Minden egyéb kérdés ide

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.10.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kollégám ellenőrzése alapján még nem szereztél ebből a dekorból egyet sem.
    De mivel vadonatúj elem, idővel biztos hozzájutsz majd, ha pörgetsz még. :)

DetoX666, Dolphin, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  2. hzsoka

hzsoka Haladó

Köszönöm szépen! :)

Othep kedveli ezt.
  3. nonácska93

nonácska93 Utánpótlás-írogató

Tisztelt Farmerama!
    Miért nem lehet le aratni a Gyopárvölgyben?
    Üdv nonácska93

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

A gyopárvölgy sajátossága, hogy a pajta korlátos. Ha nem tudod learatni a fákat, annak az az oka, hogy (majdnem) tele van a fatermés tárolód. Használj fel belőle: készíts jelvényeket, add a megrendelőknek, tedd be az újrahasznosítóba. Ha lesz helyed, tudsz aratni is.
    Ugyanez van a fák kivágásakor is; csak akkor a fatuskó és a zöld üzemanyag tárolókat kell ellenőrizni.
    Általában oda kell figyelni arra, hogy csak annyit készítsünk bármiből is, amit fel is használunk.

5. Dolphin

Dolphin Fórum elő legendája

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, benézek Hozzád.
    Általánosságban én is csak annyi tudok írni, amit Játékostársunk már megírt Neked. A Gyopárvölgybn nem gumifalú a Raktár, mint a Pajta a Farmon. Itt amit termelünk, létrehozunk, fel is kell használnunk.
    Sok sikert!

6. Dolphin

Szia,
    sajnos nem sikerült ennyiből megállapítani, hogy mi volt az oka a hibaüzenetnek.
    Az a kérés, hogy ha legközelebb is előjönne, akkor írd meg, hogy előtte milyen tevékenységet végeztél, illetve ha van rá lehetőséged, akkor a hibalogokról is hozz képet; ennek leírását itt találod.
    <<Leírás a hibalogokhoz>>
    Megértésedet köszönjük!

7. Manitu02

Manitu02 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Ma, kb 4:27-30 között arattam a fő farmon az event növényt hokidendront, 1x1 mezőn kacsakata trágyázva, és mikor learattam semmi nem volt a pajtában!

5 db alapot kaptam, mert a korábbi aratásnál az összeset be adtam a feladatba.
    Utána tudtok nézni?
    Illetve tegnap és ma észre vettem, hogy az aratás után, a vetőgépen nem minden esetben jelenik meg a hokidedron event növény. Csak frissítés után.
    Köszönöm.

A supportnak csak németül tudok írni, nem is értem miért ?

ID28406665

8. zita2002

zita2002 Junior szaki

Köszi a választ

9. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A Supportos kérdésedre >> ITT << a válasz.

Mivel aratási logunk nincs, így azt nem tudom megmondani, hogy mikor, mennyi növényt arattál. Azt látom, hogy a mai nap folyamán az első beszállítás a feladatokba 02:29:37-kor történt meg, ekkor 840 db Hokidendront és 24 db Vöröspandát adtál be a negyedik szint ezüst feladatába. Majd további Hokidendront növényeket adtál be : 240+120+300+71=731 mennyiségben. A 71 db növény beadással lenulláztad a készletedet. Ez összesen 1.571 eventnövény. Ebből a korábban beadott növényt kivonva 1419 db volt az össz beadott mennyiség. Ez megfelel a KK szupertrágyával növelt hozamnak.
    Az biztos, hogy valamit ültettél, mert szupertrágyáztad és KK szupertrágyát is használtál, de valószínű, hogy az nem Hokidendron volt, mivel nem volt belőle 202 db növényed. 2026-01-13 04:32:23 - kor kezdted el ismételten a felszaporítást.
    A következő beszállítás Hokidendron eventnövényből már 2026-01-13 08:59:13-kor, illetve 2026-01-13 10:42:30-kor történt meg.
    Hozamnövelő bónuszt nem tudsz rekeszbe tenni, mert fixen TP növelők vannak az arany rekeszekben, a gyémántban RACS, ami majd 2026-01-24 21:09:45-kor fog lejárni. Kerek keréken nem forgattál növényre ható bónuszt.

Javaslom, hogy ne szállíts be minden növényt a feladatokba. Először mindig ültess és csak aztán teljesítsd a feladatot, illetve a beállításoknál tilthatod a részleges beszállítást a gazdaköri feladatoknál. Akkor kisebb az esély, hogy lenullázzuk a készletünket.

Továbbiakban a support tud neked segíteni, ha nem fogadod el a választ.
    Írd meg a panaszodat magyarul, majd egy fordító programmal lefordítva másold be az űrlapra.

Sok sikert!

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  10. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Azután szeretnék érdeklődni, hogy utána lehetne-e nézni, hogy hol van a
    Hócsúzda kaszkadőrei dekor, és a színes káosz dekorom én úgy emlékszem hogy megszereztem. Sehol sem találom, vagy csak nem látom a fától az erdőt.
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    szepesej ID: 16046490

11. Dolphin

Szia,
    a Hócsúszda kaszkadőrei dekort a Napraforgó dombra raktad ki, felső részen nézelődj, középről jobbra haladva.
    Ugyanezen a területen áll a Színes káosz dekor is, pár sorral lejjebb mint a másik.
    Sikeres keresést!

Sali~*.* és szepesej kedveli ezt.
  12. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Nagyon szépen köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  13. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy a világítótorony területen hogyan lehet eltüntetni a Mikulást a szánjával együtt. Nagyon zavaró és akadályoz is az aratásban.
    Köszönöm szépen!

14. Goldros

Goldros Fórumlakó

jó napot mindenkinek!
    Szeretnék segitséget kérni hiába vettem mandrillt nem engedi felhasználni.
    de Gazda: Goldros ID: 16719200
    az aratógépem sem müködik. csak ha rányomok .

15. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Kérlek add meg az adataid (Farm név és ID) és benézek hozzád.

16. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Beléptem hozzád, de nem találtam semmilyen problémát, arra gyanakszom, hogy olyan műveletet hajtottál végre, amihez épp nem volt munkásod, 2026-01-15 13:30:41-kor aktiváltál egy 3 órás kupont, ezzel lett építőmestered, paszulypatrónusod és tenyászállat robot munkásod.

2026-01-15 10:33:05-kor vettél mandrillt, nem tudom milyen okból, ezért nem tudom kipróbálni a felhasználást.

Ezen kívül csak annyit tudok javasolni, hogy sütik és gyorsítótár törlése.

Swartsch és Goldros kedveli ezt.
  17. GAttis69

GAttis69 Utánpótlás-írogató

Szia!

GAttis69 ID: 13679720 Köszönöm a segítséget!

18. Luminary

Szia!

Ki kell törölnöd a dekort, csak akkor fog megszűnni a szán repkedése. Neked A száguldó szán dekorod van meg, azt kell törölnöd. Karikáztam , a jobb alsó régióban találod.
    upload_2026-1-16_8-30-18.png

Sok sikert!

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
  19. Goldros

Goldros Fórumlakó

sajnos ebben a formában nem igaz

20. Luminary

Szia!

Kérlek, hogy próbálj pontos hibaleírást adni, hogy miért kérsz segítséget.
    Az ismételt ellenőrzés során azt látom, hogy 2026-01-15 07:13:57- kor használtál fel egy 3 órás munkáskupont. Ezzel 2026-01-15 10:13:57-ig voltak aktívak a munkásaid. A bejegyzésedet (Hozzászólás:: Goldros, Csütörtök, 10:54-kor Ebben a fórumban:: Technikai kérdések) írtad, tehát már lejárt a kuponod. Újabb 3 órás kupont indítottál 2026-01-15 13:30:41-kor.

A Majomul beteg gazdaköri feladatot csináltad 15-én. 8 darab mandrill állat volt a raktáradban, egyet beadtam a feladatba. Gond nélkül elfogadta.
    upload_2026-1-17_9-15-6.png

Ha, nem ezekkel volt problémád, akkor kérlek pontosíts!
    Köszönöm.

Dolphin és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.