Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Li27

Li27 Járnitanuló

Köszönöm szépen!

2. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Sziasztok, szép napot kívánok!

Segítséget szeretnék kérni a felhő vásárlás kapcsán!
    Tegnap megvettem a Tutitojás felhősort, a FA-t le is vonta, a kínálatból is eltűnt, de a felhőt nem találom.
    Elképzelhető, hogy ez a felhősor meg volt nekem, és ezért nem kaptam meg újra? Akkor viszont miért vonta le a farmaranyat?
    Tityi-Totyi
    ID: 21583866

3. valibori69

valibori69 Törzsjátékos

Megvettem a legnagyobb eventes csomagot, és a növényeket nem kaptam. Ki be léptem semmi

Bocsi megvan. :)

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Retró felhősor vásárlási akcióban megszerezhető felhők mind régi felhők, így amit megveszünk nem az első oldalra kerülnek.
    Legegyszerűbb úgy megtalálni őket, hogy a keresőbe elkezded begépelni a felhő nevét.
    Amelyik felhővel rendelkezünk, azok nem elérhetőek már az ilyen felhővásárlási akcióban, mert minden felhősort csak egyszer tud Mindenki megszerezni.
    A másik megoldás a keresésre, hogy rászűrsz a Befejezetlen felhőkre, s azt lapozod végig.
    upload_2025-3-27_9-40-7.png

Ellenőrzésem alapján 2025-03-26 20:23:31-kor vetted meg a felhőt és fent is van a paszulyodon. A kép Nálad készült az ellenőrzéskor:
    upload_2025-3-27_9-44-10.png

További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  5. Tityi-Totyi

Tityi-Totyi Aktív író

Megnéztem a hiányos felhőket, de nem találtam.
    Köszönöm szépen!

6. valika5050

valika5050 Járnitanuló

Szia!Szeretném megnézni hogy a Pikkoló láda mit adhat.Hol lehet ezt megnézni?Az Enciklopédiában nem találtam meg.Előre is köszi a segítséget.

7. Sylja

Sylja Fórumgróf

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  8. -Hanni00-

-Hanni00- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segitséget szeretnék kérn! Állandóan pirosan villog a szintjelzőm, pedig naponta belépek, csinálok is ezt-azt. A szomszédok majdnem mind eltünt, mert azt hiszik, feladtam a játékot. Nem győzök irogatni, hogy de igen, jelen vagyok. Már vannak új szomszédok is, de ugyanúgy pirosan villog! Farmnév -Hanni00- az ID 3286698 Köszönöm szépen ha segitetek!

9. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kolléga ellenőrzése alapján 59 aktivitási pontod van, így jogosan piros a hőmérőd.
    Ahhoz, hogy az aktivitási pontjaid emelkedjenek rendszeres aratási tevékenységet kell végezni: a belépés, napi ajándék küldés nem elegendő.
    A farmon 7 db fád van és 1 ólad.
    Ezen túlmenően a baha ültetvényt aratod még, ott 2 db fád és 1 db ólad van. Ezt szoktad napi szinten egyszer learatni.
    Ennél több tevékenységre van szükség, hogy újra zöld legyen a hőmérőd.
    Infó az aktivitási hőmérőhöz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibajavítás-aktivitási-hőmérő.25314/#post-1399134

kigyo51, -Hanni00-, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. -Hanni00-

-Hanni00- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!!

Dolphin kedveli ezt.
  11. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok! Nem biztos ,hogy jó helyen jelzem ,de nem küldi el a szomszédomnak írt levelet a rendszer .Másnál is van ilyen probléma vagy csak nálam ? Esetleg ez általános probléma ?

Katona A
    ID: 4252457

Köszi előre is a választ !

12. Othep

Szia.

Nem érted még el a tárolási maximumot, ami a bejövő és kimenő leveleknél is 60 db?
    Ha ez a helyzet, kérlek, törölj párat belőlük.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/posta-barátlista.1816/

Sali~*.* kedveli ezt.
  13. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Már a bejövőket és kimenőket is megritkítottam ;)
    Utána el tudtam küldeni a levelet,de egy ki és belépést követően ismét nem engedte :(
    Azt hiszem valami lehet a posta rendszerrel. Soha nem tapasztaltam még ilyen problémát még akkor sem amikor minden korábbi levelem megvolt .
    Azért nagyon köszönöm a gyors választ !

14. Othep

A Kolléga sokat levelez és Ő farmján olyankor nem megy el a levele, ha sokszor tesz bele Enterrel sortörést.
    Ha folyamatosan ír, és nem akarja szépre formázni, akkor mindig elküldi a rendszer a leveleket.
    Más problémáról nem tudunk.
    (Esetleg próbáld meg azt a trükköt, hogy nem az aktuális levélre válaszolsz, hanem egy új kimenő levelet kezdesz.)

15. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Oké ! Köszike a tippet ! ;)

16. -bestee-

-bestee- Fórum-zöldfülű

elnézést, hogy ide írok, de az a furcsaság van, hogy nem tudok belépni. 30%-ig fut a belépés, utána pedig megáll. Gyorsítótár, sütik törölve. Mit tudok még csinálni? :) köszönöm előre is.

17. Othep

Szia.

Ha böngészővel játszol, válts böngészőt.
    Ha klienssel válts böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha semmi sem segít, akkor kérlek, hozz farmnevet és ID-t, elviszem ellenőrzésre a problémát,

18. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Szia!
    Újabban nem mutatja az aratások értékét, nem tudom hol lehetne visszaállítani!
    Előre is köszi a munkátokat!
    Üdv. cirmi54
    cirmi54 ID: 13455264

19. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.
    Kollégám helyes beállításokat talált:

upload_2025-3-30_13-0-53.png

Olyan előfordul, hogy késve érkezik meg az animáció: például csak akkor amikor átlépsz másik területre, de lent a középen megnyitható listában (gazdanapló) látható mind a kapott TP, mind a felröppenők.

upload_2025-3-30_13-8-9.png
    (illusztráció, nem a farmodon készült.)

(De csak addig, amíg nem frissítesz, illetve ki nem lépsz a játékból. A gyopira se lépj át.)
    A sütitörlés és gyorsítótár-ürítés mindig hasznos. ;)

20. csiga-biga3

csiga-biga3 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a vízicsuszda elem esetleg mikor lesz újra beszerezhető?
    Lesz rá lehetőség?

Köszönöm!

Csiga-biga3 gazda