Visszajelzés Népmesék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 12.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Szivemből beszélsz és én is ezt fogom követni....már egyébként is van a tenyésztőben, igy hamar be is tudom fejezni mert a hét vége a c saládomé!!! Ma az első, hogy leszedem kiváncsi vagyok,milyen sikerrel kapjuk a növényt.....

Kuzdern, aida2330, -gyöngy-581 és 3 más kedveli ezt.
  2. .FlóraBaba.

.FlóraBaba. Fórum-zöldfülű

Szia kérdezném hogy mindegy hogy milyen állatot tenyésztünk. Köszönöm Révész gazda

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tudod pontosítani a problémádat? Az event ma délután indul, a Csibe ott lesz az egyik szereplő. Tenyészteni a tyúkot lehet.

4. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mindegy igazából, de arra ügyelj hogy az egyes állatkák feladatai kérnek tenyészállatokat is. Nézd meg, van -e azok közül elegendő neked, vagy tudsz-e vásárolni a piacon. ha nincs olyanod, akkor érdemes azt a fajta állatot (is) tenyészteni.

maszilva, Gio, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Már az ismertető olvasása óta agyalok ezen: miért van az, hogy minden állat felneveléséhez a saját nemesítéseit kell beadni, de a szamárhoz a LÓ nemesítései kellenek?
    Identitászavaros szegény? ;)

Tej-Csárda, vihence, EpresAnni15 és 2 más kedveli ezt.
  6. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Ja, köszi! Azt hittem, hogy van (volt) csibe ól. Csak volt 3 év kihagyásom és nem tudtam, hogy mi az. xD Tyúkom az van. ;)

jutka190226 és Dolphin kedveli ezt.
  7. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Az ismertetőben lévő "Kibontáskor mind a 4 típusú eventnövényt tartalmazza az alábbi felosztásban:
    - 3 db Családi kincs kukorica,
    - 4 db Rózsaszín macskagyökér,
    - 3 db Kutyajófű,

- 4 db Szamárfarok."

sorok alapján én azt gondolom fix, hogy milyen és mennyi növényt kapunk a ládából. Vagy más növényre vagy kíváncsi?

Kuzdern, Gio, bactriaanus és 3 más kedveli ezt.
  8. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Sziasztok!

Azért a növények érési ideje nagyon durva, 36 48 óra. Gondolom azért csinálták így hogy mindenki tenyésszen és várásoljon. Ez már tényleg nem a játékról szól.

Akela, .dina1. és picikém04 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    ha tudsz tenyészteni, akkor nem kell növényt termeszteni, mert a ládákból megkapod a növényeket.
    Ha esetleg nincs elegendő szupertápod, akkor meg van lehetőséged a növénytermesztést és a tenyésztést kombinálni, hogy tudj haladni az eventben.
    Mindenki addig tud nyújtózkodni, amíg a takarója ér, s mindenki maga tudja eldönteni, hogy mit és hogyan tud az eventhez felhasználni, amennyiben szeretné csinálni :)
    Olvasgass vissza, több számítást, példát is írtak már játékostársak az event teljesítéséhez,
    sok sikert!

maszilva, ildiko44 és vihence kedveli ezt.
  10. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Népmesék” tenyésztős- ültetős event élő, online!

Kérjük, hogy 14:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.

Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

Gio, marcsi152, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hol és hogyan lehet a csomagokat kibontani nem találom!

Kincső52 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  12. -hanny2-

-hanny2- Járnitanuló

szia váza alatt elhasználandó népmesei...

fahejascukorka és Kincső52 kedveli ezt.
  13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! A ládáknál keresd: Népmesék csomagja.

Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Ott a hol a ládák is vannak. Népmesék csomagok láda

Kuzdern kedveli ezt.
  15. berzsi1

berzsi1 Járnitanuló

A ládáknál

16. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Na , kinek hogy muzsikál a felhő ? Mik a tapasztalatok ? Nehogy az legyen , hogy 250x250% bónusz legyen .

genka53 kedveli ezt.
  17. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszi!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    nyisd meg az event ablakot és úgy érthető lesz :)
    Mindig mutatja, hogy mit kell beadnod, és ha az egeret föléje viszed, akkor egyrészt mutatja, hogy abból mennyi a készleted a Pajtában, s hogy hány lépést tudsz vele előrehaladni
    Itt egy példa:
    upload_2023-7-13_14-36-32.png

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Minden szint 12 lépés. Egy beadás 2 vagy 3 lépés. A harmadik tétel 3 lépést megy egy beadással, a másik kettő két lépést megy. Így a 12 lépést 3 db kétlépéses és 2 db 3 lépéses beadással is meg lehet oldani, nem csak 6 db 2 lépéses vagy 4 db 3 lépéses beadással.
    A kutya 1. lépésénél háromszor kattintasz a macskagyökérre; ezzel beadsz 3x30=90 db-ot, és lépsz 3x2=6 lépést. Majd kétszer kattintasz a kukoricára, amivel beadsz 2x35=70 kukoricát, és lépsz 2x3=6-ot. Ezzel megvan a 12 lépés, tehát kész a szint.
    Nem kell így csinálni, ez csak egy lehetséges - ültetés nélküli - takarékos megoldás.

maszilva, Zsuzsikan, Kuzdern és 9 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok :)
    Nagyon örültem ennek az az eventnek. Szalamandrát tenyésztettem nullázva a felhőim segítségével. Szükségem lenne még pár darab lázadóra, remélem mire a 4 teljes kört eltenyésztgetem kapok belőle :)

sikeres tenyéztést és szép ugrásokat kívánok mindenkinek.
    Köszönöm ezt az eventet, minden percét élveztem, újszerű és jó volt :D

PZoli64, maszilva, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.