hogy megszakítás.

15. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Sajnálom, hogy nem sikerült :(.

Addig kell beadni a kért mennyiséget (akár több részletben is), amíg az óra le nem jár. Ha a beadások között letelt az idő, akkor sajnos meg kell szakítani a feladatot (a pajtába kerül, amit addig beadtál), és újra kell indítani az órát.
    Az órát csak közvetlenül aratás előtt indítsd, így belefér az időbe 2 aratás is (vízzel, trágyával biztosan).
    Két hét múlva lesz a következő rész, akkor próbálj jobban ügyeskedni, hogy beleférj az időbe.
    Ezeket a növényeket, amiket a 4. (időkorlátos) feladatokban kérnek, mindhárom bahás területen ültetheted, 1x1-es földeken, csatnival bőven megvan 1 aratással is az 1370 ill. 2060 db, amit be kell adni.

Sajnos az event első hétvégéjének már vége, de szerencsére ez a feladat nem kell a felhőhöz. Gondolom, a többit teljesítetted.

Utoljára szerkesztett: 4.8.24
    szpiró61 kedveli ezt.
  16. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Szia!
    Igen teljesítettem, és időben belefért az aratás is, csak a számláló meg se mozdult hogy be adtam a terményt. A másik farmomon minden működik, ezen is csak ezzel van problémám.

Sylja kedveli ezt.
  17. Sylja

Sylja Fórum bárója

Szia!
    Akkor végképp nem tudom, mi lehet a probléma.
    Most már későre jár, holnap biztosan lesz majd fent a fórumban Moderátor, aki rá tud nézni a farmodra, és talán ki tudja bogozni, mi volt a gond, hogy a következő alkalommal ne forduljon elő.

szpiró61 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    a probléma megoldása ebben a bejegyzésedben van:
    Ez egy időre teljesítendő gazdaköri feladat, s mint írtad az órád 00:00-t mutat, tehát lejárt a rendelkezésedre álló idő.
    Ilyen esetben, ahogy Játékos társad is javasolta, meg kell szakítani a folyamatot, s újra indítani a következő aratás előtt.
    Ahogy az ismertetőben is megírtuk, mindhárom hétvégén a 4. szint egy időzített küldetés.
    Amit a Játék naplójában látok, az az, hogy 2024-08-04 14:01:25-kor adtad be az első cukkinikat, tehát ekkor már biztos, hogy elindított volt a küldetés, 3 óra 45 perc állt a rendelkezésünkre. Így 19:41-kor, amikor először jelentkeztél, már rég lejárt a rendelkezésre álló időd.
    Megértésedet köszönöm!

Sylja és szpiró61 kedveli ezt.
  19. szpiró61

szpiró61 Törekvő

Nagyon szépen köszönöm a segítséget, és a türelmeteket!

Dolphin kedveli ezt.
  20. nolina1965

nolina1965 Fórum ezredese

Sziasztok, tudom, hogy jó későn van, meg azt is, hogy 1x már kérdeztem ilyesmit, de azt a választ nem találom és még mindig nem tiszta, hogy honnan lesz Feladatjegy a Valamilyen nap a Farmon című küldibe. Köszi!