Mutasd a Birtokod | Archívum

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Galadriel, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Sziasztok!

Boci,bocsi...kicsit elhanyagoltam a fórumot,de amúgy minden rendben. :)
    Rákattantam a hangoskönyvre ...de kész,vége. Céltalanná vált az életem xD
    Valamikor régen olvastam ezeket a könyveket (Harry Potter) és újra akartam olvasni..de emiatt nem jelentkeztem be a könyvtárba mivel megvolt mind a y.t-on hangoskönyvben.Annyira jól mesélte a csávó, hogy élveztem minden percét. Sőt amiről nem tudtam,hogy egy magyar író írt + három könyvet folytatásként...na azokat is meghallgattam. :inlove:
    Ezen a héten itthon vagyok állásidőn,nem érkezett meg a munka. Először úgy volt,hogy hétfő és kedd..de tegnap jelezte a főni,hogy ezen a héten már nem jön meg a meló. Jó lenne ellátogatni szüleimhez pár napra...kezdek útiterveket szőni :D
    -
    Az eventet szombaton befejeztem, a piccolobol virágcsokor lett. Az előző macaronos eventből szerzett piccolo pedig multitaszking zsenit adott.
    Kirakták a szülinapos event leírását..puzzlekirakás lesz. Nem tűnik rossznak.Szép kis dekorokat lehet szerezni :inlove: :D
    -
    Emesém,megértem a félelmedet és erre nem lehet mit mondani. Ilyenkor nem segít más mit mond, hisz aki benne van,annak kell túl lenni a dolgon. Kitartást és jelentkezz mihelyt tudsz. :inlove:

szellorozsa, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
  2. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szépeket
    Hát ez az event nem egy nagy durranás. A felhő... >:( Szóval csalódás. Már megint. A tavalyi is az volt.

Event
    Segítség
    Ableotorytól
    Stratégia zagimichnatól
    Számolás genka53tól

Örülök, hogy előkerültél, már nagyon hiányoztál. Anyudék biztos örülnek majd. Fögad? Köszi az együttérzést..

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
    szellorozsa, **jeje**, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  3. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Itt vagyok en is,sokszor csak olvasgatok,eventet lehet hogy csinalom.
    Emese,sok sikert kivanok es vigyazz magadra.

szellorozsa, **jeje**, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  4. jófarmerlány

jófarmerlány Fórum császára

Sziasztok!
    Szavaztam.:)

Figyelem!!!
    Senki ne arassa le holnap, 14 óráig a Főfarmot és a Szédült szántót a felröppenők miatt, ha játszik majd a Boldog születésnapot kirakós játékkal!;)

Szép álmokat mindenkinek!

**jeje**, Galadriel, szellorozsa és 6 más kedveli ezt.
  5. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok:)

reggelt...

Szia:)

Háát én is félnék még az ilyen kis semmiségtől is , biztos nem lessz semmi baj:) szorítok....

xxxxxxxxxxxxx

Remélem a héten már @-gyöngy-581 is itt lessz, /kiengedik a kórházból/ egészségesen:)

A szülinapi eventet természetesen csinálom, a nyermény olyan amilyen...szeretem a puzzle játékot:)

Boldog születésnapot Farmerama!

Sikeres eventezést, mindenkinek:)

**jeje**, -Anyu-, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  6. kocsisne

kocsisne Junior szaki

Sajnos nálam meg nem müködik az event csak a képet tudom nézni

7. koko.54

koko.54 Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Na nu,sikerült belepnem es aratni,vetes is sikerült:)igen jo kezdödik,sok sikert azoknak akik csinaljak,en elkezdtem:)
    Boldog szülinapot Farmerama!

8. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Nagyon szép idő van, szinte meleg. Későn kezdtem volna az eventet, de annyira vacak a játék..... Néha tudok valamit csinálni, aztán meg semmi, a belépés sem megy.

Event
    Segítség
    Ableotorytól
    Stratégia zagimichnatól
    Számolás genka53tól

Megyek szavazni.

Zene:

Kedveseim! Túléltem. Reggel 8-tól délután háromnegyed kettőkor kerültem orvos karmai közé. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájt, mert volt olyan része a dolognak, amikor igen. De végre túl vagyok rajta. 3 hétig tilos a torna.

Köszi
    Köszi.
    Gyöngynek gyógyulást. Köszönöm az aggódást.

Végre írtál Marika! Remélem jól vagy.

szellorozsa, **jeje**, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  9. **jeje**

**jeje** Fórum bárója

Szép estét!

Emese, nagyon örülök, hogy túl vagy a beavatkozáson. Jobbulást és gyors felépülést! :inlove:
    -A fogamat Karácsony előtt szépen kiszedte a kisdoktornő a szájsebészeten. Újév után pedig kiszedték a varratokat is,minden rendben...egyenlőre. :wuerg:
    -
    Marikám,jó már olvasni téged is! :inlove:
    -
    Megérkeztem dél körül a szüleimhez...apum átjött értem a határon ,Hercegszántón megvártam a buszmegállóba. :D
    Amúgy ma van a szülinapja, 73 éves lett .:inlove:

Hát az eventet nem tudom hogy fogom csinálni...illetve a puzlezást sehogy,mivel a saját gépemen már jó ideje nem játszom..mivel mindig összeomlik,de csakis a farm. Párom gépén szoktam gyorsan aratni,az enyémhez képest szupergyors...neki asztali gépe van,nekem laptop. Egyszerűen valami gond van a játékkal már jó ideje és akármit mondanak, akárhogy adtunk gép adatokat...nem javult semmi...zéró.:wuerg:

Na jó éjt mindenkinek és sikeres eventezést mindenkinek aki csinálja.:)

cili53, -Anyu-, Galadriel és 5 más kedveli ezt.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

40x2+X=100-X

**jeje**, cili53, -Anyu- és 2 más kedveli ezt.
  11. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia...nahh régóta várom mikor hirdetsz..hogy ki nyert xD feledésbe merült úgy látom... a tippem 48+50+2=100 ;)
    Boldog szülinapot :)
    Szia ....örülök hogy rendben minden és sikeres volt a beavatkozás...most pihicske :) Csak nézelődés és lájtos aratás;)...nem erőlködünk.
    Super a dal Alextől...nagyon tetszet a szöveg...az előadás...zene minden...hát igen ez Byealex ez az ő stílusa..szerintem stílust teremtett..nekem tetszik a munkássága.
    Szia.. eventet én is csinálgatom most szaporítok még...lassan majd csak lesz 200 növény is..én is olvasgatok van amikor nem írok...:(
    Szia Marika... én is hiányoltalak...de gondoltam hogy játszol mert nem rég láttam szintet léptél:)...írjál sűrűbben...:inlove:
    Kedves Jeje..Isten éltesse sokáig apukádat egészségben minden jóban.:inlove: Érezd jól magad szüleid körében...:)

Tegnap előtt este voltam színházba...itt a városba..A Padlást néztem a veresegyházi társulattól...még nem láttam...pedig régóta adják..nahh ami késik nem múlik...jó volt tetszettek a színészek benne. Persze legtöbb dalt azért ismertem már benne.
    Rám fér néha kikapcs..mindig főzés takarítás...a nénivel is akinek hordom az ebédet..még dolgok is vannak..meg hétvégén is...de vállaltam...itt ebben nincs olyan..néha így néha úgy...ez olyan mint a Kishercegben ha felelősséget vállaltál..locsoljad a kisvirágot.:)
    A kiscsajok olyan ügyesek voltak... majd meg is könnyeztem őket..fél éve furulyáznak most volt ilyen féléves vizsgaelőadás szerű...olyan kis drágák voltak. Ezek a gyerekek öröm mindenkinek..mazsorettben...kitűnő tanulók..meg a zene..foci mindent tudnak róllaxDakkor a számítógépes játék..infó.. fabehordás...;) kertészkedés nyáron..szóval szerintem a mai gyerekek úgy látom mint a szivacs mindent szívnak magukban hamar. Látom a többinél is...igen őrajtuk sok múlik majd merre tart majd a világunk a mai gyerkőcökön. Nahh nem filozofálok már nagyon belendültem...
    Szavazok ...meg hozok egy kis furulya zenét:) Egyenlőre nem tudom a Facéra küldött videót hogy mentsem hogy ide is tudjam hozni :music:o_O8)

Apjok most látom írtál előttem nem is vettem észre előbb..tán csak nem telepátiád van...xD akkor most jó az enyém vagy nem...:music: ez már más egyenlet. 40x2+X=100-X akkor 40+2 +48= 90 90-48= 42xD

Akkor a nejed vagy 42 vagy 48..te meg 48 vagy vagy 50 :D

**jeje**, cili53, -Anyu- és 4 más kedveli ezt.
  12. zsani_apja

Islerre, ha rámész, látod, hogy egyel rövidebb. ;)
    A másik a kincsvadászok közben született. :D A Biedermeier keretnél. :)

**jeje**, cili53, -Anyu- és 5 más kedveli ezt.
  13. szellorozsa

Jóh akkor látom 51 vagy ezé kár vót annyit törni a fejem..;)

14. jófarmerlány

Sziasztok!
    Julika, sok boldogságot kívánok édesapudnak, Isten éltesse még sokáig!/Ölelös maci/

15. zsani_apja

Cserekor küldök majd valamit. :)
    Telószámom úgy kezdődik, hogy +36.. Gondolom ez nagyobb segítség!? :D :p

16. szellorozsa

Az enyém meg 5-el végződik.xD

**jeje**, cili53, zsani_apja és 6 más kedveli ezt.
  17. Galadriel

Galadriel Fórum császára

Szép napot
    Gyönyörű idő van. Nehezen tudtam kimászni az ágyból, nem tudok a kezemre támaszkodni, húzódik a sebem. Megyek mászkálni, a lábam nem fáj. Ez az event.... REttenet lassú a puzzle. Lehet abbahagyom. 20-25 perc amíg egy játékot lejátszik az ember, annyira lassú a játék. Borzalom. Nincs nekem ennyi türelmem.

Megyek szavazni.

Zene:

Köszi. Gratulálok édesapádnak a szülinapjára. Örülök, hogy túl vagy a fogazáson. Így utólag már nem is olyan szörnyű, igaz? A játék szerintem is sokat romlott.
    Én is szeretem Alexet. Tetszik a zenéje, különleges. Ez a klipp is az. Szinte alig mozdul, háttér semmi... Jó néha kimozdulni, kell egy kis kultúra sem árt....

------

Kód

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    **jeje**, cili53, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A lényeg, hogy jól vagy, első az egészség...itt keleten is szinte tavasz van, a nagyszoba déli fekvésű és reggeltől nyitva az erkély ajtó...az eventtel én is szenvedek mert nagyon lassú...de már azért is megcsinálom xDnaposat mindenkinek...

**jeje**, koko.54, jófarmerlány és 6 más kedveli ezt.
  19. zsani_apja

Szia!
    Ma utána néztem, a többi is 0 és 9 között van. Nem fogom kiírni, tart a titoktartás. ;)

Gondoltam, hogy kinyitja kapuit, annyi teliholdas cuccot kevertek a tortába. :)

**jeje**, -Anyu-, koko.54 és 5 más kedveli ezt.
  20. jófarmerlány

Sziasztok!

**jeje**, -Anyu-, cili53 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.