Visszajelzés Neonfényes diszkó - tenyésztős event - Csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 9.4.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 18.4.25.
  1. 1

15 szavazat
    11.5%
  2. 2

3 szavazat
    2.3%
  3. 3

1 szavazat
    0.8%
  4. 4

1 szavazat
    0.8%
  5. 5

3 szavazat
    2.3%
  6. 6

3 szavazat
    2.3%
  7. 7

2 szavazat
    1.5%
  8. 8

6 szavazat
    4.6%
  9. 9

7 szavazat
    5.4%
  10. 10

89 szavazat
    68.5%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ezennel megnyílik a Neonfényes diszkó event csevegője.

Az event kezdete várhatóan: 2025. április 10. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. április 15. (kedd) 22:00 óra

Event jellege: Tenyésztős, eventablakba beszállítós

A tenyésztések nem kategóriák szerint meghatározottak

Kellékek a tenyésztésekből:
    Világító rúd

Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 21. farmos szint
    (a teljes befejezéshez 41. szint szükséges a Mosómedve miatt)

Az event nehézségi fokozata: Közepes

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Zuhatagok szigetén és az Erdei tisztás területén megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok a tenyésztelepen a kellékek miatt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalók a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

maszilva, GA-BI-O-Farm, **jeje** és 9 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Kedves Játékosok!

Egy ismert tenyésztős event érkezik hozzánk, melynek keretében neonosodik egy újabb terményes ólunk (Titkosügynök-képző), valamint egy teliholdas ólunk (Sötétlő szentjánosbogár rejteke).
    Az event vége után mindkét ól megépíthető lesz a Városban is.

Az eventhez bármilyen állat tenyésztéséből kapunk Világító rudakat, tenyésztésenként 1 db-ot. Az event teljes teljesítéséhez összesen 325 db Világítórúdra lesz szükségünk.

Két oldalon tudunk beadni az eventbe, 2 x 6 feladat vár ránk: bal oldalon Világítórudakat és meghatározott értékben Mosómedvét / tenyésztett Mosómedvéket kell beadnunk, a jobb oldalon csak Világítórudakat kell beadni (ezt az oldalt meg tudják csinálni azok is, akik még esetleg nem rendelkeznek /elegendő/ Mosómedvével, de tenyésztéseket indítanak az event ideje alatt).

Eredményes tenyésztést, sikeres eventet Mindenkinek!

maszilva, GA-BI-O-Farm, **jeje** és 17 más kedveli ezt.
  3. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Szeretném megkérdezni, hogy ha az országos humorhét event a főfarmon és a szédültön zajlik, akkor hová tudok kirakni mosómedve ólat nagyobb mennyiségben, hogy sikeres legyen a tenyésztős eventem is, ami szinkronban zajlik a neonfényes disco eventtel?
    kérnék szépen tippeket. A piacon természetesen ( már amelyiken én vagyok ) már nem vásárolható meg a mosómedve.
    Köszönöm szépen előre is okosító tájékoztatást.

Bonzó1945, **jeje**, szili48 és 3 más kedveli ezt.
  4. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia, a tölgyesre. Szívesen.

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ha tudsz, rakj ki pár Vadaskertet.;)

6. Dolphin

Szia,
    ha kiteszel Vadaskertet, akkor egy 2x2-es területen akár 8 ólat is tudsz üzemeltetni egyszerre, ha már mindkét bővítést megszerezted hozzá. Összesen 7 Vadaskert van a farmon játékban, ez 7x8 ólat jelent 7 db 2x2-es területen. A többi területen tudod termelni az event növényt a másik eventhez.
    S természetesen az Erdei tisztást is tudod használni.
    Ha a Gyopárvölgyben elérted már a 25. szintet, akkor a Napraforgó dombot is tudod használni Ólak kihelyezéséhez.
    Ezenkívül a Piacos topikban, ha jelzed, hogy melyik piacon vennél Mosómedvét, biztos lesznek olyan Játékosok, akik tudnak Neked segíteni.
    Sok sikert a tervezéshez!

7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Csak semmi kapkodás a részemről. Mivel még mindig nem tudok nullázni az állatokkal, mosómedve természetesen nincs a pajtámban. (Megjegyzem, mióta tudjuk már, hogy ez a terményes neonosodik mégse kezdtem el termelni *homlokra csapós barifej* )
    Elkezdtem termelni őket. Általában nekem az a tapasztalatom, ha 600 fölé megy a szupertápok száma érkezik hozzá egy félnapos egy tápos tenyésztés. Ezért sem sietek a holnapi nappal, majd meghagyom a hétvégére. Más nem a vasárnapi boom alatt letudom a dolgot.
    Egy tápos esetén erősen gondolkodom a kis farmok bevetésén is. :music:

Tölgyesen szépen lehet ezeket szaporítani, napi 2 aratással kb beférek azaz naponta kb 100 állat jön le.
    Mivel volt berakva az egytáposból így a kellő 325db fényrúdból 132 már meg is lesz az elején. Maradékot pedig a mosómacikkal pótolom majd, így egyszerre növelem a mosómaci értékeket és a fénykardok mennyiségét is.

(Ha rendelkeztek piacazonos farmmal és esetleg ott nem eventeztek, érdemes 3 területnyi mosómedvét kirakni és ezzel meggyorsítható a medvék felszaporítása, csak táp kell hozzá)

PalMa, kincsembogaram67, zoldert és 11 más kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    Micsoda örömhír! A neon Rodeo ranch után lesz egy második neon terményes ólunk! :inlove:
    Jó lenne tudni, hogy lesz-e egy-tápos hétvégén, vagy mindegy alapon, megcsinálom csütörtökön az eventet, aztán már nincs rá gond.
    Amúgy, ha lenne is egy-tápos, Baby Boom biztos nem társul mellé, (nem szokott), úgyhogy ki-ki eldöntheti mikor tenyészt a 325 db világító rúd miatt.

Hajrá, sok sikert a minél nagyobb ugrásokhoz a tenyésztéskor! :D:inlove:

PalMa, jólóbarát, .julia0905. és 13 más kedveli ezt.
  9. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Geni!
    Az egy tápos tenyésztésben én sem reménykedem, de ezt Szupertáp akció, Baby Bomm kihasználom, holnap 14-kor indul. Igaz csak rövid ideig tart majd, csütörtök 22:00-ig. Így már készen várja a holnapi event kezdést a tenyészterep.;)
    Sok sikert, nagy ugrásokat kívánok minden tenyésztőnek!:)

Sali~*.*.*, Fätum, **jeje** és 10 más kedveli ezt.
  10. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Nagyon szépen köszönöm az építő tanácsokat !

**jeje** és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Jó terv, hasonlókat forgatok a fejemben én is:) Pár dologban tér csak el a tiédtől az én tervem: Nem várom meg a hétvégét, holnap végezni szeretnék az eventtel.
    De én is mosómedvéket fogok beterelni a terepbe, szeretném ha lenne párja a három arany mosómedve-emberemnek :)
    Viszont engem még izgat egy picit a neon S. szentjani ól is, abból is jó lenne, ha lenne még egy :)

Vagyis azt is terepbe szeretném terelni legalább egy kör erejéig. (aztán, ha lesz egytápos folytatom a tenyésztést mindkét állatnál).
    Mindkét nyeremény ólnak nagyon örülök, szeretném, ha lenne több is belőlük :)

Tulajdonképpen egyszerű ez az event tenyésztünk, válogatunk beadunk végzünk. Leírva ez a menet, de közben ott vannak a bizonytalansági tényezők is amik a tenyésztésből és a pajtánkból fakadnak, ez már egyéni, farmfüggő :)

Sok sikert és nagy ugrásokat kívánok mindenkinek, mert tenyészteni jó :inlove:

Kedvcsinálónak hoztam két képet:

[​IMG] [​IMG]

Utoljára szerkesztett: 9.4.25
    barbi021951, PZoli64, PalMa és 6 más kedveli ezt.
  12. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Szia!

Kicsiken sajnos nemhogy az állat és tenyészállat a problémám, hanem a szupertáp is :D Viszont 3 kicsin a terményesig mindenképpen elmegyek, majd a nagy farm valahogy bekompenzálja, jó lenne még szentjanit is szerezni pluszba, de ez már kicsit függ az egytápostól. Én azért bízom benne, ez az az event számomra amit mindig engedek elmenni vasárnapig, hisz akkor már tudom lesz e spórolási esélyem.

Nincsenek rózsa terményeseim, a cserén kezdem el majd gyűjtögetni őket ha sikerül, így ez a neon nagyon nagyon jól jönne nekem:inlove:
    Sok sikert neked is! :)

PalMa, kutyaszálló, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

Esélye a sporolásnak? Sajnos nem tudom, hogy lesz-e . Talán Merilin súg nekünk. De legkésőbb péntek délelőtt kiderül, hogy számíthatunk-e rá vagy sem. Tartok tőle, hogy nem lesz... Majd, ha bekerül a városi műhelybe a megépítés lehetősége, talán akkor fog jönni inkább, remélem boommal együtt, mert önmagában nem sokat ér.

PalMa, Fätum, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Neonfényes diszkó - tenyésztős event élő, online!

14:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!

upload_2025-4-10_14-17-25.png

Csak ezt követően kezdjetek hozzá a munkálatokhoz a tenyésztelepen, a Világítórúd eventkellék miatt!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, Swartsch, PalMa és 5 más kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Sziasztok!

Event kész:

Túl nagy ugrásaim nem voltak, elmaradtak valahol a kanyarban :D
    A terveim szerint csak 1. és 2. szintű mosómacikat adtam be a feladatba.
    Örülök a két új neon fejlesztésnek, köszönöm az eventet, jó volt, élveztem :)

barbi021951, PZoli64, PalMa és 4 más kedveli ezt.
  16. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!
    Mi tartott ennyi ideig? xD

PalMa, kutyaszálló, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Kicsit nulláztam amaránttal, így nem értem rá terepbe tenni a mosómacikat :DxDxD
    PS: Két dologgal nullázni egyszerre még nekem is nehéz, hiába a korom már meglátszik rajtam is xD:cry:xD

PZoli64, PalMa, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  18. galagonya51

galagonya51 Járnitanuló

Sziasztok! Ha valakinek nincs mosómedvéje de van szupitápja és tud tenyészteni más állatot az a jobb oldali beadásnál tudja beadni a neon rudakat! Jó nyeremények vannak ott is!

19. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Volt egy vagon mosómacim,csak szupit kellett vennem,nem voltak nagy ugrások:p
    A két neon jól jön ,ki is próbálom őket:D
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)

barbi021951, PZoli64, Swartsch és 10 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szép jó reggelt!
    Event letudva, további szép napot ;)

barbi021951, genka53, kmandy és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.