Megrendelések, Küldetések kérdései

Kategória: 'Általános témák', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.4.21.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Tothland

  Tothland Járnitanuló

  Köszönöm.
   
  Dolphin kedveli ezt.
 2. dwistvan

  dwistvan Utánpótlás-írogató

  Szia!
  A főtéri feladatoknál, a kertész résznél a 11. feladatnál kettőt elkészítettem, a harmadik az, hogy 2 arborista jelvény 1. szintet készítsek. Készítettem egy arborista jelvény 1. szintet, miután a feladatot elindítottam. Utána ebből készítettem egy második szintet. Utána ismét készült még egy első szint. Ezzel nem lett kettő. Gondoltam, hogy azért, mert az előzőből második szintet csináltam. Ezért ismét csináltam egy első szintet. Továbbra sem lett kettő. Így csináltam ismét egy első szintet ez a bölcsesség ösvénye gombon keresztül történt. A feladat most sem kész. De a bölcsesség ösvénye gombon keresztül ötödszörre is készítettem egy arborista jelvény első szintet. A feladat egyszerűen nincs kész. Most akkor 2 jelvényt kell készíteni, vagy huszat? Eddig minden más működött, ez használhatatlan. Egyébként másik feladatsoron a 17.-nél tartok.
   
 3. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  kérlek, add meg a Farm neved és a Farm ID-dat, enélkül sajnos nem tudunk segíteni.
  Köszönöm!
   
 4. dwistvan

  dwistvan Utánpótlás-írogató

  dwistvan 13864093
   
 5. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszönöm az adatokat, türelmedet kérem a válaszig.
   
 6. Búvész

  Búvész Haladó

  Sziasztok! Láttok esélyt arra,hogy a hajzseléműhely valamikor megvehető lesz esetleg megépíthető? Egyik farmomon se sikerült hozzájutnom nem kedvezett a szerencse így áll a gazdakör ami kéri! Cserenapokon próbáltam beszerezni mind eddig sikertelenül! Köszönöm a választ!
   
 7. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  erre a kérdésre nem tudunk sajnos választ adni, ez a Központ döntése.
  Figyeld Rezeda doki Ólválogatás kínálatait, s próbálj továbbra is csere napon szerezni belőle. Esetleg írj a Fórumon a Csere / Ajándékkérő topikokba (figyelve a Topik előírásaira), vagy nézz szét a Csevegő topikokban (Oázis, Kuncogó kuckó), hátha van olyan régebbi Játékos, aki tud Neked segíteni.
  Megértésedet köszönöm!
   
 8. Búvész

  Búvész Haladó

  Köszönöm szépen a tanácsoka!
   
 9. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszönöm szépen a türelmedet.
  Füles 11. feladatát 2023.09.27-én 14 órakor kezdted, azóta nem készítettél egyetlen 1-es szintű arborista jelvényt. Ilyen jelvényt legutóbb 27.09.2023 - 12:33:51-kor készítettél.
  Így a küldetés befejezéséhez még 2 db-ot kell készítened ebből.
  Sok sikert!
   
 10. dwistvan

  dwistvan Utánpótlás-írogató

  Akkor ez elég botrányosan működik. Legutolsó arborista jelvényem október 2.-án készült el. A jelvények száma 3-ról négyre emelkedett. Tehát a beadott terményekért kapott jelvény az valójában nincs? Ránézhetsz a jelvényeim számára, az nálam négy. Ezekből a nemlétező jelvényekből tudok csinálni második szintet. Csak éppen a feladathoz nem készítettem egyet sem. Nembaj. A feladatot hanyagolom, a nemlétező jelvényeimet pedig beadom a bölcsesség ösvényén, az legalább működik.
   
 11. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  október 2-án nem készítettél Arborista jelvényt. A játék naplója alapján 02.10.2023 - 10:11:50-kor Műkertész jelvény – 1. szintet készítettél, s ebből valóban jelenleg 4 db-od van. Viszont Füles Arborista jelvény - 1. szintből szeretne 2 db-ot a küldetésben. Ebből a készleted jelenleg 9 db, s nem 4.
   
 12. dwistvan

  dwistvan Utánpótlás-írogató

  Hű de milyen igaz. Jól kevertem az elnevezéseket. Feleslegesen bosszankodtam. De nagyon jó, hogy mindig szemfülesek vagytok. Köszönöm.
   
  Menitala, Othep és Dolphin kedveli ezt.
 13. dudute2

  dudute2 Kivételes tehetség

  sziasztok! A paradicsomi küldetésből nem kaptam meg a Bogyálatos dekort pedig megcsináltam és ki is van pipálval.Szeretném ha utánna néznétek ID:14999302 Elöre is köszönöm .
   
 14. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Szia!

  A felhősoron esetleg kerested? Mert feltetted oda.
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 15. dudute2

  dudute2 Kivételes tehetség

  Szia igen ott is van de ez + lenne és 5 ször aratható kikell rakni a földre azt keresem
   
 16. Swallow

  Swallow Board Administrator Team Farmerama HU

  Legközelebb pontosan fogalmazz, hogy melyik dekort is keresed.
  A kép nálad készült:
  a pluszos dekort még nem váltottad ki.
  upload_2023-10-13_21-10-32.png
   
  Kuzdern kedveli ezt.
 17. dudute2

  dudute2 Kivételes tehetség

  Köszönöm szépen hogy felnyitottad a szememet igazad van nem váltottam ki .
   
 18. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  Nem kérdés, hibajelzés.
  Kisfarmon csináltam a Tollas ballépés gazdakörit. Minden második beadáskor megjött a felugró ablak a Bahás szintlépésről, de a feladat teljesítéséről szóló már nem. Innentől semmit sem lehet csinálni, lefagy az egész gazdakör. Újraindítás után megjavul. Beadás, szintlépő ablak, jutalom ablak, következő beadás, szintlépő ablak, lefagyás. Frissítés után ugyanez - mindegy, hogy F5 vagy ki- és belépés. Mindez kliensben. Firefoxban teljesen rendben működik. Korábban kliensben is teljesen rendben működött (ezen és sok másik farmon is). Másik gazdakörök is rendben működtek (ugyanakkor, ugyanazon a farmon), nem volt gond a sorozatos beadásokkal. Csak akkor, amikor két felugró ablak jött egymás után, és akkor is minden második beadásnál. Az első még okés, a másodiknál fagyás. (Azt nem tudom, mi lett volna, ha a Firefoxból visszamegyek, és újra próbálom kliensben - örültem, hogy működik; játszani szeretnék, nem tesztelni.)
   
 19. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  köszönjük a jelzést, kérhetünk hozzá Farm nevet és ID-t is? Enélkül sajnos nem tudjuk továbbítani a problémát. Köszönöm!
   
  -BombadilToma- kedveli ezt.
 20. -BombadilToma-

  -BombadilToma- Fórum elő legendája

  [Greenhorn-38]
  ID: 57339108