Visszajelzés Növénynemesítési tapasztalatok

Kategória: 'Spam sarok', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 10.2.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. k.krisztinka

  k.krisztinka Aktív író

  Sziasztok, én nagyon szeretem a 0 perces hagymámat és a rózsámat, ezért gondoltam próbálok egy újat: a póréhagymát. :) Kb. év elején kezdtem.....
  Háááát úgy érzem már nem sok választ el a póré bioimádatától :D
  http://www.kepfeltoltes.hu/150306/k_p1_www.kepfeltoltes.hu_.png
  Közben persze rengeteg sikertelen, de azért ez ne vegye el senki kedvét, mert szerintem a végeredmény megéri :)
   
 2. Snoopy

  Snoopy Fórum ismerője

 3. missuzy_53

  missuzy_53 Fórum admirálisa

  Sziasztok Farmosok ! ma reggel akkora orom ert a biogyapotomat is sikerult 0 percesre megcsinalni , kicsit tovabb tartott mint a hagyma de ez kb 3-4 het volt :) repdesem az oromtol :) juheeee :) ne adjatok fel mert megeri , most velem madarat lehet fogatni :)
   
  g.bella és berzsike kedveli ezt.
 4. berzsike

  berzsike Fórumszaki

  Szia! Örülök a szerencsédnek ! Ez ritkaság, hogy ennyi idő alatt sikerül. Már harmadszor állok neki most kb negyedik hete nemesítem a hagymát, de nem akar sikerülni az imádat, ( egyszer - talán)
   
  missuzy_53 kedveli ezt.
 5. missuzy_53

  missuzy_53 Fórum admirálisa

  Szia ! most mar biztosan sikerulni fog , csak csinald es ne sajnald a hagymat ra , megeri :)
   
 6. soresne

  soresne Fórum hercege

  Sziasztok!
  Nemesitésből eléggé tudatlan vagyok.Megvan a rózsa vizzel csökkentő,de nem tudom alkalmazni.Eltávolitani meg nem kevés csp kellene.Alkalmazni szeretném,de nem tudom hogyan kell. :(
   
 7. ViriTündi

  ViriTündi Fórumszaki

  SZi
  Szia!
  Ha jól veszem ki a szavaidból akkor már betetted a nemesített növények közé... így az alkalmazása már semmi másból nem áll, mint elülteted a rózsát és meglocsolod. A viz hatékonysága 6%-al nő.
   
 8. Shirkán53

  Shirkán53 Fórum hercege

  Sziasztok!
  Mogyorónál hogyan van ez? Nincs szupertrágya bónusza csak 6%-os.
   
 9. Snoopy

  Snoopy Fórum ismerője

  Szia! Szerintem annál sehogyan. :S Akkor nem lesz 0 perces a mogyoró.
   
 10. Shirkán53

  Shirkán53 Fórum hercege

  Ha valaki figyelmesen elolvassa Nildia felvezető mondatait (amit a hozzászólásom elé ki is másoltam), hogy szerinte mogyoró is lehet O perces. Ezért kérdeztem. Talán neki vagy valamelyik másik modinak van rá ötlete amit se én se Te nem vettünk észre. Ha meg elírás, gondolom kijavítják.
   
  Snoopy kedveli ezt.
 11. -gyöngy-581

  -gyöngy-581 Fórum elő legendája

  Szia!
  A mogyoró csak 6%-os hatékonyságot ad, nem lesz 0 perces. Csak azoknál a növényeknél lehet elérni a 0 percet, amelyek 25%-os hatékonysági bónuszt adnak. Ha a termékek, felhő szupertrágya imádat együttesen meghaladják a 100%-ot akkor lesz egy növény 0 perces, ezt a mogyoróval sajnos nem lehet elérni. Nildia szavait félreértetted, ő is ezt írta:"A szupertrágyára ható bónuszok összeadva el kell érjék a 100%-ot, csak így működik."
  További sok sikert a nemesítésekhez mindenkinek.
   
  HéricsBáró kedveli ezt.
 12. -Anyu-

  -Anyu- Fórumőrült

 13. Snoopy

  Snoopy Fórum ismerője

  Csak akkor, ha azt a bónuszt beteszed a rekeszbe. :D
   
  -Anyu- kedveli ezt.
 14. -Anyu-

  -Anyu- Fórumőrült

  Szia! Melyik rekeszbe? o_O
   
  Snoopy kedveli ezt.
 15. Snoopy

  Snoopy Fórum ismerője

  -Anyu- kedveli ezt.
 16. -Anyu-

  -Anyu- Fórumőrült

  Snoopy kedveli ezt.
 17. Snoopy

  Snoopy Fórum ismerője

  Igazán nincs mit! Szép estét! :D
   
  -Anyu- kedveli ezt.
 18. nolina1965

  nolina1965 Fórumfelvigyázó

  A vízimádatod már benn volt a rekeszben, amikor a képet készítetted. Felkiáltójel jelzi a bónuszok sorában a növénynél. A rózsánál mindkét szupercsöppes érésrövidítő kell ahhoz, hogy 0 percessé váljon, jobb oldalról nézve a 3. és 4. ikon. A szöges NEM kell.
  Más:
  Nekem is lett ma boldogságom, a liliomomra megadta végre az imádatot. Régebben mindig végigvittem az összes bónuszt, most csak addig, míg a 25% sikerül. A liliomhoz is hiányzik még 2, de nem érdekel, megyek a következőre.
  Természetesen meg kell tartani az elért bónuszokat, egyébként kísérletezhetsz ítéletnapig, hogy pont azt dobja be neked, amit szeretnél. Mint írta valaki az előbb: ha már 1 bónusz megvan, kevesebből kell válogatnia rendszernek, hogy mit adjon következőre. Egyébként ezt a játékelem beállásakor is javasolták, hogy minden bónuszt tartsunk meg. (Sose lehet tudni, mire lesz jó...)
  Tapasztalatom: Kb. 10-20e növényt kell rászánni, hogy meglegyen az áhított bónusz.
  Más: eddig azt hittem ,hogy az 1-3. bónuszt adja az első ültetésből, a 4-6-t a dupla üvegházból, a 7-9-et csak akkor, ha a hármas üvegházat ültetem be. Hát nem így van! Ha jól emlékszem, hagymánál egyes üvegházból kaptam az imádatot.
  Mostani taktikám: azt az ültetési módot választom, ami a legrentábilisabb. Általában 1-el szoktam kezdeni, hogy töltse be az 1-3 bónuszt, de liliomnál jobb a középső, mert oda az 1-nek a dupláját kéri (300-600), viszont az 1. ültetésből csak 270 liliomot ad vissza, 2-nél pedig 299-et. Számomra ez azt jelenti, hogy így 1 db liliomot kellett beáldozni egy sikertelen kísérlethez - ezt ki lehet bírni, csak az idő ment el vele -, míg ha 1-es üvegházba rakom, akkor 30 liliom a veszteség. Más növényeknél nem biztos, hogy ez a módszer beválik, ahol mások az arányok.
  Persze, akkor mindegy, hogy hová ültettünk, ha mást kapunk vissza - az meg akkor nem mindegy, ha pl. 400-300 a kért mennyiség, és 2x400-at "bukunk" (=váltódik be Tp-re stb, két egyes szintű ültetésnél), vagy 400+300-at, a középső ültetésnél.
  Remélem, nem voltam túl érthetetlen, ha mégis, kérdezzetek priviben (ide most is csak véletlenül vetődtem el). Farmnév stimmel.
   
 19. berzsike

  berzsike Fórumszaki

  Szia!! Végre sikerült a hagymát ,kitenyészteni megvan a szuper imádat is kb 1 hete. xD Csak 1 bibi volt nem tudtam alkalmazni (azt hittem az összes bónuszt 1 rekeszbe lehet tenni) No de végre sikerült!:wuerg:xD Müködik a hagymám.
   
  g.bella és missuzy_53 kedveli ezt.
 20. munkás-paraszt

  munkás-paraszt Járnitanuló

  Sziasztok!
  Érdeklődöm: A nemsítésnél megkaptam a bónuszt, az a kérdés folytatom vagy megtartom.
  Amennyiben folytatom, a megszerzett bónusz elveszik?
  Köszönöm a választ!