Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Sajnos voltak a DDOS -támadás ideje alatt olyan játékosok, akiknek meghiúsult a vásárlási szándéka, hiába volt előfizetése.
    A Központnak jelzésre került a probléma, de egyelőre még nem kaptunk visszajelzést arról, hogyan lehetne megoldani az ügyet.

Kollégám egy másik topikban összegyűjtötte az egyéb vásárlási lehetőségeket. Kérlek, tekintsd meg ezeket, hátha esetleg találsz közte olyat, ami számodra is megfelelő lehet:

- az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet, ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered: https://www.paypal.com/

Ide is írtam neked választ: https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-73#post-1341650

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. merylu55

merylu55 Törekvő

Válaszoltam a másikra.

Enike** kedveli ezt.
  3. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A hírek felületén az Akció-ban megjelenik 3 csomag:
    1. Bámulatos trágya mix
    2. Hatalmas trágya mix
    3. Csodálatos trágya mix
    A csomagok tartalma és az ára is ugyan az.
    Tehát 3 Akciós csomag, különböző név alatt ugyan azzal a tartalommal.
    Nincs itt valami hiba?
    Köszönöm szépen ha megnézitek, hisz az akció még kb. 14 óráig elérhető.

Kuzdern, Sali~*.*.* és Swartsch kedveli ezt.
  4. sandershu

sandershu Utánpótlás-írogató

Szia! prémium gazda vagyok. a malmom mégsem állítja elő kevesebb idő alatt a tápot.ma vettem észre. miért?

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem lehet, hogy ma van a Prémiumod fordulója? Olyankor szokott átmenetileg ilyen jelenség lenni. Farm név és Farm ID nélkül sajnos nem tudok ellenőrzést végezni, csak saját korábbi tapasztalatra alapozva tudok tippelni, hogy mi lehet a probléma.
    Ha megadod az adatokat, akkor tudunk ellenőrzést végezni a farmodon.

6. jenmon

jenmon Fórum-zöldfülű

Szia!
    Vásároltam egy gondtalan élet csomagot 4490Ft.-ért! Sajnos még nem kaptam meg, pedig a Paypal levonta az összeget a számlámról! Természetesen el tudom küldeni a tranzakció részleteit is!
    Próbáltam, kapcsolatfelvételi lapot írni, de ott meg a 'kód'-t nem tudom megadni, mert nem lehet legördíteni a képet, ezért írok ide!!
    Érdeklődöm, mi a gond és kérem a megrendelésem mielőbbi teljesítését!
    Tisztelettel: jenmon

7. ptzsombi

ptzsombi Járnitanuló

Szia.

Nem egy konkrét csomagot kell ilyenkor keresni.
    A benne szereplő dolgok a helyükre kerülnek, pl. a szupertrágya a trágyadombra, stb.
    Ha a problémád az eltelt időben nem oldódott meg, adj meg ID-t meg farmnevet, mert a modik ezek nélkül nem tudnak ellenőrzéseket végezni.

8. jenmon

jenmon Fórum-zöldfülű

A probléma nem oldódott meg! A csomagban levő dolgok nem kerültek jóváírásra. ID: 54572330, tranzakciókód:
    2RY6149240890453H
    Ami érdekes, hogy pár órával később sikerült a vásárlásom, tehát 2 csomag áráért kaptam egy csomagot!:( Nem tűnik jó vételnek...!!!

9. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Ellenőrzésem alapján 2023-09-16 14:11:20-kor vásároltad meg a 36.szezonhoz kapcsolódó szezonbérletet.
    2023-09-16 14:22:48-kor 1500 farmaranyat vásároltál.

Az előfordul, hogy valamilyen oknál fogva meghiúsul a vásárlás. Ilyenkor úgy látszik, mintha a játék levonta volna az összeget a számláról, valójában azonban a tranzakció teljesüléséig csak "elkülöníti" az összeget. Ha a megrendelés végül nem teljesül, az összeg "visszakönyvelődik" a számlára.

Bizonyára tudod, mekkora összeg állt rendelkezésedre a vásárlás előtt, és mennyi összeg van most jelenleg rajta. Amennyiben úgy tapasztalod, hogy az összeg sem került vissza a számládra, de a megvásárolni kívánt csomag sem került hozzád, írj a Supportnak.

10. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok !
    Nem tudok sem bank kártyával ,sem paypal-al vásárolni .... kb. 2 hónapja kínlódok .Jeleztem a Bigpoint felé email-ben de semmi változás nem történt !
    Tudna valaki valami értelmeset javasolni ebben az ügyben ?
    Köszi

11. Dolphin

Szia,
    a bankkártyás vásárlási probléma esetén érdemes a Bankodnál is érdeklődni, hogy ők mit látnak a tranzakciókról. Mi itt a fórumon ebben a kérdésben nem tudunk segíteni, a Support felé tudod jelezni a fennálló problémát (min. 140 karakterben fejtsd ki részletesen, mikor próbáltál vásárolni, mikor volt az utolsó sikeres tranzakciód, esetleg megjelenő hibaüzenet, stb.)

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

12. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Szia !

Köszi a válaszod !
    A bank kártyás fizetés nem is fog menni ,letilt a rendszer a bankban mert potenciális veszélyforrás ahonnan vásárolunk ...
    A paypal vásárlást is elengedtem már ... én úgy szerettem ezt a játékot ,hosszú évek óta játszom de semmi sem működik már jól !
    Még a paysafecard-ot megpróbálom , ha úgy sem megy sajna elengedem az egészet úgy ahogy van !
    De azért nagyon köszi mégegyszer !

13. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Szia! Ma este, ahogy beléptem a farmra, farmaranyat vettem, amit meg is kaptam. Ezután felugrott egy ablak, hogy a prémium tagságom lejár 2023. 10.5-én. Evvel az ID számmal : S176044439 . Míg a farmom ID száma: ID: 57226127. Farmernevem : Gyöngyasszony Kérdésem , a fent leírt ID szám is a farmomhoz tartozik vagy valaki velem szeretne tagság hosszabbítást vásároltatni? Válaszodat köszönöm előre is.

14. Dolphin

Szia,
    a Prémium csomag előfizetésednek van egy azonosítója (ez nem játékos ID szám, ami S-sel kezdődik), amit ellenőrizni tudsz, ha bemész a Városban a Bankba, és ott az Üzlet gombra kattintva feljövő ablak jobb felső részén az Állapot és felmondás menüre mész. Ezt csak Te tudod ellenőrizni.
    Itt a X-szel jelölt helyen lesz az adat, illetve látni fogod a lejáratot is, ami valóban
    upload_2023-9-24_14-16-35.png
    Ha nem egyezik a fenti azonosítóval, akkor keresd fel a problémával a Supportot (Általános témakört válasz, és minimum 140 karakterben írd meg a tapasztalt problémát), itt a fórumon ennél többet nem tudunk segíteni.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. rojo57

rojo57 Járnitanuló

szia.szeretném megkérdezni hogy miért nem lehet paypal fizetni. csak forog az átirányitás és nem tölt be.

16. Dolphin

Szia,
    ezzel a problémával a PayPal ügyfélszolgálathoz fordulj kérlek, ebben nem tudunk segíteni.
    Internetes hálózatban nincs akadozás esetleg?

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. rojo57

rojo57 Járnitanuló

Nincs. eddig lehetett vele fizetni. Azért köszönöm a válaszod

18. Gyöngyasszony

Gyöngyasszony Utánpótlás-írogató

Kedves Dolphin, köszönöm válaszod. Utána járok.

Dolphin kedveli ezt.
  19. Tothland

Tothland Járnitanuló

Ma vásároltam egy felhősort, amit vissza is igazoltak, de mégsem kaptam meg. A supporttal természetesen nem tudom felvenni a kapcsolatot. Tothland, ID: 6166090

20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján az Akvamarin felhőcsomagot vásároltad meg 2023-09-26 11:01:35-kor.
    A paszulyon ne Akvamarin felhőt keress, mert az a csomag neve, hanem a két felhőt, ami a csomag része, kékkel aláhúztam.
    Kezd el begépelni a nevüket és ott lesznek a paszulyodon.

Az ilyen jellegű kérdésekkel nem is szükséges a Supportra menned, de gondolom az volt a gond, hogy nem tudtad igazolni, hogy nem vagy robot. Ehhez a képernyőméreten kell változtatni, s akkor megjelenik minden szükséges gomb a probléma beküldéséhez.