Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Fogadd őszinte részvétem! Nagyon sajnállak és azt is megértem, ha most a játék nagyon messze került Tőled.

2. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Édes istenem....:eek: Nagyon-nagyon sajnálom. Sok erőt,és kitartást... El sem hiszem...:(:cry:

3. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Jajj kedves Emese...hát mit lehet erre írni...:(....nagyon sajnálom..fogadd őszinte részvétem! :(

**jeje**, Galadriel, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  4. broza

broza Fórumelemző

[​IMG][​IMG]

**jeje**, Galadriel, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nagyon szomorú a hír, amit írtál, ami Veletek történt!

Fogadd őszinte részvétemet!

6. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Fogadd öszinte reszvetem!Sok eröt,es kitartast.

**jeje**, Galadriel, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  7. kicsicica!!!

kicsicica!!! Fórumelemző

Szomorúság töltött el, miközben olvastam a hírt. :( Őszinte részvétem és fogadd együttérzésem!

**jeje**, Galadriel, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  8. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Ilyen kell nekem. :D Még fizetnék is érte.

**jeje**, Galadriel, szellorozsa és 4 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

El sem tudom képzelni, mit érezhetsz most, kérlek fogadd együttérzésemet...

Utoljára szerkesztett: 13.10.21
  10. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok !
    Mesike, fogadd őszinte részvétem ! :(
    Szavaztam.
    Nyugodt, pihentető álmokat !/Nem tudok ezekre a beírásokra "tetszikelni :( /

**jeje**, Kuzdern, koko.54 és 3 más kedveli ezt.
  11. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Jó reggelt!
    [​IMG] Szavazok...

**jeje**, Kuzdern, koko.54 és 4 más kedveli ezt.
  12. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Aranyosak vagytok.

kicsicica!!!, **jeje**, Kuzdern és 6 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Sziasztok....most láttam van hallowen naptár a város főterén....Ne felejtsétek el kinyitni!

Galadriel, **jeje**, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  14. ChocoBounty

ChocoBounty Fórum félistene

Szia Galadriel!
    Fogadd őszinte részvétemet!

Kitartást kívánok Neked és a családnak!

Galadriel, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  15. broza

broza Fórumelemző

Magamat ismerve tuti lesz olyan nap, hogy elfelejtem.:wuerg: Nem szeretem ezt a horgászósdit sem, mert ott is mindig elfelejtem kinyitni 24 óránként a buborékokat...hiába no, öregszem!:wuerg:xD

Hát bakker.....tegnap a boltban gyönyörű, hatalmas szemű szilvákat láttam, ráadásul akciiijjjóóós vót'....én hüle hirtelen elhatározásból vettem 5 kg-ot, hogy bőszen főzök majd lekvárt belőle....most meg itt figyelnek, és nincs kedvem nekikezdeni.:wuerg::cry: A gesztenyék is itt figyelnek még.....xD Nem is értem.....elméletben mindig sokkal több kedvem van dolgokhoz, mint gyakorlatban.....xD

Gobio55, **jeje**, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  16. Gobio55

Gobio55 Fórum hercege

Jó hogy szóltál. Én csak elsiklok az ilyenek felett. De ezek irigyek. Hiába akartam nyitogatni, csak egy oldalt enged letépni. A többi biztosan "műszaki cérnával" van odavarrva, azért nem enged. :) Köszönöm!

Szép napos idő van és 13 fok lett nálunk, ami jó. Az, hogy a liftet épp javítják már a második napja, az nem. Nekem. Persze sportolni kellene, hegyet mászni, de én lusta vagyok a panelben lépkedni fel és le a lépcsőkön. Lefelé még csak hagyján, bár a térdeim nem szeretik a lefelé menetet, nagyon nyikorognak, meg kéne kenni valami zsírral belülről. Csak nincs rajta zsírzógomb. Anélkül meg nagyon macerás kenni bent. Kint meg minek? Csak a nadrágom lenne zsíros, olajos, azért megorrolna a feleségem, mert nálunk a Mosó Masa és Ő végzi a mosást. Felfelé meg olyan sok lépcsőt kell leküzdeni az ötödik emeletre, ami több, mint hat szint, mert még az "alagsorba", ami a föld felett van, is kell öt lépcsőt felmenni, hogy felérjek. Vagy le. Nézőpont kérdése. Amiikor megtervezték a házunkat - szerintem ember és magyarellenes csoport tagjai - érthetetlen módon a talajszintre hordtak egy nagy kupac földet. Aztán ezen felül lett az "alagsori szint, tárolókkal, hőfogadóval, kerékpár és babakocsi-tárolóval. Majd csak ez után lett a földszint egy emelettel feljebb. Én meg még feljebb tanyázok öt emelettel. Az összesen száztizenhárom lépcsőfok felfelé. Ennyi idősen sokallom. Fiatal koromban felfutottam, most meg bár megállás nélkül fel tudok ugyan menni, de gyorsaság még csak véletlenül sem jut eszembe arról a vágtáról, amit én ilyenkor kifejtek. Kötve hiszem, hogy még egy lábatlan ló sem tudna engem leelőzni a nemzeti vágtán. Hát még itt hegynek fel! Mondta a kardiológus is, meg a háziorvos is, hogy sétáljak, de azt nem, hogy ezt ők hegynek felfelé értik a panelben. Hat infarktus után azért nem könnyű fickándozni ezzel a szívvel. :wuerg:

Galadriel, **jeje**, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  17. szellorozsa

Én is itt vagyok..tessék egy kis sárga tököt a géped mellé tenni..és arról nem felejted el...télleg nyitni kell;) az ajit.
    Hát akkor én milyen öreg vagyok..most adtam be az 1 medvét...hogy leteljen a 23 óra és kapjak csalit:wuerg:. Én nem is figyeltem a menetet:eek: az eventnél mi az első lépés.. nahh de az a lényeg..beindult.
    Aratás előtt pörgettem lett két plussz 1 növény 6 órára. Learattam most és mind a két területet bebombáztam supertrágyával...és kata kacsával. Ohh kelett volna bónusz a strágyára..nahh mindegy. Szóval 1 óra 50 perc múlva 9 db. növényt akarok...rá kelett húzni mert csak 4600 növényem van.
    Kicsit már jobban vagyok tegnap voltam dokinál...azt mondta járjak burkábao_OxD...mert nagyon érzékeny az arcom ilyen tipus vagyok fogadjam el...stb. stb. de csak írt fel cataflánt egy felet mertem bevenni...nahh szóval inkább szkafandert kellene hordani..mondtam is neki:eek:. Most mit csináljak...biztos kevés ami beburkolja a fejem.xD Szépen süt most a nap.
    Jajj Rózikám nagy szemű nagy szemű a szilva..de nem ilyenkor kell venni..te te te :);) Ez már nincs olyan izletes meg lehet kűlföldi.
    A gesztenyét meg edd meg sülve.
    Igen elméletben minden könyebben megy annyi süteményes könyvem van...mondja a párom de csak egyet látna már ami nem képen van :D. Azé néha szoktam sütni is..most tervezem holnap mit kellene főzni.
    Gobio tessék csak lépcsőzni..nagyon egészséges;)

Utoljára szerkesztett: 14.10.21
    Gobio55, Galadriel, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  18. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Eventekkel lassacskan haladok,Jack boltjaba is vasaroltam Vizköpötenyesztö olakat,kellenek majd az uj feladathoz.
    Madaras ladakat is nyitottam jo egy honapos gyüjtesböl,igen szepen kaptam a tollasokbol:)
    Ezeket kaptam.
    [​IMG] [​IMG]
    [​IMG] [​IMG]

kicsicica!!!, Gobio55, Galadriel és 7 más kedveli ezt.
  19. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok,Szia Drágaság!

Nincsenek szavak... Részvétem!:cry:

kicsicica!!!, Galadriel, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
  20. broza

broza Fórumelemző

Hát kérem....a mintát megkaptad, a kivitelezés már a Te feladatod!xD:p

Koko: nem semmi madárkollekciód lett!:) Jó sok ládát összegyűjtöttél.:inlove:

Szellőcske: csináltam én már idén kis szemű szilvából lekvárt, majd bele pistultam, mire kimagoztam, mert nem akart megválni a magjaitól.:wuerg: Erre a szilvára meg az volt írva, hogy "házi szilva", útlevele meg nincs, hogy tudjam, honnét gyütt'xD Egyébként nincs rossz íze, és a magja is könnyen jön....szóval jó kis lekvár lesz ebből is. Örülök, hogy jobban vagy!:) Burka helyett inkább egy ilyen satyekot ajánlanék: [​IMG] xD

Gobio55, Galadriel, **jeje** és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.