Visszajelzés Neon rockopera - tenyésztős event 2023.június - Eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 14.6.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Bizony! Kiraktam elégedetten, aztán szembesültem az idővel, meg azzal, hogy havonta egyszer talán sikerül jól időzíteni. (nem mintha annyira érdekelne, hogy összehangoljak bármit bármivel). Na de a Tp-je nem rossz. Kedves gazdatársunk szavaival élve: elfér a többi között.....:D

barbi021951, inanna11, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  2. Imrus65

Imrus65 Törzsjátékos

Kész!
    Most lehet újból feltölteni a zombijuh készletet.

genka53 kedveli ezt.
  3. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Az én egyéni véleményem szerint nem is éri meg. Persze mindenki maga tudja kinek mi éri meg.

Éva0315 és genka53 kedveli ezt.
  4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Amint sikerül leprogramozni. Mivel az esemény plakátján is szerepelnek, így valószínű a terv az volt, hogy az eventtel bekerülnek a játékba. Gondolom a 14.-ei tartalombővítések időben való játékba kerülése nagyobb prioritást élveztek mint az event. Bár ha bekerültek volna ezek a tenyészthető állatok is, akkor a tovább tenyésztésekkel még kevesebb alapállatra lett volna szükség és több fényrudat, alapállatot kaphattunk volna a feladatok teljesítéséhez. Így ebben a formában az event nem játszható azokkal a lehetőségekkel, amivel azt tervezték.

5. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Mint ahogyan Rékuci1111 -nek válaszomban is írtam: nem tudjuk megmondani, mikor fogják bevezetni a teljes tenyésztésüket. Minden információt beleírtam az ismertetőbe előzetesen, amit megkaptunk addig. Azóta ahogyan kapunk még plusz információt a Központtól, egészítem ki a leírást.

vihence, Sali~*.*, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Alex, ezt nem kell leprogramozni. Csak a játék adatbázisában kell felvenni néhány új adatot, és feltölteni az új grafikákat. Néhány értéket át kell állítani, és ennyi. Ennek nincs új programja.

vihence, Sali~*.*, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Magam sem gondoltam volna, de kész lettem. Nem emlékeztem mennyi zombi van a kuckóban, azt hittem kevesebb, de 70 db volt. Tegnap a zombijuh mennyiségem 100 körül volt. Aztán a kerék kegyes volt, jött 2 db 100%-os meg 1 db plusz állatos, és aktiváltam egy +2-es teliholdas bevételit, meg a rekeszbe egy 100%-ost tettem. Voltak tenyészállataim is. Eredetileg csak a fejlesztéseket akartam a szörföshöz, aztán azt vettem észre, hogy befejeztem :)
    Mikor elolvastam az ismertetőt, nálam is kicsapódott a biztosíték. De legyünk őszinték. Ha azt mérlegelnénk egy-egy eventnél hogy megéri-e, akkor nem sokat vinnénk végig. Mindenkinek egyéni a játéka, mindenkinek más a fontos és ezen szempontok szerint csinál vagy nem egy-egy eventet. Ritkán csipogok és fanyalgok nyilvánosan, de most én is azt mondom, itt kicsit vastagon fogott a ceruza, és sokak számára elérhetetlenné tették a teljesítést.

8. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Akkor beírni, feltölteni pár új adatot képet a programba meg a többi. Nekem egy kutya.
    Nincs játékban és hátrány származik belőle az eventben.
    Inkább toltak volna pár napot.
    :D

vihence, Sali~*.*, inanna11 és 7 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia, Toma!
    Nincs is a piacon egy darab sem. :D

vihence, genka53, inanna11 és 8 más kedveli ezt.
  10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Dekorhoz megszereztem 1-2 fejlesztést, de inkább megyek és termelek a Gazdakörbe. Annak legalább van haszna is.:)

inanna11, -kaktuszable-, Éva0315 és 2 más kedveli ezt.
  11. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Egy kupac szupit kellett vennem, mert már kifogytam, a zombi juhok elegen voltak, meg sok visszajött:p
    Most nem bántam a radióaktivitást,mert többet értek a beadásnál:D
    Neon ól üzemel,a többi is kirakva:)
    Aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

inanna11, magdi06, Tündégbogár és 6 más kedveli ezt.
  12. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem is sikerült befejeznem az eventet, ami azért meglepett! 806 db zombijuhhal fogtam neki, most van 313. Így hát kiraktam az összes ólamat, aztán hajrá. Olvastam én is a hétvégi egytápos eshetőségéről, csak hát közbeszólt a VV:) Állatból akkor is ugyanannyi kellett volna, mint így.
    Sok sikert mindenkinek!

kutyaszálló, aida2330, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  13. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Én is kész vagyok, 500-tól valamivel több zombijuhom volt. Ahogy tartottam ettől a minden event, fejlesztés egyben indulástól, meglepetten tapasztalom , hogy befejeztemxD.Kísértettjárta kúria átrendezve, múzeumok beüzemelve, új dekorok egyenlőre szem előtt.:D
    Remélem a Teliholdas éj ládával nagyobb szerencsétek lesz mint nekem, trolofán ólat bontottam:wuerg:.
    Csak azért zöldülök, mert lehetett volna vendigó -.-, lehetett volna.....:cry:

További jó játékot mindenkinek, a végzősöknek nagy-nagy gratuláció!:)

Frissítés:
    A világító rudak nekem minden tenyésztésből jöttek, tehát nem kellett többet indítanom, mint amennyi alapból kellett. Az aranyrekeszeim foglaltak, így 4 bájitallal gyorsítottam minden egységet. Visszaforgattam a kapott juhokat és az első szintű tenyésztést, amikor elfogyott az alap zombi. 70-93-61-73 alap illetve tenyésztett zombijuhval fejeztem be a játékot.

Utoljára szerkesztett: 15.6.23
    genka53, Amira09, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  14. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Jöttem olvasni , aztán látom , nehezítettek a neon ól építésen .
    Akkor termeljük le a szükséges barikat , és amikor bezár a telihold , akkor is lehet tenyészteni rém bírkákat .
    Ólat meg lehet építeni a városi építőben
    Hiba nincs , vagy van ?

aida2330 kedveli ezt.
  15. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Viccelődünk, viccelődünk. Össze tetszik zavarni a jónépet!:D

T.Annie23 és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. agi770

agi770 Törekvő

Én is elég kevés (kb 130db) zombijuhhal kezdtem el. Tenyésztem amíg van mit, alapállatot kaptam vissza szerencsére általában kettőt. Célom a szörfös kunyhó fejlesztéseket kivenni. Az egyéb beadást kriptamécsessel oldottam meg, mert van bőven, a tenyészállatbeadáshoz pedig a rádioaktív juhok mennek. A bal oldal kész, a jobb oldalon még az 55 világítórúdból kell kb a fele. Most még tenyésztgetem amit visszaad a babyboommal. Ha nem lesz elég hozzá, akkor pedig 5 ólam van, lassan de összejön. Így összesen kilenc feladat lesz meg, ezzel pedig a 3 fejlesztés is.

maszilva, kutyaszálló és aida2330 kedveli ezt.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Csak azt lehet összezavarni , aki hagyja . :D:inlove:

aida2330 és zsani_apja kedveli ezt.
  18. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Megmondom őszintén, én nem sietek, várok az 1Szt-pos tenyésztésre.;)

Amira09, inanna11 és farmeres53 kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia! Meg lesz az!! Nem képtelenség. Még 120 óra van vissza az eventből. Nekem is csak 100 alap zombival volt több, mint neked és nem is fogtam be a tenyésztésbe, csak a következő állatot. Így a végére 70 alapállatom maradt. Még vasárnapig termeld a juhokat, esetleg még Jack boltjából vehetsz hozzá ólat. Elvileg vasárnap 1 szt-os boom lesz, akkor meg tudod csinálni a hiányzót. Hajrá!
    Drukkolok neked!:)

És a Party kerék! A gazdák szerencsjátéka is segíthet, 100, 200 százalékos, vagy + állatos bónusszal!;)

Utoljára szerkesztett: 15.6.23
    maszilva és Nyunyiandi kedveli ezt.
  20. Nyunyiandi

Nyunyiandi Járnitanuló

Szia! Mindent is bevetettem.....majd kiderül!:) Nappal szupitápot kapnak...van bőven!!!! :)

genka53 és aida2330 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.