Visszajelzés Mikulásváró - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 18.12.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 17.7.25, 19:11.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Csillagot nem lehet az eventből szerezni.
    Csillagos érmét egy adott pályáról két esetben tudsz szerezni:
    - elindítod a Mini-játékot és X-szel bezárod a Mini-játék ablakát, ebben az esetben 15 Csillagos érmét kapsz
    - elindítod a Mini-játékot és készen leszel a Szétválogatással, ekkor 25 Csillagos érmét kapsz.
    Fontos: amennyiben egy pályára már megkaptad a 25 Csillagos érmét, azt hiába ismétled, arra újabb Csillagos érmét nem fogsz kapni.
    Ha egy pályát nem sikerült időben befejezned, akkor ha van Díszdobozod, akkor újra próbálkozhatsz, ha sikerül időben befejezned, akkor megkapod a plusz jutalmat.
    Amennyiben problémát észleltél egy pályánál, akkor gyere kérlek, Segítségkérő topikba, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s add meg melyik pályánál tapasztaltál problémát, s utánanézünk.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot!

vihence, GA-BI-O-Farm és Swartsch kedveli ezt.
  2. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok.
    Sajnálom, hogy pakolgattok hszeket, most nem találok egyet, ami még itt volt pát napja. Olvastam, csak akkor nem értem rá reagálni.
    Szóval miért éri meg elindítani a felhőt, amikor a 2 dekorból naponta több mint 5 milla pont jön? A felhő hetente 1x aratható, a láda meg jön máshonnan, s igazából lutri amit fog adni. Nálam üresen marad az biztos.

Ms.AbyZu, DevilMókus, Bátyus és 2 más kedveli ezt.
  3. csipetke01

csipetke01 Aktív író

A kitehetőkből napi két díszdobozt kapunk, amivel megszerezhetjük azokat az ajándékokat,amit a normál játéknál nem sikerült,mert időn túl végeztünk. A játék leírásánál valahol azt olvastam,hogy ez korlátlanul játszható,--nyilván a díszdobozok mennyiségéig---,de ez csak a normál játéknál nem megszerzett ajándékokra vonatkozik, vagy az összesnél be lehet próbálkozni újra?Mert a tapasztalat azt mutatja, hogy egy már megszerzett ajándéknál hiába próbálkozunk be újra, azt már nem kapjuk meg ismét, viszont bukjuk a díszdobozt..

4. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Jancsika, élsz még? :D Vagy még mindig pakolgatsz?! :D

Ms.AbyZu, vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem pakolgatunk hozzászólásokat, csak indokolt esetben, pl. ha valaki a Csevegőben kér segítséget - azoknak nem itt van a helye.
    Mint láthatod, a Csevegő már 47 oldalas, lehet már sok bejegyzés keletkezett az általad keresett bejegyzés óta, s többet kell visszalapoznod, vagy használd a Kereső funkciót, ha tudod mi volt a témája a keresett bejegyzésnek.

A felhő aktiválását nem kötelező megtenni, minden Játékosnak el kell döntenie, hogy számára mi a fontosabb. Akinek hasznos a Felhő által adott jutalom, az aktiválja azt, aki TP-re hajt, az vélhetően a dekorokat a területen fogja elhelyezni. Ez Mindenkinek a maga döntése. Én aktiválni fogom a felhőt, nekem elegendő az a TP, amit a felhő ad a ládák, Csillag mellett.
    További jó játékot!

DevilMókus, vihence, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Azt írtad hogy: ,,A kitehetőkből napi két díszdobozt kapunk". Ez nem igaz, mert a kitehetőből csak napi 1 díszdoboz jön, míg a 23 óránként aratható mezőről szerezhető még 1 darab díszdoboz, így szerezhető naponta 2 díszdoboz összesen. A másik dekor az kekszes tálak ládáját ad, kérlek ne mosd össze a kettőt, mert megzavarod a játékos társaid. Kérlek figyelj erre.

Csak akkor kaphatod meg a 15 csillagos érmét az adott szintért, ha a 25 csillagos érmét még nem szerezted meg. Ha a 25 Csillagos érmét az összes szintért megkaptad már, akkor a másodlagos jutalom hiába nincs meg, ha kilépsz, akkor semmit nem kapsz, ha pedig teljesíted időn belül a másodlagos követelményért, akkor már csak a másodlagos jutalmat kapod meg, mivel a 25 csillagos érmét már megkaptad ezért az nem jár a továbbiakban az adott szintért, a 15 csillagos érme pedig csak kilépésért jár akkor, ha a 25 csillagos érmét még nem kaptad meg.
    Sajnos ha nem maradt 1 darab teljesítetlen pályád sem, akkor nem tudod a 15 csillagos érméket folyamatosan szerezni.
    Megértésedet köszönöm.

vihence és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  7. hzsoka

hzsoka Aktív író

8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Köszi a választ, és teljesen igazad van a díszdobozokkal kapcsolatban is. Én írtam rosszul...

vihence, GA-BI-O-Farm és -Sudden- kedveli ezt.
  9. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Kérdés, Az összegyűlt pontokról van új hír? Össze lesz vonva vagy csak naponta 1x érdemes az oldalt látogatni?

10. szerencsevadász70

szerencsevadász70 Fórum ismerője

sziasztok. most szereztem meg a második díszdobozt, de nem találom sehol.igy nem tudom kitenni?hol keresheten?

11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

A dekoroknál a keresőbe írj egy + jelet és megtalálod

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. terrdora

terrdora Fórum ismerője

SZÍNES KÁOSZ A NEVE A díszdobozos ikonnak

13. katica063

katica063 Törzsjátékos

Köszönöm a választ.
    Már nem emlékszem, hogy pontosan mikor volt. 2 helyen nem tudtam időben végezni és azt szerettem volna pótolni!

14. vermat

vermat Utánpótlás-írogató

ID: 3377002 karácsonyi fonal pálya a 15-diket csak félig sikerült befejezni /kör/ a csillagot még egyszer próbáltam, vásárlásra 400 csillagom volt, és mikor még egyszer próbálkoztam a csillag megszerzésével, feladatot sikerült megcsinálni, de nem adott semmit. Kösz a segítséget.
    Megértettem, köszönöm!

Dolphin kedveli ezt.
  15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Azt hittem , sokkal nehezebb lesz a 3 kirakó . :inlove:

De , ha úgy vesszük , még így is nehéz . xD

vihence és feki13 kedveli ezt.
  16. kuekev

kuekev Járnitanuló

Szia. Lehet butaságot kérdezek, de a dekorok kereső hol van. Köszönöm válaszod.

17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Megnyitod a dekorációs ablakot és jobb oldalon fent látsz egy hosszú fehér ablakot. Abba belekattintva írhatsz, hogy melyik dekort keresed vagy használhatod a nyilakat...

Swartsch, kuekev, GA-BI-O-Farm és 5 más kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Gyorsan fog menni. Mindenkinél ugyanolyan sorrendben vannak a jobb oldalon a puzzle elemek, és ugyanolyan helyzetben is. Pár kirakás után már fogod tudni, melyik hová való.

GA-BI-O-Farm és vihence kedveli ezt.
  19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Sikerült már beszerezned a Láng nélküli gyertyát?
    Ha, nem akkor a segítségkérő topikba gyere -hogy, segíteni tudjunk - farmnév és farm ID szám megadásával. Pl. ide:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/eltűnt-tárgyak-keresése-Ól-fa-dekor-elem.19461/

Köszönöm.

20. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

260 pontom van és 50 óra az event végéig.
    Azt jelenti 4 db díszdoboz azaz 3x 15 (pont ) nyitni, és tutira eltalálni a 4-tvagy a harmadikkal ( 2x 15 pont+ 30 ha kirakva a 21.oszlop) megoldani az oszlopokat, mert akkor van meg az ottani nyeremény.
    Aki teheti lesse a videót, illetve legyen hosszabbító vacka, hogy jól tegye össze a kirakást.
    Van még rá 2 teljes napja

Othep, GA-BI-O-Farm, DevilMókus és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.