Visszajelzés Nyári haldorádó event csevegője - 2019. július

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by mamarygen, Jul 10, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Egy harcias kiskassal nem merik megtenni, hogy ne kapjon elég érmét. Meglesz! :)

Azt írja a bőségládára, hogy "Event utáni nyeremény". Szerintem még nem adja.

Kuzdern likes this.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóóó, tudom hogy egy kakassal nem olyan egyszerű kikezdeni. :D:D:D
    De hol olvastál olyat, hogy a Bőségládát csak event után kapjuk, mert én nem olvastam sehol. Bemásolnád? Köszi.:)

Kuzdern likes this.
  3. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Szia !
    Az ismertetőben. :p (Nézd meg a táblázat fejlécét.)
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/nyári-haldorádó-event-2019-július.18323/#post-1012346

Úgy tűnik, nálam is megtört a jég az érmék frontján (ahogy olvasom, nem is vagyok ezzel egyedül - így talán nem elképzelhetetlen, hogy változtattak a beállításokon). Most már 120 érmém van pluszban, az összes halas fejlesztés kiváltása után. 72 minijátékon vagyok túl és hozzávetőlegesen még minimum 35 pecázással számolhatok a dekorról származó, valamint a párhuzamos és az elkövetkező eventekből megszerezhető ládák és csalik révén. Tehát - ha semmi nem jön közbe - simán meglesz a 2. felhő is. (A dekorom még nem ad(na) bőségládát, mivel a mai játékokkal már nyolcra nőtt a raktárban dekkoló fejlesztések száma. Szóval ha a holnapi aratásakor nem felejtem el feltenni a ezeket, fény derülhet a bőségláda titkára is. De szerintem is csak az event után adja.)

maszilva, Kuzdern and kukori80 like this.
  4. kukori80

Szia. Nézem, nézem, de nem találom, pfff... Nem tudod csak azt a részt bemásolni?

Kuzdern likes this.
  5. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Név
    ....................
    Kép
    ....................
    Érési
    idő
    óra
    TP/BTPTovábbi nyeremény
    kizárólag az event
    ideje alatt
    Event utáni
    nyeremény
    Kihelyezhető
    Halszökőkút I
    (alap dekor)
    [​IMG]4830001db
    Csaliláda S
    Minden területre,
    a teliholdas
    területeket
    kivéve
    Csak az elejét másoltam ide, de a vastagon, pirossal szedett oszlopban vannak a későbbi fejlesztésekhez tartozó bőségládák. (Szubjektív: ritka rondára sikerült ez a dekor, eddig fel se tűnt...)

imi010, Kuzdern and kukori80 like this.
  6. kukori80

Óóóó, köszi , már látom hogy csak a Kicsinosított 1. adja event után a ládát.

Kuzdern and farmerogirl like this.
  7. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Jó reggelt:) szép hétvégét és sikeres eventet:)

Kuzdern likes this.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Amikor beesik egy kis csali, akkor elhorgászom. 79 játék után itt tartok:

Makréla0,33Homár3,4Papagájhal5,75Gömbhal10Polip15,5Nyársorrú hal1579
    normál21311127348
    prémium0412618623
    luxus00012668
    Makréla láda0Homár láda3Papagájhal láda5Gömbhal láda10Polip láda15Nyársorrú hal láda15
    40 db csillagos érme045 db csillagos érme050 db csillagos érme145 db csillagos érme145 db csillagos érme245 db csillagos érme4
    40 db szupertáp020 db szupertáp115 db szupertáp015 db szupertáp220 db szupertáp120 db szupertáp0
    44 db KK sz.trágya020 db KK sz.trágya115 db KK sz.trágya215 db KK sz.trágya020 db KK sz.trágya120 db KK sz.trágya2
    55 db szupertrágya030 db szupertrágya025 db szupertrágya025 db szupertrágya230 db szupertrágya030 db szupertrágya1
    35 db KK turbótrágya015 db KK turbótrágya015 db KK turbótrágya115 db KK turbótrágya215 db KK turbótrágya turbótrágyája110 db farmpengő0
    10 db farmpengő010 db farmpengő010 db farmpengő110 db farmpengő010 db farmpengő14 db party pörgetés1
    50 db bájital03 db arany banán12 db arany banán08 db csillag11 db munkáskupon (1ó)11 db munkás kupon (3 ó)2
    50 db luxus bájital05 db csillag01 db "Bécs"02 db Barkácscucc XL010 db csillag01 db munkás kupon (1 ó)0
    10 db csillag040 db bájital01 db "Kinshasa"01 db "Kinshasa"03 db arany banán110 db csillag0
    3 db arany banán040 db luxus bájital01 db "Tokió"01 db "Tokió"11 db Barkácscucc XXL25 db arany banán1
    2 db party pörgetés05 db Halas láda01 db "Szinbád"01 db "Hawaii"03 db party pörgetés21 db Barkácscucc XXXL0
    1 db Egzotikus tápok ládája05 db Mesterségek01 db "Jáva"01 db "Jáva"01 db "Kumasi"11 db Paradicsomi koszorú1
    1 db Halas láda025 db festék01 db "Kalahari"01 db "Kalahari"01 db "Hawaii"01 db "New York"0
    1 db Csengőpengős láda01 db "Jeju"11 db "New York"01 db "Kumasi"1
    1 db "Kalahari"11 db "Pöttyös"1
    1 db "Jeju"11 db "Jeju"0
    1 db "Atacama"01 db "Atacama"1
    1 db "Tonga"0
    Most még csak 115 felesleges érmém van, de biztos jön még hozzá :(
    Szerintem nagyon rossz döntés volt, hogy minden nyereményt "beládáztak" és véletlenszerűen kapjuk meg. Az érmék csak felháborodásra adhatnak okot. Az első néhány napban jöttek a kétségbeesett horgászok, hogy nekik sose lesz 250 érméjük, most meg majd lehet felesleges kitehetőket vásárolgatni a boltban. Ennek mi értelme van?
    Az is elég nagy hiba (szerintem), hogy nem gyárthatja mindenki kedvére a csalikat, de hogy a boltban gyakorlatilag nem lehet semmit vásárolni, az elég lehangoló:sleepy:
    Próbálom úgy nézni, hogy más eventek bónuszaként itt is kapunk valami kis ajándékot, de ha a számomra érdektelen TP/CSP-s dolgokat kiveszem, akkor nem sok minden marad... :(

9. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Számolgattam: most járok 73 pecázásnál, 5 jön még a paprikákból, az 78. Holnap egy a szoborból, az 79. Utána a szoborból legközelebb kedden 1, az 80.
    A maradék két eventből kell még 20, hogy legyen 100 pecázás.
    Azért elég gonosz dolog, hogy így nyár derekán egész hónapban résen kell lenni és dolgozni végig, ha ezt a ronda halas szobrot a teljességéig akarom fejleszteni. De hát a 2. felhősor meg kéne, onnan meg már csak egy lépés a szobor "legjobb" formája.... :eek::music::)xD

inanna11 and Kuzdern like this.
  10. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Szia,
    Pont ezért néztem be én is. A fórum elejét teleoptimizmusoztam, de most azért elbizonytalanodtam.
    Én is úgy állok, mint itt többen, és akkor a ti számolgatásaitok alapján is úgy látszik (kb 80-85 csali lesz a végére), hogy tényleg nem lehet a halas eventet végigvinni normál alapjátékkal? És a végig alatt a végét értem.
    Mert jó lenne tudni, hogy most kell akkor szupertrágyát meg akár farmaranyat beleölnöm a tárgykeresősbe, hogy ne a végén essek pofára, hogy nem lett meg a 100 csali.
    Mire kiderül, hogy a következő event mennyi csalit ad, és így meddig tudok vele eljutni a halasban, addigra már a tárgykeresős eventnek vége lesz, és esélyem se lesz rásegíteni a csalik számára.
    Tehát akkor kénytelen vagyok végigvinni a tárgykeresőset jobb oldalon is, ha szeretném a halasból a második felhőt is? Mert ezt most kellene tudni, nem ér rá, mikor már megjelent a következő eventkiírás.

Kuzdern and imi010 like this.
  11. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

ismét megkérdezem: kell valakinek kitehető a haldorádó eventből? Nekem olyan szerencsém volt ha lehet annak nevezni, hogy kiváltottam a fejlesztéseket a halszökőkútra és még van 400 db érmém. Úgy tudom másra nem lehet felhasználni, eltenni nem lehet, csak visszaváltják. Akkor inkább kitehetőre költeném hátha kell másnak kitehető.

Last edited: Jul 20, 2019
    inanna11, Kuzdern and Ribiszke like this.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem tudom. Kukori jól mondta: ennél kiszámíthatatlanabb eventünk még nem volt.
    Én 74-nél járok (nem vettem semmit - soha nem veszek). A hajszásból még kapok 3 ládát, a dekort mondjuk még a maival együtt 5-ször arathatom, az 82. A jövő hétvégi eventből kapható 6 (88 ), a Kikötői bazárból 16+ (104+), így bizakodó vagyok. De én végigviszem a hajszást, így lehet 4-6 plusz csalim. Persze csak ha a hátralévő két eventet (Tánc a szélben 4 és Kikötői bazár) meg tudom csinálni, ami azért korántsem biztos.

13. Évamacska

Évamacska Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Most tartok 76-nál. Az utolsó kör paprikám nemsoká érik, onnan jön 2. Halszökőkútból kb. 6ot tudok még összeszedni. Én a jövő hét végi eventnél csak 5 csalit/csaliládát látok. Ez eddig 89. Plusz a pecás event 81. sorából jön még 1. Ezzel 90. A hajszából már az összes csailádát kivégeztem. Tehát ha a bazár tényleg legalább 16-ot ad akkor bőven megvan a 100. Ja, és a ládák nyitásakor 1x fordult elő, hogy 1-el több csali lett mint ahány láda volt.

Kuzdern likes this.
  14. -BombadilToma-

Pedig 6 van benne: 1 A, Gy; 2 E, A, Gy; 3. E.

Kuzdern likes this.
  15. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Na kicsit megpróbáltam visszafelé gondolkodni.
    Összesen kell ugye 100 darab csali.
    Táncosból jön összesen 19 db
    Paprikásból 18 darab
    Kitehető ad kb 9 db-ot
    Halas event visszaad 7 db-ot
    Ez összesen 53 darab (legrosszabb esetben, ha egy láda egy csali)
    Még mondjuk kapunk 17et a kikötős eventből.
    Ennek alapján a tárgyasból ki kell szedni kb 30 darabot, ami azt jelenti, hogy a 126. sorig kell eljutnom jobb oldalt. Ez 19065 pont. Ha kb 90 pontos átlaggal számolok, akkor 211 játékot kell játszanom. Most 167 játékom van eddig, akkor még 44et kell összehoznom legrosszabb esetben.
    Na én így kalkulálok, de lehet valahol nagyon elszámoltam magam. :) Ha igen, szólna valaki? :) Köszi :)

Kuzdern and rencsike982 like this.
  16. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia, Kuzdern gazdatársunk írta még régebben, hogy az Öribarikra gyűjt, nem tudom, hogy áll vele.
    Nekem egyelőre 20 plusz érmém van, én is szívesen kiváltok valamit valakinek, ha kell. :) Hátha még gyűlik több érmém is. :p

Csak azt nem írtad, hogy a felsoroltakból mennyi csalid van már meg. :) Mert hát a kitehető már nem nagyon ad 9 ládát, a mostani hétvégiből 2 láda és 3 csali jött, a jövő hét végiből az írja Toma, hogy 6, az 11....

SzilvaG likes this.
  17. -BombadilToma-

Én is csatlakozom: plusz érméimet (eddig 300) szívesen a köz rendelkezésére bocsátom. Írd meg bagolyban, mit szeretnél, én kiváltom, és cserenapkor ingyen és bérmentve átküldöm.
    Csak annyiban, hogy egyrészt a Tánc a szélben eventek 6+5+6=17 csalit vagy ládát adtak-adnak. Másrészt nem tudjuk, hogy a Kikötői bazár-ból könnyebb vagy nehezebb lesz-e kiszedni a csalikat, mint a hajszásból. Így én nem tennék fel mindent arra az egy lapra, hogy majd a bazárosat full-ra megcsinálom.

18. Szviki04

Szviki04 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ahogy nézem én nagyon gyatrán haladok, eddig 57 pecázásom volt. A tárgykereső játékban 159 kutatáson vagyok túl, 90-s átlaggal. Remélem az első halas felhő azért összejön. :oops:;) Most a csillagok is másnál ragyognak, 2 napja várom, hogy a harmincötből, ötven legyen, és az utolsó fejlesztést ki tudjam váltani. Már az ismertető olvasásakor sejtettem, hogy nem kell nagy elvárásokat támasztanom ezzel az eventtel szemben. (túl sok benne a szerencse faktor)
    Nem adom fel, de nem is lelkesedem érte. Ma még 4 láda érkezik a paprika nemesítésből és 1-t a szobor is ad, így a mai napot 62-vel zárom valószínűleg.;):)

Sok sikert a ládák nyitogatásához és az ajándékokhoz!

Ribiszke and Kuzdern like this.
  19. Évamacska

Évamacska Utánpótlás-írogató

Igazad van.

-BombadilToma- and Kuzdern like this.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia köszi,hogy rám gondoltál de már másra gyűjtök...
    Sikeresen váltom ki a hiányzó dolgokat még mindig van 10 nap az eventből;)
    Szerintem én is + ba leszek.5 felhőből 1 volt meg most meglesz mind...Napos Szombatot mindenkinek..

GA-BI-O-Farm, Ribiszke and Szviki04 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.