Visszajelzés Nagy gesztenyevadászat - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 7.11.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. R.Daneel

R.Daneel Junior szaki

Szép estét:).
    Ajándékostól, mindenestől 189 felröpivel nyitottam, három területen volt póréhagyma 1x1ben.Nem is olyan rossz Pannik nélkül:).
    Az első kör gaz a földben, holnap szapritom tovább, aztán vasárnap estig jóformán csak eventgaz lesz ültetve.
    Jövő héten csak délutánonként leszek, akkorra marad a felröpigyűjtés hosszuérésüekkel.
    Sok sikert Mindenkinek:)!

meszimarsi, brekkencs., emocy91 és 13 más kedveli ezt.
  2. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Sziasztok!

Én sok kitartást és szerencsét kívánok az eventett csinálóknak :)
    Én ezt az eventtett kihagyom inkább pihenek. :)
    Ez most nem éri meg nekem a sok munkát amit bele kéne ölni :)
    Tény jó a sztori és jó a felhősor kitehetői, de túl sokat kérnek és jutalom is számomra nem elegendő :)
    De főleg hogy nincs munkáskupon ajándékok közt, ami fontos szempont lenne hogy pótoljam ami rá menne :)
    Inkább elteszem a tartalékomat a következőre :)

Mégegyszer hajrá aki csinálja és remélem mindenki be tudja fejezni, aki belevágott :)

Üdv: DRAGON86

U.I.: Néha el kell engedni egy-egy eventett :)

3. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok/szia!

Gratulálok és üdvözöllek a 200-asok klubjában:)

meszimarsi, jófarmerlány, Gio és 6 más kedveli ezt.
  4. Fifike170

Fifike170 Aktív író

Köszönöm szépen.

Zatini és ulmo12 kedveli ezt.
  5. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Sziasztok:)

Mindenki aki a felhöre hajt elkell hogy keserítsem..:D hogy 60/60 mindenképp kell mindkét oldalról..:D

genka53, ulmo12 és -katalinjani- kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem kell. Összesen kell 120, ami nem csak 60-60, hanem más kombinációban is teljesíthető. Az biztos, hogy 45-45 sor mindkét oszlopban kell, de a 120-hoz jó a 45-75, 46-74, 47-72, ... 74-46 és 75-45 változatok mindegyike.

marcsi152, meszimarsi, _Cygnus_ és 20 más kedveli ezt.
  7. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Sziasztok!
    Én csinálom az Eventet elég szépen begyűjtöttem a gesztenyéket;)
    magába az ajándékok is tetszenek:)
    ha sikerül a felhő örülni fogok ha nem akkor is jó:)
    további szép napot jó játékot mindenkinek:inlove:

meszimarsi, Fuhur, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Ismét egy event, ahol a felröpik érdekében nem kell hosszút ültetni estére, mehet folyamatosan a W. hagyma :)
    A reggeli aratás után a raktárban van már közel 4 ezer növény, felröpiből pedig 935, így a szükséges 1344 akár már ma össze is jöhet:) a növényt viszont még ültethetem hétfőig. Holnap ledarálom a 37 levest, és utána elkezdem a beadást is, csak előtte kiszámolom, hogy mennyi növény kell majd még (igyekszem elkerülni a túltermelést):p
    Örülök, hogy most nincs minijáték, elég lesz majd a tárgykeresőssel szórakozni két hétig, addig legalább egy kicsit kiéhezünk xD

Gondtalan jó játékot, mosolygós napot mindenkinek! :)

9. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Rékuci!
    Akkor én már túltermeltelek.xD Most van 5197, + ami beültetve.
    A felröpivel nálad az előny, nekem csak 596 van.
    Remélem, szerdáig meg tudom csinálni végig.

marcsi152, meszimarsi, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  10. mebajah

mebajah Fórum császára

Jó reggelt!
    Egyik társunk leírta már, hogy kell kiszámolni, hogy ne maradjon fölösleg.
    Ki is próbáltam, de ,sajnos, nem mentettem el. Van , aki ügyesebb volt nálam?

meszimarsi, Zatini, jófarmerlány és 4 más kedveli ezt.
  11. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) elég egyszerű számolni ;) az 1x1-nek a hozama csatnival 3 növény. Vagyis aratás után a hiányzó mennyiséget el kell osztani hárommal, és annyi 1x1-es ültetésre van még szükség :)

Szia :) nem lesz gond a felröpivel ;) legfeljebb estére ültetsz valami hosszút, és még kedden is :)

12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia!
    Köszi! Így gondoltam, de jó a megerősítés. Nem szoktam alkalmazni, de most sok a beadandó.

meszimarsi, almáspite48, Zatini és 6 más kedveli ezt.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nagyon jól jönnek a röpik.
    Én ültetés után keverek levest, s folyamatosan adom be a cuccost.
    "Számoló Mesterünk" segítségével jobb oldalra 64, bal oldalra 56 beadással készen lesz. Nem akarok dupla dekort.

14. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Megvan a felhőm, de a dekort nem engedi rárakni?

Gio, jófarmerlány, zoldert és 3 más kedveli ezt.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Gratulálok:)

Gio és kovacstne kedveli ezt.
  16. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

Az event ismertetőjében olvasható, hogy a dekorok csak akkor helyezhetők a felhőre, ha elveszítették már az ajándékozó tulajdonságukat.
    "Dekorok
    Ezek a dekorok is úgy viselkednek, mint az eddig ismert, meghatározott számban aratható dekorok.
    Véletlenszerű törléskor elveszítik ajándékot adó tulajdonságukat.
    Részletes ismertetőjük >>ITT<< olvasható.
    Felhőre csak akkor tehetők, ha elveszítették ajándékot adó tulajdonságukat, azaz learattuk róluk az összes plusz ajándékot."

Kérlek, hogy olvasd el az ismertetőt itt:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nagy-gesztenyevadászat.17360/#post-932255

17. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Jó reggelt.

Elég ebből ennyi is azt hiszem xD

Lillapilla73, taga1, marcsi152 és 19 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! :) Gratulálok. Ugorj már át hozzám is. ;)

meszimarsi, HéricsBáró, Zatini és 5 más kedveli ezt.
  19. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Imi! :)
    Szívből gratulálok innen is a 200-as szint eléréséhez! :inlove::inlove::inlove:
    Jól megdolgoztál érte te is, de nagyon megérte, különben nem örülnél neki, és nem lennél -egyébként jogosan - büszke rá te is. A rózsáim most neked nyílnak! :inlove::inlove::inlove:
    Új célok, új feladatok jönnek, amihez sok sikert kívánok! :inlove::inlove::inlove:

Niki, jól kiszámoltad a végét, nem bíztad a véletlenre, hogy esetleg potyán termeljél. Ügyes voltál! ;):D:inlove:
    Gratulálok mindkettőtöknek! :D:inlove::inlove:

........................................................................................................................
    Event szisztematikusan megy a maga útján. M
    atricát beragasztottam, nehogy elvesszen :D.
    Csináltam tegnap még pár kört 2*2-ben szupertrágyázva, mert meg szoktam nyomni mindig egy kicsit az elején az eventnövény termesztést, mivel a hétvégén családi programok is vannak, ezért mindig kicsit "előre dolgozok".

A Manufaktúrákat és a Vadaskerteket visszapakoltam, mert jól adják a röpit is, meg trágyát is, na meg nem utolsó sorban így végre át is rendeztem a beltartalmukat, mert az sem mellékes, hogy mit termelnek. :p A Füvészkerteket még egyelőre otthagytam a menüben, mert most jobban kell a hely az event növényeknek. ;)
    Sikeres eventezést kívánok mindenkinek! :):D:inlove:

Utoljára szerkesztett: 9.11.18
    meszimarsi, ursa11, Imi* és 13 más kedveli ezt.
  20. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Köszi, figyelmetlen voltam.

Zatini, jófarmerlány és Gio kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.