Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. jeldo

jeldo Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm! Megtaláltam. :)

-Sudden- kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek gyere egy segítségkérő topikba, Farm név és Farm ID megadásával, hogy ellenőrizhessük a számodra, hogy miért nem kaptad meg a jutalmat, noha azt elmondásod szerint időn belül teljesítetted másodjára.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. mári-néni

mári-néni Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséged! Boldog újévet neked is.

mya100 kedveli ezt.
  4. Kulákbogi

Kulákbogi Aktív író

Köszönöm a választ, az elv érdekelt volna, ha befejeztem mind a 21 pályát, már nem kapok csillagos érmét? A hiányzó plusz ajándékos állomást időn belül teljesítve még megkapom a plusz ajándékot, csak érmét nem? Egyelőre nem terhelnék senkit ellenőrzéssel, lehet nem voltam időn belül... Bogi

5. -Sudden-

Ha befejezed mind a 21 pályát - elsődleges és másodlagos ajándékot is megszerezted - akkor már nem jár a 15 csillagos érme kilépésért.
    Ha viszont legalább 1 pályád van, aminél a másodlagos követelmény nincs teljesítve - vagyis időn belül - akkor elvileg kilépésnél járnia kellene a 15 csillagos érmének.
    Ha úgy látod, hogy nem kapod a fent említett módon - a még nem teljesen teljesített pályáért - a 15 érmét, akkor kérlek jelezz vissza.

Javítás: Csak akkor kapod meg a 15 csillagos érmét az adott pályáért és csak akkor ismételhető 15 Csillagos érméért korlátlan alkalommal, ha az adott pályán a 25 csillagos érmét még nem kaptad meg. Ha 25 Csillagos érmét már megkaptad, akkor nem jár a kilépéseknél a 15 Csillagos érme, akkor sem ha a másodlagos követelmény még nincs teljesítve.

Elnézést kérek mindenkitől, akit a hozzászólásom félrevezetett.

Utoljára szerkesztett: 4.1.25
    PZoli64, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  6. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    A Mikulás ajándék 1 és 2. kosárban található csillagos érmék felhasználhatók a Mikulás váró event ünnepi boltjában?

7. -Sudden-

Szia.
    Konkrétan csak arra lehet felhasználni a Csillagos érméket, másra nem.
    Pont ezért jelenik meg ez a két ajánlat, hogy vásárlás útján is tudjanak a játékosok Csillagos érméket szerezni az eventbolthoz.
    Megértésedet köszönöm!

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

köszönöm szépem a tájékoztatást.

9. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ha ez kérdés, akkor igen, vissza tudsz térni oda, ahol szürke a csillag. Díszdoboz kell hozzá.

GA-BI-O-Farm és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Sziszi1950

Sziszi1950 Rutinos

Köszönöm, boldog új évet kívánok.

Sylja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
    Nekem van még 3 befejezetlen szintem, ahol csak az érmét kaptam meg. Az imént csináltam meg a 20. szintet visszamenőleg, mert nem volt meg farmbónusz láda. A szint befejezése előtt kiléptem, majd újra vissza és nem kaptam meg a 15 csillagos érmét.
    Lehet hogy akkor a még visszalévő 3 szinten is csak az ajándékot kapom meg?

12. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok!
    Azt tapasztaltam, hogy többször is meg lehet szerezni a 15 csillagos érmét. Annál a feladatnál ahol még nem csináltam semmit belépek, kilépek, kipipálom. Ezt többször is meg tudom csinálni és minden alkalommal megkapom a 15 csillagot. Akinek még van legalább egy elkezdetlen feladata így még tud csillagos érmét szerezni.

Dolphin, PalMa, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  13. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. most értem a vidám kirakóhoz kérdésem az lenne, hogy jobb oldalon a kirakott elemek mindig egy képhez valók? nem erősségem a kirakósdi.vagy van lehetőség másik elemet lehozni? köszönöm ha írtok

14. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

Szép estét és BUÉK!!

Első körben mikor elkezdődött az event, azt mondtam, hogy biztos én csinálok valamit rosszul de nem haladok az eventtel. Aztán beléptem ide és olvastam, hogy milyen hosszú időtartamú az event. Akkor megnyugodtam, hogy nem én vagyok a béna, itt nem rohanunk sehova, nyugisba eventezünk. 8)

Aztán még egyszer beléptem ide, és olvasgattam, majd jöttem még egyszer, na azt nem kellett volna :p

Ugyan is elkezdtem gondolkodni, hogy mit is írnak itt a többiek, mit szedhetek én ki sok ki farmról a fonalasnál és stb stb....húúúú akkor jó ötletnek tűnt elméletben.xD
    Most meg lejövök az életről is, mikor a fonalasnál jön a 10 mp tábla a cicussal...7 napja csinálom azt amit sokan mások.
    1-et megfogadtam, nem foglak benneteket olvasgatni, mert minden marhaságra engem is rá lehet venni, ha van értelme.:D
    Most még nem mondom, hogy megérte, de amúgy igen, de nem mondom mert húúúú a macska meg a 10 mp beég a retinámba.o_O Ezt a táblát nem lehet valahogy offolni, a 10 mp-vel együtt? :)

Amikor majd már használatban lesznek ezek a kütyük, bízom benne feledteti mindent is.:p
    De amúgy köszi mindenkinek, a tippeket, jó kis event ez. Nélkületek nem kezdtem volna gondolkodni, csak komótosba kullognék.:D
    Sosem szavaztam még eventre, erre most fogok.xD

farmeres53, Sziszi1950, vihence és 4 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A lehívott puzzle elemek az adott képhez valók.
    Szia!
    A megoldás egy kattintás...

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Boldog új évet neked is!

Jó volt olvasni;) Köszönöm!

*Csillagpor* kedveli ezt.
  17. *Csillagpor*

*Csillagpor* Utánpótlás-írogató

És tényleg, hogy én erre miért nem figyeltem?! -költői kérdés volt;) Köszönöm

-Holdfeny-., vihence és -BombadilToma- kedveli ezt.
  18. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Üdv!

Fonalas játéknál, ha nem sikerült megszereznem az időn belüli ajándékot, akkor újra tudom játszani azt a szintet, eddig tiszta sor, de újrajátszás után kapok csillagos érmét? Köszi!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. Sylja

Sylja Fórumgróf

GA-BI-O-Farm, Swartsch és Zsuzsikan kedveli ezt.
  20. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Kezdek én is a véghajrához közelíteni. Kifolyt az agyam is, de már csak holnap és befejeztem a kis farmokat...lett bőven:wuerg:

Kérdés akik már nagyban letolták, kerge, világító, hajótöröttek és kincses szigeten mennyi fér el az új dekorokból? Megtudnátok nekem mondani? Bízom benne, hogy mind a 4 területet le tudom fedni amit összeszedtem :music:

GA-BI-O-Farm és -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.