Visszajelzés Mesés virágok eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Mar 27, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Na 46 minijátékkel ért véget nekem az event. Ha nem lett volna 3 játék egyszerre, amihez felröpi kellett (nublon akku, a mag+zacskó, jelzőbója, akkor talán rendesen jöttek volna a magok és zacskók. Azért volt benne jó dolog is, mert lett zebra kifutóm és tengeri csikóm is.:(:)

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az egyes felröpik egymástól függetlenek; nem kapsz az egyikből kevesebbet, mert van a másik is.

3. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

teljesíthetetlen eventek egymás hegyén hátán... ez sem lett meg és nem dőlt össze a világ... egyre jobban felejthető számomra a farmozás, már nincs miért éjjel-nappal csinálni! lassan én is búcsút mondok, elegendő hébe-hóba farmozni, sikerült elvenni a kedvemet :)

4. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

103 játékkal fejeztem be. Igen, 0 perceztem hagymával, mert e nélkül úgy 50 lett volna a reális (csomag nélkül, egyetlen fán csücsülő pannival). Én ezt az utat választottam. :)

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

67 játékkal zártam... ez mind ajándék volt mert pajtát töltöttem;)

6. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

ahhhhhh , végre megvan a felhő:music::music:belefáradtam.
    Köszönöm Rékucinak és DevilMókusnak a jó tanácsokat, tegnap délutántól aszerint dolgoztam, csak ólakkal és a szélén növényekkel. 19 keverés hiányzott 17 órakor, és most +2 vel lett több ééés nem használtam szupertápot.
    Álmomban se jöjjön elő, akármilyen szépek is voltak a virágok és a méhecskék:mad:!

7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Jó Neked, de én nem tudok nulla percezni és pannim sincs!

osztrak12 likes this.
  8. an-csika

an-csika Törzsjátékos

57 lejátszott játék, nem lett felhő, de legalább a munkáskuponokat és az ólakból tudtam kiszedni.

milanzs, osztrak12 and Kuzdern like this.
  9. tess6308

tess6308 Haladó

Sziasztok ! Végre !!!!! Fél órával a vége előtt meglett a felhő !!!Foggal -körömmel dolgozva ,hogy jöjjön az a sok röpi de meglett .

A többieket olvasva már nem is örülök neki ! Mindenki megérdemelne valamit , aki keményen dolgozott mint itt egy -két gazda !!!!
    ( A BP elgondolkozhatna ezen!!!!!!! )

10. Laxiaa

Laxiaa Aktív író

Valóban igazságtalan, hogy a szerverek nem egyformák. 200-as szint felett vagyok, van pannim, kész élő legendám, és csak 0 percezéssel sikerült befejeznem az eventet. Igaz, venni nem vettem semmit.

osztrak12, jófarmerlány and Kuzdern like this.
  11. dorkavics

dorkavics Utánpótlás-írogató

Van egy csomó virágmagom feleslegben és hiányzik 24 papírzacskóm a 60 játékhoz :( - ez teljesíthetetlen feladat volt megint...

12. TeamLaurel

TeamLaurel Törekvő

Úgy látom, nem csak én gondolom úgy, hogy ez az event megint nem az volt, ami a játékosoknak kellett volna, csak a játéktulaj pénztárcájának... Szép apránként csak elérik, hogy így 200 fölött itthagyjam ezt az egész kócerájt... :/

13. tandem6

tandem6 Fórumfelvigyázó

Igaz én neccesen de pénz nélkül végigcsináltam.

14. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Sziasztok!
    Reggelre meglett a felhő, de jó néhány 0 percezés és tenyésztés kellett, hogy a zacsik összejöjjenek. Egy területen krókusz ment (azzal tudok 0 percezni), a másikon ólak (8-10 órásak). A tisztáson fent hagytam a szuper fákat, csak néhány "zoknist" szedtem le, azok helyére is ólak mentek, és a fa tetején csücsült egy szem Pannim. A szuper trágya és táp készletem erősen megfogyatkozott, ezért pörgettem jó párat, és érdekes módon most nem trágyát és tápot adott, hanem +1-et, 100 és 200 %-ot. Kenhettem a hajamra. Mindegy, a lényeg, hogy legyőztem az eventet. Az érmékért ólakat vettem, amikből csak egy volt.

15. Fätum

Fätum Fórumőrült

Szia :) Zsebbe nyúlnom azért nem kellett, de igaz ami igaz eltapsoltam jó pár trágyát. De ennek az volt az oka, hogy kellettek nekem a bónuszos ládák. Azokat kiszedtem, és egy 100-as zöld cseppet . Bár ahogy bele gondolok, jó drága volt. 239 érme bánta. megérte? Nem érte? Már mind egy. A nulla percezéssel begyűjtött krizantémok jók lesznek majd a TOP-hoz. Kiszedtem még a vízi pónit, mert az nem volt még nekem. Oszt ennyi.

16. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Teljesen igazat adok neked, ez már rég nem az a játék amit valamikor szívvel-lélekkel játszottunk, mert öröm volt játszani vele, most már pénzről van szó, de nagyon is. Csak tényleg az tudja befejezni nagyon sok eventet, aki nem dolgozik, ráér a gép mellett rostosra ülni a fenekét, és rengeteg pénzt öl bele.

mucus252 and zsani_apja like this.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Na, milyen lüke vagyok... Majdnem elfelejtettem beváltani a kis híján 1700 érmémet... A guta ütött volna meg...

18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Viszont tudtad volna überelni Bekot xDxDxD

19. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Most már legalább Te ütötted meg a gutát.

20. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Sziasztok!

Az event a végéhez ért, a csevegő zárja a kapuit.

mebajah, osztrak12 and HéricsBáró like this.
Thread Status:
Not open for further replies.