Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Beléptem hozzád és nem találtam semmilyen problémát / rendellenességet.
    Ha nem lesz jó, akkor töröld a sütiket és a gyorsítótárat.

2. -Sudden-

Szia.

A klienssel kapcsolatban nem tudunk magasabb hardverigényről a 2020-as közzététel óta ami:
    • Működő internetkapcsolat.
    • Legalább 512 MB szabad hely a merevlemezeden.
    • Legalább 2 GB memória (RAM).
    • Windows 7 32 bites (vagy ettől újabb) operációs rendszer.*
    *A windows 7 és windows 8 operációs rendszerek támogatottsága véget ért és a windows 10 támogatottsága is megszűnik október 14-én.
    Ezért ezen operációs rendszereket (windows 7 és 8) már nem tudom ajánlani biztonsági okokból, de biztosan el fut rajta a játék.

A böngészős verziónak egy kicsit több erőforrás kell, de ott sem tudunk a 2020-as állapotoktól eltérő követelményről.
    • Windows: 7 SP1+, 8, 10 (csak 64-bit)
    • macOS: 10.12 vagy újabb
    • Linux: Ubuntu 16.04, 18.04 vagy CentOS 7
    • Processzor: Intel Core i3‑3110M (BGA), 2012 áprilisi vagy júniusi kiadás
    • Videókártya: Intel HD Graphics 4000
    • Memória: legalább 4 GB

kukori80 kedveli ezt.
  3. keran63

keran63 Fórum-zöldfülű

Sajnos nem lett jobb, töltöttem fel képet, így néz ki a farmom

Csatolt fájlok:

4. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Ahogy kollégám én sem tudom a produkálni az általad jelzett hibát. Azt érzem, hogy vontatottabb a területváltás és a betöltések. Ezt a saját gépem és hálózatom nem indokolja. Nálad kell lennie valami problémának. Azt is látom, hogy a beállítások megfelelőek, a felesleges animációk is ki vannak kapcsolva.
    Kérlek, hogy ellenőrizd a hálózati kapcsolatodat is. Ellenőrizd a kábeleket is, nincs-e valamelyik meglazulva. Ha wifivel csatlakozol, akkor jó lenne, ha legalább a játék ideje alatt vezetékes kapcsolatod lenne a hálózathoz - amennyiben megoldható.
    Böngészőből, vagy kliensben játszol? Hogy szoktad törölni a sütiket illetve üriteni a gyorsítótárat? Milyen opciók vannak bepipálva?

Lehet, hogy egyszerűbb lenne egy Ccleaneres takarítást elvégezned. Ehhez itt találsz segítséget.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

A DNS gyorsítótár ürítése is legyen bepipálva, amikor a Ccleanert használod. Erről itt olvashatsz bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/dns-gyorsítótár-törlése.10875/

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  5. tökmagok

tökmagok Utánpótlás-írogató

tökmagok
    A központot nem lehetne megkérni,hogy 3 nap engedélyezze a bahaültetvényt a gazdakörinek.
    Az esőerdőt nem akarom lebontani.Az ébresztést megtudtuk oldani bontás nélkül.
    Sajnos így nem lesz meg az utólsó kitehető.
    Köszönöm szépen! Szép napot kívánok!
    Szia

6. Luminary

Szia!

Sajnálom, de pont a játékosok visszajelzése miatt módosítottak a területen.
    Nem fognak újra módosítani.
    Nem lehet mindenkinek jót tenni, ami az egyik játékosnak jó az nem biztos, hogy a másiknak is megfelelő.
    A területek bontása kényelmi szempont. Ezt mindenki maga dönti el, hogy megteszi, avagy nem. Mi a fontos számára.
    (Saját véleményem, hogy 2 és fél nap közös terület egy 2 hetes eventnél nem okozott volna gondot. Aki meg tudja csinálni, az így is megcsinálta volna. Aki nem, azon nem segít a területváltás.)

További jó játékot.

7. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Köszönüm szépen! tökmagok

Luminary kedveli ezt.
  8. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv Modik
    Egy kérdésem lenne, a pékséget eddig nem dolgoztam, de mostanra eljutottam oda, időben hogy tudnák azzal is termelni, és jön a de, azt csak pénzért tudom meg venni? Ha igen akkor mennyiért? Köszönöm a választ ha kapok.

9. Luminary

Szia!

Mivel semmi konkrétumot nem adtál meg, így első körben ajánlom figyelmedbe a Farmerama Enciklopédia - Mesterségek völgye fejezetét.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesterségek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/

Ettől jobban és részletesebben én sem tudnám itt neked elmondani.
    Amennyiben további kérdésed van, ami esetleg nem világos, akkor névvel és ID számmal gyere vissza!
    Sok sikert!

Kuzdern, Swartsch és interlala kedveli ezt.
  10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ez a hsz szól az új mesterségek megszerzésének konkrét feltételeiről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesterségek-völgye-az-iparosodás-kezdeti-lépései.1945/#post-5209

Már nem emlékszem, hogy mennyibe került, de ha rákattintunk a vásárlásra, kiírja, mennyibe kerül, és megkérdezi, hogy tényleg meg akarjuk-e venni.

Utoljára szerkesztett: 21.8.25
    Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia!
    Lumináry moderátor kissé aláértékelte a játék igényeit. Amit ő megadott, azon csak épphogy döcög a játék.

Én ha hiszed, ha nem, nyugalmazott hardver mérnök vagyok. Idén mentem nyugdíjba.
    • Internetkapcsolat: 1000/1000 Mbps
    • Merevlemez kapacitás 512 Gb SSD, a játék kliens 354 Mb-ot foglal.
    • Minimum 8 GB memória (RAM).
    • Windows 10, 11 32 bites vagy 64 bites.
    Ilyen paraméterek mellett szuper gyors a játék.

ScoobyBacsika, Kuzdern és _LiNi_86 kedveli ezt.
  12. szepzsofi

szepzsofi Utánpótlás-írogató

Érdeklődni szeretnék, hogy mi a teendőm akkor, ha hosszabb ideig nem lesz időm a farm játékra. Szeptember 1-től változás történik az életemben. Szeretem ezt a játékot, de megszeretném tartani, ha majd lesz rá időm vissza tudjak térni. Nevem: szepzsofi, ID6769054

13. -Sudden-

Szia.
    A farmoddal nem történik semmi ha nem lépsz be akár huzamosabb ideig sem. Megmarad, szóval ettől nem kell félned. :)

Swartsch kedveli ezt.
  14. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a a Helgrid eventben megszerezhető köveket hogy tudom pótolni. Azt az eventet nem tudtam megcsinálni. Köszönöm előre is.

15. -Sudden-

Szia.
    Ha a Békás mennyországhoz használatos zsetonokra gondolsz, azokat sajnos nem tudod pótolni. Nagyon sajnálom.

16. Luminary

Szia!

Lumináry moderátor - ( vagyis, én) - nem értékeli alul a játékot - korábbi írásaimat olvasva - sok egyéb tényezőre is felhívom a figyelmet. Többek között az operációs rendszer memória igényére, ami egy Win11-nél igen csak magas. :)
    Ráadásul 2000mbit/sec internetet használok, ami ritkán szokott ellenkezni. (Mint utóbb kiderült, akkor is azért, mert a fiamék routerére csatlakozz fel a gépem - így 12-17 másodpercig tartott bejutnom az eventablakba:))

https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5872#post-1428243

https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5926#post-1440389

További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 21.8.25
    macimami1958 és Swartsch kedveli ezt.
  17. fraudragon

fraudragon Fórum hercege

Az event leírásban még mindig a baha ültetvény szerepel 2 x is.

Luminary kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Nem én foglalkoztam a kérdéssel.....

Kollégám a játék igényeit írta le, ehhez még hozzá kell venni a többi tényezőt.

További jó játékot!

19. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Szia, a Gólözön event növényét a Baha ültetvényen kell termelni.
    A Svindlertábor event 3. küldetés növényeit holnap 10 órától az esőerdőben kell termelni.

20. Luminary

macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.